Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φαντάζεσαι τελικά να κάτσει η κουμπαριά και να της δώσω και το όνομά μου;;;;

Αχ ξανασιγκινήθηκα και έχω και να θηλάσω η δόλια!!!

Σας είπα ότι μας έχ@#σε πατόκορφα σήμερα;;; Έκανε high score το καμάρι μας!!

ασε κοτοπουλακι απο συγκινηση αλλο πραγμα...εδω διαβαζω κειμενα για τα προσκλητηρια κ βουρκωνω...

οσο για το χ..μο...αστα ! το μεσημερι μου λεει ο αντρας μου ασε θα τον αλλαξω εγω, αλλα ηταν γεματος μποσ κ πισω. τον εβαλε κατω απο τη βρυση κ εκτος οτι μου εκανε το μπανιο χαλια, το φανελακι του ηταν κατα βρεγμενο κ με σκατουλες κ εκεινος καταιδρωμενος!!! κ του λεω μα καλα τι κανατε μεσα? παλευατε? πολυ γελιο...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

ασε κοτοπουλακι απο συγκινηση αλλο πραγμα...εδω διαβαζω κειμενα για τα προσκλητηρια κ βουρκωνω...

οσο για το χ..μο...αστα ! το μεσημερι μου λεει ο αντρας μου ασε θα τον αλλαξω εγω, αλλα ηταν γεματος μποσ κ πισω. τον εβαλε κατω απο τη βρυση κ εκτος οτι μου εκανε το μπανιο χαλια, το φανελακι του ηταν κατα βρεγμενο κ με σκατουλες κ εκεινος καταιδρωμενος!!! κ του λεω μα καλα τι κανατε μεσα? παλευατε? πολυ γελιο...

τελικα ποιος νικησε???????????:tongue::tongue::tongue:

Αλέκα, εγώ σας κάλεσα πρώτη ε;;;;;;;

Θεανώ δεν βρήκατε νονό/ά;;;;

εχουμε τον κουμπαρο που μας παντρεψε.αλλα αλλιως ειναι να εχει νονα το παιδι κ αλλιως μονο νονο!!!!

iMLpp3.png

δαλιδα για τον ιπποκαμηλο εχω ακουσει πολυ καλα λογια αλλα εγω δεν εχω παει...

Φαγώθηκε ο σύζυξ να μάθω να πάμε λέει! Εγώ λέω να ετοιμαστούμε να πάνε να ηρεμήσει το κεφάλι μου!!

Οχι τώρα βέβαια μέσα στην νύχτα, καμμιά Κυριακή μεσημέρι ή κάτι τέτοιο...

κιμι χρονια σου πολλα!!!!!!!πολυχρονη!!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

Τι έχει η Κίμι καλέ;;; Γενέθλια;;; Πολύχρονη!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια όλα καλα? Και εμεις καλα είμαστε ο μικρος τρωει 4 γευματα το 24ωρο από 220μλ-270 και κοντεύει τα 5 κιλα!! Βαρέθηκα μεσα ρε κοριτσια θα ηθελα να τον παρω να παμε βολτα αλλα δεν εχουμε αμαξι!! Αλεκα και ελενη δεν τα εστειλα ακομα αλλα μαλλον αυριο θα τα δωσω στον αντρα μου να τα στειλει. Παρασκευη πρεπει να παω στον οαεδ για την εξάμηνη έληξε η αδεια μου και για της συμπληρωματικές παροχές να παρουμε κανενα φραγκο γιατι μας πήραν τα εξοδα!!!!Καροτσι θα παρω της πρεπερεγκο πολύ ακριβό όμως βρε κοριτσια 370 μου ειπαν αλλα είναι καλη ποιότητα τη λετε εσείς?

97ehp2.pngUBTSp3.png

Ουφ.... μπανιαρισα, ταισα, τεζα!!!!!

Βρε συ Αλέκα εγώ προσπαθώ να κρατηθώ να μην ξεπεράσω τις 2400 την ημέρα κ πάλι ώρες ώρες νιώθω πως θα πέσω κάτω κ εσύ μου λες για τις μισές;;;

Τον μικρό μια κάπα του Ρομπέν κ του μεγάλου μια στολή Βατομουράκι από πέρυσι!! Θα δω όμως!

αχ τι ωραια... εγω τον Αγγελακο περυσι τον ειχα ντυσει σπαιντερμαν που ειχα φαγωθει αλλα γενικα ειναι μεγαλο ψωνιο και όλο το χρονο φοραει διαφορες στολες...:confused:.

2400 ε?? Αυτα ειναι οι αδικιες της φυσης. Γενικα δεν μεταβολιζα ποτε καλα αλλα μετα την αφαιρεση τα πραγματα εγιναν τραγικα. Λιμοκτονω... για αυτο εχω κολλημα με τα κιλα.. Πάντως 2400 δεν ετρωγα ποτε...μονο στην εγκυμοσυνη :rolleyes:

Αλέκα, εγώ σας κάλεσα πρώτη ε;;;;;;;

;

καλα να ειμαστε και τουλαχιστον εγω, όπου μπορω θα παω. Γιατι εννοειται ότι θα ηθελα να παω παντου...
Φαντάζεσαι τελικά να κάτσει η κουμπαριά και να της δώσω και το όνομά μου;;;;

Αχ ξανασιγκινήθηκα και έχω και να θηλάσω η δόλια!!!

Σας είπα ότι μας έχ@#σε πατόκορφα σήμερα;;; Έκανε high score το καμάρι μας!!

χαιρομαι πολυ και για το όνομα και για το χεσιμο :tongue:

τελικα ποιος νικησε???????????:tongue::tongue::tongue:
:lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Α να ρωτησω κατι στα αγορια δεν περνουν λευκόχρυσο σταυρο? Εμενα δεν μου αρεσει καθολου ο χρυσος Λεει ο εξυπνος ο νονος του ότι ο λευκοχρυσος είναι για κοριτσια δικιο εχει?

97ehp2.pngUBTSp3.png

τι κανετε κοριτσια όλα καλα? Και εμεις καλα είμαστε ο μικρος τρωει 4 γευματα το 24ωρο από 220μλ-270 και κοντεύει τα 5 κιλα!! Βαρέθηκα μεσα ρε κοριτσια θα ηθελα να τον παρω να παμε βολτα αλλα δεν εχουμε αμαξι!! Αλεκα και ελενη δεν τα εστειλα ακομα αλλα μαλλον αυριο θα τα δωσω στον αντρα μου να τα στειλει. Παρασκευη πρεπει να παω στον οαεδ για την εξάμηνη έληξε η αδεια μου και για της συμπληρωματικές παροχές να παρουμε κανενα φραγκο γιατι μας πήραν τα εξοδα!!!!Καροτσι θα παρω της πρεπερεγκο πολύ ακριβό όμως βρε κοριτσια 370 μου ειπαν αλλα είναι καλη ποιότητα τη λετε εσείς?

5 κιλα ελενακι, φτου φτου!!!! Αντρακλας! Αυτος διπλασιασε το βαρος του στους δυο μηνες. Παλικαρακι το αγορακι σου. Μην αγχωνεσαι για τα σι-ντι...σε ευχαριστω ετσι και αλλιως.

Και εγω τετοιο καροτσι ξαναπηρα, ειναι καλα, εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη. Αλλα τωρα φροντισα και πηρα ενα που αφενος ηταν ελαχιστα μεγαλυτερο και αφετερου γυριζει για να βλεπει το μωρακι και εσενα και εξω. Πλικο ή πιλκο λεγεται της πεγκπερεγκο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Α να ρωτησω κατι στα αγορια δεν περνουν λευκόχρυσο σταυρο? Εμενα δεν μου αρεσει καθολου ο χρυσος Λεει ο εξυπνος ο νονος του ότι ο λευκοχρυσος είναι για κοριτσια δικιο εχει?

εγω στον Αγγελο ειχα παρει σταυρο που ειχε και τα δυο, και λευκο και κιτρινο χρυσο. Γενικα δεν μου αρεσουν τα κοσμηματα στα αγορια, αλλα τι σημασια εχει ο λευκος ή ο κιτρινος χρυσος?? Και για τα δυο φυλα ταιριαζει νομιζω.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...