Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αργησα να μπω σημερα,

Ναι χθες ειχα γενεθλια η βρωμογρια,εγινα 32,ευτυχως που μικροδειχνω

Σας ευχαριστω κοριτσακια για τις ευχες σαςνα χαιρεστε τα μωρακια σας ολλεεςςς.

Εμεις παλευουμε με το ξενο,της δωσαμε νατιβα,οτε αυτο,αυρο θα βαλω πιπιλες σιλικονης μπας και της αρεσει.Υπομονη,

Ασπα μου αρεσει παρα πολυ το νυφικο.με το καλο κ εσεις.

Κοριτσια που αρμεγεστε αποκλειστικα,με τον θηλασμο χανουμε κιλα η μπα??

Ελενη1 δεν ρωταω εσενα....χαχα

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΤΣΙΓΑΡΑ,ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ.

ααα mothercare κ prenatal,ρωτησε γκαστρωμενη ξαδερφουλα ξεκινανε εκπτωσεις 40-50% απο πρωτη μερα.

πρωτον να τα εκατοστησεις!!!

δευτερον μη σε λες βρωμογρια,εγω τα 33, 5/3 μη μου το θυμηζεις!!!!!

τριτον δεν ξερω να διαβασες πιο πανω,ειδη τα μαδερ τις εβαλαν τις εκπτωσεις πηγα το απογευμα,πανε νωρις για να βρεις νουμερα.

τεταρτον οσο αρμεγομουν εχανα συνεχεια και ηταν και απο τα παλια κιλα:confused:αρκει βεβαια να μην τρως την αρτα και τα γιαννενα:lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά με κούφανε ο άντρας μου. Καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι ο ένας απέναντι απο τον άλλο απορροφημένοι ο καθένας στο PC του και μου έστειλε μήνυμα στην ανοικτή συνομιλία του facebook για να μου πει κάτι που ήθελε. Σε λίγο θα με παίρνει και τηλ.

:lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Άσπα υπερπαραγωγή το νυφικό! Για πες μου με πμ από που θα το πάρεις;;

Τζια μην το σκέφτεσαι, να λες καλά που υπάρχει κ ο νονός κ που δεν στο είπε τελευταία στιγμή!!!

Ελένη26 κ Ασπα κ εγώ προτιμώ να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια γιατί συνήθως η άλλη θα σου προτείνει αυτά που θα ήθελε να πάρει για τον εαυτό της ή αυτά που ταιριάζουν σ' εκείνη!! Το έχω τσεκάρει αυτό. Και εγώ στο νυφικό πήγα με φίλες κ τα κάναμε ρόιδο!!! Είχα που είχα ψυχολογία σκατά, πήγε στα τάρταρα!!!!!

Μαίρη και Ομορφάκια διακοπές να έρθετε προς τα μέρη μας να γνωριστούμε κιόλας!!

η ομορφακια ειναι πιο κοντα και ειναι πιο ευκολο,εγω δεν ξερω ακομα για τα χλμ,αν και θα ηθελα να τα παω ζακυνθο,μ'αρεσει πολυ!

fCS8p3.png

εχω μεγαλο προβλημα με την κοντεσινα μου,θηλαζει συνεχεια,εκτοα απο 15.00-17.00

εχω μονο 2 ωρες να φυγω απο σπιτι με το κινητο σε ετοιμοτητα,εχω μπλεξει,δεν τρωει ξενο γαλα.εγω θελω να παω Γλυφαδα σε ενα ακριβο μαγαζι,που τα βαζει ολα 50%ειχα παρει μπλουζακια για ταλιμπαν DKNY με 20ευρω το ενα απο 40.αλλα δεν το κοβω να πηγαινω και εχω ενα χιλιαρικακι να χαλασω.

Διαφημίσεις

απο Ζακυνθο ειμαι,μπορω να σας βρω, δωματιο,ελατε εγω εκει θα ξεκαλοκαιριασω.αφου κ η βαφτιση εκει θα γινει..

αντε ρε συ!!!!ΠΟΛΥ μ'αρεσει το νησι σου!!!!!!!!!!!!

επισης περιττο να σου πω οτι εχω 56 βιβλια του ξενοπουλου:D

να δουμε αν θα μπορεσουν να κανουν τα χλμ,τα μωρα,αλλιως του χρονου.

fCS8p3.png

Πωπω παλι ποσα γραψατε ρε σεις...τι θα γινω εγω με εσας δεν ξερω :ΡΡΡ

Λοιπον σηκωθηκαμμε και σημερα για το καθιερωμενο αρμεγμα και απο ο,τι βλεπω κοιμομαστε...αλλα γμτ δεν ρευομαστε...τι κακο και αυτο...μονο αεροπλανικα μεσα στον υπνο του που δεν του κανω για να ρευτει...ρε Αλεκα τι λες και εσυ??Ειναι τοσο απαραιτητο το ρεψιμο...αφου εχω παιδι με τροπους...το βουδακι-λορδακι :ΡΡΡ

Ελενακι μπραβο ο γιοκας σου φτου φτου το μαναρακι μου!!!

Κιμι μου πολυχρονη κοπελα μου...ο,τι επιθυμεις...και επειδη απο ο,τι βλεπω επιθυμεις να πεσει ο πισινος σου στο ευχομαι ολοψυχα ;)

Θεανω μαρη βρωμιτσα δευτερο στο καπακι...????Και το νου σου εεε σε πιθανη εγκυμοσυνη δεν σταματαμε να θηλαζουμε οπως λενε οι παραπληροφορητες...συνεχιζουμε εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων...

Ευανθια κουκλος ο μπεμπουλης σου!!!Οπως το λες σωστος κρητικαρος!!!

Μαιρουλα και ο δικος μου παιδιατρος ειπε απο 38,5 και πανω θεωρουμε πυρετο...

Ομορφακι ο θηλασμος ειναι αναφαιρετο δικαιωμα καθε βρεφους συμφωνα με την Unisef..ομως αναφαιρετο δικαιωμα εχει και η καθε μανουλα να διαχειριζεται το σωμα της οπως εκεινη νομιζει...ειναι μια σχεση για δυο...και οταν ο ενας δεν θελει τοτε δεν εχει κανενα απολυτως νοημα...το μωρακι αντιλαμβανεται την απορριψη και τοτε ειναι πολυ χειροτερα...θηλασμος με μιση καρδια δεν νοειται..οποτε πολυ καλως επραξες... τοσα μωρα μεγαλωνουν με ξενο γαλα και ειναι υγιεστατα και πολυ ευτυχισμενα...δεν κανει ο θηλασμος την καλη μανα...αλλα την κανουν!!!

Κιμι σε καταλαβαινω κοπελα μου με το ξενο...ξερω πολυ καλα τι περνας...κανε ο,τι βολευει και τις δυο σας :)

Τα υπολοιπα θα τα πουμε το πρωι γιατι παω να ξυπνσησω τον Παυλιτο για δουλεια...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

αααα και κατι τελευταιο...ενω ειμαι πολυ καλη μαγειρησα (τρομαρα μου :Ρ) δεν εχω μια συνταγη της προκοπης για ωραια και αφρατα μπιφτεκια...οχι γεμιστα απλα μπιφτεκια...αν εχει καμμια σας τπτ υποψη της δοκιμασμενο εε μην μεινουμε νηστικοι τοτε ευπροσδεκτο ειναι...ναι ναι ξερω ομορφακι την συνταγη της μηλοπιτας ακομα δεν την εχω κανει...ειναι στα προσεχως... :ΡΡΡΡ

Ξεχαστηκα η γαιδουρα...Καλημερα μανουλες!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

καλημερα!!! Εχθες π μικρος ειχε φαει στια 9 και ξεραθηκε στις 10. Οποτς στις 12 του εδωσα μια μπουκαλα γαλα κοιμισμενο, ενω δεν ειχε ξυπνησει να ζητησει δηλαδη, μπας και κοιμηθω παραπανω. Και όντως ξυπνησε τωρα... μολις ταισα και παω να ξανακοιμηθω. Αλλα ειπα να κνω και μια σταση...;)

Tις τελευταίες μέρες είμαι αρκετά στεναχωρημένη. Με πήρε τηλ η κουμπάρα μου και μου είπε ότι δε θέλει να βαφτίσει τη μπέμπα γιατί είναι λέει μακριά και θέλει το βαφτηστήρι της να το ζει.υ

εγω ρε Τζια ειμαι πιο στριμενη απο τα κοριτσια...θα νευριαζα... ενταξεθ δεν θα της εκανα και μηνυση αλλα εκτος απο τη στεναχωρια μου θα ειχα και θυμο! Και μαλιστα τη στιγμη που το ηξερε εξ΄αρχης. ροσωπικα ξενερωνω με ανθρωπους που δεν κανουν αυτο ππου εχουμε κανονισει. Εγω κοβω το λαιμο μου να ειμαι ενταξει με τις υποχρεωσεις μου και περιμενω το ιδιο τουλαχιστον απο τους δικους μου ανθρωπους και αν μη τι άλλο σε τετοια σοβαρα ζητηματα.

σε καταλαβαινω,αλλα μην στεναχωριεσαι ειναι πως το σκεφτεται ο καθενας,εγω ας πουμε θα το βαφτιζα και ας ηταν και μακρυα,ασε που θα εβρισκα ευκαιρεια να ερχομαι να το βλεπω συχνα,αλλα και την φιλη μου;)

αλλα απο την στιγμη που σε στηριξε σε ολη την εγκυμοσυνη,δεν το εκανε με κακο σκοπο,οπωτε μη χαλασεις την σχεση σου,αστο να παει.....

θα συμφωνησω με τη Μαιρη...παρε το χρονο σου να ξεθυμωσεις, πες της τα και ενα χερακι και συνεχισε την ωραια φιλια σου.

Και η νονα του Αγγελου στην Αγγλια ειναι. ¨οταν μου ειπε να το βαφτισει της ειπα 'θα ερχεσαι???? Εγω θα προσπαθω.' Εκεινη μου ειπε ότι θα ερχεται σιγουρα το καλοκαιρι στα γεννεθλια του και κατα τα άλλα θα προσπαθει. Και ετσι εγινε, παω Χριστουγεννα, ερχεται στα γεννεθλια, και συνηθως ερχεται και Πασχα. Δεν τη βλεπει συχνα ο μικρος αλλα τρελαινεται...και ειμαι σιγουρη ότι η νονα τρελαινεται και αυτη.

και εγω ασπα μου μονη μου θα παω για το νυφικο, αν παρω μαζι μου καμια «φιλη μου» θα παρω καμια σαχλαμαρα!! !!

Με το καλο και εσυ ελενακι μου. Θα εισαστε πολυ όμορφες νυφες.:!:

α εγω θα τα επαιρνα!!!!!:D

αλλα εγω ειμαι τετοια,δεν εχω σκοπο να τα αφηνω,θα τα περνω μαζι μου,αλλως δεν μπορει,δεν εχει το κουραγιο,εδω σκεφτομαι απο τωρα που θα τα παω το καλοκαιρι:lol:

που θα τα επαιρνες καλε ? Στην δουλεια?? Αν ναι, πες μου τον τροπο... να τα παιρνω και εγω να γλιτωσω τα λευτα που δινω στη νταντα!!!:)
και εγω ετσι ειμαι,για το νυφικο ειχα παει με την μαμα μου,μονο και μονο επειδη ηταν μοδιστρα και ξερει πως στρωνει ενα ρουχο σωστα.αλλα διαλεξα αυτο που μου αρεσε πιο πολυ,ουτε την πωλητρια ακουσα,ειδα τι μου αρεσει επανω μου.

και για ψωνια οταν κατεβαινω αγορα παντα μονη μου πηγαινω,ειχα κανει το λαθος μια φορα στο λυκειο και πηγα με φιλη και φυσικα ποτε δεν το φορεσα εκεινο το ρουχο:mad:

και εγω για ψωνια μονη μου επειδη συνηθως ψωνιζω ξεκλεβοντας χρονο απο το γραφειο. Αλλα εχω δυο τρια συγκεκριμενα ατομα που εμπιστευονμαι και που περναω καλα μαζι τους, οπότε αυτους θα τους επαιρνα. Απλα δεν τυχαινει...
Καλά με κούφανε ο άντρας μου. Καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι ο ένας απέναντι απο τον άλλο απορροφημένοι ο καθένας στο PC του και μου έστειλε μήνυμα στην ανοικτή συνομιλία του facebook για να μου πει κάτι που ήθελε. Σε λίγο θα με παίρνει και τηλ.
α καλα!!!! Με αυτο το παερντς σε λιγο θα παρουμε διαζυγιο...:D
πρωτον να τα εκατοστησεις!!!

δευτερον μη σε λες βρωμογρια,εγω τα 33, 5/3 μη μου το θυμηζεις!!!!!

τριτον δεν ξερω να διαβασες πιο πανω,ειδη τα μαδερ τις εβαλαν τις εκπτωσεις πηγα το απογευμα,πανε νωρις για να βρεις νουμερα.

τεταρτον οσο αρμεγομουν εχανα συνεχεια και ηταν και απο τα παλια κιλα:confused:αρκει βεβαια να μην τρως την αρτα και τα γιαννενα:lol:

ργω τα 33 τα εκλεισα...παω για τα 34, Ρε κοριτσια συνηθως χανεις αλλα ειναι και αναλογα τον οργανισμο. Εμενα δυο φιλες μου δεν ηραν στην Εγκυμοσυνη και πηραν στον θηλασμο..:confused:

ο Χρηστακος μου 7 μηνων πηγε Καρδιτσα,και 8 Ζακυνθο,δεν ειχε προβλημα,αλλα εσυ τα εχεις κ 2,

και εγω τον πηγα 2 μηνων στην Καλαματα γιατι βαφτισα ενα παιδακι. Και αυτον τωρα θα τον παω το Παχα που θα ειναι 4.5

.τι κακο και αυτο...μονο αεροπλανικα μεσα στον υπνο του που δεν του κανω για να ρευτει...ρε Αλεκα τι λες και εσυ??Ειναι τοσο απαραιτητο το ρεψιμο...αφου εχω παιδι με τροπους...το βουδακι-λορδακι :ΡΡΡ

Ομορφακι ο θηλασμος ειναι αναφαιρετο δικαιωμα καθε βρεφους συμφωνα με την Unisef..ομως αναφαιρετο δικαιωμα εχει και η καθε μανουλα να διαχειριζεται το σωμα της οπως εκεινη νομιζει...ειναι μια σχεση για δυο...και οταν ο ενας δεν θελει τοτε δεν εχει κανενα απολυτως νοημα...το μωρακι αντιλαμβανεται την απορριψη και τοτε ειναι πολυ χειροτερα...θηλασμος με μιση καρδια δεν νοειται..οποτε πολυ καλως επραξες... τοσα μωρα μεγαλωνουν με ξενο γαλα και ειναι υγιεστατα και πολυ ευτυχισμενα...δεν κανει ο θηλασμος την καλη μανα...αλλα την κανουν!!!...

Τι να πω και εγω κοριτσακι μου?? Εγω ξερω ότι τα παιδια που θηλαζουν μπορει και να μην ρευονται. Εγω όταν δε ρευεται τον αφηνωλιγο κατω να σκουξει και με το που τον παιρνω ποανω, το κανει το ρεψιματακι του. Αυτο δουλεψε και στους δυο.

Ωραια τα εγραψες πανω για να παρηγορησεις τις μανουλες που δεν θηλαζουμε αλλα αυτο με την γιουνισεφ...αναφαιρετο δικαιωμα...σκατα παρηγοροα μας εδωσες....:P

Παω μπας και ξανακοιμηθω. Καλημερααααααα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα κορίτσια! Κι ενώ τα είχα βάλει σε μια τάξη και θυμόμουν τί ηθελα να γράψω γι' αυτά που είπατε, τα ξέχασα! Για να δούμε τί θυμάται το γέρικο μυαλό μου:

Μαριάνθη κι εμένα δύσκολα ρεύεται κι επειδή δεν έχω υπομονή, αν δε ρευτεί στο πεντάλεπτο, την ξαπλώνω, σκούζει, τη σηκώνω, ρεύεται σα να χει φάει ένα κατσίκι κι ένα γουρουνόπουλο (με το μήλο μαζί) και ξαναξεραίνεται!

Κίμι, να τα εκατοστήσεις! Πέρσι ξαναπήγαμε Ζάκυνθο μετά από πολλά χρόνια, μείναμε σε ένα χωριό πάνω από το Λαγανά (το ξέχασα) σε κάτι τέλεια σπιτάκια (σπιταρώνες δηλαδή)!

Εμείς κοιμηθήκαμε στις 11 παρά, ξυπνήσαμε στις 4 και μετά κοιμόμασταν με το ένα μάτι ανοιχτο! Δεν τη πήγαμε και βόλτα χθες!

Για νυφικά δε ξέρω, έχω κάνει μόνο πολιτικό και δε ξέρω αν θα κάνω θρησκευτικό!

Με το θηλασμό μια χαρά φεύγουν τα κιλά, νεράκι! Για τη συσφιξη δε ξέρω πόσους κοιλιακούς πρέπει να κάνω!!

Α από χθες έχω κάτι ροζέ αποχρώσεις στο χαρτί, τόσο νωρίς περίοδος;;; Εσείς που γεννήσατε με φ.τ και θηλάζετε σας ήρθε;;Δε θυμάμαι!!

Εμάς, δε παίζει το σκηνικό της Θεανώς γιατί ακόμα "δε σουβλίσαμε αρνί", κοινώς δεν κάναμε ανάσταση, γιατί δε πήγα ακόμα στο γιατρό!!!

Καλημέρα,

χα,χα,χα....καλέ αυτός ειναι ο αντρας μου.....στο σπιτι δεν μιλάει και οταν φυγει με παιρνει τηλεφωνο και δεν μπορω να του το κλείσω...:lol::lol::lol:

Τσα, σας έλειψα;;;

Περιμένω μπας κ κοιμηθεί το μωρό κ από κοντά κ ο μεγάλος μην χάσει το έργο! Έχουμε άλλα τώρα: να του ζωγραφίζω τα αυτοκίνητα στον προτζέκτορα του ΜακΚουίν κ αυτός να τα κολλάει!!! Που;;;; Μα στον τοίχο βρε μαμά να φαίνονται!!!!

Αμάν....δεν φτανει που εχουν 1000 παιχνιδια ,δεν παιζουν κιόλας ....θελουν να παιζουμε εμεις.Τουλαχιστον αν ηταν κοριτσια θα είχα καμμιά μπάρμπι...:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια! Κι ενώ τα είχα βάλει σε μια τάξη και θυμόμουν τί ηθελα να γράψω γι' αυτά που είπατε, τα ξέχασα! Για να δούμε τί θυμάται το γέρικο μυαλό μου:

Μαριάνθη κι εμένα δύσκολα ρεύεται κι επειδή δεν έχω υπομονή, αν δε ρευτεί στο πεντάλεπτο, την ξαπλώνω, σκούζει, τη σηκώνω, ρεύεται σα να χει φάει ένα κατσίκι κι ένα γουρουνόπουλο (με το μήλο μαζί) και ξαναξεραίνεται!

Κίμι, να τα εκατοστήσεις! Πέρσι ξαναπήγαμε Ζάκυνθο μετά από πολλά χρόνια, μείναμε σε ένα χωριό πάνω από το Λαγανά (το ξέχασα) σε κάτι τέλεια σπιτάκια (σπιταρώνες δηλαδή)!

Εμείς κοιμηθήκαμε στις 11 παρά, ξυπνήσαμε στις 4 και μετά κοιμόμασταν με το ένα μάτι ανοιχτο! Δεν τη πήγαμε και βόλτα χθες!

Για νυφικά δε ξέρω, έχω κάνει μόνο πολιτικό και δε ξέρω αν θα κάνω θρησκευτικό!

Με το θηλασμό μια χαρά φεύγουν τα κιλά, νεράκι! Για τη συσφιξη δε ξέρω πόσους κοιλιακούς πρέπει να κάνω!!

Α από χθες έχω κάτι ροζέ αποχρώσεις στο χαρτί, τόσο νωρίς περίοδος;;; Εσείς που γεννήσατε με φ.τ και θηλάζετε σας ήρθε;;Δε θυμάμαι!!

Εμάς, δε παίζει το σκηνικό της Θεανώς γιατί ακόμα "δε σουβλίσαμε αρνί", κοινώς δεν κάναμε ανάσταση, γιατί δε πήγα ακόμα στο γιατρό!!!

Οχι, ακομα τπτ και στην προηγουμενη στο 5μηνο μου ειχαν έρθει.

Τζια,

Καταλαβαινω πως αισθάνεσαι για την ''φιλη'' σου,είναι πολυ δύσκολο να σε απορρυπτουν άτομα που αγαπάς και νομίζεις πως σε αγαπόυν και αυτα.:-(

Θα σου περάσει.....

Ασπα,

Με το νυφικο αυτο θα πάς κατευθείαν για το δέυτερο.....παρε αντισύλιψη:lol::lol:

Θα είσαι Θεά!!!!!

Μαριάνθη,

Θήλαζε και μη ερέυνα!!!!

Ολοι μου λένε ''κόφτω να ξεκουραστεις'':-( Μονο στην μάνα μου αρεσει που θηλάζω ,αντε και στον αντρα μου γιατι ετσι δεν του το φορτωνω να το ταισει εκεινος...... :lol:

Δεν θυμαμε άλλα.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Kalimera sas, kiries mou!

Sas diavazw kairo kai eipa na graftw ki egw gia na ta leme :-)

Me lene Aggeliki kai exw mia koroula 76 imerwn (gennithikame stis 30/10/2009). Apo 3100 ftasame aisiws simera sta 5660. Dinoume kseno galataki distixws an kai to palepsa me to stithos kai de mou vgike...

To mikro mou me skaei. Paei gia vradino ipno me to zori stis 19:30 kathe mera, tin ksipnaw stis 23:30 gia ena snack pou to trwei koimismeni kai kathe mera stis 04:30 arxizei to tragoudi. Me zori ti ftanw stis 5:30 i 6:00 gia na faei giati en tw metaksi lagokoimatai! Trwei kai ksnakoimatai analoga me ta kefia mexri tis 07:00 i tis 08:00 to poli. Oli mera to paei to fagito mpiri - mpiri apo 80 mexri 160ml sta megala kefia!!!! Einai oligofagi ti na tin kanw? Pws na tis kopsw to prwino???? En tw metaksi trwei sinolo apo 700 ws 800 ml ti mera oxi parapanw alla pairnei meso oro 200 gr ti vdomada.

Filia se oles

Aggeliki

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...