Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Aγγελική,είμαστε την ίδια χρονιά γεννημένες(εγώ 14-02).΄¨Εχω μια ζυγαριά απο τα ΤΖΑΜΠΟ και την ζυγίζω,τώρα είναι 6300,ύψος 2 μηνών ήταν 60,την άλλη εβδομάδα θα πάμε στην παιδίατρο.Γεννήθηκε 3200.Βάρος βάζει,απλά εχω αγχωθεί γιατί διαβάζοντας στο forum βλέπω πως τα περισσότερα μωρά μας περνάνε,και ας είναι και μικρότερα.Γάλ πίνει το Βιολογικό της ΦΡΕΖΥΝΤΕΡΜ.

Αννούλα79 σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

aggeliki76 καλως ήρθες. Νομίζω ότι όσο η μικρή σου παίρνει ικανοποιητικό βάρος δε θα πρέπει να αγχώνεσαι.

mefh καλώς ήρθες και εσύ στο cafe! Η μπεμπούλα σου μια χαρά βάρος και ύψος νομίζω ότι έχει. Για ρώτα και την markellos να σου πει για μινιατούρες!

Aleca kai eleni1 έτσι ακριβώς τα σκέφτομαι τα πράγματα και εγώ.

Πάντως από τότε που σας είπα τον πόνο μου νιωθω πραγματικά πολύ καλύτερα. Και free ψυχανάλυση το cafe μας λοιπον!

byXKp2.png

Εγώ δύσκολα πήρα την απόφαση να κάνω 2ο,γιατί η πρώτη με δυσκόλεψε με το φαγητό αρκετά(με τον ύπνο όχι 12ωρα κοιμόταν όταν σταματήσαμε τον θηλασμό!) και ακόμη εγώ την ταίζω.Είπα να κάνω 2ο για να έχει η πρώτη μια παρέα και μια παρηγοριά.Όταν όμως αντίκρυσα την μπουμπού...ΕΛΙΩΣΑ!!!!Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία!!Ένιωσα πραγματικά γεμάτη και χαρούμενη και ευτυχισμένη και...και...και....όλα τα καλά συναισθήματα του κόσμου!!!!Και να φανταστείτε πως μέχρι να γεννήσω έλεγα <θεέ μου,τι πάω να κάνω,μια χαρά ήμουν με το ένα!!>

Καμία σχέση!Με δυο είναι πολύ καλύτερα και σας εύχομαι στις πρωτομανούλες να το αποφασίσετε σύντομα.Εγώ μετάνιωσα για την διαφορά που έχουν(5 χρόνια).

Διαφημίσεις

Eleni1 έχω γελάσει απίστευτα με τον γιό σου και τα παιχνίδια που σε βάζει να παίζεις όπως και με της Αλέκας.

Ομορφάκια σε σκεφτόμουν συνέχεια με την Χριστάννα σου στο νοσοκομείο και 2 μωρά στο σπίτι.

Μαριάνθη και γω έτσι κολλημένη ήμουν με το θηλασμό και τώρα κοίτα τι μου έτυχε στο δέυτερο.

Κορίτσια αισθάνομαι σαν να μπαίνω απρόσκλητη στο σπίτι σας!!Πολύ περίεργα!!Γι αυτό και δεν έγραφα τόσους μήνες!

Aggeliki kai Mefh καλωσήρθατε !!!!!!!

Πάω να την πέσω για λίγο μιας και η μαμά μου έχει έρθει από το πρωι και θα μείνει και το μεσημέρι για να παρω την Ζέτα από το σχολείο και να την πάω μπαλλέτο. Έρχεται κάθε μέρα για να κάνω τα καθημερινά ψώνια και να κάνει και εκείνη το καθιερωμένο σίδερο που το σιχαίνομαι αλλά φεύγει συνήθως το μεσημέρι και ξαναέρχεται το απόγευμα που φέρνει την Ζέτα από το σχολείο.

3qg3p2.png qfe4p2.png

καλησπερα!!!!!

Καλά με κούφανε ο άντρας μου. Καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι ο ένας απέναντι απο τον άλλο απορροφημένοι ο καθένας στο PC του και μου έστειλε μήνυμα στην ανοικτή συνομιλία του facebook για να μου πει κάτι που ήθελε. Σε λίγο θα με παίρνει και τηλ.

:lol::lol:

Kalimera sas, kiries mou!

Sas diavazw kairo kai eipa na graftw ki egw gia na ta leme :-)

καλωσ ηρθες αγγελικη!!! να σου ζησει η κορουλα!!!! ιδιο ωροσκοπο εχει με τον μπεμπη μου!!!

Στην πόλη μένω, εννοείται πως όλες είσαστε καλεσμένες στην βάπτιση.

πολυ θα ηθελα να δω το νησι σας!!! ελπιζω να τα καταφερω καποια στιγμη!

01.00 - 08.00!!!!!!!!!!

Aλληλουια!!!!!!!!!!!!

σου τη λεω!!!

απο τις 11 μεχρι τισ 7:30!!!!!!

Σήμερα είναι η μέρα των new entry!!!!!
Κορίτσια αισθάνομαι σαν να μπαίνω απρόσκλητη στο σπίτι σας!!Πολύ περίεργα!!Γι αυτό και δεν έγραφα τόσους μήνες!

καλως ηρθες!!!! να σου ζησει!!!! κ να μη το ξαναπεις αυτο!!! εδω ολοι μια παρεουλα ειμαστε!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Ερώτηση κρίσεως... Κομμάτια - ξεκομμάτια λέω να πάω Δευτέρα γυμναστήριο. Τι λέτε; 1,5 ωρίτσα κατά τις 7 με 8:30 που θα τη βάζει για ύπνο ο μπαμπάς της. Μήπως είναι νωρίς;;;; Έχω και 27 ράμματα ξέρω κι εγώ;

Εγω εκανα καισαρικη και ξεκινησα σιγα σιγα στις 40 μερες.... εχθες δε όπως θα διαβασες πηγα και κολυμβητηριο... Αν νιωθεις καλα εισαι ΟΚ
Σήμερα είναι η μέρα των new entry!!Όλη μου την εγκυμοσύνη την πέρασα διαβαζοντάς σας,και την λοχεία επίσης!!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την παρέα όλους αυτούς τους μήνες.Υποτίθεται πως ήμουνα και γώ μαμά Νοεμβρίου(ΠΗΤ 4-11),αλλά γέννησα 15-10.Έχω ένα πολύ καλό και ήσυχο μωράκι,από 40 ημερών κοιμάται 8ωρα(23.00-07.00),αλλά δεν τρώει και τοσο πολύ(600-700μλ την ημέρα.Δεν θήλασα γιατί δεν με άφησαν ο ενδοκρινολόγος μου,η παιδίατρος και ο γυναικολόγος μου.Έχω κάνει ολική αφαίρεση θυροειδή και στην εγκυμοσύνη εφτασα να παίρνω το Τ4 των 200 και μου είπαν πως ήταν μεγάλη ποσότητα και θα παιρνούσε η θυροξίνη στο γάλα.Εσένα ΑΛΕΚΑ σου επιτρέπαν να θυλάσεις,γιατί όπως έχω δεί εχεις κάνει και συ το ίδιο.Έχω και μια κόρη μεγαλύτερη Σκορπίνα(29-10-2004) και ένα σας λέω<ο θεός να σας λυπηθεί>!Δεν υπάρχει αυτό το ζωόδιο!!!!

Και πάλι σας ευχαριστώ για την παρέα και να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας!ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ και όλες οι υπόλοιπες μανούλες που έχετε 3 και 4 ένα θα πώ.EIΣΤΕ ΗΡΩΙΔΕΣ!!!!!!!!!!

Να σου ζησει Μεφη μου.... να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου! Όταν αντιλαμβανομαι ότι αυτα που γραφω δεν τα διαβαζουμε μονο εμεις ποσο ντρεπομαι....:)... όλοι δηλαδη ξερουν ποσα κιλα ειμαι ..οιμε!!!!:confused: . Λοιπον κυριες μου ξεπροστιαστειτε και εσεις.. περιμενουμε!!!

Εγω Μεφη μου ειχα graves disease (για αυτο ειχα βγαλει το θυρεοειδη) το οποια αν εχεις αντισωματα συγκεκιρμενα μπορει να περασουν στο παιδι. Εγω βεβαια δεν ειχα, ευτυχως. Δεν θηλασα για δυο λογους. Πρωτον γιατι μεχρι και μια εβδομαδα απο τη γεννα που προσπαθουσα δεν ειχα γαλα, για αυτο δεν πιστευω όλες τις υπερμαχες θηλασμου που λενε ότι όοοολες οι γυναικες μπορουν να θηλασουν. Το 97% των γυναικων ναι, μπορει να θηλασει, εγω φαινεται ήμουν στο 3%. Όταν εχεις ορμομνικη διαταραχη μπορει να μη μπορεις. Δευτερον γιατι όταν θηλαζεις και παιρνεις Τ4 πρεπει να εισαι πολυ προσεχτικη με το ποσο Τ4 πρεπει να παιρνεις. Μονο η παραπανω ποσοτητα μπορει να περασει στο παιδι. Αν ειναι καλα ρυθμισμενος ο θυρεοειδης, δεν περναει. αλλα ειχα βαρεθει να κανω εξετασεις καθε τρεις και λιγο. Εγω στην εγκυμοσυνη επειδη πηρα πολα κιλα, επαιρνα πολυ χαπι, 250!!!!! Εσυ γιατι εχεις κανει αφαιρεση?? Στην εγκυμοσυνη πηρες κιλα? Ειχες κανει αφαιρεση πριν και απο το πρωτο σου παιδακι????

Όσο για τα πολλά μωράκια τι να πω; ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ! Και εσάς που έχετε 2 βουνό μου φαίνεται. Μάλλον είμαι γριέντζω και τα έχω βρει σκούρα...

και εγω γριεντζω ειμαι..... αλλα ειπαμε όταν μεγαλωσει το μικρουλι τα ξεχνας όλα...και το δευτερο μωρο το περιμενεις με πιο πολυ λαχταρα...
Aγγελική,είμαστε την ίδια χρονιά γεννημένες(εγώ 14-02).΄¨Εχω μια ζυγαριά απο τα ΤΖΑΜΠΟ και την ζυγίζω,τώρα είναι 6300,ύψος 2 μηνών ήταν 60,την άλλη εβδομάδα θα πάμε στην παιδίατρο.Γεννήθηκε 3200.Βάρος βάζει,απλά εχω αγχωθεί γιατί διαβάζοντας στο forum βλέπω πως τα περισσότερα μωρά μας περνάνε,και ας είναι και μικρότερα.Γάλ πίνει το Βιολογικό της ΦΡΕΖΥΝΤΕΡΜ.

Αννούλα79 σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

μην συγκρινεις καλε. Εμεις εδω φιλοξενουμε το μητσακιον που ο μπαμπουλης της γεννηθηκε 6 κιλα και την Ασπουλα που ο γιοκας της στους 2 μηνες ήταν 7 κιλα σχεδον!!!!!!! Τα θαυματα της φυσης!! Το καθε μωρακι εχει το δικο του ρυθμο.. αφου το ξερεις!;)

Eleni1 έχω γελάσει απίστευτα με τον γιό σου και τα παιχνίδια που σε βάζει να παίζεις όπως και με της Αλέκας.

Ομορφάκια σε σκεφτόμουν συνέχεια με την Χριστάννα σου στο νοσοκομείο και 2 μωρά στο σπίτι.

Μαριάνθη και γω έτσι κολλημένη ήμουν με το θηλασμό και τώρα κοίτα τι μου έτυχε στο δέυτερο.

δεν μπαινεις απροσκλητη στο σπιτι μας, καλα εκανες και εγραψες. Απλα έπρεπε να ειχατε γραψει πιο νωρις, απο την εγκυμοσυνη, να λεγαμε και καμια βλακεια να περναει η ωρα! Πόσο καιρο διαβαζατε χωρις να γραφετε???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μεφη καλως μας ηρθες και να σου ζησει το παιδακι σου...το κολλημα δεν ειναι τοσο με τον θηλασμο αυτο καθεαυτο οσο με τους ασχετους και πονηρους γιατρους που δεν βοηθανε τις μανουλες να θηλασουν...αλλο το να ξερεις την αληθεια και πως να πετυχεις εναν σωστο θηλασμο και να πεις οτι δεν θελω να θηλασω και αλλο να θες και να σε κανουν να αισθανεσαι αχρηστη που δεν τα καταφερες και αλλα πολυ λυπηρα συναισθηματα...δεν ξαναλεω σημερα για τον θηλασμο βαρεθηκα να με ακουω :ΡΡΡ

Το παιδακι σου ειναι σουπερ...χτες που πηγαμε στον γιατρο και ο μικρος ειναι γεννημενος 27/10 ηταν 5650 και 61 ποντους...παιρνει σταθερα απο τοτε που γεννηθηκε (3100) 215 γραμμαρια την εβδομαδα..το ποσο με αρμεγει δεν ξερω...παντως ξερω οτι οταν πειναει και δεν χορταινει κλαιει και οταν τρωει ειναι ευχαριστημενος...

Πωπω...Αλεκακι και εγω αυτο συνιδειτοποιησα...τοσους μηνες λεμε εδω πραγματα πολυ προσωπικα νομιζοντας οτι ειμαστε ενα μικρο παρεακι αλλα τελικα το παρεακι ειναι πολυ μεγαλυτερο...και οι φωτο που ανεβαζουμε ειναι ορατες απο ολους...χμμμ ελπιζω μονο να μας διαβαζουν σωστοι και λογικοι ανθρωποι... ;)

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!!

πολυ θα ηθελα να δω το νησι σας!!! ελπιζω να τα καταφερω καποια στιγμη!

Ναι να γνωριστούμε κι όλας.

καλως ηρθες!!!! να σου ζησει!!!! κ να μη το ξαναπεις αυτο!!! εδω ολοι μια παρεουλα ειμαστε!

΄

Συμφωνώ!!!!

Αλέκα χαίρομαι πολύ που <μιλάμε> επίτέλους!Σας διαβάζω καθημερινά από την ¨Ανοιξη.Ανακάλυψα τυχαία το Παρεντς όταν νόμιζα οτι δεν μπορώ να κάνω 2ο λόγω θυροειδή και έψαχνα.Ήθελα να μου έρθει και αυτή με την πρώτη προσπάθεια όπως η μεγάλη μου και τελικά μου ήρθε με την 5η προσπάθεια και όλα καλά.

Τον θυροειδή τον απέκτησα μετά την πρώτη μου γέννα,όταν η μικρή ήταν 4 μηνών.Είχα 2 τεράστιους όζους και υπερθυροειδή και τελικά τον έβγαλα όταν η μεγάλη μου ήταν 2 ετών.Νομίζω πως και εγώ είχα graves.Ευτυχώς και οι 2 κόρεσ μου μέχρι τώρα είναι καλά.

Στην εγκυμοσύνη έβαλα 11,5κιλα,αλλα γέννησα και ακριβώς 37 εβδ.¨Εχασα τα 8 κατευθείαν και τα 3,5 έχουν κατσικωθεί και δεν φεύγουν με τίποτα.Αλλα σύνολο θέλω γύρω στα 7 να χάσω για να πάω 65.Τώρα είμαι 72 και ύψος 1.74.

Αλέκα έχεις πολύ γέλιο όταν αναφέρεσαι στα κιλά σου!Καλύτερα μια μπουμπούκα μανούλα παρά μια κοκαλιάρα μαγκούφα!!!!!Κάποια στιγμή θα φύγουν και αυτά που θα πάνε,στο χέρι τους είναι?

Πωπω...Αλεκακι και εγω αυτο συνιδειτοποιησα...τοσους μηνες λεμε εδω πραγματα πολυ προσωπικα νομιζοντας οτι ειμαστε ενα μικρο παρεακι αλλα τελικα το παρεακι ειναι πολυ μεγαλυτερο...και οι φωτο που ανεβαζουμε ειναι ορατες απο ολους...χμμμ ελπιζω μονο να μας διαβαζουν σωστοι και λογικοι ανθρωποι... ;)

εγω φοβαμαι μην με λιμπιστει κανενας...:rolleyes::cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλέκα χαίρομαι πολύ που <μιλάμε> επίτέλους!Σας διαβάζω καθημερινά από την ¨Ανοιξη.Ανακάλυψα τυχαία το Παρεντς όταν νόμιζα οτι δεν μπορώ να κάνω 2ο λόγω θυροειδή και έψαχνα.Ήθελα να μου έρθει και αυτή με την πρώτη προσπάθεια όπως η μεγάλη μου και τελικά μου ήρθε με την 5η προσπάθεια και όλα καλά.

Τον θυροειδή τον απέκτησα μετά την πρώτη μου γέννα,όταν η μικρή ήταν 4 μηνών.Είχα 2 τεράστιους όζους και υπερθυροειδή και τελικά τον έβγαλα όταν η μεγάλη μου ήταν 2 ετών.Νομίζω πως και εγώ είχα graves.Ευτυχώς και οι 2 κόρεσ μου μέχρι τώρα είναι καλά.

Στην εγκυμοσύνη έβαλα 11,5κιλα,αλλα γέννησα και ακριβώς 37 εβδ.¨Εχασα τα 8 κατευθείαν και τα 3,5 έχουν κατσικωθεί και δεν φεύγουν με τίποτα.Αλλα σύνολο θέλω γύρω στα 7 να χάσω για να πάω 65.Τώρα είμαι 72 και ύψος 1.74.

Αλέκα έχεις πολύ γέλιο όταν αναφέρεσαι στα κιλά σου!Καλύτερα μια μπουμπούκα μανούλα παρά μια κοκαλιάρα μαγκούφα!!!!!Κάποια στιγμή θα φύγουν και αυτά που θα πάνε,στο χέρι τους είναι?

ρε τι τραβαμε... και εγω μετα τη γεννα μου ηρθε... Αλλα το graves ειναι κωλοκατασταση... εμενα μου χτυπησε και τα ματια, (το δευτερο πραγμα που μπορει να σου κανει). Αν εχεις απλα όζους και υπερθυρεοειδσμο να σου κανουν δεν σου προκαλουν ορμονικη διαταραχη. Ενω το graves στα κανει όλα σκατα.... τεσπα!!

Αυτο το τελευταιο να το ακουνε οι 'χτικιαρες΄ (ελενιτσα, γωγουλα, ομορφακια κλπ).... σκετο... γιατι μαγκουφες εδω δεν εχουμε!;)

221882cb0gkyh7q4.gif

κ επανερχομαι με τα νεα μας!!!

οπως προειπα κοιμηθηκε απο τις 11 εως τις 7:30!!! αλλα πωσ εγινε αυτο?

κατα τις 8 το βραδακι του δινω 120 κ τα ρουφαει στο λεπτο κ εψαχνε κι αλλο. του κανω αλλα 60 κ τα ειπιε μονοκοπανια. εβγαλε βεβαια του κοσμου τις γουλιες γιατι δεν ειχε ξαναπιει τοσο πολυ!!! μεχρι τις 10:30 λαγοκοιμοταν ωσπου στο τελος γκρινιαζε κ του δινω αλλα 60 κ ηρθε κ εσκασε το παδι κ ξεραθηκε!!!

πηγα κ στο παιδων. ευτυχως οι εξετασεις ηταν καλες!!! ολα καλα λοιπον!!! σας αφηνω γιατι εχω λυσσαξει της πεινας!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...