Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

βγηκε κοριτσια,τελικα ειχε μεγαλη ζημια η κοπελα:-(η δεξια σαλπιγγα ηταν νεκρη,διογκωμενη και ειχε δημιουργηθει γαγκραινα,μεσα στη σαλπιγκα ειχε διαφορα μαζεμενα μεχρι και τριχουλες...επισης ειπε στον αδερφο μου οτι αυτο που ειχε ηταν εκ γεννετης και καποια στιγμη θα εκδηλωνοταν.θα παρω τηλ.το απογευμα τον γιατρο μου να μαθω ακριβως τη εγινε.

αχ την καυμενουλα.... τελικα την εσωσε την σαλπιγγα??? Ενταξει και με μια γινεται αλλα ειναι πιο δυσκολο. παλι καλα που δεν επαθε τιποτα χειροτερο

τα παραλες και εσυ

ενας καθηγητης μου ελεγε πως οταν τρως τυροπιτα και το φυλλο αντι να πεσει κατω μενει στη κοιλια σου εχεις προβλημα;)

παντως και εγω δεν μπορω με τριχες

αφου ειναι η κοιλια τι να πω βρε Ριανα μου??? Εμενα δεν εχει φυγει!!!! Ειχα περιμετρο 142 ποντους αν θυμασαι!!!!! Δε λεω ότι αφηνω να βγουν θαμνοι, αλλα το κανω με διαφορες τεχνικες!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

οχι αλεκα,ηταν νεκρη...

την καυμενουλα.... θα εχει στεναχωρηθει!!!!!!:-(

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Οπότε -για να επανέλθω σε κάτι που λέγατε παλιά- η κατάθλιψη μου χτυπάει την πόρτα και πολύ συχνά της ανοίγω και μπαίνει. Συνήθως τη νύχτα....

ΟΥΦ!

να μην της ανοιγεις!!! κ να μπαινεις εδω να την ξορκιζουμε!!! φτου φτου μακρια!!!

Ομολογώ πως ως τώρα σας διάβαζα και την ξαπόστελνα. Ωχ! Πρέπει να σας πληρώσω τα ψυχαναλυτικά ε;;;;

:tongue::tongue::tongue:

τελικα η μελλουσα νυφη μου μπηκε για λαπαροσκοπηση με τον γιατρο μου,ακομα δεν εχει βγει,ελπιζω να της σωσει την σαλπιγγα.

περαστικα! μακαρι να παν ολα καλα!

Μου ηρθε ο καινουργιος la redoute καταλογοσ για το καλοκαιρι

Πως θα βγω στη παραλια,μου λετε που βαριεμαι να κανω διαιτες ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

κ εγω βαριεμαι ρε κοριτσι τις διαιτες...

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???

γελαω μονη μου ,γιατι νομιζα νυφιτσα το ζωο τετοιο ζωον που ειμαι
εγω δε βλεπω παιδι μου ακομη εκει κατω!!!!!!! Μια κοιλια με ενοχλει!!!!!!

:lol::lol::lol:

μπα σε καλο σας σημερα!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

και εμενα,μ'αρεσε η μπλε η φουστα η μακρυα στις πρωτες σελιδες.

μου αρεσει το φορεμα στο οπισθοφυλλο εκτος απο τις τσεπες

περαστικα της νυφιτσα σου οπως λεει και η Αλεκα χαριτολογοντας

Oju1p2.png

sIvCp2.png

βγηκε κοριτσια,τελικα ειχε μεγαλη ζημια η κοπελα:-(η δεξια σαλπιγγα ηταν νεκρη,διογκωμενη και ειχε δημιουργηθει γαγκραινα,μεσα στη σαλπιγκα ειχε διαφορα μαζεμενα μεχρι και τριχουλες...επισης ειπε στον αδερφο μου οτι αυτο που ειχε ηταν εκ γεννετης και καποια στιγμη θα εκδηλωνοταν.θα παρω τηλ.το απογευμα τον γιατρο μου να μαθω ακριβως τη εγινε.

:( ωχου μωρε...περαστικα. τουλαχιστον το βρηκαν εγκαιρως?

ευχομαστε να αναρρωσει γρηγορα κ με το καλο κ ενα παιδακι.

qC91p2.pngaQK1p2.png

μου αρεσει το φορεμα στο οπισθοφυλλο εκτος απο τις τσεπες

περαστικα της νυφιτσα σου οπως λεει και η Αλεκα χαριτολογοντας

κοριτσια σας ευχαριστω ολες!

ναι και εμενα μου αρεσε!

fCS8p3.png

κ εγω βαριεμαι ρε κοριτσι τις διαιτες...

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???

λεω να αρχισω ποδηλατο οχι στατικο αλλα ωσπου να φτιαξει λιγο ο καιρος θα εχω γινει χειροτερη απο οτι ημουν στην εγκυμοσυνη:-D

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

εγω φοβαμαι μην με λιμπιστει κανενας...:rolleyes::cool:

:lol::lol::lol:

Κοριτσαρες εμενα η βαφτιση μαλλον αναβαλλεται για του χρονου,η νονα μας ειναι εγκυος γενναει τον αυγουστο οποτε απο ιανουαριο η βαφτιση.Δεν θελω να την <<ακυρωσω>> ,εχω προτασεις και απο αλλους αλλα δεν θελω εστω και να υπαρξει ιχνος πικριας.εσεις τι λετε;

Και εγω 14 μηνων βαφτησα τον Γιαννη και ηταν μια χαρα!!!

γελαω μονη μου ,γιατι νομιζα νυφιτσα το ζωο τετοιο ζωον που ειμαι

:tongue::tongue::tongue::lol::lol:

οχι αλεκα,ηταν νεκρη...

Καλη αναρωση και γρηγορα με ενα παιδακι.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Περαστικά στην κοπέλα!Εύχομαι να το ξεπεράσει γρήγορα!

λεω να αρχισω ποδηλατο οχι στατικο αλλα ωσπου να φτιαξει λιγο ο καιρος θα εχω γινει χειροτερη απο οτι ημουν στην εγκυμοσυνη:-D

εγω που ειμαι ανισορροπη κ δεν ξερω ποδηλατο?:tongue:

marry77 και rianna ευχαριστώ για τις οδηγίες αλλά ....δεν!!!Ποιός είναι ο κωδικός?2 προτάσεις με αλαμπουρνέζικα ου βγάζει!

ολο αυτο το αλαμπουρνεζικο (bb code) το κανεις αντιγραφη κ θα το επικολλησεις στο προφιλ σου, εκει που λεει για την υπογραφη σου (δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγεται) στο μεγαλο ασπρο παραθυρακι κ μετα θα πατησεις αποθηκευση αλλαγων.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...