Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλέκα δεν παίζεσαι!!!

Αννούλα79,Η Ρ Ω Ι Δ Α ΜΑΝΑ!!!!

Μαριάνθη,συμφωνώ απόλυττα με όσα λές!

Αλέκα,αυτές είναι άλλη κατηγορία μανάδων!Λέγονται<<Γιατί θεέ μου αυτές και όχι εγώ!>>

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβο ευανθουλα, καλη όρεξη!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εγώ η χοντρέλα πήρα 30 κιλά. Είμαι 1,73 και 81 κιλά. Μένουν άλλα 18!!!!!

Περαστικά μου!

δοξα τον Θεό!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες εμενα η βαφτιση μαλλον αναβαλλεται για του χρονου,η νονα μας ειναι εγκυος γενναει τον αυγουστο οποτε απο ιανουαριο η βαφτιση.Δεν θελω να την <<ακυρωσω>> ,εχω προτασεις και απο αλλους αλλα δεν θελω εστω και να υπαρξει ιχνος πικριας.εσεις τι λετε;

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Κοριτσαρες εμενα η βαφτιση μαλλον αναβαλλεται για του χρονου,η νονα μας ειναι εγκυος γενναει τον αυγουστο οποτε απο ιανουαριο η βαφτιση.Δεν θελω να την <<ακυρωσω>> ,εχω προτασεις και απο αλλους αλλα δεν θελω εστω και να υπαρξει ιχνος πικριας.εσεις τι λετε;

εγω συμφωνω Ριανα μου με την αποφαση σου...;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλησπέρα κορίτσια! Αγγελική και μεφη καλώς ήρθατε!!!!!

Αγγελική θα σε βάλω τιμωρία με την Ομορφάκια που καπνίζει μπροστά μας η αναίσχιντη τα muratti!!

Ριάννα δε θα είναι λίγο μεγάλο το παιδί; Εμένα μου φαίνεται αργά, αλλά εσύ ξέρεις!

Διαφημίσεις

Αγγελική θα σε βάλω τιμωρία με την Ομορφάκια που καπνίζει μπροστά μας η αναίσχιντη τα muratti!!

Ριάννα δε θα είναι λίγο μεγάλο το παιδί; Εμένα μου φαίνεται αργά, αλλά εσύ ξέρεις!

Το κακο ειναι πως θα ειναι μεγαλο και θα κλαιει

αλλα τα καλα ειναι πως θα ειναι μεγαλο και θα ειναι ομορφη με το φορεμα ενω στα μικρουλια χανεται και το χειμωνα τα δωρα ειναι καλυτερα ,το καλοκαιρι ολο μ@@@@ ες φερνουν κολανακια,μπλουζακια ισα ισα για να ξοδευεις παραπανω στις αλλαγες .Τι να κανω προσπαθω να βλεοω τα θετικα

αααα και ενα αλλο καλο ειναι πως εσεις θα εχετε κανει τις βαφτισεις σας και θα εχω παρει την καλυτερη ιδεα εε!!!!

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Νιε νιε νιε νιε νιεεεεε

Αγγελική και μεφη καλώς ήρθατε στο Δαφνι μας!!!

Ριαννα αν κ θα ειναι καπως μεγαλο το παιδακι σου καλα κανεις κ εγω το ιδιο θα εκανα.

Λοιπον δεν ξερω τι να κανω,βρειτε μου λυση,το βρωμοθηλυκακι μου δεν πινει με τιποτα το ξενο,του αλλαξα γαλα,του αλλαξα πιπιλα τιποτα,εμενα το δεξι μασταρι στερεψε,2 μερες εχω να το βαλω,γιατι δεν τρωει κ το νοιωθω ελαφρυ,τι να κανω για να το πιει???σκεφτειτε γιατι στο τσακ ειμαι να την κανω πιστροφη στο ΙΑΣΩ..δε μου εφτανε ο ταλιμπαν εχω και την κοντεσσα που δε γουσταρει αλλο γαλα απο μητρικο μη χεσω(sorry για τη λεξη αλλα...)

ΑΑΑ και μην κατηγορουμε τη Μηδεια αν δεν ξερουμε το παρασκηνιο του φονικου...χαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...