Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ουφ.... μπανιαρισα, ταισα, τεζα!!!!!αχ τι ωραια... εγω τον Αγγελακο περυσι τον ειχα ντυσει σπαιντερμαν που ειχα φαγωθει αλλα γενικα ειναι μεγαλο ψωνιο και όλο το χρονο φοραει διαφορες στολες...:confused:.

2400 ε?? Αυτα ειναι οι αδικιες της φυσης. Γενικα δεν μεταβολιζα ποτε καλα αλλα μετα την αφαιρεση τα πραγματα εγιναν τραγικα. Λιμοκτονω... για αυτο εχω κολλημα με τα κιλα.. Πάντως 2400 δεν ετρωγα ποτε...μονο στην εγκυμοσυνη :rolleyes:

καλα να ειμαστε και τουλαχιστον εγω, όπου μπορω θα παω. Γιατι εννοειται ότι θα ηθελα να παω παντου...

χαιρομαι πολυ και για το όνομα και για το χεσιμο :tongue:

:lol::lol:

Και εγώ τάισα, μπανιάρισα τα μισά παιδιά (γιατί ο μεγάλος μου το παίζει δύσκολος σήμερα!!!) κ τώρα πάω για τα δικά μου!!!!!

Αλεκάκι κ γω προ εγκυμοσύνης δεν ξεπερνούσα τις 2000 αλλά τώρα προσπαθώ να μην τις ξεπερνάω τουλάχιστον για να παραμείνω στα κιλά που είμαι, να μην πάρω επιπλέον! ΄Με τον θηλασμό πίνω πολύ γάλα (το οποίο συνοδευω με δημητριακά) κ αυτά ανεβάζουν τόσο την ημερήσια πρόσληψη!!!! Τέσπα να περάσει κ το πάρτυ κ μετά θα μπω σε σειρά!!!

Α, επί τη ευκαιρία όποια νομίζει πως μπορεί να τα καταφέρει να έρθει να μου πει να της στείλω λεπτομέρειες!!! Είστε όλες καλεσμένες!!!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

KIMI μου χροοοοοονια σου πολλα!!!!!να χαιρεσαι τα μπεμπινια σου!!!

αφιερωμενο με πολυυυυ αγαπη!!!

Θεανω μου σου το ευχομαι με ολη μου την καρδιααα!!!!μακαρι να ερθει αλλο ενα μωρουλι στη ζωη σας!!!

Μαιρουλα περαστικα αγαπη μου στα μωρακια σου!!

Αλεκακι μην ξαναπας αν ειναι βρωμικα εκει μεσα να κολλησεις κ τιποτα...

Εμενα ειναι καλυτερα κοριτσια απο το μεσημερι κ μετα για να δουμε!

Ασπα μου με το καλο ο γαμος σου!!Αρχιζουν τα ωραια τωρα ε?αντε σου ευχομαι να το οργανωσεις οπως το εχεις ονειρευτει!!!

PlbZp2.png

ΕΛΕΝΗ 26 τωρα πια οι περισσοτεροι μονο λευκοχρυσο αγοραζουν...δεν νομιζω να ειναι ετσι οπως τα λεει αλλωστε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!Εμενα πχ δεν μου αρεσει καθολου το κιτρινο κ περνω λευκοχρυσο κ μενα στο μωρο μου λευκοχρυσα φυλαχτα μου καρφιτσωσαν στην κουνια...να του πεις να σου παρει οτι σου αρεσει!

PlbZp2.png

Τον μπέμπη δεν τον βλέπω καλά πάλι απόψε. Αρχισε τις γουλιές από τώρα! Μία που τον έκανα μπάνιο, μία που ξανάγινε πατούρα!!! Καλό μου ξενύχτι!!!!

Ρε κορίτσια η Κίμι στο προφίλ γράφει γενέθλια τον Μάρτη ή μου φαίνεται;;;

εχετε κλεισει κοριτσαρες για τα βαφτισια?εμεις με αυτα κ με αυτα δεν εχουμε κανει τιποτα!!κ να σας πω κ την αληθεια ψιλοβαριεμαι να κανω κ γαμο...πφφφφ τεσπα θα δουμε...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Τον μπέμπη δεν τον βλέπω καλά πάλι απόψε. Αρχισε τις γουλιές από τώρα! Μία που τον έκανα μπάνιο, μία που ξανάγινε πατούρα!!! Καλό μου ξενύχτι!!!!

Ρε κορίτσια η Κίμι στο προφίλ γράφει γενέθλια τον Μάρτη ή μου φαίνεται;;;

κ μενα μου βγαζει γουλιτσες Δαλιδα μου αλλα φυσιολογικα...γουλιτσες η ρουκετες πεταει?μηπως τον κουνησες?

Γεναρη λεει η Κιμι οτι εχει γενεθλεια

PlbZp2.png

γιορταζει η κιμι μας μωρε?? Τι γαιδουρι που ειμαι... πολυχρονη κοριτσακι, να εισαστε παντα ευτυχισμενοι!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπερα κ παλι κοριτσια!!!

μαιρουλα, περαστικα στα μπεμπινια σου...

ασπα, με το καλο!!! κ τι δε θα δινα να ξαναπαντρευτω για να ξαναφορεσω νυφικο!!! τι ωραιες εποχες!!! κοιτα να το απολαυσεις!!!

κιμι, αλεκα, εγω ρωτησα για την κρεμα. γιατι κ εγω αλλα 10 να χασω κ ο πισινος μου ειναι ακομα διπλασιος!!! αφου εσωρουχα ακομα της εγκυμοσυνης φοραω! αλλα διαιτα βαριεμαι ακομα να κανω...προς το παρον εκοψα το βραδυνο μπας κ κλεισει λιγο η στομαχα!!! κοιλια εχω ακομη αλλα πεφτει σιγααα σιγαααα. εκτος απο κυταρριτιδα που παντα ειχα, εχω βγαλει κ φλεβιτσες ρε μαμωτο!!! αυτες πως θα φυγουν???

ελενη, σωθηκα!!! εχει η μαμα μου μια φιλη στο παιδων κ της ειπα να την παρει τηλ μπας κ μπορεσει να μου κλεισει ραντεβου για αυριο που θα παω κ τελικα πηγε κ μου τα εγραψε εκεινη τα γαλατα!!! αυριο θα παω να παρω τη συνταγη! μετα παω κατευθειαν στο φαρμακειο? ή υπαρχει αλλη διαδικασια?

ε, φτου σου! μηπως να σου φερει ο φαρμακοποιος τα γαλατα κ στο σπιτι???

τι με ρωτας? εσυ θα τα κανεις πρωτη... εγω εχω μελλον μεχρι να παρω το χαρτι που θα τα γραφουμε...

σκυλιασα τωρα! να η κοινωνικη ανισοτητα! οι φιλες της δικης μου μανας, γιατι ειναι ολες τοσο αχρηστες δλδ?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Κοριτσια οχι δεν μου ηρθε περιοδος..........γιαυτο και εχω υποψια...:confused::confused:

Θεανω μου ειναι λογικο να μην σου εχει ερθει περιοδος εφοσον θηλαζεις,αλλα οπως ειπαν κ τα κοριτσια δεν ειναι κ 100% αντισυληψη ο θηλασμος...τον νου σου:wink:

PlbZp2.png

εχετε κλεισει κοριτσαρες για τα βαφτισια?εμεις με αυτα κ με αυτα δεν εχουμε κανει τιποτα!!κ να σας πω κ την αληθεια ψιλοβαριεμαι να κανω κ γαμο...πφφφφ τεσπα θα δουμε...

εγω εχω κανει κρατηση για 19.9 αλλα ξενερωσα γιατι ηθελα 29.8. Περιμενω και μια προσφορα απο ενα άλλο... θα δουμε. Αν και μαλλον για Σεπτεμβρη με βλεπω...

Αλεκάκι κ γω προ εγκυμοσύνης δεν ξεπερνούσα τις 2000 αλλά τώρα προσπαθώ να μην τις ξεπερνάω τουλάχιστον για να παραμείνω στα κιλά που είμαι, να μην πάρω επιπλέον! ΄Με τον θηλασμό πίνω πολύ γάλα (το οποίο συνοδευω με δημητριακά) κ αυτά ανεβάζουν τόσο την ημερήσια πρόσληψη!!!! Τέσπα να περάσει κ το πάρτυ κ μετά θα μπω σε σειρά!!!

ναι μωρε... ξεχασα... εσυ θηλαζεις κι όλας. Ειχαμε την power anna ranger τωρα εχουμε και την power dalida ranger.

Τι να πουμε για θερμιδες βρε Δαλιδουλα.... εγω εχω πολυ δρομο μπροστα μου.Και φυσικα μεγαλη γαιδουρια που τολμησα σημερα και βγηκα με μαγιο μπροστα σε όλο τον κοσμο...:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ε, φτου σου! μηπως να σου φερει ο φαρμακοποιος τα γαλατα κ στο σπιτι???

τι με ρωτας? εσυ θα τα κανεις πρωτη... εγω εχω μελλον μεχρι να παρω το χαρτι που θα τα γραφουμε...

σκυλιασα τωρα! να η κοινωνικη ανισοτητα! οι φιλες της δικης μου μανας, γιατι ειναι ολες τοσο αχρηστες δλδ?

ναι... ενω οι δικες σου ειναι καλυτερες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω εχω κανει κρατηση για 19.9 αλλα ξενερωσα γιατι ηθελα 29.8. Περιμενω και μια προσφορα απο ενα άλλο... θα δουμε. Αν και μαλλον για Σεπτεμβρη με βλεπω...

ναι μωρε... ξεχασα... εσυ θηλαζεις κι όλας. Ειχαμε την power anna ranger τωρα εχουμε και την power dalida ranger.

Τι να πουμε για θερμιδες βρε Δαλιδουλα.... εγω εχω πολυ δρομο μπροστα μου.Και φυσικα μεγαλη γαιδουρια που τολμησα σημερα και βγηκα με μαγιο μπροστα σε όλο τον κοσμο...:rolleyes:

ελα ρε καλυτερα Σεπτεμβη κ γω Σεπτεμβρη θελω αλλα ο Αντρεας λεει καλυτερα τελος Αυγουστου ...

οσο για τα κιλα κοριτσια εγω εχω κολλησει εντελως θελω να χασω 12 κιλα κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩ:-(σιχτιρια....

PlbZp2.png

Ε ρε ομορφακια δεν ειναι ολες ιδιες!!!χιχιχι!!μιτσακι εγω να δεις πως βαριεμαι για το γαμο...αλλα θα κανω το χατιρι τον υπολοιπων..μακαρι να μου ταιριαζει τπ νυφικο γιατι βαριεμαι να ψαχνω..ειναι pronovias to levante!αν μπορεσω θα το βαλω

κ μενα μου βγαζει γουλιτσες Δαλιδα μου αλλα φυσιολογικα...γουλιτσες η ρουκετες πεταει?μηπως τον κουνησες?

Γεναρη λεει η Κιμι οτι εχει γενεθλεια

Oxι μάλλον έχει ΓΟΠ. οσο για την Κίμι κοίταγα την ημ/νία εγγραφής το ζώον!!!

Θεανω μου ειναι λογικο να μην σου εχει ερθει περιοδος εφοσον θηλαζεις,αλλα οπως ειπαν κ τα κοριτσια δεν ειναι κ 100% αντισυληψη ο θηλασμος...τον νου σου:wink:

Καλέ η Θεανούλα άλλο που δεν θέλει!!!!!!

Aλέκα....... 000202CA.gif 000202C9.gif

:lol::lol::lol::lol::lol:

Είσαι άπαιχτη!!

sig.asp?img=ad1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...