Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ασπουλα χαλαρωσε! μηπως εμεις οι υπολοιπες μπορουμε να συννενοηθουμε???

ειναι κ ο ερμης περιδρομος... το νυφικο να το βαλεις κ να φροντισεις να ειναι κ πολυ ακριβο !!! ( ο γαμπρος πληρωνει!!)

λοιπον εσενα θα σε λεω 'γρια' του ερωτα!!!!! Ξερεις ... λογω του Αγιπυ Βαλεντινου!:tongue:

:lol::lol::lol:

qC91p2.pngaQK1p2.png

εγω ειμαι η προτελευταια σε ηλικια κ η ιριδα η τελευταια!!!μπα ομορφακι μονο φυσιοθεραπειες.....ελενη χεστσ....εχω νευρα μαλλον.φευγω.τα λεμε αργοτερα..

Έλα ρε όταν θα τις ξεπεράσετε όλες αυτές τις μπούρδες θα δέσετε πιο πολύ κ για πάντα!!!

Μόνο να τις ξεπεράσετε μην σου μείνουν εμμονές γιατί χάθηκε το παιχνίδι!!

γιατι???? ποσο εισαι?? στειλε μας και εσυ τωρα...:tongue:

φαση ειναι μαρηηηηηη. τι συεναχωριεσαιιιιιι? Αχ εσεις τα μικρα κοριτσια νομιζετε ότι όλα ειναι ροζ!!! Σκατι ειναι γλυκεια μου απλα ποτε το λεμε σοκολα και ποτε κανελι.. ετσι για να εχουν και αυτα τη γλυκα τους. Ο.τι και να΄ναι θα περασει!

ελα βοηθαω και εγω! Στειλε μου την περδικα. Να κρατησω και εγω ενα κοριτσακι ;) Βυζι δεν εχω αλλα θα την ταισω!! Εχω πυγμη!:rolleyes:

Πόσο δίκιο έχεις πάνσοφή μου!!!

Και γω, και γω, να φυλάξω κοριτσάκι!!!!

Αλέκα,είπαμε είμαι 14-02-1976.Νομίζω ίδια ηλικία έχουμε!!Ρωτάω για να ξέρω.Βλέπεις,η Ασπούλα είναι μικρό κοριτσάκι και πελαγώνει,ενω εμείς οι έμπειρες........!!

Από εμπειρία άλλο πράγμα, τι να σου πω...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ασπουλα χαλαρωσε! μηπως εμεις οι υπολοιπες μπορουμε να συννενοηθουμε???

ειναι κ ο ερμης περιδρομος... το νυφικο να το βαλεις κ να φροντισεις να ειναι κ πολυ ακριβο !!! ( ο γαμπρος πληρωνει!!)

:lol::lol::lol:

Αμ δε! Όχι πάντα!!!!!!!

Είναι θέμα συννενόησης που λέγαμε!!!!!!!

Τεσπα δεν φτιάχνουν αυτα τα τσίρκα (τα του γάμου) την συμβίωση ενός ζευγαριού!! Αντίθετα την χαλάνε!!!

Δηλαδή,ρε συ Αλέκα,είμαστε οι πιο μεγάλες εδώ μέσα??????????

Από έρωτα,άλλο τίποτα!!!!Τί να σου πώ!!!

λοιπον... βρωμογριες...... μην τα μπλεκετε!!!! Μπορει να ειμαι η πιο χοντρη, αλλα με περνατε!!!!!!! Σεπτεμβρη του 76 παρακαλω!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Κίμι να σου πω εμείς τι κάνουμε! Τον θηλάζω, ντύνομαι κ φευγουμε κατευθείαν! Με αφήνει έξω από το μαγαζί και ο σύζυγος με τα παιδιά γυρνάνε με το αυτοκίνητο όση ώρα εγώ κάνω "τις δουλειές μου"!!! Ο μικρός από την ώρα που μπαίνουμε στο αμάξι μέχρι και την ώρα που θα βγούμε κοιμάται κ δεν ξυπνάει! Δεν το δοκιμάζεις;;

1000Ε είναι κρίμα να κάθονται στο πορτοφόλι κ να περιμένουν!Χιχιχιχι...

Κίμι να σου πω εμείς τι κάνουμε! Τον θηλάζω, ντύνομαι κ φευγουμε κατευθείαν! Με αφήνει έξω από το μαγαζί και ο σύζυγος με τα παιδιά γυρνάνε με το αυτοκίνητο όση ώρα εγώ κάνω "τις δουλειές μου"!!! Ο μικρός από την ώρα που μπαίνουμε στο αμάξι μέχρι και την ώρα που θα βγούμε κοιμάται κ δεν ξυπνάει! Δεν το δοκιμάζεις;;

1000Ε είναι κρίμα να κάθονται στο πορτοφόλι κ να περιμένουν!Χιχιχιχι...

τι κοιμουνται, που ξεχναω οτι τον εχω μαζι...

θα τον κλειδωσω κ θα φυγω καμμια ωρα, κ θα με πει κ το STAR!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

λοιπον... βρωμογριες...... μην τα μπλεκετε!!!! Μπορει να ειμαι η πιο χοντρη, αλλα με περνατε!!!!!!! Σεπτεμβρη του 76 παρακαλω!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Δηλαδή απ'οτι κατάλαβα είμαι και χοντρή και η πιο γριά!!!!:confused:

Ευχαριστώ παααααάρα πολύ!:P:p:p

Μην δεν τον κλειδώσεις καμμιά ώρα κ σου πάρουν κ το παιδί μαζί με το αμάξι δε λες όπως είχε γίνει πέρσυ σε μια δασκάλα ή κάτι τέτοιο;;

τι κοιμουνται, που ξεχναω οτι τον εχω μαζι...

θα τον κλειδωσω κ θα φυγω καμμια ωρα, κ θα με πει κ το STAR!

μηπως ειδατε χθες το 50-50???

τη φαση που ο "παυλιτος" ξεχασε το παιδι την ειδατε? ολα τα λεφτα!!!

"που ειναι το παιδι?"

"εεε.."

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Μην δεν τον κλειδώσεις καμμιά ώρα κ σου πάρουν κ το παιδί μαζί με το αμάξι δε λες όπως είχε γίνει πέρσυ σε μια δασκάλα ή κάτι τέτοιο;;

ναι... το θυμαμαι αυτο...

πριν σε σκεφτομουν. να σε ρωτησω εσυ που εχεις τους "μπόυδες" που λεει κ ο πατερας μου...

ποτε εκανε μπανιο πρωτη φορα μονος του? ο μεγαλος...

γιατι θα τον πνιξω στη μπανιερα καμμια φορα τον δικο μου.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

[/b]

Δηλαδή απ'οτι κατάλαβα είμαι και χοντρή και η πιο γριά!!!!:confused:

Ευχαριστώ παααααάρα πολύ!:P:p:p

ουτε μια μερα στην παρεα και ειδες τι σου λεμε, ε???? για ξανασκεψου το!!! εκανες καλα που μας ηρθες?:tongue::tongue::tongue:

qC91p2.pngaQK1p2.png

μηπως ειδατε χθες το 50-50???

τη φαση που ο "παυλιτος" ξεχασε το παιδι την ειδατε? ολα τα λεφτα!!!

"που ειναι το παιδι?"

"εεε.."

ΟΧΙ ΕΥΑΝΘΙΑ! ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΧΙΣΜΕΝΗ ΧΤΕΣ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ κ εγραφα εδω...

:cool:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ουτε μια μερα στην παρεα και ειδες τι σου λεμε, ε???? για ξανασκεψου το!!! εκανες καλα που μας ηρθες?:tongue::tongue::tongue:

Δεν πειράζει ρε συ Ευανθία!!!Θα το πιώ και αυτό το ποτήρι΅!!Και η πλάκα είναι πως στο νηπιαγωγείο που πάει η κόρη μου είμαι από τις πιο μικρές μαμάδες!!!!!Ακούς Αλέκα???

Η ζωή στην Αθήνα πώς είναι?

Omorfakia μεγεια τα ψώνια σας. Σε ποιό ύψος είναι το στοκατζίδικο?

Mary77 περαστικά στην κοπέλα.

Δαλιδα εμείς δεν χρησιμοποιούμε καθόλουξ ή σχεδόν καθόλου το μπέμπα. Την φωνάζουμε με το όνομά της για να το μάθει κιόλας. Και εφόσον το διάβασε το όνομα ο παππας και στις δύο ευχές σιγά μην περιμένουμε την βάπτιση. Ήξερα μια κοπέλα σχεδόν στην ηλικία μου που την φώναζαν από μικρή μπουμπού και της έχει μείνει. Ελάχιστοι θυμόμαστε πως είναι το όνομά της.

rianna πάντως και εγώ θα πρότεινα να το κάνετε ή νωρίτερα μετά το Πάσχα ή μετά που θα γεννήσει (εννοώντας να μην σας βρει ο καινούργιος χρόνος) κάπου κοντά στα γενέθλια. Τεσπα ότι βολεύει τον καθένα.

ειναι διπλα στο τυροπιταδικο, Η ΞΑΝΘΗ. στη πλατεια στο συντριβανι... ανθοπωλειο-ΞΑΝΘΗ-μαδερκερ.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...