Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δαλιδα μου ...εμεις δεν κρατηθηκαμε ...στις 30 μερες αμαρτησα......

Τι να κανω η γυναικα 10 μηνες στην στερηση ειμασταν...

Το ξερω για τον θηλασμο ως μεθοδο αντισηλληψης....Αλλα τοση ανακατοσουρα βρε παιδι μου......τι να πω?

Μπα δεν με κολλωνει καθολου .Αντιθετα μολις την βλεπω σκευτομαι πως θελω κιαλλο παιδακι.....

iMLpp3.png

Να το βαφτίσω εγώ το δεύτερο Θεανώ;;;;;;;;Χιχιχι!!!!

Αλεκακι αν θες μπορεις να βαπτισεις και το πρωτο!!!!

Αν το καταλαβες σου εκανα διαδικτυακη προταση για να γινεις νουνα μας........

iMLpp3.png

Δαλιδά μου δεν νομίζω πως όταν θηλάζεις δεν μένεις έγκυος γιατί έχω φιλικό παράδειγμα που η κοπέλα δεν κατάλαβε ότι ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί επειδή θήλαζε το δεύτερο που ήταν 6 μηνών. Απλώς ξέρω πως συνήθως για όσο διάστημα θηλάζεις συνήθως δεν σου έρχεται η περίοδος.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Δαλιδά μου δεν νομίζω πως όταν θηλάζεις δεν μένεις έγκυος γιατί έχω φιλικό παράδειγμα που η κοπέλα δεν κατάλαβε ότι ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί επειδή θήλαζε το δεύτερο που ήταν 6 μηνών. Απλώς ξέρω πως συνήθως για όσο διάστημα θηλάζεις συνήθως δεν σου έρχεται η περίοδος.

Ναι εφόσον σου έρθει περίοδος όλα είναι πιθανά!! Κ τόνισα, υποτίθεται κ συνήθως δεν μένεις όχι πως είναι απίθανο!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Αλέκα 1200 θερμίδες την ημέρα;;;; Και πως στέκεσαι παιδάκι μου;;;

Τώρα θα κάνω σαν τις γιαγιάδες με το σύνδρομο πολέμου: να τρως γιατί θα ρέψεις, θα πέσεις κάτω στο τέλος, θα μπουν τα μαγουλα σου μέσα κ.λ.π.

ααα ξερεις απο θερμιδες εσυ... ναι μωρε, επειδη εχω βγαλει το θυρεοειδη χανω πια πολυ δυσκολα βαρος. Στην πρωτη εγκυμοσυνη επαιρνα 1500 θερμ και αδυνατιζα, τωρα όμως δεν γινεται. Οπότε τις μειωσα. Ενταξει πειναω καμια φορα όμως σκεφτομαι το καλοκαιρι και μου περναει. Βασικα εχω χασει 21 με 22 κιλακια, οπότε ανεβαινω λιγο ψυχολογικα.

Για ρίξτε ιδέες τώρα που καίγομαι: αν κάνω το πάρτυ γενεθλίων μασκέ τι πρέπει να έχω από στολισμό κ τα ρέστα;;;

καλη διαθεση, 2,3 πραγματακια απον τζαμπο και εισαι ετοιμα. Τα στολιδια τα εχει ηδη, τα παιδακια σου. Θα ξετρελαθουν. Τι θα τα ντυσεις??

Τι εννοω?εχω αναγουλες ταση για εμετο και ζαλαδα,οπως οταν ημουν εγκυος.....

Λες??????????????????:lol::lol:

μακαρι Θεανουλα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλέεεε, με συγκίνησες!!! Αλήθειαααααααα;;;;; Θα καλέσουμε και όλες τις διαδικτυακές μας φίλες να ανέβουν στη βάφτιση!!!!!!:D:D:D

ετοτε επιβαλλεται να ερθουμε στη βαφτιση!!!! Και νονα και μαμα φορουμοβιες???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ναι εφόσον σου έρθει περίοδος όλα είναι πιθανά!! Κ τόνισα, υποτίθεται κ συνήθως δεν μένεις όχι πως είναι απίθανο!!!

Κοριτσια οχι δεν μου ηρθε περιοδος..........γιαυτο και εχω υποψια...:confused::confused:

iMLpp3.png

Καλέεεε, με συγκίνησες!!! Αλήθειαααααααα;;;;; Θα καλέσουμε και όλες τις διαδικτυακές μας φίλες να ανέβουν στη βάφτιση!!!!!!:D:D:D

το'πα πρωωωτη!!!!!! εγω θα ανεβω μαζι με όλο μου το τσουρμο....

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλα εννοειτε πως θα ειναι ΟΛΕΣ καλεσμενες.......

Φανταζεσε?διαδυκτιακα βαπτισια θα κανουμε....χιχιχιχ

Περιμενω απαντηση στην προταση ε κανονισε.....

iMLpp3.png

Βρε συ Αλέκα εγώ προσπαθώ να κρατηθώ να μην ξεπεράσω τις 2400 την ημέρα κ πάλι ώρες ώρες νιώθω πως θα πέσω κάτω κ εσύ μου λες για τις μισές;;;

Τον μικρό μια κάπα του Ρομπέν κ του μεγάλου μια στολή Βατομουράκι από πέρυσι!! Θα δω όμως!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Βρε συ Αλέκα εγώ προσπαθώ να κρατηθώ να μην ξεπεράσω τις 2400 την ημέρα κ πάλι ώρες ώρες νιώθω πως θα πέσω κάτω κ εσύ μου λες για τις μισές;;;

Τον μικρό μια κάπα του Ρομπέν κ του μεγάλου μια στολή Βατομουράκι από πέρυσι!! Θα δω όμως!

καλα το βατομουρακι θα ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...