Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια!!! Εγώ σηκώθηκα πρωί-πρωί για να πάω στον ΟΑΕΔ να πάρω το επίδομα μητρότητας. Άντε να ψωνίσω κι εγώ στα παιδάκια μου. Εγώ κορίτσια προσπαθώ να ψωνίζω στις εκπτώσεις για την επόμενη χρονιά, συμφέρει πολύ. Μάλιστα το prenatal προς το τέλος των εκπτώσεων ρίχνει τις τιμές 70-80%, το καλοκαίρι είχα ψωνίσει και για τα κορίτσια μου μπλουζάκια, σορτσάκια κ.α. με 3-5€.

Αλεκάκι η Μαιρούλα λέει να τα πάρει τα παιδιά μαζί της στις διακοπές όχι στην δουλειά.

Μαιρούλα δεν έρχεσαι στη Ρόδο αφού θέλει και ο Άρης να γνωριστούμε κι όλας. Άντε μέχρι τέλος Ιουλίου εγώ θα κάθομαι. Να κάνω και την βάπτιση τότε να έρθετε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Αγγελικη, να ζου ζησει το μωρακι σου!!!!! Εγω παιδι μου δεν εχω να σου προεινω κατι γιατι και τα δυο παιδια μου, μονα τους το εφτιαξαν το προγραμμα!!!!! Ό,τι και να τους εκανα εγω, αυτοι το δικο τους!!!! Πα΄ντως ετσι ηταν ο δικος μου μεχρι πριν μια εβοδαμαδα και ανησυχουσα. Και ξαφινικα, ενα ωραιο πρωι, κατεβαζε τα 180αρια... ειναι και κοριτσακι, μια χαρα ειναι η μπουμπου σου!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αλεκάκι η Μαιρούλα λέει να τα πάρει τα παιδιά μαζί της στις διακοπές όχι στην δουλειά.

Μαιρούλα δεν έρχεσαι στη Ρόδο αφού θέλει και ο Άρης να γνωριστούμε κι όλας. Άντε μέχρι τέλος Ιουλίου εγώ θα κάθομαι. Να κάνω και την βάπτιση τότε να έρθετε.

μερσι!!!!:rolleyes:...καμια φορα αποβλακωνομαι.. συνηθως δηλαδη...

Στις διακοπες εννοειται ότι θα τα παρουμε μαζι....τοσο κοπο καναμε να τα κανουμε, που θα τα αφησουμε??? Να μης μας παιδεψουν και παραθαλασσια?? Αλιμονο!!

Αννουλα που μενεις στη Ροδο? Λουκας Τουμπακης, τον ξερεις???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αργησα να μπω σημερα,

Ναι χθες ειχα γενεθλια η βρωμογρια,εγινα 32,ευτυχως που μικροδειχνω

Σας ευχαριστω κοριτσακια για τις ευχες σαςνα χαιρεστε τα μωρακια σας ολλεεςςς.

Εμεις παλευουμε με το ξενο,της δωσαμε νατιβα,οτε αυτο,αυρο θα βαλω πιπιλες σιλικονης μπας και της αρεσει.Υπομονη,

Ασπα μου αρεσει παρα πολυ το νυφικο.με το καλο κ εσεις.

Κοριτσια που αρμεγεστε αποκλειστικα,με τον θηλασμο χανουμε κιλα η μπα??

Ελενη1 δεν ρωταω εσενα....χαχα

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΤΣΙΓΑΡΑ,ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ.

ααα mothercare κ prenatal,ρωτησε γκαστρωμενη ξαδερφουλα ξεκινανε εκπτωσεις 40-50% απο πρωτη μερα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

καλε... 32? δεν το περιμενα να εισαι τοσο μεγαλη...

αντε με υγεια... παρολα τα χρονακια σου...:tongue:

να χαιρεσαι τον καρδιτσιωτη, τον ταλιμπαν, κ τη περδικα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Στην πόλη μένω, εννοείται πως όλες είσαστε καλεσμένες στην βάπτιση.

Καλέ που τον ξέρεις τον Λουκά; Είμαστε και από το ίδιο χωριό και μάλιστα ο παππούς του βάπτισε την αδερφή μου. Μικρός που είν' ο κόσμος!!!!

Διαφημίσεις

μερσι!!!!:rolleyes:...καμια φορα αποβλακωνομαι.. συνηθως δηλαδη...

Στις διακοπες εννοειται ότι θα τα παρουμε μαζι....τοσο κοπο καναμε να τα κανουμε, που θα τα αφησουμε??? Να μης μας παιδεψουν και παραθαλασσια?? Αλιμονο!!

Αννουλα που μενεις στη Ροδο? Λουκας Τουμπακης, τον ξερεις???

καλημερα!!!!

αλεκα ακριβως αυτο λεω στην μαμα μου καθε φορα,που μου λεει "καλα θα τα ταλαιπωρησεις τα καημενα"

αζχ εγω εχω ξυπνησει απο νωρις,γιατι ειμαι σε ανοιχτη επικοινωνια με τον γιατρο μου και με το αδερφο μου.

η κοπελα του και μαλλον νυφη μου,εβγαλε μια κυστη 7 εκ πανω σε μια σαλπιγγα.....και πηγαν εχθες νοσοκομειο και της ειπαν μεχρι και για αφαιρεση της σαλπιγγας και λεω στον αδερφο μου παρτην και φυγεται και πατε στον γιατρο,μπας και την γλυτωση η κοπελα,αμαρτια ειναι ακομα παιδια δεν εκανε,τι να τραβηξει οτι και εγω?και τωρα υπογραφουν και φεγουν και πανε στο ιατρειο του να την δει απο κοντα και τι μπορει να γινει.

fCS8p3.png

λες?αληθεια το καραβι ποσες ωρες κανει?ξερεις?εισαι και μακρυα......ρε γμτ.

α θα περιμενω να μου πεις για το νουμερο,ευχαριστω!

fCS8p3.png

λες?αληθεια το καραβι ποσες ωρες κανει?ξερεις?εισαι και μακρυα......ρε γμτ.

α θα περιμενω να μου πεις για το νουμερο,ευχαριστω!

το σκεφτεσαι για καραβι??? εισαι θεομουρλη!!!!!!!!!!!!:!:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Γιατί δεν παίρνετε αεροπλάνο να μην ταλαιπωρηθείτε με τα μωρά. Μπορείς να βρεις φθηνά εισιτήρια μέσω internet. Άντε να το κανονίσουμε. Δεν θυμάμαι πόσες ώρες κάνει το καράβι αν θες να το δω όμως. Σου απάντησα για το νούμερο για δες.

Διαφημίσεις

Στην πόλη μένω, εννοείται πως όλες είσαστε καλεσμένες στην βάπτιση.

Καλέ που τον ξέρεις τον Λουκά; Είμαστε και από το ίδιο χωριό και μάλιστα ο παππούς του βάπτισε την αδερφή μου. Μικρός που είν' ο κόσμος!!!!

Τον Λουκα δεν ξερω???? Αχ... εχω ανεβει εγω σε μπαρες μαζι με το Λουκα...Τον περναω κατι χρονακια αν θυμαμαι καλα. Όταν πηγε αυτος Αγγλια εγω ψιλοτελειωνα. Ερχοταν στο μαγαζι που ειχε ο Νικολακης μου και περναγαμε σουπερ. Εκει γνωριστηκαμε. Πολυ καλο ατομο.Αν μπεις στις φωτο του Λιβερπουλ στο φειςμπουκ, ειναι μεσα. Ειχε ερθει και σπιτι μου, εδω, όταν πηγε φανταρος. Να του δωσεις τα φιλια μου!

καλημερα!!!!

αλεκα ακριβως αυτο λεω στην μαμα μου καθε φορα,που μου λεει "καλα θα τα ταλαιπωρησεις τα καημενα"

αζχ εγω εχω ξυπνησει απο νωρις,γιατι ειμαι σε ανοιχτη επικοινωνια με τον γιατρο μου και με το αδερφο μου.

η κοπελα του και μαλλον νυφη μου,εβγαλε μια κυστη 7 εκ πανω σε μια σαλπιγγα.....και πηγαν εχθες νοσοκομειο και της ειπαν μεχρι και για αφαιρεση της σαλπιγγας και λεω στον αδερφο μου παρτην και φυγεται και πατε στον γιατρο,μπας και την γλυτωση η κοπελα,αμαρτια ειναι ακομα παιδια δεν εκανε,τι να τραβηξει οτι και εγω?και τωρα υπογραφουν και φεγουν και πανε στο ιατρειο του να την δει απο κοντα και τι μπορει να γινει.

Πρωτον, τα παιδια ταλαιπωρουνται όταν δεν εχουν τη μαμα τους. Μαζι της ειναι παντα χαρουμενα.

Δευτερον, φιλη μου ειχε μια κυστη, της την εβγαλαν λαπαροσκοπικα και μια χαρα παιδια έκανε πανευκολα. Ας παρει 2-3 γνωμες και αν ειναι να σου δωσω και τηλεφωνα του συγκεκριμενου γιατρου. Αλλ αυτος ειναι Αθηνα, Ιασω.. Σιγουρα θα υπαρχουν και στη θεσσαλονικη καλοι.

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλεκακι μου επειδη ο θηλασμος ειναι κατα βαση ιατρικο θεμα οπου μελετατε ενδελεχως τα τελευταια χρονια απο επιστημονες υγειας και ανθρωπιστικες οργανωσεις καλο ειναι να λεγονται και οι πηγες απο τις οποιες καποιος λεει ο,τι λεει...και επειδη εγω δεν ειμαι πιστοποιημενη συμβουλος θηλασμου πρεπει οταν λεω κατι να αναφερω και την πηγη για θεμα αξιοπιστιας..οτι αυτο το διαβασα εκει...οτι αυτο που λεω ειναι θεμα εμπειριας δικιας μου και σε εμενα λειτουργησε...ομως επειδη καθε μανουλα και καθε μωρακι ειναι διαφορετικοι δεν σημαινει οτι αυτο που λειτουργει σε μενα οφελει την αλλη μανουλα...ποτε μα ποτε ο,τι λεω εδω για τον θηλασμο δεν το λεω για να θειξω οποια μανουλα δεν θηλαζει...μονο για να βοηθησω και εμενα (να μου δωσω κουραγιο) και τις αλλες κοπελες που θηλαζουν :)...και τωρα που ειπα θηλασμος η Ιριδα που ειναι καλε???

Αγγελικη καλως ηρθες στο παρεακι μας :) Να χαιρεσαι το μωρακι σου...μηπως μπορεις να το τρεναρεις και να την βαζεις για υπνο λιγο πιο αργα???Βεβαια θα πρεπει να της ταιζεις και το τελευταιο γευμα πιο αργα και μαλλον δεν θα σε βολεψει γιατι αν δινεις τελευταιο γευμα 12 ας πουμε θα κοιμασαι και εσυ 12:30...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Αλεκακι μου επειδη ο θηλασμος ειναι κατα βαση ιατρικο θεμα οπου μελετατε ενδελεχως τα τελευταια χρονια απο επιστημονες υγειας και ανθρωπιστικες οργανωσεις καλο ειναι να λεγονται και οι πηγες απο τις οποιες καποιος λεει ο,τι λεει...και επειδη εγω δεν ειμαι πιστοποιημενη συμβουλος θηλασμου πρεπει οταν λεω κατι να αναφερω και την πηγη για θεμα αξιοπιστιας..οτι αυτο το διαβασα εκει...οτι αυτο που λεω ειναι θεμα εμπειριας δικιας μου και σε εμενα λειτουργησε...ομως επειδη καθε μανουλα και καθε μωρακι ειναι διαφορετικοι δεν σημαινει οτι αυτο που λειτουργει σε μενα οφελει την αλλη μανουλα...ποτε μα ποτε ο,τι λεω εδω για τον θηλασμο δεν το λεω για να θειξω οποια μανουλα δεν θηλαζει...μονο για να βοηθησω και εμενα (να μου δωσω κουραγιο) και τις αλλες κοπελες που θηλαζουν :)...και τωρα που ειπα θηλασμος η Ιριδα που ειναι καλε???

QUOTE]

καλεεεεεε???? Πλακα κανω, hello??? Δεν πτοουμαι εγω, όχι η Γιουνισεφ αλλα και ο πάππας να το λεει!!!! Του κεφαλιου μου θα κανω. Φιλια!!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημερα!!

Κιμι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να σε χαίρονται όλοι όσοι σε αγαπούν!!

Ασπα το νυφικό απλά τέλειο! Πιστευω - όπως και στην περιπτωση μου - ότι αν σου αρεσει κάποιο παρα πολύ από την πρωτη στιγμή μάλλον σ΄αυτό καταλήγεις όσα κι αν δοκιμάσεις μετά.

Κορίτσια οι εκπτώσεις στα παιδικά είναι παρα πολύ καλές και συμφερουν. Εγω δεν θα αγορασω για τη μπέμπα, έχει από τα δωρα για το επόμενο τριμηνο, μετά θα πέσει και η βαφτιση για καλοκαιρινά. Θα ψωνίσω για το Μαρκελλο για του χρόνου, κυρίως φόρμες για τον πσιδικό. Απλα προσεξτε τις φόρμες των ρούχων, Mothercare και prenatal έχουν διαφορετικές φόρμες για την ίδια ηλικία. Τα prenatal έχνουν μικρότερη.

Καλά ψωνια. Εγω το Σαββατο λέω να πάω αν έχει καλό καιρό

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...