Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πρωτον, τα παιδια ταλαιπωρουνται όταν δεν εχουν τη μαμα τους. Μαζι της ειναι παντα χαρουμενα.

Δευτερον, φιλη μου ειχε μια κυστη, της την εβγαλαν λαπαροσκοπικα και μια χαρα παιδια έκανε πανευκολα. Ας παρει 2-3 γνωμες και αν ειναι να σου δωσω και τηλεφωνα του συγκεκριμενου γιατρου. Αλλ αυτος ειναι Αθηνα, Ιασω.. Σιγουρα θα υπαρχουν και στη θεσσαλονικη καλοι.

ναι γι'αυτο τους ειπαν να φυγουν απο το νοσοκομειο,αλλο που δεν θελουν εκει να κανουν πρακτικη...και να γινει και καμια στραβη και αντε να ζητησεις ευθυνες.......

ενω ο γιατρος μου που ειναι μεσα σε αυτο το λουκι,της γονιμοτητας κλπ.,μολις τον ειπα οτι παιδια δεν εχει ακομα,κατευθειαν με ρωτησε ηλικια και μου ειπε θα δει να κανει το καλυτερο.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλεκακι μου επειδη ο θηλασμος ειναι κατα βαση ιατρικο θεμα οπου μελετατε ενδελεχως τα τελευταια χρονια απο επιστημονες υγειας και ανθρωπιστικες οργανωσεις καλο ειναι να λεγονται και οι πηγες απο τις οποιες καποιος λεει ο,τι λεει...και επειδη εγω δεν ειμαι πιστοποιημενη συμβουλος θηλασμου πρεπει οταν λεω κατι να αναφερω και την πηγη για θεμα αξιοπιστιας..οτι αυτο το διαβασα εκει...οτι αυτο που λεω ειναι θεμα εμπειριας δικιας μου και σε εμενα λειτουργησε...ομως επειδη καθε μανουλα και καθε μωρακι ειναι διαφορετικοι δεν σημαινει οτι αυτο που λειτουργει σε μενα οφελει την αλλη μανουλα...ποτε μα ποτε ο,τι λεω εδω για τον θηλασμο δεν το λεω για να θειξω οποια μανουλα δεν θηλαζει...μονο για να βοηθησω και εμενα (να μου δωσω κουραγιο) και τις αλλες κοπελες που θηλαζουν :)...και τωρα που ειπα θηλασμος η Ιριδα που ειναι καλε???

Αγγελικη καλως ηρθες στο παρεακι μας :) Να χαιρεσαι το μωρακι σου...μηπως μπορεις να το τρεναρεις και να την βαζεις για υπνο λιγο πιο αργα???Βεβαια θα πρεπει να της ταιζεις και το τελευταιο γευμα πιο αργα και μαλλον δεν θα σε βολεψει γιατι αν δινεις τελευταιο γευμα 12 ας πουμε θα κοιμασαι και εσυ 12:30...

Kale me to zori kratietai ws tis 07:30. Merikes fores mou koimatai kai 6:30! Ti na pw!

Α να ρωτησω κατι στα αγορια δεν περνουν λευκόχρυσο σταυρο? Εμενα δεν μου αρεσει καθολου ο χρυσος Λεει ο εξυπνος ο νονος του ότι ο λευκοχρυσος είναι για κοριτσια δικιο εχει?

Στο Μαρκελλο η νονά του λευκόχρυσο πήρε. Δεν έχω ακούσει κάτι τετοιο.

Στο Μαρκελλο η νονά του λευκόχρυσο πήρε. Δεν έχω ακούσει κάτι τετοιο.

Giati na einai mono gia koritsia?Oi antres de forane p.x. veres apo lefkoxriso?

Επεξεργάστηκαν by aggeliki76

Διαφημίσεις

εμενα κοιμαται απο τις 10-11 μεχρι τις 8-9 με δυο ενδιαμεσα ταισματα. Μετα κοιμαται σιγουρα 12 με 4 το μεσημερι . Τις υπολοιπες ωρες τρωει, κοιμαται, ξυπναει και τουμπαλιν!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα!!!!!!καλωσηρθες αγγελικη στην παρεα μας...ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ!!9:00-9-00????τι ωραρια ειναι αυτα?????μα καλα μαλλον δεν εχεις διαβασει ολα τα post μας για να καταλαβεις τι πανικος επικρατει!!θα στρωσει μονο του το μωρο!!!!μην αγχωνεσαι!!απλα κρατατη με λιγο πιπιλα κανα πλυσιματακι στον πωπω να ξυπναει κτλ!ααα και η μικρη σου ειναι μια κουκλα!

κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λογια για το νυφικο!!!λοιπον θα παρω μια φιλη μου να παμε να το δοκιμασω!παντρεμενη με παιδι και μ αγαπαει πολυ!το λεω γιατι αν παρω απο τις ανυπαντρες δεν θα βγαλω ακρη!ειναι ολες στον κοσμο τους!!!καλα κανουν βεβαια!θας σας πω εντυπωσεις!παω να κανω ενα σκουπισμα σφουγγαρισμα και επανερχομαι!

Διαφημίσεις

Aααααα! Κι εγ΄ς ανησυχούσα πως όλες σας κοιμάστε 09:00 με 09:00! Άρα ταίζετε ακόμα νύχτα. Καλέ πώς βάζετε τικεράκι;

:?: τι 9 με 9 καλε??? Εμενα ο μεγαλος πηγε 2 χρονων για να κοιμηθω 9 με 9:confused:. Βεβαια άλλες κοπέλες τα καταφερνουν πολυ νωριτερα. κουκλα η μικρη σου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Άσπα σε ευχαριστώ, να χαίρεσαι κι εσύ τα παιδάκια σου!

Δεν πας μόνη σου καλύτερα για νυφικό; Εγώ έτσι ξεμπέρδεψα με ένα νυφικό μούρλια! Κσυπνάει το βασανάκι μου. Πάω να κάνω ψυχαγωγία μωρού! Εσείς τι τους κάνετε; Εμένα βαριέται έυκολα, όλο στον ώμο θέλει να είναι και να βλέπει τον κόσμο!!!

Κορίτσια, να ρωτήσω κάτι: από χθες ακούω γουργουρητα στη κοιλίτσα της. Από πού να είναι; Από τα εντεράκια της; Ή μήπως από το στομαχάκι της; Αν είχε κάτι γαστρεντερικό, δε θα είχα κι άλλες ενδείξεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...