Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλως την Μεφή !!!!

νομιζω ο κωδικος bbcode ειναι....

Γειά σου Ελένη.Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!Από αυτά που έχω διαβάσει,ο μεγάλος σου πρέπει να είναι μεγάλο μούτρο!!

Η άληθεια είναι πως από όλα αυτά που λέτε τόσο καιρό για τα παιδάκια σας,μπορώ να καταλάβω τι είναι λόγω εμπειρίας(8 χρόνια δούλευα σε παιδικούς σταθμούς).Και η πλάκα είναι πως όσο δούλευα είχα μεγάλη αδυναμία στα αγοράκια και ιδιαίτερα στα ζωηρά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω που ειμαι ανισορροπη κ δεν ξερω ποδηλατο?:tongue:

ολο αυτο το αλαμπουρνεζικο (bb code) το κανεις αντιγραφη κ θα το επικολλησεις στο προφιλ σου, εκει που λεει για την υπογραφη σου (δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγεται) στο μεγαλο ασπρο παραθυρακι κ μετα θα πατησεις αποθηκευση αλλαγων.

Αντε να δούμε Ευανθία μου!Θα το προσπαθήσω πάλι.

Βρε πόσα γράψατε πάλι;;;;

Είπατε να με κουράσετε εσείς σήμερα;;;;

Κοιμηθήκαμε κ μεσημέρι: 3 - 5,30!!!!!

Ξαναμανα Αλληλούια!!!!

Παω να διαβάσω...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Αλέκα χαίρομαι πολύ που <μιλάμε> επίτέλους!Σας διαβάζω καθημερινά από την ¨Ανοιξη.Ανακάλυψα τυχαία το Παρεντς όταν νόμιζα οτι δεν μπορώ να κάνω 2ο λόγω θυροειδή και έψαχνα.Ήθελα να μου έρθει και αυτή με την πρώτη προσπάθεια όπως η μεγάλη μου και τελικά μου ήρθε με την 5η προσπάθεια και όλα καλά.

Τον θυροειδή τον απέκτησα μετά την πρώτη μου γέννα,όταν η μικρή ήταν 4 μηνών.Είχα 2 τεράστιους όζους και υπερθυροειδή και τελικά τον έβγαλα όταν η μεγάλη μου ήταν 2 ετών.Νομίζω πως και εγώ είχα graves.Ευτυχώς και οι 2 κόρεσ μου μέχρι τώρα είναι καλά.

Στην εγκυμοσύνη έβαλα 11,5κιλα,αλλα γέννησα και ακριβώς 37 εβδ.¨Εχασα τα 8 κατευθείαν και τα 3,5 έχουν κατσικωθεί και δεν φεύγουν με τίποτα.Αλλα σύνολο θέλω γύρω στα 7 να χάσω για να πάω 65.Τώρα είμαι 72 και ύψος 1.74.

Αλέκα έχεις πολύ γέλιο όταν αναφέρεσαι στα κιλά σου!Καλύτερα μια μπουμπούκα μανούλα παρά μια κοκαλιάρα μαγκούφα!!!!!Κάποια στιγμή θα φύγουν και αυτά που θα πάνε,στο χέρι τους είναι?

Καλώς μας ήρθες κ εσύ λοιπόν!!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!! Πολύ σωστό αυτό που λές!!!

πηγα κ στο παιδων. ευτυχως οι εξετασεις ηταν καλες!!! ολα καλα λοιπον!!! σας αφηνω γιατι εχω λυσσαξει της πεινας!

Μπράβο άντε να τελειώνουν κ αυτά τα άγχη!!!

Κοριτσαρες εμενα η βαφτιση μαλλον αναβαλλεται για του χρονου,η νονα μας ειναι εγκυος γενναει τον αυγουστο οποτε απο ιανουαριο η βαφτιση.Δεν θελω να την <<ακυρωσω>> ,εχω προτασεις και απο αλλους αλλα δεν θελω εστω και να υπαρξει ιχνος πικριας.εσεις τι λετε;

Δεν σκέφτεστε την εναλλακτική να το κάνετε άμεσα;Δλδ το Πάσχα;; Θα έχει βαρύνει πολύ λες;; Το λέω γιατί εμένα μετά τους΄6 μήνες δεν μου έρχεται να τα λέω ακόμα "μπέμπη". Πάντως κ οι σκέψεις σου είναι σωστές, οπότε άστο για τον Γενάρη!

Omorfakia στο Παγκράτι ήσουν; Μαζί με τη μαμά μου ψωνίζατε!!! Εγώ δεν έχω ποιός να μου κρατήσει το παιδί (η μαμά είναι 77 χρονών, η πεθερά μένει Μύκονο μόνιμα, ο σύζυγος δουλεύει 03:00 τη νύχτα με 18:00 το απόγευμα ΚΑΙ Σάββατα) οπότε δεν έχει ψώνια. Και κάνει κρύο για να βγάλω τη μικρή έξω... Οπότε -για να επανέλθω σε κάτι που λέγατε παλιά- η κατάθλιψη μου χτυπάει την πόρτα και πολύ συχνά της ανοίγω και μπαίνει. Συνήθως τη νύχτα....

ΟΥΦ!

Και γιατί δεν έγραφες νωρίτερα ρε κοπέλα μου να ξεδίνεις;;

Εσένα δεν σε βλέπει κ ο σύζυγος που είσαι συνέχεια στο πσ, εμας που μας βλέπει θα μας διώξει καμμιά ώρα!!!

εγω δε βλεπω παιδι μου ακομη εκει κατω!!!!!!! Μια κοιλια με ενοχλει!!!!!!

Αντε μαρή πια!!!:lol::lol::lol:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Και γιατί δεν έγραφες νωρίτερα ρε κοπέλα μου να ξεδίνεις;;

Εσένα δεν σε βλέπει κ ο σύζυγος που είσαι συνέχεια στο πσ, εμας που μας βλέπει θα μας διώξει καμμιά ώρα!!!

Έλα μου ντε!!!

Σας αφήνω ήρθε ο άντρας μου ελπίζω να μπω αργότερα...

Ματς Μουτς

αγγελικη αν επιτρεπεται τι δουλεια κανει ο αντρας σου? γιατι κ μενα τοσο νωρις ξυπναει, ειναι αντιπροσωπος σε εταιρια γαλακτοκομικων. κοινως μοιραζει τα γαλατα με φορτηγο. ξυπναει στις 2 κ αναλογως τη δουλεια γυρναει 1-2-3 το μεσημερι καμια φορα κ πιο αργα.

τουλαχιστον απο τοτε που κανει αυτη τη δουλεια εγω απλωωωνομαι στο κρεβατι!!!!!

κ γλιτωνω κ το ρουχαλητο!!!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

ασπουλα τι επαθες παιδι μου... και που χαθηκες σημερα???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

εχω αρχισει να την υποπτευομαι κ αυτην... πολλα σουρτα φερτα για "φυσιοθεραπειες" ειναι! μικρη κοπελα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Μπηλα να καλοσωρισω κ τη mefh κ θα μπω βραδυ παλι!!αχ ας ριναι καμια μεσα.....πολλααα ψυχολογικα λεμε...

Tι επαθες καλέ?Τωρα μεσα στην χαρα επρεπε να ησουν....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Κανω φυσιοθεραπεια κ κοβεται το ιντερνετ συνεχεια.δεν εχω διαβασει πολλα..ξεκινησα απο σκουπισμα κ κατεληξα σε γενικο ολου του σπιτιου μπας κ συνελθω αλλα μπαα....τιποτα!!δεν υπαρχει συννενοηση σαν ζευγος η εγω εχω πολλα νευρα...τι να πω..παντως σκεφτομαι να αναβαλω το θεμα του νυφικου...δεν ξερω τι να πω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...