Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δαλιδα για αποκριατικο παρτυ στο τζαμπο και εγω θα σου ελεγα να πας,τα εχει και ολα συγκεντρομενα σε ενα σημειο,εχει και γιρλαντες αποκριατικες,παρε και μπαλονια και σερπαντινες,ειπαμε ομως οχι κομφετι!!!!!θα φτασει καλοκαιρι και ακομα θα τα βρισκεις:lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι παιδι μου τεραστια τι στο καλο τα μωρα στην Αγγλια γεννιουνται σε xl??

γοπ...μαλιστα....ασχετο ποτε βγαζουν δοντια τα μωρα??

όχι αλλα οι Αγγλοι τα μετρουν τα λευτακια τους και δεν θα αγοραζαν κατι που θα το εβαζαν για ενα μηνα μονο.

Ο Αγγελος εβγαλε το πρωτο 5.5 μηνων...την ιδια εβδομαδα εβγαλε και το δευτερο και εγινε ενα κουνελακι... Γκρινια όμως ειχε απο τον τριτο μηνα. Βεβαια πολυ λιγη με αυτην που περιμενω να αντιμετωπισω τωρα απο το Σκορπιουδακι μου.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αν εχεται φορμακια εως 9 μηνων που δεν τα θελετε στο Αλεξανδρας τα χρειάζονται για τα μωρακια που ειναι παρατημενα απο τους γονεις τους και ζουν εκει μεχρι να πανε στο ιδρυμα.

ναι ρε Ελενη το σκεφτηκα αλλα ειπα για το δικο μου το μωρο ειναι επικινδυνα για τα αλλα τα μωρακια δεν ειναι κ τα πεταξα...κ ειπαμε με τον Αντρεα μολις παει 3 μηνων να παρουμε ρουχαλακια καινουρια κ να τα παμε στην εκκλησια αλλα κ στο Αλεξανδρας τωρα που το ανεφερες!

PlbZp2.png

Το μωρό θα είναι επάνω στην απομόνωση, τρελάθηκες θα το βγάλω μόστρα με τόσα άτομα κάτω;;;;

Τώρα ποιος θα το φυλάει επάνω είναι ένα άλλο ζήτημα!!!

Καλέ αφήστε με να πάω να ξεβρωμίσωω, οχού!!!

Ελένη μία από τα ιδια, πιο πολύ με κουράζουν τα μεγάλα, παρά το μωρό!!

Αφού το βουητό τους το ακούω κ την νύχτα που κοιμάμαι να φανταστείς!!!:lol:

Το ζώ σχεδον καθε βράδυ....εφιάλτης....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

ο νικηφ. γεννηθηκε 15/11 κ εβγαλε 4/4 το πρωτο του.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

όχι αλλα οι Αγγλοι τα μετρουν τα λευτακια τους και δεν θα αγοραζαν κατι που θα το εβαζαν για ενα μηνα μονο.

Ο Αγγελος εβγαλε το πρωτο 5.5 μηνων...την ιδια εβδομαδα εβγαλε και το δευτερο και εγινε ενα κουνελακι... Γκρινια όμως ειχε απο τον τριτο μηνα. Βεβαια πολυ λιγη με αυτην που περιμενω να αντιμετωπισω τωρα απο το Σκορπιουδακι μου.

εμενα το δικο μου το σκορπιουδακι δεν ειναι γκρινιαρης καθολου...αφου ξυπναει κ με το γελιο το σκατουλι μου...κ τωρα εχω λιωσει το μωρο ειναι διπλα στον Αντρα στο ρηλαξακι κ κουναει ποδαρακια χερακια κ λεει τα δικα του αγκου κλπ κ ο Αντρεας ειναι ετοιμος να κοιμηθει!!:P

PlbZp2.png

ναι ρε Ελενη το σκεφτηκα αλλα ειπα για το δικο μου το μωρο ειναι επικινδυνα για τα αλλα τα μωρακια δεν ειναι κ τα πεταξα...κ ειπαμε με τον Αντρεα μολις παει 3 μηνων να παρουμε ρουχαλακια καινουρια κ να τα παμε στην εκκλησια αλλα κ στο Αλεξανδρας τωρα που το ανεφερες!

Ναι μωρέ,ειναι κρίμα.Εχω μια φιλη που εκανε την πρακτικη της στο Αλεξανδρα στα νεογνα και δεν ειχαν να τα αλλάξουν αγοράζανε τα κορίτσια μόνα τους....:-(

Αν εχεται φορμακια εως 9 μηνων που δεν τα θελετε στο Αλεξανδρας τα χρειάζονται για τα μωρακια που ειναι παρατημενα απο τους γονεις τους και ζουν εκει μεχρι να πανε στο ιδρυμα.

ναι... εγω τα βαζω στο αυτοκινητο και όπου δω homeless με μωρο της τα δινω...

μητσακι ρουχα ουτε εγω... αλλα οι στολες θα φορεθουν το πολυ 2 φορες... το παρα πολυ. that's why...

αλεκα, κ ο νικηφ. δεν κοιμαται το μεσημερι, αλλα το διωρο 5-7, σου ερχεται να γινεις μηδεια! τοση μλκ μαζεμενη δεν αντεχεται! κ εκει ξεσπαει στη μικρη!!!!!!!!!!

εμενα η μακακια του αρχιζει κατα τις 9 που νυσταζει και ξεσπαει στο κεφαλι του!!!!!! Περπαταει και σκουντουφλαει στα ντουβαρια.

Παιδια εγω μετα τον 6ο μηνα, παιρνω απο τα τζαμπο....κατι πιτζαμακια του Αγγελου όλα απο εκει ειναι.... Απλα παιρνω μονο βαμβακερα και τσεκαρω με το ματι όσο μπορω να ειναι η ποιοτητα καλη.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εμενα εβγαλε 5 μηνων.

εμενα το δικο μου το σκορπιουδακι δεν ειναι γκρινιαρης καθολου...αφου ξυπναει κ με το γελιο το σκατουλι μου...κ τωρα εχω λιωσει το μωρο ειναι διπλα στον Αντρα στο ρηλαξακι κ κουναει ποδαρακια χερακια κ λεει τα δικα του αγκου κλπ κ ο Αντρεας ειναι ετοιμος να κοιμηθει!!:P
οποτε δεν ειναι το ζωδιο που μου λενε τα κοριτσαι... ειναι το γονιδιο!!!! Θα εχει παρει απο το σοι του αντρα μου χιχι!!!
Ναι μωρέ,ειναι κρίμα.Εχω μια φιλη που εκανε την πρακτικη της στο Αλεξανδρα στα νεογνα και δεν ειχαν να τα αλλάξουν αγοράζανε τα κορίτσια μόνα τους....:-(
:-(:-(:-(:-(

221882cb0gkyh7q4.gif

ελεος ρε φουστη....αμαρτια απ το Θεο...:(:(

PlbZp2.png

κ ο μπεμπης ειναι πανησυχος! κ γελαδερος!!!

εμεις τα πυτζαμοειδη κ τα εσωρουχα τα παιρνουμε απο το tres jolie, αν ξερετε, κ καποια φανταστικα απο το ΖΑΡΑ.

κ στο αγλ.κυριακου τα εγκαταληλειμενα τα παιρνανε οι νοσοκομες στη νοσηλευτικη υπηρεσια, με τις κουνιες τους κ τα προσεχαν το βραδυ. αλλα καιγεται η ψυχη σου. εχουν μαθει να περπατανε στο διαδρομο περα δωθε, κ το χειροτερο ειναι οτι ξερουν που ειναι τα ορια του διαδρομου τους, κ ξανα παλι πισω!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...