Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσι μου, καλή χρονιά! Πυρετό δεν είχε το τελευταίο τρίμηνο όχι. Παρότι το dfi είχε βγει 3% μας είπαν πως επηρεάζεται από το e-coli και πως για μικρογονιμοποίηση ειναι «άριστο σπερμα», ενώ για φυσική σύλληψη μέτριο. Νομίζω πιο ουσιαστικές οδηγίες θα έχουμε μετά τον ανδρολόγο. 

Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και γεμάτες αγκαλιές !! 
      το dfi μέχρι 15% είναι άριστο για γονιμοποίηση είτε φυσική είτε εξωσωματική !!! Είναι από εξειδικευμένο κέντρο ή διαγνωστικό ; Σοκαριστικά με το 3% για αυτό πίστευα δεν βγαίνουν τέτοια νούμερα..χαχα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααααααααχχχχχχχχχχ!!!

σας το πα και δε με πιστεύατε κακούργες!!!!

δες βρε γωγώ το τικεράκι μου!!!

κανονικά είμαι για τη δευτερα!!! βέβαιαμου είπε ότι αν δεν εχω γεννησει και ειναι ολα οκ κ αντεχω ναπεριμένουμε κ λίγες μερούλες.....

ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ;;;;;

κ ξέρετε κ πώς το σκέφτομαι;;; όλες θα μου υποδεχτε'ιτε το νέο έτος με τη χαρά στα σκέλια......;), και εγώ δε θα ΄χω σαραντήσει ακόμη!!!!

Σε καλό σου κοριτσάκι, ξεπατώθηκα στο γέλιο απογευματιάτικα!!!!

Καλέ τι βιάζεσαι εσύ έτσι;;; Εχεις άλλα δύο να σου φευγει ο καημός... Εγώ, τώρα στο τέλος είχα αγωνία μόνο για το αν θα διαφοροποιηθεί λιγάκι από τους άλλους δύο (οι οποιοι είναι σαν δίδυμοι), στο οποίο ατύχησα πάλι!!!!

Πάω να κάνω καμμια δουλίτσα γιατί θα έρθουν Χριστούγεννα κ το σπίτι θα παραμένει καλοκαιρινό!

Θα επανέρχομαι όμως, κλεφτές ματιές μόνο,....χαχαχαχαχα

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γέννησε και η Georgiailias εχθές μάλλον!!! Το είδα στο facebook αλλά δε ξέρουμε λεπτομέρειες οπότε ακόμη δεν συμπληρώνω τη λίστα και δε βγάζουμε επίσημη ανακοίνωση..

Να σου ζήσει το μωράκι σου Γεωργία!!!!!!!!!

ω ναι μαρλεν... και εγώ αυτό περιμένω.... θα σαραντησω πριν την πρωτοχρονια, οπότε θα το κάψω με τον καινούριο χρόνο!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπερα εδω ειμαι κ εγω!!!!περιμενω μολις ξυπνησα και περιμενω τον μπεμπη που προσπαθει να ξυπνησει για να τον ταισω!!εσεις τι αλλα νεα??

αλεκα μου κοντευεις...2 μερες!!!ιριδα και εσυ!!!αν και μαλλον θα γεννησεις χωρις χαπι οπως βλεπω!!γωγουλι εσυ ποτε γιατι δεν θυμαμαι!!!συγχωρειστε με!!αλλα εχω αρχισει το αλτζχαιμερ!!αλλα νεα??

μαρλεν υπομονη!!!!μην αγχωνεσαι ....

ξεχασα να σας πω εμενα παπα μου εφερε η πεθερα μου απο το σαββατο και την πηρα αμεσωσ την ευχη...αλλα δεν πηγα και πουθενα..μονο να παρω σερβιετες που παραλιγο να ξεμεινω!!...........τι να λεει...τον μπεμπη μου δεν τον αφηνω αρα τσαμπα την πηρα!!

Διαφημίσεις

καλησπερα εδω ειμαι κ εγω!!!!περιμενω μολις ξυπνησα και περιμενω τον μπεμπη που προσπαθει να ξυπνησει για να τον ταισω!!εσεις τι αλλα νεα??

αλεκα μου κοντευεις...2 μερες!!!ιριδα και εσυ!!!αν και μαλλον θα γεννησεις χωρις χαπι οπως βλεπω!!γωγουλι εσυ ποτε γιατι δεν θυμαμαι!!!συγχωρειστε με!!αλλα εχω αρχισει το αλτζχαιμερ!!αλλα νεα??

μαρλεν υπομονη!!!!μην αγχωνεσαι ....

Tο Σάββατο το πρωί Ασπούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελεια εφτασε και η δικη σου ωρα να παρεις τη μπεμπεκα σου αγκαλια!!!!

Αμήν Παναγίτσα μου!!! Είναι και τα Εισόδια της Θεοτόκου εκείνη την ημέρα!! Ας βοηθήσει η Παναγίτσα να ειναι όλα τα μωράκια μας καλά!!!

Αμήν Παναγίτσα μου!!! Είναι και τα Εισόδια της Θεοτόκου εκείνη την ημέρα!! Ας βοηθήσει η Παναγίτσα να ειναι όλα τα μωράκια μας καλά!!!

ολα τα μωρακια μας θα ειναι καλα!!!να μην αγχωνεται καμια μανουλα!!!και της ελενιτσας ο μπεμπακος μια χαρα θα ειναι!!!

ξεχασα να σας πω...σημερα φεραμε τη γιατρο σπιτι και μας ζυγισε....πηγε 3790Kg ο μπεμπακος μου!εχει ψιλωσει 1,5 ποντο και το και ειναι τελειος!εχουμε βγαλει βεβαια κατι παλιοσπυρακια στο δερμα αλλα θα μας περασουν τωρα που θα βαλουμε αλλο αφρολουτρακι και μια αλοιφουλα!!!το ματακι μας που δακρυζδε δακριζει ακομα αλλα θα φτιαξει κ αυτο!!!μας επεσε και ο αφαλος σημερα!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!! Ο μπέμπης πάει καλυτέρα είπαν οι γιατροι ,δεν τον τάισαν ακομα αλλα μεσα στην βδομαδα πιστευουμε να τον ταισουν και ευχομαστε να παει καλα. Ξεκίνησα να κρατώ και το γαλα μου,θα το πηγαίνω στο νοσοκομείο και θα το καταψύχουν! Με το καλο εύχομαι στην Αλέκα την τεταρτη και στιν gioulies όλα θα πανε μια χαρα κοριτσια!!!!. Σημερα εκοψα και τα ράμματα δεν πονεσανε καθολου ειδα και τον μπεμπη ηθελα να τον παρω μια αγκαλια πως και πως περιμενω να τον παρω αγκαλια μονο λιγα δευτερολεπτα τον κρατησα όταν γεννήθηκε μου εχει λειψει παρα πολύ βρε κοριτσια τωρα πηγε ο αντρας μου να τον δει γιατι με το ταξι περα δωθε κουράστηκα λιγο.αυριο όμως θα παω 20 λεπτα μας αφήνουν να τον δουμε μεχρι να μπουμε βγαίνουμε μου λειπει πολύ!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Γεια σας κορίτσια!! Ο μπέμπης πάει καλυτέρα είπαν οι γιατροι ,δεν τον τάισαν ακομα αλλα μεσα στην βδομαδα πιστευουμε να τον ταισουν και ευχομαστε να παει καλα. Ξεκίνησα να κρατώ και το γαλα μου,θα το πηγαίνω στο νοσοκομείο και θα το καταψύχουν! Με το καλο εύχομαι στην Αλέκα την τεταρτη και στιν gioulies όλα θα πανε μια χαρα κοριτσια!!!!. Σημερα εκοψα και τα ράμματα δεν πονεσανε καθολου ειδα και τον μπεμπη ηθελα να τον παρω μια αγκαλια πως και πως περιμενω να τον παρω αγκαλια μονο λιγα δευτερολεπτα τον κρατησα όταν γεννήθηκε μου εχει λειψει παρα πολύ βρε κοριτσια τωρα πηγε ο αντρας μου να τον δει γιατι με το ταξι περα δωθε κουράστηκα λιγο.αυριο όμως θα παω 20 λεπτα μας αφήνουν να τον δουμε μεχρι να μπουμε βγαίνουμε μου λειπει πολύ!!

μπραβο βρε ελενακι που παει καλα το παιδακι σου!!!να σου πω κατι??απο τη φωτο φαινεται οτι σου μοιαζει κιολας...κανω λαθος???σαν πρωτη εικονα δηλαδη γιατι τα παιδακια αλλαζουν συνεχεια!!!με το καλο να τον παρετε και σπιτι και θα τον εχεις συνεχεια στην αγκαλια σου!!

ελενιτσα μου καλή, υπομονή!!!! Σε λίγες μέρες θα τα ξεχασετε όλα. και είμαι σίγουρη ότι δεν θα τον αφήσεις ΠΟΤΕ από την αγκαλιά σου!!!!!!! Σε σκεφτόμαστε όλες και σου στελνουμε τις ευχες μας!!!! Και εγώ όταν γεννηθηκα ειχα προβλημα στα πόδια. Ένα χρόνο στο νοσοκομειο με τέσσρεα χειρουργεια. Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα, Η μαμα μου πάντα λέει πως ό,τι περνάει ξεχνιέται. Έτσι θα τα ξεχάσεις και εσυ!!!! Λίγη υπομονη ακομη... τα δύσκολα πέρασαν!.

Γωγούλα πλησιάζουν και για εσένα οι μέρες!!!! ΄Αντε καλή μου... αλήθεια, θα ΄ερθω στο δωμάτιο... δεν σου το λέω για πλάκα!!! Μίλησα και με το Μητσάκι μας... περιεργο είναι το διαδικτυο... αισθανομαι ότι σας ξέρω χρόνια... πολύ χάρηκα που μπήκατε στη ζωή μου κοριτσάρες.. έστω και ιντερνετιακά!

Ασπούλα ο γιος σου είναι κουκλι! Να σου δινει πάντα χαρές!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ελενιτσα μου με εχει συγκινησει παρα πολυ η δυναμη σου!!!!!!εχεις την θετικη ενεργεια την δικια μου και της μπεμπας μας!!!σε νιωθω απολυτα!!!

κανε ομως υπομονη κοπελα μου ολα θα πανε τελεια και θα το κανεις μια τεραστια αγκαλιτσα απο εμας!!!!!!!καλο κουραγιο σου ευχομαι,και οποτε μπορεσεις δωσε ενα ρουφιχτο φιλακι απο εμας!!!!!

iMLpp3.png

ελενιτσα μου καλή, υπομονή!!!! Σε λίγες μέρες θα τα ξεχασετε όλα. και είμαι σίγουρη ότι δεν θα τον αφήσεις ΠΟΤΕ από την αγκαλιά σου!!!!!!! Σε σκεφτόμαστε όλες και σου στελνουμε τις ευχες μας!!!! Και εγώ όταν γεννηθηκα ειχα προβλημα στα πόδια. Ένα χρόνο στο νοσοκομειο με τέσσρεα χειρουργεια. Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα, Η μαμα μου πάντα λέει πως ό,τι περνάει ξεχνιέται. Έτσι θα τα ξεχάσεις και εσυ!!!! Λίγη υπομονη ακομη... τα δύσκολα πέρασαν!.

Γωγούλα πλησιάζουν και για εσένα οι μέρες!!!! ΄Αντε καλή μου... αλήθεια, θα ΄ερθω στο δωμάτιο... δεν σου το λέω για πλάκα!!! Μίλησα και με το Μητσάκι μας... περιεργο είναι το διαδικτυο... αισθανομαι ότι σας ξέρω χρόνια... πολύ χάρηκα που μπήκατε στη ζωή μου κοριτσάρες.. έστω και ιντερνετιακά!

Ασπούλα ο γιος σου είναι κουκλι! Να σου δινει πάντα χαρές!!!

σ ευχαριστω αλεκακι μου να σαι καλα!!με το καλο να δεχτεις και τον 3 αντρα στη ζωη σου!!!στα ωπα ωπα θα σε εχουν!!ποιος στη χαρη σου!!

κοριτσια ο μπεμπης ακομα προσπαθει να ξυπνησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...