Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σε καταλαβαινω,αλλα μην στεναχωριεσαι ειναι πως το σκεφτεται ο καθενας,εγω ας πουμε θα το βαφτιζα και ας ηταν και μακρυα,ασε που θα εβρισκα ευκαιρεια να ερχομαι να το βλεπω συχνα,αλλα και την φιλη μου;)

αλλα απο την στιγμη που σε στηριξε σε ολη την εγκυμοσυνη,δεν το εκανε με κακο σκοπο,οπωτε μη χαλασεις την σχεση σου,αστο να παει.....

ναι ρε μαιρη και εγω ετσι σκεφτομαι.....

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ρε μαιρη και εγω ετσι σκεφτομαι.....

δεν ειναι τοσο απλα οσο θα θελαμε... γιατι οταν εχεις κ παιδια δεν ξεκουνιεσαι με τπτ.. εδω πας στη δουλεια κ κοιτας τα ματακια τους οταν επιστρεφεις κ καταλαβαινεις ποσο τους εχεις λειψει.. μη μου πειτε τωρα θα το επαιρνα μαζι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

παααλι μονη μου εγω...το χει η μοιρα μου!λοιπον δεν ξερω τι γινεται και εμενα τα 3-6 του μικρου ειναι σχεδον στα ορια..και μιλαμε για το mothercare ετσι??θα με περνατε για τρελη αλλα μαλλον πρεπει να τον βγαλω μια καλhτεχνικη φωτο να φαινεται..πολυ καλα κανεις ομορφακια με τα παιδια..

αλεκα κ εμενα για ανωμαλη θα με περνανε γιατι μονη μου θα παω για το νυφικο!!

δαλιδα εννοειται να μου πεις!!!thanksεκ των πρωτερον...

μιτσακι χαιρο μαι που ειναι καλυτερα το μικρο!!

και εγω ασπα μου μονη μου θα παω για το νυφικο, αν παρω μαζι μου καμια «φιλη μου» θα παρω καμια σαχλαμαρα!! Εγω ειδα πολύ εντυπωσιακά νυφικα στο σποσα μοντα αλλα δεν ξερω τι τιμες παιζουν από βδομαδα θα παρω τηλ να κλεισω ραντεβου να παω

ωραιο είναι το νυφικο που εβαλες!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

δεν ειναι τοσο απλα οσο θα θελαμε... γιατι οταν εχεις κ παιδια δεν ξεκουνιεσαι με τπτ.. εδω πας στη δουλεια κ κοιτας τα ματακια τους οταν επιστρεφεις κ καταλαβαινεις ποσο τους εχεις λειψει.. μη μου πειτε τωρα θα το επαιρνα μαζι...

α εγω θα τα επαιρνα!!!!!:D

αλλα εγω ειμαι τετοια,δεν εχω σκοπο να τα αφηνω,θα τα περνω μαζι μου,αλλως δεν μπορει,δεν εχει το κουραγιο,εδω σκεφτομαι απο τωρα που θα τα παω το καλοκαιρι:lol:

fCS8p3.png

και εγω ασπα μου μονη μου θα παω για το νυφικο, αν παρω μαζι μου καμια «φιλη μου» θα παρω καμια σαχλαμαρα!! Εγω ειδα πολύ εντυπωσιακά νυφικα στο σποσα μοντα αλλα δεν ξερω τι τιμες παιζουν από βδομαδα θα παρω τηλ να κλεισω ραντεβου να παω

ωραιο είναι το νυφικο που εβαλες!!

και εγω ετσι ειμαι,για το νυφικο ειχα παει με την μαμα μου,μονο και μονο επειδη ηταν μοδιστρα και ξερει πως στρωνει ενα ρουχο σωστα.αλλα διαλεξα αυτο που μου αρεσε πιο πολυ,ουτε την πωλητρια ακουσα,ειδα τι μου αρεσει επανω μου.

και για ψωνια οταν κατεβαινω αγορα παντα μονη μου πηγαινω,ειχα κανει το λαθος μια φορα στο λυκειο και πηγα με φιλη και φυσικα ποτε δεν το φορεσα εκεινο το ρουχο:mad:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ειναι και αυτό ένα σοβαρό θέμα...

λοιπόν σας καληνυχτίζω κοριτσάκια και παλιογριες!!!!!

byXKp2.png

α εγω θα τα επαιρνα!!!!!:D

αλλα εγω ειμαι τετοια,δεν εχω σκοπο να τα αφηνω,θα τα περνω μαζι μου,αλλως δεν μπορει,δεν εχει το κουραγιο,εδω σκεφτομαι απο τωρα που θα τα παω το καλοκαιρι:lol:

εμ τι? δεν θα σκεφτω απο τωρα??? γυρω στο πασχα εχουμε οριστικοποιησει το μερος...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ασπα πολύ ωραίο το νυφικό. Περιμένουμε και εντυπώσεις από κοντά.

Ομορφάκια βάλε καμιά φωτογραφία για το τι βρήκες. Να υποθέσω ότι δεν έχεις ακομα νέα από το στοκ του mothercare.

Έβαλαν κιόλας τα jumbo αποκριάτικα ? Και στολές ?

Εμένα η μπέμπα σήμερα ήταν ολίγον από γκριιάρα (πως λέμε ολίγον από γιουβέτσι?). Δεν κοιμόταν με τίποτα όλη μέρα, παρά μόνο στην αγκαλιά όταν ήταν να ρευτεί και μόλις την ακουμπούσαμε κάτω ξύπναγε αμέσως και μυξόκλαιγε. Τώρα έχει ξεραθεί στο ρηλάξ από τις 11 και ελπίσω ότι δεν θα ξυπνήσει όταν την πάω στο παρκοκρέββατο σε λίγο. Ακόμα και την Ζέτα που πήγαμε πρώτη φορά να την πάρουμε από το σχολείο με το καρότσι δεν κοιμόταν στην βόλτα όπως συνήθως αλλά γκρίνιαζε και ησύχαζε μόνο με την πιπίλα, όσο βεβαια έμενε στο στόμα της.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Καλά με κούφανε ο άντρας μου. Καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι ο ένας απέναντι απο τον άλλο απορροφημένοι ο καθένας στο PC του και μου έστειλε μήνυμα στην ανοικτή συνομιλία του facebook για να μου πει κάτι που ήθελε. Σε λίγο θα με παίρνει και τηλ.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Τσα, σας έλειψα;;;

Περιμένω μπας κ κοιμηθεί το μωρό κ από κοντά κ ο μεγάλος μην χάσει το έργο! Έχουμε άλλα τώρα: να του ζωγραφίζω τα αυτοκίνητα στον προτζέκτορα του ΜακΚουίν κ αυτός να τα κολλάει!!! Που;;;; Μα στον τοίχο βρε μαμά να φαίνονται!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Άσπα υπερπαραγωγή το νυφικό! Για πες μου με πμ από που θα το πάρεις;;

Τζια μην το σκέφτεσαι, να λες καλά που υπάρχει κ ο νονός κ που δεν στο είπε τελευταία στιγμή!!!

Ελένη26 κ Ασπα κ εγώ προτιμώ να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια γιατί συνήθως η άλλη θα σου προτείνει αυτά που θα ήθελε να πάρει για τον εαυτό της ή αυτά που ταιριάζουν σ' εκείνη!! Το έχω τσεκάρει αυτό. Και εγώ στο νυφικό πήγα με φίλες κ τα κάναμε ρόιδο!!! Είχα που είχα ψυχολογία σκατά, πήγε στα τάρταρα!!!!!

Μαίρη και Ομορφάκια διακοπές να έρθετε προς τα μέρη μας να γνωριστούμε κιόλας!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

αργησα να μπω σημερα,

Ναι χθες ειχα γενεθλια η βρωμογρια,εγινα 32,ευτυχως που μικροδειχνω

Σας ευχαριστω κοριτσακια για τις ευχες σαςνα χαιρεστε τα μωρακια σας ολλεεςςς.

Εμεις παλευουμε με το ξενο,της δωσαμε νατιβα,οτε αυτο,αυρο θα βαλω πιπιλες σιλικονης μπας και της αρεσει.Υπομονη,

Ασπα μου αρεσει παρα πολυ το νυφικο.με το καλο κ εσεις.

Κοριτσια που αρμεγεστε αποκλειστικα,με τον θηλασμο χανουμε κιλα η μπα??

Ελενη1 δεν ρωταω εσενα....χαχα

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΤΣΙΓΑΡΑ,ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ.

ααα mothercare κ prenatal,ρωτησε γκαστρωμενη ξαδερφουλα ξεκινανε εκπτωσεις 40-50% απο πρωτη μερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...