Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Tις τελευταίες μέρες είμαι αρκετά στεναχωρημένη. Με πήρε τηλ η κουμπάρα μου και μου είπε ότι δε θέλει να βαφτίσει τη μπέμπα γιατί είναι λέει μακριά και θέλει το βαφτηστήρι της να το ζει.

Νονό βέβαια έχουμε γιατί θα το βάφτιζε μαζί με τον φίλο του άντρα μου που μας πάντρεψε, αλλά μου ήρθε κάπως ξαφνικό.

Σεβαστή βέβαια η άποψη αυτή, αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να το σκεφτεί πριν δεχτει να μας παντρέψει.

Είναι φίλη μου 20 χρόνια και σίγουρα το θέμα της δεν είναι οικονομικό.

Τι να πω...θυμάμαι όμως ποσο με στήριξε στην εγκυμοσύνη μου και εγώ την είχα στο μυαλό μου σαν δεύτερη μανούλα της μικρής μου...Τελοσπάντων.

Σήμερα είχα τραπέζι στο σπίτι τον αφεντικό μου. Κουράστηκα λιγάκι αλλά δεν πειραζει. Ήπια και λίγο κρασάκι...ελπίζω η μικρή να μη χορεύει το βράδυ...

Αυτά ρε κορίτσια, είπα να σας πω τον πόνο μου

μη στεναχωριεσαι κοριτσακι... αυτο το ειπε κ η νονα της χριστιανας γιαυτο τη βαφτισε κιολας. επειδη μενει ενα στενο παραπερα απο μας. οτι θελει να τη ζει. να ξερει οτι οταν θα βγαζουμε τα ματια μας στην εφηβεια θα πηγαινει στην νονα της να κλαιγεται (εννοειται οτι θα εχω παρει εγω τηλ. πρωτα, να της τα πω χαρτι κ καλαμαρι, μη τα πει οπως θελει η κορακλα μου!)

κρατα το γεγονος οτι σε στηριξε στην εγκυμοσυνη κ μη χαλας τη σχεση σας... ειναι πολυ καλυτερα που στο ειπε! θα την εκτιμουσα ακομα περισσοτερο, κ ας στεναχωρεθηκα λιγακι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ομορφάκια, πολύ καλή η ιδέα σου! Όταν καταλήξεις, γράψτο μας να δούμε (για το κείμενο λέω)!

μηπως ζουλευεις???? για το τσιγαρακι λεω..

ναι... εννοειται... ηδη αρχισα το διαβασμα! αμ'επος, αμ'εργον!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μηπως ζουλευεις???? για το τσιγαρακι λεω..

ναι... εννοειται... ηδη αρχισα το διαβασμα! αμ'επος, αμ'εργον!

Μήπως "διαβάζεις" στο μπαλκόνι;;;;;

Θέλω κι εγώ να "διαβάσω" σαν τρελή!!!!

Διαφημίσεις

Μήπως "διαβάζεις" στο μπαλκόνι;;;;;

Θέλω κι εγώ να "διαβάσω" σαν τρελή!!!!

σταματα ρε ΜΑΝΑ!!! μη το σκεφτεσαι εσυ τωρα!

αντε παω εξω παλι... μου το θυμισες...πανω που διαβαζα...

βρεχει εκει?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μη στεναχωριεσαι κοριτσακι... αυτο το ειπε κ η νονα της χριστιανας γιαυτο τη βαφτισε κιολας. επειδη μενει ενα στενο παραπερα απο μας. οτι θελει να τη ζει. να ξερει οτι οταν θα βγαζουμε τα ματια μας στην εφηβεια θα πηγαινει στην νονα της να κλαιγεται (εννοειται οτι θα εχω παρει εγω τηλ. πρωτα, να της τα πω χαρτι κ καλαμαρι, μη τα πει οπως θελει η κορακλα μου!)

κρατα το γεγονος οτι σε στηριξε στην εγκυμοσυνη κ μη χαλας τη σχεση σας... ειναι πολυ καλυτερα που στο ειπε! θα την εκτιμουσα ακομα περισσοτερο, κ ας στεναχωρεθηκα λιγακι...

σίγουρα αλλά νομίζω ότι πρωτον μπορεις να είσαι καλός νονος και από μακριά και δευτερον όταν μας πάντρεψε ήξερε ότι θα βαφτίσει και το παιδί μας που θα ζει 500 χλμ μακριά. Μαζί με τη στεναχώρια με πιάνει και θυμός βρε Ελένη...

byXKp2.png

Πάλι εμείς ξεμείναμε στο καφέ; Σαν εκείνους τους 2 γέρους που σχολιάζανε στο μάπετ σόου γίναμε!! Δε θέλω σχόλια για το "γέρους",με περνάς και 6 μήνες!!

Δε βρέχει εδώ. Αλλά και πού να ξέρω, σάμπως βγαίνω καθόλου στο μπαλκόνι όπως μερικές-μερικές;;;

Πάλι εμείς ξεμείναμε στο καφέ; Σαν εκείνους τους 2 γέρους που σχολιάζανε στο μάπετ σόου γίναμε!! Δε θέλω σχόλια για το "γέρους",με περνάς και 6 μήνες!!

Δε βρέχει εδώ. Αλλά και πού να ξέρω, σάμπως βγαίνω καθόλου στο μπαλκόνι όπως μερικές-μερικές;;;

ρε κοτοπουλακι εχεις πμ... λυσσαξες πια!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

σίγουρα αλλά νομίζω ότι πρωτον μπορεις να είσαι καλός νονος και από μακριά και δευτερον όταν μας πάντρεψε ήξερε ότι θα βαφτίσει και το παιδί μας που θα ζει 500 χλμ μακριά. Μαζί με τη στεναχώρια με πιάνει και θυμός βρε Ελένη...

τζια, επειδη εχω κολλησει, εισαι εσυ που παντρευτηκες σε μια ωραια εκκλησια??? που διδασκεις η/υ?

ναι... αλλα να παιρνει τη λαμπαδα ταχ/κως? για σκεψου το... καμμια χαρα για το παιδι..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

μα καλα βρε τσουπρες ποσα ειπατε????

ε, φτου σου! μηπως να σου φερει ο φαρμακοποιος τα γαλατα κ στο σπιτι???

τι με ρωτας? εσυ θα τα κανεις πρωτη... εγω εχω μελλον μεχρι να παρω το χαρτι που θα τα γραφουμε...

σκυλιασα τωρα! να η κοινωνικη ανισοτητα! οι φιλες της δικης μου μανας, γιατι ειναι ολες τοσο αχρηστες δλδ?

ε, ναι! οι δικες μου, ειναι καλυτερες. μονο που δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι να ειχαμε σωθει τωρα! θα σε φαω ευανθια, κακουργα!

:tongue::tongue::tongue:

Και φυσικα μεγαλη γαιδουρια που τολμησα σημερα και βγηκα με μαγιο μπροστα σε όλο τον κοσμο...:rolleyes:

:lol::lol::lol:

πατε εδω να δειτε το νυφικο ν ακουσω γνωμες!ειναι η εικονα πανω πανω αριστερα!

παρα πολυ ωραιο!!! να το δοκιμασεις κ να μας πεις !!!

Tις τελευταίες μέρες είμαι αρκετά στεναχωρημένη. Με πήρε τηλ η κουμπάρα μου και μου είπε ότι δε θέλει να βαφτίσει τη μπέμπα γιατί είναι λέει μακριά και θέλει το βαφτηστήρι της να το ζει.

Νονό βέβαια έχουμε γιατί θα το βάφτιζε μαζί με τον φίλο του άντρα μου που μας πάντρεψε, αλλά μου ήρθε κάπως ξαφνικό.

Σεβαστή βέβαια η άποψη αυτή, αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να το σκεφτεί πριν δεχτει να μας παντρέψει.

Είναι φίλη μου 20 χρόνια και σίγουρα το θέμα της δεν είναι οικονομικό.

Τι να πω...θυμάμαι όμως ποσο με στήριξε στην εγκυμοσύνη μου και εγώ την είχα στο μυαλό μου σαν δεύτερη μανούλα της μικρής μου...Τελοσπάντων.

Σήμερα είχα τραπέζι στο σπίτι τον αφεντικό μου. Κουράστηκα λιγάκι αλλά δεν πειραζει. Ήπια και λίγο κρασάκι...ελπίζω η μικρή να μη χορεύει το βράδυ...

Αυτά ρε κορίτσια, είπα να σας πω τον πόνο μου

μη στεναχωριεσαι, δηλ θα προτιμουσες να στο βαφτισει κ μετα να χαθει κ να αναγκαζεσαι να αγοραζεις εσυ τις λαμπαδες κ να λες οτι ειναι απο τη νονα? τουλαχιστον ειναι ειλικρινης.

οσο για τα παιδακια στο αλεξανδρας, σπαραζει η καρδια μου. ειχαν κανει κ σχετικη εκπομπη ... δραμα. απο δω κ περα οτι δεν χρειαζομαι θα το δινω...

κορες κουτουλαω...καληνυχτα!

qC91p2.pngaQK1p2.png

τζια, επειδη εχω κολλησει, εισαι εσυ που παντρευτηκες σε μια ωραια εκκλησια??? που διδασκεις η/υ?

ναι... αλλα να παιρνει τη λαμπαδα ταχ/κως? για σκεψου το... καμμια χαρα για το παιδι..

εγώ παντρεύτηκα στη Χαλκιδική σε μια ωραία εκκλησία, αλλά δε διδάσκω υπολογιστές τρομάρα μου. Είμαι Γεωπόνος-Αρχ. Τοπίου.

Συμφωνώ για τη λαμπάδα ταχυδρομικώς, αλλά τι να κάνω που όλες μου οι φίλες είναι Σαλονικιές δλδ? Να γυρίσω πίσω για να μου βαφτίσουν το παιδι??????Και ο νονός βέβαια είναι πολύ φίλος-από το νηπιαγωγίο με τον άντρα μου και εγώ τον ξέρω 12 χρόνια που είμαι μαζί με το αγόρι μου. Και το παιδί είναι άψογο.

Στο μαιευτηριο εκεί, στο πρωτο μπάνιο εκεί, έρχεται συνέχεα να τη δει...αλλά ήθελα να έχει και νονά (γιατί μεταξύ μας δε θέω να λεέι νονά το παιδί μου τη γκόμενα και ίσως μέλλουσα γυναίκα του κουμπάρου-δεν τη πολυσυμπαθω....)

byXKp2.png

ασπα, ειναι πολυ ωραιο... αν κ εχω τσακωθει με τα στραπλες...

μαιρη, εγω δινω μονο γαλα. μονο. ποτε τπτ αλλο... οτι μου λεει ο γιατρος τους.

ναι ρε η παιδιατρος μου το ειπε!και μαλιστα μου ειπε 2 φορες την μερα,αλλα με μια ο μπεμπης γινεται θηριο!!

ασχετο,ρε παιδια τη ενεργεια εχουν!!τον εχω διπλα μου στον καναπε εχει 2 ωρες τωρα κουναει χερια ποδια.δεν κουραστηκε?????εγω παντως ναι που τον βλεπω:lol:

fCS8p3.png

μα καλα βρε τσουπρες ποσα ειπατε????

:tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol:

παρα πολυ ωραιο!!! να το δοκιμασεις κ να μας πεις !!!

μη στεναχωριεσαι, δηλ θα προτιμουσες να στο βαφτισει κ μετα να χαθει κ να αναγκαζεσαι να αγοραζεις εσυ τις λαμπαδες κ να λες οτι ειναι απο τη νονα? τουλαχιστον ειναι ειλικρινης.

οσο για τα παιδακια στο αλεξανδρας, σπαραζει η καρδια μου. ειχαν κανει κ σχετικη εκπομπη ... δραμα. απο δω κ περα οτι δεν χρειαζομαι θα το δινω...

κορες κουτουλαω...καληνυχτα!

καληνυχτα ευανθια... με γεια τα γαλατακια!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εγώ παντρεύτηκα στη Χαλκιδική σε μια ωραία εκκλησία, αλλά δε διδάσκω υπολογιστές τρομάρα μου. Είμαι Γεωπόνος-Αρχ. Τοπίου.

Συμφωνώ για τη λαμπάδα ταχυδρομικώς, αλλά τι να κάνω που όλες μου οι φίλες είναι Σαλονικιές δλδ? Να γυρίσω πίσω για να μου βαφτίσουν το παιδι??????Και ο νονός βέβαια είναι πολύ φίλος-από το νηπιαγωγίο με τον άντρα μου και εγώ τον ξέρω 12 χρόνια που είμαι μαζί με το αγόρι μου. Και το παιδί είναι άψογο.

Στο μαιευτηριο εκεί, στο πρωτο μπάνιο εκεί, έρχεται συνέχεα να τη δει...αλλά ήθελα να έχει και νονά (γιατί μεταξύ μας δε θέω να λεέι νονά το παιδί μου τη γκόμενα και ίσως μέλλουσα γυναίκα του κουμπάρου-δεν τη πολυσυμπαθω....)

σε καταλαβαινω,αλλα μην στεναχωριεσαι ειναι πως το σκεφτεται ο καθενας,εγω ας πουμε θα το βαφτιζα και ας ηταν και μακρυα,ασε που θα εβρισκα ευκαιρεια να ερχομαι να το βλεπω συχνα,αλλα και την φιλη μου;)

αλλα απο την στιγμη που σε στηριξε σε ολη την εγκυμοσυνη,δεν το εκανε με κακο σκοπο,οπωτε μη χαλασεις την σχεση σου,αστο να παει.....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...