Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριάννα,και τί πειράζει που έιναι έγκυος?Ας κρατάει ο άντρας της το μωρο,λόγω βάρους.Πιό καλά!θα έχει και επαγγελματικές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της!!

Δεν ειναι οτι καλυτερο και εμεις ειχαμε βαφτισει οταν ημουν εγκυος και το βαφτισε ο αντρας μου ,εμενα δεν μου αρεσε που δεν αλλαξαν ημερομηνια

Εγω δεν εβγαλα καμια φωτο εγκυος δεν μου αρεσαν καθουλου ουτε που θελω να θυμαμαι

ασε που δεν μπορεις να πας για τα αναγκαια ψωνια με την κοιλουμπα

γιατι και αυτη ειναι σαν εμενα θελει να ειναι ολα τελεια αψεγαδιαστα

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κ επανερχομαι με τα νεα μας!!!

οπως προειπα κοιμηθηκε απο τις 11 εως τις 7:30!!! αλλα πωσ εγινε αυτο?

κατα τις 8 το βραδακι του δινω 120 κ τα ρουφαει στο λεπτο κ εψαχνε κι αλλο. του κανω αλλα 60 κ τα ειπιε μονοκοπανια. εβγαλε βεβαια του κοσμου τις γουλιες γιατι δεν ειχε ξαναπιει τοσο πολυ!!! μεχρι τις 10:30 λαγοκοιμοταν ωσπου στο τελος γκρινιαζε κ του δινω αλλα 60 κ ηρθε κ εσκασε το παδι κ ξεραθηκε!!!

πηγα κ στο παιδων. ευτυχως οι εξετασεις ηταν καλες!!! ολα καλα λοιπον!!! σας αφηνω γιατι εχω λυσσαξει της πεινας!

Μπραβι Ευανθια για τις εξετασεις. Με το γαλα κι εγω τα ίδια έκανα χθες, ήπιε σχεδόν 180 αλλά πιστή στα ωράρια, 3 και 6. Αχ πότε θα κοιμηθώ κι εγώ 6 ωρο? Πότε? :-(

Άσχετο! Οι κουνιάδες μου έχουν παιχνιδάδικο και έχω ένα ωραίο σκουφάκι με γαντάκια MAD HAT διπλό. Όποια θέλει να της το στείλω δωράκι με το ταχυδρομείο ας μου στείλει ΠΜ. Μπεζ με αστεράκια είναι (κοριτσίστικο)

Καλέ η ιδέα μου είναι ή ο καιρός κάνει τα παιδιά μας να κοιμούνται;;;;;

Εγώ η χοντρέλα πήρα 30 κιλά. Είμαι 1,73 και 81 κιλά. Μένουν άλλα 18!!!!!

Περαστικά μου!

εμενα δεν κοιμαται παντως....

ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΕΕΕΕΣ!

να ζησουμε!!!!!! κ εγω τετοια ειμαι!!!

Κοριτσαρες εμενα η βαφτιση μαλλον αναβαλλεται για του χρονου,η νονα μας ειναι εγκυος γενναει τον αυγουστο οποτε απο ιανουαριο η βαφτιση.Δεν θελω να την <<ακυρωσω>> ,εχω προτασεις και απο αλλους αλλα δεν θελω εστω και να υπαρξει ιχνος πικριας.εσεις τι λετε;

καλα κανεις!!! ε δεν θα ειναι κ τοσο μεγαλο το παιδι!

Αγγελική και μεφη καλώς ήρθατε στο Δαφνι μας!!!

Ριαννα αν κ θα ειναι καπως μεγαλο το παιδακι σου καλα κανεις κ εγω το ιδιο θα εκανα.

Λοιπον δεν ξερω τι να κανω,βρειτε μου λυση,το βρωμοθηλυκακι μου δεν πινει με τιποτα το ξενο,του αλλαξα γαλα,του αλλαξα πιπιλα τιποτα,εμενα το δεξι μασταρι στερεψε,2 μερες εχω να το βαλω,γιατι δεν τρωει κ το νοιωθω ελαφρυ,τι να κανω για να το πιει???σκεφτειτε γιατι στο τσακ ειμαι να την κανω πιστροφη στο ΙΑΣΩ..δε μου εφτανε ο ταλιμπαν εχω και την κοντεσσα που δε γουσταρει αλλο γαλα απο μητρικο μη χεσω(sorry για τη λεξη αλλα...)

ΑΑΑ και μην κατηγορουμε τη Μηδεια αν δεν ξερουμε το παρασκηνιο του φονικου...χαχα

θα πεινασει κ θα φαει....

qC91p2.pngaQK1p2.png

aggeliki76, καλως ηρθες, κ συγχαρητηρια για την ηλικια σου!! εχουμε ακριβως την ιδια!!! αλλα δεν νιωθω γρια, γιατι στο 3ο ξανανιωνεις... η αννουλα εχει μηδενισει πλεον ηλικιακα, δες το κ ετσι...

mefh, καλως ηρθες κ εσυ... αντε ρε κοριτσια... γιατι αργησατε???

σας πιασανε οι ντροπες... δεν βλεπετε ποσο θρασεις ειμαστε ολες εδω μεσα, εσεις κολλησατε!

jtse, πηγα mothercare. ειναι πολυ μικρο, αλλα εχει αξιοπρεπεστατο στοκ!!! εγω που δεν ειμαι να γραφει τη μαρκα στο κουτελο το ρουχο, μια χαρα ψωνισα κ για τον μπεμπακο μου!

αχ... δεν θυμαμαι αλλα... πηγα κ για machiato caramel, light εννοειται!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Starbucks ή flocafe??Μια χαρα σε βρισκω Ελενιτσα..εγω εχω μεγαλο προβλημα με μικρο,ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΥΣΗ μονο να καπνιζετε ξερετε??εχω λεφτα κ δε μπορω να βγω..η εκδικηση του αντρα μου ειναι αυτο.

aggeliki76, καλως ηρθες, κ συγχαρητηρια για την ηλικια σου!! εχουμε ακριβως την ιδια!!! αλλα δεν νιωθω γρια, γιατι στο 3ο ξανανιωνεις... η αννουλα εχει μηδενισει πλεον ηλικιακα, δες το κ ετσι...

mefh, καλως ηρθες κ εσυ... αντε ρε κοριτσια... γιατι αργησατε???

σας πιασανε οι ντροπες... δεν βλεπετε ποσο θρασεις ειμαστε ολες εδω μεσα, εσεις κολλησατε!

jtse, πηγα mothercare. ειναι πολυ μικρο, αλλα εχει αξιοπρεπεστατο στοκ!!! εγω που δεν ειμαι να γραφει τη μαρκα στο κουτελο το ρουχο, μια χαρα ψωνισα κ για τον μπεμπακο μου!

αχ... δεν θυμαμαι αλλα... πηγα κ για machiato caramel, light εννοειται!!!!!

Μπραβο μπραβο επρεπε να πιεις οσους μπορεις να αναπληρωσεις

Την δευτερα πρωι θα ερθω mall οποια μπορει ας μου στειλει μην να αλλαξουμε τηλεφ. να συναντηθουμε

εννοειται πως την μεγαλη θα την εχω μαζι μου

οχι για ψωνια, βολτα με την μικρη μαζι για να χαρει

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Omorfakia στο Παγκράτι ήσουν; Μαζί με τη μαμά μου ψωνίζατε!!! Εγώ δεν έχω ποιός να μου κρατήσει το παιδί (η μαμά είναι 77 χρονών, η πεθερά μένει Μύκονο μόνιμα, ο σύζυγος δουλεύει 03:00 τη νύχτα με 18:00 το απόγευμα ΚΑΙ Σάββατα) οπότε δεν έχει ψώνια. Και κάνει κρύο για να βγάλω τη μικρή έξω... Οπότε -για να επανέλθω σε κάτι που λέγατε παλιά- η κατάθλιψη μου χτυπάει την πόρτα και πολύ συχνά της ανοίγω και μπαίνει. Συνήθως τη νύχτα....

ΟΥΦ!

Omorfakia στο Παγκράτι ήσουν; Μαζί με τη μαμά μου ψωνίζατε!!! Εγώ δεν έχω ποιός να μου κρατήσει το παιδί (η μαμά είναι 77 χρονών, η πεθερά μένει Μύκονο μόνιμα, ο σύζυγος δουλεύει 03:00 τη νύχτα με 18:00 το απόγευμα ΚΑΙ Σάββατα) οπότε δεν έχει ψώνια. Και κάνει κρύο για να βγάλω τη μικρή έξω... Οπότε -για να επανέλθω σε κάτι που λέγατε παλιά- η κατάθλιψη μου χτυπάει την πόρτα και πολύ συχνά της ανοίγω και μπαίνει. Συνήθως τη νύχτα....

ΟΥΦ!

Σε λυπαμαι και σε καταλαβαινω

μολις δεις καλο καιρο εννοω χωρις βροχη βγες λιγο ρε παιδι μου με το καροτσι.τι θα παθει;

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

Starbucks ή flocafe??Μια χαρα σε βρισκω Ελενιτσα..εγω εχω μεγαλο προβλημα με μικρο,ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΥΣΗ μονο να καπνιζετε ξερετε??εχω λεφτα κ δε μπορω να βγω..η εκδικηση του αντρα μου ειναι αυτο.

καλε ηθελα απο εχθες να στο πω,δεν τα στελνεις σ'εμενα?σε 2 ωρες θα τα εχω κανει καταθεσεις μια χαρα:lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσια καλως ηρθατε!!!!

fCS8p3.png

τελικα η μελλουσα νυφη μου μπηκε για λαπαροσκοπηση με τον γιατρο μου,ακομα δεν εχει βγει,ελπιζω να της σωσει την σαλπιγγα.

θα πας στον πινακα ελεγχου,εκει που λεει επεξεργασια υπογραφης και θα κανεις επικολληση τον κωδικο απο το τικερακη που φτιαχνεις,δοκιμασε ή πρωτος ή ο δευτερος ειναι.

fCS8p3.png

Ρε κορίτσια,σας ικετεύω πείτε μου πως βάλατε τα τικεράκια σας?Είμαι τελείως άσχετη με την τεχνολογία.Τα φτιάχνω και δεν μπορώ να τα περάσω!

και εγω αλλα θα προσπαθησω

πατα πανω σε ενα τικερακι ακολουθησε τισ οδηγιες μολις το ολοκληρωσεις καπου θα λεει bb ψοδε αντεγραψετο

ελα στον πινακα ελεγχου σου ,επεξεργασια υπογραφης το κανεις επικολληση και τελειωσες

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Βρωμες... γυρισα σπιτακι μου και εγω!!!!!!

Ριανα, ναι μωρε. Περιμενε καλυτερα. Δεν παθαινει τιποτα η μπεμπα!!!!!!!!!!! Τελευταια βαφτιση και καλυτερη!!! Κριμα ειναι και η νονουλα....

Κιμι, καλα να παθεις!!!Να μαθεις να επανερχεσαι τοσο γρηγορα μετα τη γεννα. Που να μην ξανακαπνισεις ποτε!!!! χαχα!!!! ασ΄την να πεινασει μπας και δεις φως!

Αγγελικη η ψυχαναλυση εδω ειναι δωρεαν. Θα μας χωρισει που θα μας χωρισει ο άντρας μας. Ας εχουμε και μια δραχμη στην ακρη!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...