Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Omorfakia μεγεια τα ψώνια σας. Σε ποιό ύψος είναι το στοκατζίδικο?

Mary77 περαστικά στην κοπέλα.

Δαλιδα εμείς δεν χρησιμοποιούμε καθόλουξ ή σχεδόν καθόλου το μπέμπα. Την φωνάζουμε με το όνομά της για να το μάθει κιόλας. Και εφόσον το διάβασε το όνομα ο παππας και στις δύο ευχές σιγά μην περιμένουμε την βάπτιση. Ήξερα μια κοπέλα σχεδόν στην ηλικία μου που την φώναζαν από μικρή μπουμπού και της έχει μείνει. Ελάχιστοι θυμόμαστε πως είναι το όνομά της.

rianna πάντως και εγώ θα πρότεινα να το κάνετε ή νωρίτερα μετά το Πάσχα ή μετά που θα γεννήσει (εννοώντας να μην σας βρει ο καινούργιος χρόνος) κάπου κοντά στα γενέθλια. Τεσπα ότι βολεύει τον καθένα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Starbucks ή flocafe??Μια χαρα σε βρισκω Ελενιτσα..εγω εχω μεγαλο προβλημα με μικρο,ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΥΣΗ μονο να καπνιζετε ξερετε??εχω λεφτα κ δε μπορω να βγω..η εκδικηση του αντρα μου ειναι αυτο.

friday's...

λεγε.. ποιον θες να σου κρατησω? τη περδικα αποκλειεται, το βυζι μου ειναι ανευ περιεχομενου...

τον ταλιμπαν, στον κραταω κ στον επιστρεφω αγιο. να μαζευει το σπιτι απο τα παιχνιδια του, κ να σου λεει κ "ναι μαμα μου!". μονο να τον ταισω μη ζητησεις. φερε ταπερ.

μεχρι τη 1 το μεσημερι. μετα εχω ομορφακια τρελλαμενα απο τη κουραση.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Κανω φυσιοθεραπεια κ κοβεται το ιντερνετ συνεχεια.δεν εχω διαβασει πολλα..ξεκινησα απο σκουπισμα κ κατεληξα σε γενικο ολου του σπιτιου μπας κ συνελθω αλλα μπαα....τιποτα!!δεν υπαρχει συννενοηση σαν ζευγος η εγω εχω πολλα νευρα...τι να πω..παντως σκεφτομαι να αναβαλω το θεμα του νυφικου...δεν ξερω τι να πω...

Χαλάρωσε.....εχουμε ακόμα ορμόνες και πιθανον να βλεπουμε τα πραγματα πιο τραγικα απο οτι ειναι.....

Στην πρωτη γεννα ειχα τοσα νευρα που ηθελα ακομα και να χωρισω.....

Συζητησε το θα σε βοηθησει !

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Κανω φυσιοθεραπεια κ κοβεται το ιντερνετ συνεχεια.δεν εχω διαβασει πολλα..ξεκινησα απο σκουπισμα κ κατεληξα σε γενικο ολου του σπιτιου μπας κ συνελθω αλλα μπαα....τιποτα!!δεν υπαρχει συννενοηση σαν ζευγος η εγω εχω πολλα νευρα...τι να πω..παντως σκεφτομαι να αναβαλω το θεμα του νυφικου...δεν ξερω τι να πω...

Άσπα συγνώμη,αλλα αυτό είναι ο έγγαμος βίος με παιδιά!Νεύρα και πλήρη ασυννενοησία!!!Με το νυφικό απλά θα το επισημοποιήσεις!!!Κρίμα και είναι και πολύ ωραίο!!Εννοείται οτι κάνω πλάκα!

Κορίτσια,ποιές είναι οι πιο μικρές εδώ?

γιατι???? ποσο εισαι?? στειλε μας και εσυ τωρα...:tongue:

φαση ειναι μαρηηηηηη. τι συεναχωριεσαιιιιιι? Αχ εσεις τα μικρα κοριτσια νομιζετε ότι όλα ειναι ροζ!!! Σκατι ειναι γλυκεια μου απλα ποτε το λεμε σοκολα και ποτε κανελι.. ετσι για να εχουν και αυτα τη γλυκα τους. Ο.τι και να΄ναι θα περασει!
friday's...

λεγε.. ποιον θες να σου κρατησω? τη περδικα αποκλειεται, το βυζι μου ειναι ανευ περιεχομενου...

τον ταλιμπαν, στον κραταω κ στον επιστρεφω αγιο. να μαζευει το σπιτι απο τα παιχνιδια του, κ να σου λεει κ "ναι μαμα μου!". μονο να τον ταισω μη ζητησεις. φερε ταπερ.

μεχρι τη 1 το μεσημερι. μετα εχω ομορφακια τρελλαμενα απο τη κουραση.

ελα βοηθαω και εγω! Στειλε μου την περδικα. Να κρατησω και εγω ενα κοριτσακι ;) Βυζι δεν εχω αλλα θα την ταισω!! Εχω πυγμη!:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Χαλάρωσε.....εχουμε ακόμα ορμόνες και πιθανον να βλεπουμε τα πραγματα πιο τραγικα απο οτι ειναι.....

Στην πρωτη γεννα ειχα τοσα νευρα που ηθελα ακομα και να χωρισω.....

Συζητησε το θα σε βοηθησει !

Εγω μη σου πώ και στην δεύτερη!!!

σε πειραξε ΑΥΤΟΣ???:cool:

πες το μας να κατεβουμε αμα ειναι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

γιατι???? ποσο εισαι?? στειλε μας και εσυ τωρα...:tongue:

φαση ειναι μαρηηηηηη. τι συεναχωριεσαιιιιιι? Αχ εσεις τα μικρα κοριτσια νομιζετε ότι όλα ειναι ροζ!!! Σκατι ειναι γλυκεια μου απλα ποτε το λεμε σοκολα και ποτε κανελι.. ετσι για να εχουν και αυτα τη γλυκα τους. Ο.τι και να΄ναι θα περασει!

ελα βοηθαω και εγω! Στειλε μου την περδικα. Να κρατησω και εγω ενα κοριτσακι ;) Βυζι δεν εχω αλλα θα την ταισω!! Εχω πυγμη!:rolleyes:

Αλέκα,είπαμε είμαι 14-02-1976.Νομίζω ίδια ηλικία έχουμε!!Ρωτάω για να ξέρω.Βλέπεις,η Ασπούλα είναι μικρό κοριτσάκι και πελαγώνει,ενω εμείς οι έμπειρες........!!

Αλέκα,είπαμε είμαι 14-02-1976.Νομίζω ίδια ηλικία έχουμε!!Ρωτάω για να ξέρω.Βλέπεις,η Ασπούλα είναι μικρό κοριτσάκι και πελαγώνει,ενω εμείς οι έμπειρες........!!

ματς μουτς!!!!!!!!!!!!

ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!!!!:P:p

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ααααα , έχουμε και την ιριδα... καμια 25αρια!!!!! Αυτην την πελαγωνει η κορη της

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ματς μουτς!!!!!!!!!!!!

ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!!!!:P:p

α μωρη βρωμογρια... χαιρεσαι ε??? Τωρα ειναι που θα πας για το τεταρτο!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

λοιπον εσενα θα σε λεω 'γρια' του ερωτα!!!!! Ξερεις ... λογω του Αγιπυ Βαλεντινου!:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...