Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια, να ρωτήσω κάτι: από χθες ακούω γουργουρητα στη κοιλίτσα της. Από πού να είναι; Από τα εντεράκια της; Ή μήπως από το στομαχάκι της; Αν είχε κάτι γαστρεντερικό, δε θα είχα κι άλλες ενδείξεις;

Και του δικου μου γουργουρίζουν ειδικά οταν τρωει τις πρωτες γουλιες.Δεν πιστευω να ειναι τπτ.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άσπα σε ευχαριστώ, να χαίρεσαι κι εσύ τα παιδάκια σου!

Δεν πας μόνη σου καλύτερα για νυφικό; Εγώ έτσι ξεμπέρδεψα με ένα νυφικό μούρλια! Κσυπνάει το βασανάκι μου. Πάω να κάνω ψυχαγωγία μωρού! Εσείς τι τους κάνετε; Εμένα βαριέται έυκολα, όλο στον ώμο θέλει να είναι και να βλέπει τον κόσμο!!!

και εμεις τον κοσμο του δειχνουμε!;)
Κορίτσια, να ρωτήσω κάτι: από χθες ακούω γουργουρητα στη κοιλίτσα της. Από πού να είναι; Από τα εντεράκια της; Ή μήπως από το στομαχάκι της; Αν είχε κάτι γαστρεντερικό, δε θα είχα κι άλλες ενδείξεις;

εμενα εχει πολυ συχνα δεν ειναι τιποτα. Μπορει κατι να εφαγες εσυ, μπορει να κρυωσε λιγουλακι η κοιλιτσα ή μπορει να μην ειναι απολυτως τιποτα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ελένη σε ευχαριστώ! Χαρά στο κουράγιο σου με 2 παιδιά!!!!! Εγώ με ένα και τα έχω παίξει... Είναι και ο παλιόκαιρος. Αν κάνω δεύτερο θα φροντίσω να γεννηθεί κατακαλόκαιρο χε χεεεε

Aααααα! Κι εγ΄ς ανησυχούσα πως όλες σας κοιμάστε 09:00 με 09:00! Άρα ταίζετε ακόμα νύχτα. Καλέ πώς βάζετε τικεράκι;

Γεια σου Αγγελική. Να σου ζήσει η μικρή. Μη νομίζεις ότι έχουν στρωσει όλα τα μωρά στο θεμα του υπνου. Η δική μου αξακολουθεί να ξυπναει 2 φορές τη νύχτα. Αλλά ελπίζω ότι σύντομα θα στρωσει.

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια θελω και εγω να φτιαξω αλμπουμ αλλα δεν τις δεχεται τις φωτο...απο μηχανη ειναι τραβηγμενες...μηπως ειναι μεγαλο το μεγεθος???και αν ναι πως τις μικραινω???

waWmp3.png

9LyAp3.png

01.00 - 08.00!!!!!!!!!!

Aλληλουια!!!!!!!!!!!!

Τον ξύπνησα εγώ γιατί είχα ακούσει που τα έκανε βαρβάτα κατά τις 6, ε δεν πήγαινε άλλο!!!

Αγγελική καλώς ήρθες!!!

Μαίρη ευχομαι το καλύτερο δυνατό για την μέλλουσα νύφη σου!!!

Μαριάνθη πήγαινε στο "Πληροφορίες για τα πάντα" κάπου λέει πως κάνεις μικρότερες τις φωτο για να τις δεχτεί!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ΓαστροΟισοφαγική Παλινδρόμηση. Γουλιές κ αναγωγές σε μεγάλο βαθμό όμως. Πρόβλημα είναι αμα δεν παίρνει βάρος το παιδί, το δικό μου παραπαίρνει οπότε οκ, απλά είναι εκνευριστικό!!!

Η γιατρός το μόνο που μου συνέστησε(κλασικά όπως όλοι η ηλίθιοι γιατροί) αντιαναγωγικό γάλα την νύχτα για να κοιμόμαστε ήσυχοι!!!!

ΥΓ: Τα γράφω για την Μαριάνθη να της σηκωθεί η τρίχα κάγκελο!!!Χιχιχι

Το είδες αυτό Μαριάνθη;;;

Και συνεχίζω, μου έχει δώσει ως ώρας 4 κουτιά διαφορετικά γάλατα να δώσω! Ένα για κολικούς, ένα με πιο ευχάριστη γευση, ένα αντιαναγωγικό κ ένα όταν ξεκινήσαμε!!!! Αχρείαστα να είναι αλλά να τα έχω!! ΧΑχΑχαχαχαχα!

Εγώ όμως Μαριανθούλα με τρία παιδιά πλέον σε αυτά έχω γίνει εμπειρογνώμων γιατρός!!!! Ακούω μόνο το κεφαλάκι μου!!!χαχαχαχα

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

01.00 - 08.00!!!!!!!!!!

Aλληλουια!!!!!!!!!!!!

Τον ξύπνησα εγώ γιατί είχα ακούσει που τα έκανε βαρβάτα κατά τις 6, ε δεν πήγαινε άλλο!!!

Αγγελική καλώς ήρθες!!!

Μαίρη ευχομαι το καλύτερο δυνατό για την μέλλουσα νύφη σου!!!

Μαριάνθη πήγαινε στο "Πληροφορίες για τα πάντα" κάπου λέει πως κάνεις μικρότερες τις φωτο για να τις δεχτεί!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!!

:-P

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Τον Λουκα δεν ξερω???? Αχ... εχω ανεβει εγω σε μπαρες μαζι με το Λουκα...Τον περναω κατι χρονακια αν θυμαμαι καλα. Όταν πηγε αυτος Αγγλια εγω ψιλοτελειωνα. Ερχοταν στο μαγαζι που ειχε ο Νικολακης μου και περναγαμε σουπερ. Εκει γνωριστηκαμε. Πολυ καλο ατομο.Αν μπεις στις φωτο του Λιβερπουλ στο φειςμπουκ, ειναι μεσα. Ειχε ερθει και σπιτι μου, εδω, όταν πηγε φανταρος. Να του δωσεις τα φιλια μου!

Έλα ρε συ θα μπω μετά να δω τις φώτο, αν τον γνωρίσω βέβαια γιατί έχω να τον δω από... τα παιδικά μου χρόνια.

Διαφημίσεις

Πάλι 50ml φάγαμε και κοιμηθήκαμε! Ουφ! 360 μόνο έχει πιεί από το πρωί. Θα με σκάσει αυτό το σκορπιδάκι με ωροσκόπο τοξότη. ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ. Ό,τι θέλει κάνει...

Αμ! Δε θα μεγαλώσει; Θα της δείξω εγώ...:tongue:

Ερώτηση κρίσεως... Κομμάτια - ξεκομμάτια λέω να πάω Δευτέρα γυμναστήριο. Τι λέτε; 1,5 ωρίτσα κατά τις 7 με 8:30 που θα τη βάζει για ύπνο ο μπαμπάς της. Μήπως είναι νωρίς;;;; Έχω και 27 ράμματα ξέρω κι εγώ;

Το είδες αυτό Μαριάνθη;;;

Και συνεχίζω, μου έχει δώσει ως ώρας 4 κουτιά διαφορετικά γάλατα να δώσω! Ένα για κολικούς, ένα με πιο ευχάριστη γευση, ένα αντιαναγωγικό κ ένα όταν ξεκινήσαμε!!!! Αχρείαστα να είναι αλλά να τα έχω!! ΧΑχΑχαχαχαχα!

Εγώ όμως Μαριανθούλα με τρία παιδιά πλέον σε αυτά έχω γίνει εμπειρογνώμων γιατρός!!!! Ακούω μόνο το κεφαλάκι μου!!!χαχαχαχα

Καλα ο τυπος ειναι απιστευτα προκλητικος...απορω πως κρατηθηκες και δεν τον ξεχεσες πατωκορφα...και παραθετω τα παρακατω...

Υπαρχουν εμετοι που οφειλονται σε αλλαγη στηθους...και εξηγουμαι...οταν η μαμα φευγει απο το μαιευτηριο τις δινονται οι κλασικες οδηγιες απογαλακτισμου δλδ 10 λεπτα απο το ενα στηθος και 10 απο το αλλο ανα τριωρο...βαζει λοιπον η μαμα το μωρο απο το ενα στηθος πινει το γαλα το αραιο που βγαινει πρωτα και μετα αλλαζει βαζει το μωρο απο το αλλο στηθος που παλι πινει αραιο γαλα (ελαφρυ χαρακτηριζεται) το οποιο ναι μεν το ξεδιψα αλλα δεν το χορταινει...το μωρο νευριαζει ,το ελαφρυ γαλα γεμιζει το στομαχι του αλλα δεν χορταινει, το στομαχι ξεχειλιζει, το μωρο κλαιει και κανει μεγαλες αναγωγες...

Το αληθινα εμετιαρικο μωρο που βγαζει γαλα οσο ενα παιδικο μαξιλαρι πρεπει να εξεταστει απο παιδιατρο...μπορει να εχει ΓΟΠ, αλλεργεια σε κατι που τρωει η μαμα εως και λοιμωξη...Πρεπει οπωσδηποτε να ελεγχθει ως προς το βαρος του...αν τους πρωτους 2 μηνες εχει βαλει 2 κιλα μπορει να βαζει 50 γραμμαρια το μηνα απο τον 3ο μεχρι τον 5ο χωρις να συντρεχει νοσος..

Δοκιμαζουμε να κρατησουμε ορθιο το μωρο να ρευτει μετα βτα γευματα, Επισης αφου πιει γαλα για 5 λεπτα το σηκωνουμε να ρευτει και μετα το θηλαζουμε οσο θελει...καπου εχω διαβασει οτι οταν το θηλαζουμε προσεχουμε το κεφαλακι και το σωμα να ειναι λιγο ορθια και οχι τελειως ξαπλωτο...

Αν το μωρο κανει ρουκετοειδεις εμετους ή πνιγεται με τον εμετο του καλουμε αμεσως τον παιδιατρο...

Βεβαια το θεμα της ΓΟΠ αναλυεται στο δευτερο τομο της Πατσουρου τον οποιο δεν εχω οποτε δεν μπορω να γραψω πιο συγκεκριμενα πραγματα...αυτο που σιγουρα μπορω να πω ειναι οτι ο τυπος λειτουργει ξεδιαντροπα υπερ των εταιριων...η δαλιδα επειδη εχει 3 παιδακια δεν τσιμπησε καποια αλλη μανουλα οπως η Ελενη στο πρωτο της αν θυμαμαι ειχε γωσει ξενο αντιαναγωγικο με αποτελεσμα να σταματησει τον θηλασμο..αντι να λειτουργουν βαση ιατρικης συνειδισης τα θυσιαζουν ολα στο βωμο του χρηματος..αισχος.

Ουφ τα ειπα και ξεθυμανα...:lol::lol::lol:Μπραβο Δαλιδα αστον να λεει τον αχαρακτηριστο τον τυπο.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Σήμερα είναι η μέρα των new entry!!Όλη μου την εγκυμοσύνη την πέρασα διαβαζοντάς σας,και την λοχεία επίσης!!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την παρέα όλους αυτούς τους μήνες.Υποτίθεται πως ήμουνα και γώ μαμά Νοεμβρίου(ΠΗΤ 4-11),αλλά γέννησα 15-10.Έχω ένα πολύ καλό και ήσυχο μωράκι,από 40 ημερών κοιμάται 8ωρα(23.00-07.00),αλλά δεν τρώει και τοσο πολύ(600-700μλ την ημέρα.Δεν θήλασα γιατί δεν με άφησαν ο ενδοκρινολόγος μου,η παιδίατρος και ο γυναικολόγος μου.Έχω κάνει ολική αφαίρεση θυροειδή και στην εγκυμοσύνη εφτασα να παίρνω το Τ4 των 200 και μου είπαν πως ήταν μεγάλη ποσότητα και θα παιρνούσε η θυροξίνη στο γάλα.Εσένα ΑΛΕΚΑ σου επιτρέπαν να θυλάσεις,γιατί όπως έχω δεί εχεις κάνει και συ το ίδιο.Έχω και μια κόρη μεγαλύτερη Σκορπίνα(29-10-2004) και ένα σας λέω<ο θεός να σας λυπηθεί>!Δεν υπάρχει αυτό το ζωόδιο!!!!

Και πάλι σας ευχαριστώ για την παρέα και να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας!ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ και όλες οι υπόλοιπες μανούλες που έχετε 3 και 4 ένα θα πώ.EIΣΤΕ ΗΡΩΙΔΕΣ!!!!!!!!!!

Καλώς ήρθες! (έγινα κι εγώ 2 ώρες πιο παλιά ;)). ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!

Κι εμένα κοιμάται 8ωρα αλλά από τι 19:00! Τι να το κάνω;;;; :confused:. Επιπλέον όλη μέρα είμαι με ένα μπιμπερό στο χέρι γιατί τα τρώει λάου λάου και στα μουλωχτά! Πόσα κιλά είναι το μωράκι σου; Αν πάιρνει βάρος τι ανησυχείς;;;

Όσο για τα πολλά μωράκια τι να πω; ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ! Και εσάς που έχετε 2 βουνό μου φαίνεται. Μάλλον είμαι γριέντζω και τα έχω βρει σκούρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...