Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!

τα μοδερκερ εδω ξεκινησαν τις εκπτωσεις 40%και λιγα με 50%,για οσες ενδιαφερονται.μονο να ξερεται στα εσωρουχα και στα φορμακια δεν εχουν......ελπιζω να ληξει συντομα το θεμα με το αγγλικο.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε τι ειναι το γοπ??

ΓαστροΟισοφαγική Παλινδρόμηση. Γουλιές κ αναγωγές σε μεγάλο βαθμό όμως. Πρόβλημα είναι αμα δεν παίρνει βάρος το παιδί, το δικό μου παραπαίρνει οπότε οκ, απλά είναι εκνευριστικό!!!

Η γιατρός το μόνο που μου συνέστησε(κλασικά όπως όλοι η ηλίθιοι γιατροί) αντιαναγωγικό γάλα την νύχτα για να κοιμόμαστε ήσυχοι!!!!

ΥΓ: Τα γράφω για την Μαριάνθη να της σηκωθεί η τρίχα κάγκελο!!!Χιχιχι

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

αιντεεεε να δουμε δεν κοιμουνται ουτε εσενα??

εμενα απο τις 7 το απογευμα μεχρι τη 1 το βραδυ δεν κοιμαται καθε μερα....τωρα τον εχει ο Αντρεας γι αυτο ειμαι εδω...αφου εμενα δεν πιανει το κλειστο φως κ η ησυχια...εμενα θελει νταουλια πανω απο το κεφαλι του κ φως!!!εχτες ηταν ετοιμος να τον παρει ο υπνος κ κανω το λαθος κ κλεινω το φως κ γουρλωσε κατ ευθειαν τα ματια του!!!:tongue:

Εμενα πιο πολυ με κουραζει ο Γιαννης ,ολη μερα παιχνιδι δεν με αφηνει λεπτο ησυχη και το βραδυ ξυπναει και με φωναζει 2-3 φορες....χέστ@

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ε, ναι! οι δικες μου, ειναι καλυτερες. μονο που δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι να ειχαμε σωθει τωρα! θα σε φαω ευανθια, κακουργα!

ελενη26, στο λεω στα ισα, να τα αφησει αυτα που ξερει ο κομπαρος...;)

dalidaki, καποιος λειπει απο τις στολες... βατομουρο, ρομπεν, ?

μητσακιον, χτες σε σκεφτομουν κ λεω, παει...λακκισε κ αυτη...

πηγα τζαμπο σημερα, καλα οι στολες ειναι το βασιλειο του κιτς εκει μεσα! που να τα ντυσουμε? αλλα μηπως κ θα παμε πουθενα? η γιορτη του νικηφ. ειναι 9/2. μηπως να του κανω ασχετο αποκριατικο παρτυ?

να του κανεις βεβαια!!! Τα μωρακια να απομακρυνετε μονο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ε, ναι! οι δικες μου, ειναι καλυτερες. μονο που δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι να ειχαμε σωθει τωρα! θα σε φαω ευανθια, κακουργα!

πηγα τζαμπο σημερα, καλα οι στολες ειναι το βασιλειο του κιτς εκει μεσα! που να τα ντυσουμε? αλλα μηπως κ θα παμε πουθενα? η γιορτη του νικηφ. ειναι 9/2. μηπως να του κανω ασχετο αποκριατικο παρτυ?

Πως να μην χαθω...μια ο πεθερος με το ποδι...μια ο μπαμπας με το ελκος...μια η ξαδερφη με τους ερωτες κ τις αυτοκτονιες...μια η θεια απο Ροδο που ηθελα να ειμαι μαζι της...αρρωστησε κ ο μπεμπινος εδεσε το γλυκο μη σου πω καηκε!!!

εγω κοριτσια δεν αγοραζω τιποτα απο τζαμπο...ειναι ολα κινεζικα εκει μεσα κ φωναζουν οι γιατροι οτι τα χρωματα ειναι τοξικα μακρυα!!αφου μου ειχαν φερει 2 σακουλες ρουχα κατι ασχετοι για το μωρο κ τα πεταξα!

PlbZp2.png

αιντεεεε να δουμε δεν κοιμουνται ουτε εσενα??

εμενα απο τις 7 το απογευμα μεχρι τη 1 το βραδυ δεν κοιμαται καθε μερα....τωρα τον εχει ο Αντρεας γι αυτο ειμαι εδω...αφου εμενα δεν πιανει το κλειστο φως κ η ησυχια...εμενα θελει νταουλια πανω απο το κεφαλι του κ φως!!!εχτες ηταν ετοιμος να τον παρει ο υπνος κ κανω το λαθος κ κλεινω το φως κ γουρλωσε κατ ευθειαν τα ματια του!!!:tongue:

ο δικος μου παλι θελει ημιφως... ετσι να νανουριζεται... οχι κ ανακριση αλλα ενα απαλο φως το θελει! κ εγω ομως, δεν κοιμαμαι στα μαυρα σκοταδια, να παω να σηκωθω κ να κουτουλαω στους τοιχους?? φοβαμαι κιολας...ειναι η ηλικια μου που ειμαι παιδουλα κ το παθαινω αυτο...:rolleyes:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κοριτσια εννοειται οτι ειστε ολες καλεσμενες στα βαφτισια!!!!!!!
εννοειται!;)
Εμενα πιο πολυ με κουραζει ο Γιαννης ,ολη μερα παιχνιδι δεν με αφηνει λεπτο ησυχη και το βραδυ ξυπναει και με φωναζει 2-3 φορες....χέστ@

εμενα ο αγγελος ξεραινεται αλλα δεν τον κοιμιζω το μεσημερι. Οπότε κοιμαται 10.00 με 8 περιπου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ααααααχχχχχχχχχχ ακριβως το ιδιο!!!

το μωρο ειναι στη τυχη του αφημενο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Ειναι γκρινιάρικη μέρα σήμερα....απο το μεσημερι και μετα.

Να΄ταν μόνο σήμερα καλά θα ήτανε. Η μεγάλη μου είναι πολύ γκρινιάρα αυτές τις ώρες μέχρι να κοιμηθεί.

α γεια σου... επι τελους. Και εγω αυτο λεω ότι του μαδερκερ ειναι μεγαλα. Ο δικος μου ειναι 6 κιλα και περιπου 63 ποντους και του βαζω το 0-3. Τωρα αρχιζει να τσιτωνει. Αφου λεει μεσα μεχρ 6.5 κιλα. Το 3-6 δε, ειναι αρκετα μεγαλο, μεχρι 8.5 κιλα.

Γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση. Ξεπερνιεται με την εισοδο της στερες τροφης

ναι παιδι μου τεραστια τι στο καλο τα μωρα στην Αγγλια γεννιουνται σε xl??

γοπ...μαλιστα....ασχετο ποτε βγαζουν δοντια τα μωρα??

PlbZp2.png

Το μωρό θα είναι επάνω στην απομόνωση, τρελάθηκες θα το βγάλω μόστρα με τόσα άτομα κάτω;;;;

Τώρα ποιος θα το φυλάει επάνω είναι ένα άλλο ζήτημα!!!

Καλέ αφήστε με να πάω να ξεβρωμίσωω, οχού!!!

Ελένη μία από τα ιδια, πιο πολύ με κουράζουν τα μεγάλα, παρά το μωρό!!

Αφού το βουητό τους το ακούω κ την νύχτα που κοιμάμαι να φανταστείς!!!:lol:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ειχαν φερει 2 σακουλες ρουχα κατι ασχετοι για το μωρο κ τα πεταξα!

Αν εχεται φορμακια εως 9 μηνων που δεν τα θελετε στο Αλεξανδρας τα χρειάζονται για τα μωρακια που ειναι παρατημενα απο τους γονεις τους και ζουν εκει μεχρι να πανε στο ιδρυμα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

μητσακι ρουχα ουτε εγω... αλλα οι στολες θα φορεθουν το πολυ 2 φορες... το παρα πολυ. that's why...

αλεκα, κ ο νικηφ. δεν κοιμαται το μεσημερι, αλλα το διωρο 5-7, σου ερχεται να γινεις μηδεια! τοση μλκ μαζεμενη δεν αντεχεται! κ εκει ξεσπαει στη μικρη!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...