Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου!!!

Να δουμε ποτε θα ησυχασουμε...μολις τελειωνει κατι κακο ξεκιναει αλλο ρε φουστη...εχω το μπεμπινι μας με ιωσουλα...η μυτη του χαλια κ μου τρωει μισες ποσοτητες απ οτι μου ετρωγε..ο παιδιτρος μου ειπε παρα πολυ ορο στη μυτη οχι εξω κ βλεπουμε..αα κ το εμβολιο αναβαλλεται αφου ειναι ετσι!!ειμαι να σκασω παλι...γι αυτο χαθηκα ρε κοριτσια...

καλημερα δημητρουλα κ περαστικα! θα περασει...

βλέπω όλες ειστε σημερα φρεσκαδούρες από τον ύπνο. μ΄πραβο! εμεις συνεχίζουμε ωραριο σκοπιας, 2,30 - 5.30 - 8.30 :mad:

θα στρωσει κ σενα θα δεις!

εγω πιστευω πως δεν μπηκε στο προγραμμα ακομα (να μην παιρνω κ θαρρος) απλα ειχε κουραστει πολυ τις προηγουμενες μερες.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να δουμε ποτε θα ησυχασουμε...μολις τελειωνει κατι κακο ξεκιναει αλλο ρε φουστη...εχω το μπεμπινι μας με ιωσουλα...η μυτη του χαλια κ μου τρωει μισες ποσοτητες απ οτι μου ετρωγε..ο παιδιτρος μου ειπε παρα πολυ ορο στη μυτη οχι εξω κ βλεπουμε..αα κ το εμβολιο αναβαλλεται αφου ειναι ετσι!!ειμαι να σκασω παλι...γι αυτο χαθηκα ρε κοριτσια...

Περαστικα στο μωρακι,ευχομαι να του περασει γρηγορα.

Χιλιες φορες να αρρωσταινουμε εμεις....

Ο δικος μου ευτυχως ειναι καλα,για αλλεργια μου εμοιζε αυτο που ειχε.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Κοιτάξτε προσκλητήριο http://www.veryniceday.gr/eshop/product.php?productid=2756&cat=52&page=1

Επειδή η τιμή που δίνει το σαιτ είναι για 50 προσκλήσεις 250 περίπου ευρώ, ίσως να είναι εύκολη να τη φτιάξει κανείς μόνος του.

3qg3p2.png qfe4p2.png

ευχαριστω Ευανθια μου απλα τα χω παιξει κ γω κ οκ με τους μεγαλους μιλανε κ ξερουμε τι θελουν κ αν πονανε η εχουν ενοχληση μπορουν να κανουν υπομονη τα μωρακια ομως?

Μ αυτα κ μ αυτα δεν ξερω τι κανετε ρε γαμωτο σας εχω χασει εντελως...

PlbZp2.png

Περαστικα στο μωρακι,ευχομαι να του περασει γρηγορα.

Χιλιες φορες να αρρωσταινουμε εμεις....

Ο δικος μου ευτυχως ειναι καλα,για αλλεργια μου εμοιζε αυτο που ειχε.

καλημερα Ελενακι αλλεργια?που ρε γαμωτο?

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

εντωμεταξυ πολυ σφυξιμο κ πολυ πορδιτσα λεμε αφου νομιζω οτι εχει κανει κακα επειδη μου μυριζει εντονα κατι ανοιγω να δω την πανα κ ειναι πεντακαθαρη!!!απο το πολυ προτσ πριτσ εγκλωβιζεται το μεθανιο στην πανα κ μυριζει σαν κακα:P

PlbZp2.png

καλημερα Ελενακι αλλεργια?που ρε γαμωτο?

Ξερω 'γω? Ετρεχε το ματι του και η μυτη του νερο αλλα οχι συνεχια και χωρις να εχει τπτ αλλο,τον πηγα στο γιατρο και δεν εχει τπτ.Σημερα ειναι πολυ καλητερα σχεδον του περασε (θελω να πιστευω).

εντωμεταξυ πολυ σφυξιμο κ πολυ πορδιτσα λεμε αφου νομιζω οτι εχει κανει κακα επειδη μου μυριζει εντονα κατι ανοιγω να δω την πανα κ ειναι πεντακαθαρη!!!απο το πολυ προτσ πριτσ εγκλωβιζεται το μεθανιο στην πανα κ μυριζει σαν κακα:P

Ειδες που μυριζουν αν ειναι αρρωστα......

Mitsaki περαστικά γρηγορα στο μπεμπακι. Το ξερω ταλαιπωρούνται τα καημένα αλλά δυστυχώς έχουμε χειμώνα μπροστά μας και θα πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι θα τα περνάμε τακτικά. Η μπέμπα μας ήταν έτσι σχεδόν όλο το Δεκέμβριο. Ειχε μείνει στασιμη και στο βαρος αλλά ευτυχώς δεν έκανε ακροαστικά.

Ελένη κάτι αλλεργειες παρουσιασε και ο Μαρκελλος. Εβγαλε κάτι εξανθηματα στο σωμα δύο φορές. ΄Στην αρχή φοβήθηκε μήπως περναει καμια παιδική ασθενεια αλλά ο γιατρος το απέδωσε σε αλλεργεία για την οποια δεν έδειξε να ανησυχεί. Ήπιαμε το Fenistil μας και ησυχασαμε.

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι. Ξέρετε αν μπορουμε να κρατάμε το ξένο γάλα στο μπιμπερό για λίγη ώρα ? Και εξηγούμαι : υπάρχουν στιγμές που η μπέμπα δείχνει να πεινάει, της φτιάχνω γάλα, πίνει μία ελάχιστη ποσότητα, την παίρνει ο ύπνος και όπως καταλαβαίνετε πετάω το υπόλοιπο. Έλα όμως που σε ένα μισάωρο ξυπνάει και ξαναπεινάει !

3qg3p2.png qfe4p2.png

να μαι παλι και εγω.... κανω μια δουλιτσα, τσουπ! επιστρεφω...

ειναι κ αυτο...καλυτερα αυπνη κ ψυχολογικα ισορροπημενη παρα τρελλη κ χορτασμενη απο υπνο!!!α, και για το αλλο!!! εγω το εχω σιγουρο οτι τα βλασταρακια μας θα μας παιδεψουν πολυ! εγω ειμαι κ λιονταρινα θα δινονται μαχες!!!!!

εγω ειμαι ζυγος αλλα εχω βαρυ χερι!!!!!!!!!:cool:

αχ ρε Μητσακι περαστικουλια. Και εγω πολυ αγχωνομαι για ιωσεις που εχουν να κανουν με τα μωρακια μας....αλλα όταν γεννας Χειμωνα ετσι συμβαινει. Για αυτο προσοχη, όχι πολυ κοσμο σπιτι και υπομονη μεχρι το Πασχα. Αφ΄ενος θα εχουν μεγαλωσει λιγο και δεν θα ειναι πολυ επικινδυνο, αφ' ετερου θα σταματησει και το κυμα των ιωσεων. Εν τω μεταξυ θα αρχισουμε να βγαινουμε και εξω, καλυτερα εξω , παρα στα σπιτια. Τον Αγγελο απο Νοεμβρη που ηταν τεσσαρων μηνων και μετα, μες το καταχειμωνο , καθε μερα τον εκανα μια μαγαααλη βολτα με το καροτσι. ποτε δε μου κρυωσε....Τα μωρα δεν κρυωνουν, μονο κολλανε ιωσεις. Περαστικα όπως και να εχει στο ζουζουνι σου!!!!

Πάντως το συγκεκριμένοκ σαιτ έχει τρομερά μοτιφ. Αλέκα έχει πολύ ωραία με θαλάσσιο θέμα (με φίλντισι ή επασήμωμένα).
Θα τα δω Ιωαννα μου, σ'ευχαριστω. Όταν βρω λιγο χρονο θα μπω.

Ελενιτσα μου ενταξει ο μικρουλης ε?? Σε ειχα αγχος όλο το βραδυ εχθες. Και την ομορφακια...... αντε να μας πει και για αυτα τα ποεριβοητα κακουλια....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Να ρωτήσω κάτι. Ξέρετε αν μπορουμε να κρατάμε το ξένο γάλα στο μπιμπερό για λίγη ώρα ? Και εξηγούμαι : υπάρχουν στιγμές που η μπέμπα δείχνει να πεινάει, της φτιάχνω γάλα, πίνει μία ελάχιστη ποσότητα, την παίρνει ο ύπνος και όπως καταλαβαίνετε πετάω το υπόλοιπο. Έλα όμως που σε ένα μισάωρο ξυπνάει και ξαναπεινάει !

εγω το κραταω μια ωρα.... βλακεια κανω??? Για αυτο το στομαχι του παιδιου μου ειναι σκατα? Για πειτε μου τι ξερετε....

Η μαιρουλα που ειναι?? Εκαναν και πυρετο απο το εμβολιο τα μωρακια της....Ελπιζω απλα να ειναι κουρασμενη.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Το πολύ εως μια ώρα κραταει. Νομιζω το γραφει και η συσκευασία

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...