Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και περαστικά στα μωράκια που είναι αρρωστούλικα.

Μιτσάκι θα συμφωνήσω σ΄αυτά που σου έγραψε η Αλέκα και θα προσθέσω πως δεν πρέπει να αφήνουμε να φιλάνε τα μωράκια μας ούτε καν στα χεράκια τους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μητσακι τι σου ειπε ο γιατρος?? ειναι ρινικη η ιωση ή στομαχικη? Πυρετο δεν εκανε ε? ευτυχως...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

3 ΩΡΕΣ!!!!!!!!!!! :mad::mad:

που μ@λ@κιζομαι στο ΙΚΑ, στο παιδων, στο αλλο παιδων, δεξια αριστερα, να παω να πληρωσω στο ταμειο κ να εχω το μωρο αγκαλια κ αντε να βγαλεις το πορτοφολι, μου ρθε να του πω του ταμια, εμ, εισαι τυχερος που εβαλες τζαμι, αλλιως θα στο δινα τωρα να το κραταγες, καραγυφτοι που θελετε να χρεωσετε τη Γεν. αιματος 2,88. θα λειψει απο το κρατος το αστρονομικο αυτο ποσο? μεγαλη ταλαιπωρια... αχ, γιατι να μην ειμαι πλουσία, αναρωτιεμαι καθημερινα πλεον!

παω στο Αγ.σοφιας, μου λενε οτι δεν τα κανουν αυτοι, παω στο αλλο. παω στο αλλο, μου λεει συνενοηθειτε με τον ταμια. συνενοουμε κ με αυτον. μεχρι να συνενοηθω βεβαια, η ουρα ειχε φτασει στη Μιχαλακοπουλου! κατσε κ περιμενε εκει... του παιρνουν αιμα του ομορφου μου, στο τσιμπημα λιγο ενοχληθηκε, κ μετα τους γελαγε. δειτε λεω εδω τα καλα παιδια γιατι σας ευχομαι να μη σας ξανακατσει τετοιο παιδι, για σημερα τουλαχιστον! μου δινουν το ενα φιαλιδιο να το παω αγ. σοφιας. παλι περα δωθε απο το ενα κτιριο στο αλλο. αυτες οι εξετασεις ειναι για την αλλεργια κ θα βγουν σε 30 ημερ.. Αν δεν εχει τπτ ο μπεμπης θα φαει κ πολυ ξυλο μιλαμε!!! αρκει να μη μου χαμογελασει γιατι θα το μετανιωσω επι τοπου, γιατι ειμαι κ πολυ σκληρη...:wink:

το βραδυ κοιμηθηκε τελικα στις 11-12? κ τον ξυπνησαμε στις 9 να τσιμπησει κατι... ιδωμεν...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

με το καλο ομορφακια μου, να μην ξαναχρειαστει να κανετε ποτε εξετασεις. Παντα γερο να ειναι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

με το καλο ομορφακια μου, να μην ξαναχρειαστει να κανετε ποτε εξετασεις. Παντα γερο να ειναι...

ναι...γερο να ειναι, γιατι ομορφο ειναι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

εχει καταντησει η εξοδος μου, να ειναι στα παιδων. εβδομαδιαιως...

προχτες, ξαφνικα εκει που καθομασταν ολοι μαζι, γινοταν η χριστιανα κατακοκκινη, σα το αυγο της λαμπρης. τι εγινε παλι λεω... τη πιαναμε, τπτ. μια χαρα θερμοκρασια. τελικα υποθεσαμε, εμεις οι δρ., οτι επειδη ηταν το 20ημερο της, σα να το πολεμουσε, δεν εχει αρρωστησει ακομα... ο παυλος, ως πιο σοφος, ειπε οτι εκανε πιεση το παιδι γιατι ετρωγε πατατακια!!! δεν απαντησα, οπως καταλαβαινετε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!Αληλουια!!!!!κοιμηθηκε Ολο Τ ΒΡΑΔΥ.......Βεβαια ειναι το β##ι στο στομα τησ απο τις 1;30 ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ4:30 αλλα δεν με πειραξε καθολου!!!μια χαρα κοιμηθηκα!!!!παω να σας διαβασω και επανερχομαι!!!!!

iMLpp3.png

θα σας πω...εκει που τον εχω αγκαλια και ειναι μια χαρα και χαιρεται ξαφνικα τσιριζει ... γιατι??? θελει να τον αφησω στην κουνια του ησυχο. Αλλα μεχρι να το καταλαβω ειδα και επαθα. Θελει να του βαλω τα παιχνιδακια να κουνιουνται πανω απο το κεφαλι του και αυτος να τους μιλαει. Όταν επισης κλαιει, μια άλλη λυση ειναι να τον παω στη φωτο του Αγγελου και ο μικρος αρχιζει και βγαζει κραυγουλες... τρου μιλαει, ξερετε...Επισης όταν τρωει εχει αγαπημενη γωνια. ΔΣηλαδη τον εχουμε α λα μπρατσετο και ειμαστε όρθιοι και τον ταιζουμε ενω αυτος κοιταζει ενα συγκεριμενο πινακα...όταν πειναει του βαζω την πιπιλα μεχρι να το ετοιμασω για να μην τσιριζει και αυτος κανει μια και κοντευει να μου φαει το χερι. Χωρις υπερβολη....

Και τελος εχει πολλα νευρακια το μωρουλι μου.. γενικα, ετσι... ειναι νευρικος χαρακτηρας. Αν δεν του κανεις αυτο που θελει, εχει φοβερη τσαντηλα.Και ακομη δεν ειναι δυο μηνων... Ξερετε ποτε με αποζημιωνει όταν του μιλαω και θελει ο μικρος να τον φιλησω, μου ανοιγει το στοματακι του σα χελιδονακι και εγω τον φιλαω στο λαιμο και αυτος καθεται σαν την κοτα.

Καλα Αλεκα εκανες περιγραφη υπερπαραγωγη!!!!!!Σκορπιοι αιδακι μου τα ιδια κ η δικια μου κανει ...λες κ την εχουμε στην πριζα κ την διαπερνα ηλεκτρικο ρευμα!!!!Ε ρε καημενες μανες τι εχουμε να τραβηξουμε!!!!

Αχ μωρε!!! Καλέ το ζώδιο φταίει!! Τα περισσότερα έτσι είναι, πρέπει να βρούμε τα κουμπιά τους! Εμάς, μη την αλλάξεις θέση, μη την κουνήσεις λίγο την πάνα...σ'έφαγε!!

Σήμερα γέλασα, καθόταν στο ριλάξ και μιλούσαμε (εγώ κι αυτή) και βάζει και τις 2 γροθιές της στο στόμα, αλλά ταυτόχρονα ζοριζόταν και για τα "λιμνάζοντα" και της βγήκαν τα μάτια έξω απ' το ζόρι κι από τις μπουνιές στο στόμα!!

Κοτοπουλακι Αστα εμενα κοντευει να φαει και τα μπρατσα της!!!!!

τι παιδι εκανα ρε παιδια?τον φαγανουλη?

Με το ζόρι κρατιέμαι να μη τη φιλάω στα μάγουλα!!! Έχει και μεγάλα και με προκαλούν!!!

Α εγω την φιλαω στα μαγουλακια(μονο εγω ομως ετσι)και την μυριζω στον λαιμο!!!!!!!!!Γιατι να μην ντην φιλαω?Αφου την θηλαζω....τι μικροβια θα της μεταφερω?καθε μια ωρα μπαινω στον κλιβανο!!!!

πολυ ωραιο ...απο τιμες τι παιζει?

τη κλεισουρα δεν την αντεχω, κ το να εξαρταται πληρως απο μενα. αλλες θεωρουν πιο σημαντικο το να δωσουν στο παιδι τους το καλυτερο, αλλα δεν αντεχω το ξενυχτι κ το να γινω η ζωντανη πιπιλα του μπεμπη. να ποναω ενω οδηγω κ να ξερω οτι ειναι σπιτι κ κλαιει, κ εγω τρεχω σα μουρλη να προλαβω...

Ελενη συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!Αλλα και μονο η αισθηση αναγκης που εχει η μπεμπα μου απο το δικο μου γαλα με κρατα ακομα και την θηλαζω!!!!!!Επισης ξερ τι τρωει!!!!!!ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!

Καλα απλα ειμαι ετοιμη να εκραγω...εχει ξυονησει απο τις 4:30 εχει φαει εχει χεσει και ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...ειμαι με 3 ωρες συνολικα υπνο, τις επισκεψεις μου που τελικα σημερα φευγουν και ειμαι σε ενα σπιτι που ολοι κοιμουνται εκτος απο εμενα...καταλαβαινετε οτι το να μην κοιμαμαι ολη τη μερα και το μεσημερι μπορω να το διαχειριστω...αλλα το να μην κοιμαμαι και την νυχτα μου ειναι αδιανοητο!!!!!Και φυσικα μην νομιζετε οτι θελω να κοιμαμαι συνεχομενα,...οοοοοχχχχιιι αφου και μετα στη νυχτα ξυπναει καθε 3 ωρες να φαει και θελει απο 30-40 λεπτα για να ρευτει...αφου του πατησα καμποσα τωρα τον εχω στο ριλαξ και χορευει...αν εχετε το θεο σας...εχει σηκωσει και τα χερια του ψιλα, ακουει και την μουσικουλα του ο πασας και την εχει καταβρει...και εγω απλα καθομαι στο pc με το βλεμμα του τρελου...απο την μια τον κοιταω και γελαω και απο την αλλη θελω να τον πνιξω!!!!!!!:)

ωραια....ξαναχεστηκε...ας με λυπηθει καποιος...οποιος ναναι!!!

Φιλεναδα ολα ταλεφτα ειστε!!!!

εγω σου ειπα θηλασε ξαπλωτη και θα σωθεις!!!!!!ακουσε με!!!Αν το μωρα;κι θελει α ρευτει θα σου δωσει εκεινο το ερεθισμα κ θα το καταλαβεις!!!!!!!!ειναι απιστευτη η αισθηση να κοιμασε και να θηλαζει διπλα συ!!!!!εμενα χθες ειχε το στηθος στο στομα απο της 1και μιση μεχρι της 4 .ε και εγω μια χαρα κοιμομουν!!!!

καλημερα κοριτσακια μου!!!

Να δουμε ποτε θα ησυχασουμε...μολις τελειωνει κατι κακο ξεκιναει αλλο ρε φουστη...εχω το μπεμπινι μας με ιωσουλα...η μυτη του χαλια κ μου τρωει μισες ποσοτητες απ οτι μου ετρωγε..ο παιδιτρος μου ειπε παρα πολυ ορο στη μυτη οχι εξω κ βλεπουμε..αα κ το εμβολιο αναβαλλεται αφου ειναι ετσι!!ειμαι να σκασω παλι...γι αυτο χαθηκα ρε κοριτσια...

Φιλεναδιτσα μου!!!Αντε παλι>>>Αμαν βρε.......ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

εχει καταντησει η εξοδος μου, να ειναι στα παιδων. εβδομαδιαιως...

προχτες, ξαφνικα εκει που καθομασταν ολοι μαζι, γινοταν η χριστιανα κατακοκκινη, σα το αυγο της λαμπρης. τι εγινε παλι λεω... τη πιαναμε, τπτ. μια χαρα θερμοκρασια. τελικα υποθεσαμε, εμεις οι δρ., οτι επειδη ηταν το 20ημερο της, σα να το πολεμουσε, δεν εχει αρρωστησει ακομα... ο παυλος, ως πιο σοφος, ειπε οτι εκανε πιεση το παιδι γιατι ετρωγε πατατακια!!! δεν απαντησα, οπως καταλαβαινετε...

ρε Ελενακι πολυ ευαισθητο το Χριστιακι μας γιατι ετσι?

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

ελενη ευχομαι να μην βγαλουν τιποτα οι εξετασεις!

μιτσακη περαστικα στον μπεμπουλη σου!

εμας κοριτσια επεσε ο πυρετος το βραδυ στο 37 αλλα τωρα το πρωι της μπεμπας παλι 37,3,ο μπεμπης 37,1

πηρα την γιατρο και στην μπεμπα μου ειπε ντεπον.

η καημενη ειναι σαν ζαβλακωμενη...

fCS8p3.png

Πάντως Μαίρη μου ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του. Εμένα ο γιατρός επιμένει ότι πυρετός για το μωρό θεωρείται πάνω από 38 και τότε δίνουμε ντεπόν. Περαστικά σας. Και εμένα η μπέμπα κοιμόταν συνέχεια μετά το εμβόλιο για μία μέρα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Πάντως Μαίρη μου ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του. Εμένα ο γιατρός επιμένει ότι πυρετός για το μωρό θεωρείται πάνω από 38 και τότε δίνουμε ντεπόν. Περαστικά σας. Και εμένα η μπέμπα κοιμόταν συνέχεια μετά το εμβόλιο για μία μέρα.

ισως να την φοβαται και λογω μεγεθους...ξερω γω,ισως και επειδη εχει απο εχθες και της εφτασε 38,1.ευχαριστουμε!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...