Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενιτσα μου με εχει συγκινησει παρα πολυ η δυναμη σου!!!!!!εχεις την θετικη ενεργεια την δικια μου και της μπεμπας μας!!!σε νιωθω απολυτα!!!

κανε ομως υπομονη κοπελα μου ολα θα πανε τελεια και θα το κανεις μια τεραστια αγκαλιτσα απο εμας!!!!!!!καλο κουραγιο σου ευχομαι,και οποτε μπορεσεις δωσε ενα ρουφιχτο φιλακι απο εμας!!!!!

θεανουλα η κοριτσαρα σου ειναι κουκλαρα!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!! Ο μπέμπης πάει καλυτέρα είπαν οι γιατροι ,δεν τον τάισαν ακομα αλλα μεσα στην βδομαδα πιστευουμε να τον ταισουν και ευχομαστε να παει καλα. Ξεκίνησα να κρατώ και το γαλα μου,θα το πηγαίνω στο νοσοκομείο και θα το καταψύχουν! Με το καλο εύχομαι στην Αλέκα την τεταρτη και στιν gioulies όλα θα πανε μια χαρα κοριτσια!!!!. Σημερα εκοψα και τα ράμματα δεν πονεσανε καθολου ειδα και τον μπεμπη ηθελα να τον παρω μια αγκαλια πως και πως περιμενω να τον παρω αγκαλια μονο λιγα δευτερολεπτα τον κρατησα όταν γεννήθηκε μου εχει λειψει παρα πολύ βρε κοριτσια τωρα πηγε ο αντρας μου να τον δει γιατι με το ταξι περα δωθε κουράστηκα λιγο.αυριο όμως θα παω 20 λεπτα μας αφήνουν να τον δουμε μεχρι να μπουμε βγαίνουμε μου λειπει πολύ!!

Tι όμορφα νέα!!!! Μπράβο Ελενίτσα μας!!! Απο δώ και πέρα θα τον έχεις αγκαλίτσα κάθε μέρα!!! Κάνε λιγάκι υπομονή ακόμη κοριτσάκι μου και όλα θα πάνε καλά!!!

Να είστε καλα βρε κοριτσια πραγματικά χαίρομαι που εχουμε αυτή την ωραία παρέα ελπίζω σε λιγο καιρο, ολες να πινουμε καφε και να βλεπουμε τα παιδακια μας να παιζουν μαζι!!!! Μου εχετε δωσει πολύ δυναμη!! Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν μπορουσα να το αντιμετωπίσω μετα όμως ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά αλλά είναι άδικο βρε κορίτσια ας πάθαινα εγω κατι τι έφταιγε το καημένο το μωράκι να ταλαιπωρείτε έτσι δεν είναι αδικο? Όλα όμως θα περάσουν!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

ελενιτσα μου καλή, υπομονή!!!! Σε λίγες μέρες θα τα ξεχασετε όλα. και είμαι σίγουρη ότι δεν θα τον αφήσεις ΠΟΤΕ από την αγκαλιά σου!!!!!!! Σε σκεφτόμαστε όλες και σου στελνουμε τις ευχες μας!!!! Και εγώ όταν γεννηθηκα ειχα προβλημα στα πόδια. Ένα χρόνο στο νοσοκομειο με τέσσρεα χειρουργεια. Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα, Η μαμα μου πάντα λέει πως ό,τι περνάει ξεχνιέται. Έτσι θα τα ξεχάσεις και εσυ!!!! Λίγη υπομονη ακομη... τα δύσκολα πέρασαν!.

Γωγούλα πλησιάζουν και για εσένα οι μέρες!!!! ΄Αντε καλή μου... αλήθεια, θα ΄ερθω στο δωμάτιο... δεν σου το λέω για πλάκα!!! Μίλησα και με το Μητσάκι μας... περιεργο είναι το διαδικτυο... αισθανομαι ότι σας ξέρω χρόνια... πολύ χάρηκα που μπήκατε στη ζωή μου κοριτσάρες.. έστω και ιντερνετιακά!

Ασπούλα ο γιος σου είναι κουκλι! Να σου δινει πάντα χαρές!!!

Το καλό που σου θέλω κακομοίρα μου!!!! Έλα να πιούμε τσαγάκι.. Χαχαχαααα

Να είστε καλα βρε κοριτσια πραγματικά χαίρομαι που εχουμε αυτή την ωραία παρέα ελπίζω σε λιγο καιρο, ολες να πινουμε καφε και να βλεπουμε τα παιδακια μας να παιζουν μαζι!!!! Μου εχετε δωσει πολύ δυναμη!! Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν μπορουσα να το αντιμετωπίσω μετα όμως ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά αλλά είναι άδικο βρε κορίτσια ας πάθαινα εγω κατι τι έφταιγε το καημένο το μωράκι να ταλαιπωρείτε έτσι δεν είναι αδικο? Όλα όμως θα περάσουν!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ... ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΩΡΑ!!!!!

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..... ΜΟΝΟ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ!!!! :D :D :D

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!! Ο μπέμπης πάει καλυτέρα είπαν οι γιατροι ,δεν τον τάισαν ακομα αλλα μεσα στην βδομαδα πιστευουμε να τον ταισουν και ευχομαστε να παει καλα. Ξεκίνησα να κρατώ και το γαλα μου,θα το πηγαίνω στο νοσοκομείο και θα το καταψύχουν! Με το καλο εύχομαι στην Αλέκα την τεταρτη και στιν gioulies όλα θα πανε μια χαρα κοριτσια!!!!. Σημερα εκοψα και τα ράμματα δεν πονεσανε καθολου ειδα και τον μπεμπη ηθελα να τον παρω μια αγκαλια πως και πως περιμενω να τον παρω αγκαλια μονο λιγα δευτερολεπτα τον κρατησα όταν γεννήθηκε μου εχει λειψει παρα πολύ βρε κοριτσια τωρα πηγε ο αντρας μου να τον δει γιατι με το ταξι περα δωθε κουράστηκα λιγο.αυριο όμως θα παω 20 λεπτα μας αφήνουν να τον δουμε μεχρι να μπουμε βγαίνουμε μου λειπει πολύ!!

Ελενίτσα ο γίοκας σου και εσύ είστε στη σκέψη μας πρωί βράδυ.

Χαιρόμαστε που όλα πηγαίνουν καλά και θα πανε ακόμα καλύτερα

Όλα τα καλά σου εύχομαι και ο θεός να μη σου δώσει άλλες στεναχώριες.

Φιλάκια

byXKp2.png

Ελενίτσα δύναμη και υπομονή μόνο και μόνο γι' αυτό το πανέμορφο αγγελουδάκι!!!

Μόλις το πάρεις αγκαλίτσα θα περάσουν όλα θα δεις, και θα πλημυρίσεις μυρωδιές κ συναισθήματα!!!

Ασπα νομίζω αυτή η ευχή είναι για την λοχεία και όχι οτι σαράντησες κ μπορείς να βγαίνεις... Στο νοσοκομείο ερχόταν συνήθως παπάς, αλλά αυτή τη φορά δεν ήρθε, και φέραμε και εμείς στο σπίτι τον δικό μας!!

Κορίτσια να σας πω να γελάσετε: έχει διαρροή ένας σωλήνας στον νεροχύτη και γέμισε νερά ο τόπος ένας χαμός. Έρχεται ο γιος μου ο μεγάλος από πάνω μου που μάζευα τα νερά κ μου λέει: δεν πειράζει μαμά, θα πάρουμε άλλον σωλήνα, μπαμπά να είναι ΜακΚουίν ο καινούργιος!!!!! Ελεος πια μ' αυτόν τον Μακ Κουιν!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Βρε... δεν έιπαμε ότι τελειωσε τώρα?? Από εδώ και πέρα μόνο χαρές. Άντε να γεννησουμε όλες, να πάρουμε τα μωράκια μας σπίτια μας και να αρχίζουμε να το 'καιμε' με τις βαφτισεις!!!

Το μωράκι σου δεν ταλαιπωρίται. Η φύση έχει προνοήσει για να καταφέρει να γεννηθεί ένα παιδάκι φυσιολογικά (γιατί και αυτό ταλαιπωρείται κατά τη γέννα) και αφ ενός δεν θυμάται τίποτα και αφ ετέρου το αίσθημα του πόνου δεν είναι πολύ ανεπτυγμένου. Μη σκέφτεσαι αρνητικά πράγματα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αλέκα προβλέπω την Τετάρτη να πάρουν φωτιά τα τηλέφωνα μιας κ το έχουμε όλες το δικό σου!!!!! Ούτε να γεννήσεις με την ησυχία σου δεν θα σε αφήσουμε, χιχιχιχι...

Κορίτσια όσες ξέρετε τα φώτα σας! Έχω φτιάξει έναν λογαριασμο στο windowslive. Είναι το ίδιο με το μσν ή πρέπει να φτιάξω διαφορετικό;;; Αν είναι ίδιο τι κάνω ,για να μπορούμε να τα λέμε κ από εκεί;;;

Πάω να τσιμπήσω κ θα ξαναμπώ αργότερα...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

από μσν δεν ξέρω Δαλιδά μου αλλά το τηλ μου θα είναι ανοιχτό για όλες!!!!! Χαχα!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ελενίτσα δύναμη και υπομονή μόνο και μόνο γι' αυτό το πανέμορφο αγγελουδάκι!!!

Μόλις το πάρεις αγκαλίτσα θα περάσουν όλα θα δεις, και θα πλημυρίσεις μυρωδιές κ συναισθήματα!!!

Ασπα νομίζω αυτή η ευχή είναι για την λοχεία και όχι οτι σαράντησες κ μπορείς να βγαίνεις... Στο νοσοκομείο ερχόταν συνήθως παπάς, αλλά αυτή τη φορά δεν ήρθε, και φέραμε και εμείς στο σπίτι τον δικό μας!!

Κορίτσια να σας πω να γελάσετε: έχει διαρροή ένας σωλήνας στον νεροχύτη και γέμισε νερά ο τόπος ένας χαμός. Έρχεται ο γιος μου ο μεγάλος από πάνω μου που μάζευα τα νερά κ μου λέει: δεν πειράζει μαμά, θα πάρουμε άλλον σωλήνα, μπαμπά να είναι ΜακΚουίν ο καινούργιος!!!!! Ελεος πια μ' αυτόν τον Μακ Κουιν!!!!

μου ειπε οτιμπορω να βγω κιολας εξω αλλα και που να παω?

βεβαια την πεμπτη θα κανει εναν υπερυχο ο μπεμπης αρα καλα εκανε και κου ειπε να βγω!

απ οτι καταλαβατε ξυπνησε,καναμε μπανιο φαγαμε και τωρα σας αφηνω λιγο να κανουμε αγκαλιτσες γιατι κοιμοταν 5 ωρες και δεν το πειραξα!!!

Αλέκα προβλέπω την Τετάρτη να πάρουν φωτιά τα τηλέφωνα μιας κ το έχουμε όλες το δικό σου!!!!! Ούτε να γεννήσεις με την ησυχία σου δεν θα σε αφήσουμε, χιχιχιχι...

Κορίτσια όσες ξέρετε τα φώτα σας! Έχω φτιάξει έναν λογαριασμο στο windowslive. Είναι το ίδιο με το μσν ή πρέπει να φτιάξω διαφορετικό;;; Αν είναι ίδιο τι κάνω ,για να μπορούμε να τα λέμε κ από εκεί;;;

Πάω να τσιμπήσω κ θα ξαναμπώ αργότερα...

το ιδιο ειναι

!

:P:p:p:p:p:p

Ακοοοοουυυυύσατε...ακούσατε!! Η elenie γέννησε σήμερα έναν υγιέστατο κούκλο 2860 κιλά. Έσπασαν τα νερά εχθές και τελικά σήμερα έκανε καισαρική!!!

Να σου ζήηηησειιιιιιιιι, να τον δεις όπως επιθυμείς!!!!

:D:p:tongue::)

221882cb0gkyh7q4.gif

eleni1....24/01 - 04/11....αγορακι (2o)....ΜΗΤΕΡΑ Να σου ζήσει!!!! 20.10.09

ΜARIANTHI611.....26/01 - 01/11.......αγορακι Να σου ζήσει!!!!!! 27.10.09

EYANTHIA..27/01 - 03/11...αγορακι....ΑΘΗΝΑ....ΕΛΕΝΑ..Να σου ζήσει!!!! 4.11.09

georgiailias..........27/01 - 14/11.......αγορακι

γωγω21.............28/01 - 05/11.......αγορακι...... ΧΑΝΙΑ... ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΠΑΚΗ

xenia81..............28/01 - 04/11.......κοριτσακι....Να σου ζήσει 26.10.09

zoan..................31/01 - 06/11

kalliopaki...30/01 - 10/11...κοριτσακι...ΘΕΣ/ΝΙΚΗ....Να σου ζήσει !!!

kamelia.........30/01 - 07/11....κοριτσάκι....ΙΑΣΩ ....Να σου ζήσει 26.09.09

sabrina...............31/01 - 06/11........αγορακι

riana......01/02 - 07/11.......κοριτσακι....ΜΗΤΕΡΑ (2ο)..Να σου ζήσει !!! 1.11.09

eleni26...01/02 - 07/11.......αγορακι....ΕΛΕΝΑ....Να σου ζήσει!!! 7.11.09

goofy.................02/02 - 10/11 (2ο)....εγώ..λέω αγοράκι, εκείνο σταυρώνει τα πόδια και δεν μας αφήνει να δούμε....ΙΑΣΩ ή ΕΛΕΝΑ

casin..................03/02 - 10/11.......κοριτσάκι

theano1980.........03/02 - 12/11 (1ο)...κοριτσάκι. Νοσοκομειο Αλεξανδρούπολης... να σου ζήσει! 28.10.09

dalida........04/02 - 11/11.......αγοράκι (3ο).........ΠΓΝΠ...Να σου ζήσει! 29.10.09

msxbz............................15/11.......αγορακι.....MHTEPA

niania..................05/02 - 11/11.......αγοράκι....ΛΗΤΩ

eyagelia...............05/02 - 12/11 ......????....ΜΗΤΕΡΑ (2ο)

kimi.....................06/02 - 13/11.......κοριτσακι....ΙΑΣΩ (2ο)

Rodia...................06/02 - 13/11.......κοριτσακι.....ΜΗΤΕΡΑ

minoui..................06/02 - 13/11

GEORGI................07/02 - 14/11........???+???............ΙΑΣΩ

pikoulinaki.............07/02 - 15/11 (2o)

chicken..07/02 - 14/11..κοριτσάκι ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ..Να σου ζήσει 28.10.09

omorfakia....08/02 - 15/11...αγορακι....AΛΕΞΑΝΔΡΑ (3ο)..Να σου ζήσει 2.11.09

Thessalonikia-Mother...08/02-15/11....αγοράκι 3ο......ΙΑΣΩ

ΖΩΗ ΚΑΝ..............10/02 - 17/11.......κοριτσακι(1ο)........ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

elen07.................10/02 - 17/11 (2o)

olibia...........................- 18/11

odi......................11/02 - 19/11.......αγορακι

irida85.................12/02 - 20/11.......κοριτσακι.....ΚΕΡΚΥΡΑ

Spiroulina.............12/02 - 13/11.......κοριτσακι (2ο) ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

jtse........12/02 - 22/11 .....κοριτσάκι (2o) ΕΛΕΝΑ...Να σου ζήσει!!!!!27.10.09

Aggela32..............13/02 - 20/11......κοριτσάκι...ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

mary1..................13/02 - 21/11......κοριτσακι.......ΙΑΣΩ (3o)

Αspa..13/02 - 20/11...αγορακι 1ο.....ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ...7.11.09 Να σου ζήσει!!!!

Mac69......................... - 21/11

marlen................ 16/02 - 23/11......κοριτσι (3ο)πρώτα ο θεός.....ιασω

ΒΑΣΩΚΑΙΧΑΡΗΣ.....16/02 - 23/11

nina1980..............17/02 - 29/11......αγορακι

antigonii...............17/02 - 27/11 (2o)

annoula79....17/02 - 24/11...κοριτσάκι+κοριτσάκι...ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ...Να σου ζήσουν!! 2.11.09

mary77....17/02 - 24/11....κοριτσακι +αγορακι...ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ.....Να σου ζήσουν!! 5.11.09

Ρούλα37...............18/02 - 25/11

irka....18/02 - 25/11...αγορακι.....ΜΗΤΕΡΑ...Να σου ζήσει!!! 09.1109

eirtap...................18/02 - 25/11......αγορακι....ΓΕΝΕΣΙΣ (2ο)

elenie......18/02-25/11.....αγορακι..ΙΑΣΩ (1ο)...Να σου ζήσει!!! .16.11.09

αγορομανα............20/02 - 27/11......αγορακι (2ο)

markellos.......20/02 - 27/11....κοριτσακι...ΜΗΤΕΡΑ (2ο) ΝΑ ΣΟΥ ΖΉΣΕΙ 21.10.2009

mitsaki...21/02 - 29/11..αγορακι...ΜΗΤΕΡΑ...Να σου ζήσει!!! .9.11.09

ΕΥΗ Γ....23/02 - 30/11...αγορακι+κοριτσακι...ΘΕΣ/ΝΙΚΗ....μαλλον ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ...Να σου ζήσουν!! 2.11.09

boymama..............23/02 - 30/11.....αγορακι....MHTEPA

gioulies.................24/02 - 30/11.......κοριτσάκι........ΙΑΣΩ

tzia......................26/02 - 3/12........ κοριτσάκι........ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

rica......................27/02 - 4/12

aleca....................01/03 - 23/11....αγοράκι (2ο).........ΙΑΣΩ

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...