Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και φυσικα μεγαλη γαιδουρια που τολμησα σημερα και βγηκα με μαγιο μπροστα σε όλο τον κοσμο...:rolleyes:

Μου φτιάχνεις την διάθεση να΄σαι καλά κοπέλα μου!!! Μπήκα για λίγο γιατί είναι μές την γκρίνια πάλι τα διδυμάκια μου άντε να δούμε μέχρι πότε θα τραβήξει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ασχετο αλλα το Σαββατο που εγινε ο μπεμπινος 2 μηνων πηγαμε στα mothercare Κ ψωνισαμε 200 ευρο ρουχαλακια του μπεμπινου μου!!ειχε κοριτσια προσφορα τα 3 εσωρουχακια 12 ευρο...νωρις σας το λεω αλλα που μυαλο...τεσπα του πηραμε τζηνακια μπλουζακια,εσωρουχακια,σκουφακια κ πολλα μπυτζαμακια γιατι ολα τα 3-6 μηνων που ειχα του γινανε τσιτα ενω τα 3-6 απο τα mothercare του ειναι μεγαλα!!του πηραμε κ ενα παιχνιδακι που εχει μουσικη κ εχει κ 2 εικονες που φαινονται στον τοιχο κ ξετρελενεται!!

PlbZp2.png

Ε ρε ομορφακια δεν ειναι ολες ιδιες!!!χιχιχι!!μιτσακι εγω να δεις πως βαριεμαι για το γαμο...αλλα θα κανω το χατιρι τον υπολοιπων..μακαρι να μου ταιριαζει τπ νυφικο γιατι βαριεμαι να ψαχνω..ειναι pronovias to levante!αν μπορεσω θα το βαλω

Κάνε μια γύρα για τα υπόλοιπα να δεις τιμές κ μετα θα σε στείλω κάπου να τα πάρεις φθηνότερα. οταν είναι πες μου να σου πω λεπτομερειες

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Oxι μάλλον έχει ΓΟΠ. οσο για την Κίμι κοίταγα την ημ/νία εγγραφής το ζώον!!!

Καλέ η Θεανούλα άλλο που δεν θέλει!!!!!!

το ξερω ειρωνικα το εγραψα!!κ καλα αφου δεν ειναι μεσον αντισυληψης ο θηλασμος βουυυυυυρ!!!1:tongue::tongue:

PlbZp2.png

Μου φτιάχνεις την διάθεση να΄σαι καλά κοπέλα μου!!! Μπήκα για λίγο γιατί είναι μές την γκρίνια πάλι τα διδυμάκια μου άντε να δούμε μέχρι πότε θα τραβήξει.

Ειναι γκρινιάρικη μέρα σήμερα....απο το μεσημερι και μετα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Aλέκα....... 000202CA.gif 000202C9.gif

:):D:p:lol::lol::lol::lol:
Ε ρε ομορφακια δεν ειναι ολες ιδιες!!!χιχιχι!!μιτσακι εγω να δεις πως βαριεμαι για το γαμο...αλλα θα κανω το χατιρι τον υπολοιπων..μακαρι να μου ταιριαζει τπ νυφικο γιατι βαριεμαι να ψαχνω..ειναι pronovias to levante!αν μπορεσω θα το βαλω

πω πω... και εγω βαριομουν στον δικο μου....ειχα παει να διαλεξω νυφικο μονη μου γιατι λεω αντε να παρω ενα να τελειωνω. Και σε κανα δυο μαγαζια που πηγα οι πωλητριες νομιζαν πως ημουν απο αυτες τις τρελες που δοκιμαζουν επειδη εχουν εμμονη. Ξενερωσα και δεν ξαναπηγα. Και το νυφικο το διαλεξε η αδερφη μου με τον αντρα μου... χαχα... αλλα ηταν ωραιο τελικα...

και εσεις μου φτιαχνετε την δικη μου ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Είμαι πτώμα.....δεν ξερω γιατί.Αντε να κοιμηθουμε λιγο....

αιντεεεε να δουμε δεν κοιμουνται ουτε εσενα??

εμενα απο τις 7 το απογευμα μεχρι τη 1 το βραδυ δεν κοιμαται καθε μερα....τωρα τον εχει ο Αντρεας γι αυτο ειμαι εδω...αφου εμενα δεν πιανει το κλειστο φως κ η ησυχια...εμενα θελει νταουλια πανω απο το κεφαλι του κ φως!!!εχτες ηταν ετοιμος να τον παρει ο υπνος κ κανω το λαθος κ κλεινω το φως κ γουρλωσε κατ ευθειαν τα ματια του!!!:tongue:

PlbZp2.png

ε, ναι! οι δικες μου, ειναι καλυτερες. μονο που δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι να ειχαμε σωθει τωρα! θα σε φαω ευανθια, κακουργα!

ελενη26, στο λεω στα ισα, να τα αφησει αυτα που ξερει ο κομπαρος...;)

dalidaki, καποιος λειπει απο τις στολες... βατομουρο, ρομπεν, ?

μητσακιον, χτες σε σκεφτομουν κ λεω, παει...λακκισε κ αυτη...

πηγα τζαμπο σημερα, καλα οι στολες ειναι το βασιλειο του κιτς εκει μεσα! που να τα ντυσουμε? αλλα μηπως κ θα παμε πουθενα? η γιορτη του νικηφ. ειναι 9/2. μηπως να του κανω ασχετο αποκριατικο παρτυ?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ασχετο αλλα το Σαββατο που εγινε ο μπεμπινος 2 μηνων πηγαμε στα mothercare Κ ψωνισαμε 200 ευρο ρουχαλακια του μπεμπινου μου!!ειχε κοριτσια προσφορα τα 3 εσωρουχακια 12 ευρο...νωρις σας το λεω αλλα που μυαλο...τεσπα του πηραμε τζηνακια μπλουζακια,εσωρουχακια,σκουφακια κ πολλα μπυτζαμακια γιατι ολα τα 3-6 μηνων που ειχα του γινανε τσιτα ενω τα 3-6 απο τα mothercare του ειναι μεγαλα!!του πηραμε κ ενα παιχνιδακι που εχει μουσικη κ εχει κ 2 εικονες που φαινονται στον τοιχο κ ξετρελενεται!!
α γεια σου... επι τελους. Και εγω αυτο λεω ότι του μαδερκερ ειναι μεγαλα. Ο δικος μου ειναι 6 κιλα και περιπου 63 ποντους και του βαζω το 0-3. Τωρα αρχιζει να τσιτωνει. Αφου λεει μεσα μεχρ 6.5 κιλα. Το 3-6 δε, ειναι αρκετα μεγαλο, μεχρι 8.5 κιλα.
ρε τι ειναι το γοπ??

Γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση. Ξεπερνιεται με την εισοδο της στερες τροφης

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...