Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!! και ναι κυριες μου.....ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!

απο τις 10:30 μεχρι τις 5, στριφογυριζε κ κατα τις 2:30 αλλα ξανακοιμηθηκε, και απο τις 6 μεχρι τωρα!!!! ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ!!!!

θα σας πω...εκει που τον εχω αγκαλια και ειναι μια χαρα και χαιρεται ξαφνικα τσιριζει ... γιατι??? θελει να τον αφησω στην κουνια του ησυχο. Αλλα μεχρι να το καταλαβω ειδα και επαθα. Θελει να του βαλω τα παιχνιδακια να κουνιουνται πανω απο το κεφαλι του και αυτος να τους μιλαει. Όταν επισης κλαιει, μια άλλη λυση ειναι να τον παω στη φωτο του Αγγελου και ο μικρος αρχιζει και βγαζει κραυγουλες... τρου μιλαει, ξερετε...Επισης όταν τρωει εχει αγαπημενη γωνια. ΔΣηλαδη τον εχουμε α λα μπρατσετο και ειμαστε όρθιοι και τον ταιζουμε ενω αυτος κοιταζει ενα συγκεριμενο πινακα...όταν πειναει του βαζω την πιπιλα μεχρι να το ετοιμασω για να μην τσιριζει και αυτος κανει μια και κοντευει να μου φαει το χερι. Χωρις υπερβολη....

Και τελος εχει πολλα νευρακια το μωρουλι μου.. γενικα, ετσι... ειναι νευρικος χαρακτηρας. Αν δεν του κανεις αυτο που θελει, εχει φοβερη τσαντηλα.Και ακομη δεν ειναι δυο μηνων... Ξερετε ποτε με αποζημιωνει όταν του μιλαω και θελει ο μικρος να τον φιλησω, μου ανοιγει το στοματακι του σα χελιδονακι και εγω τον φιλαω στο λαιμο και αυτος καθεται σαν την κοτα.

:tongue::tongue::tongue: αλεκακι, καθαροαιμος σκορπιος παιδι μου!!! μηπως εχει κ ωροσκοπο τοξοτη σαν τον δικο μου??? σαν να ακουω εμενα...κ εμεις εχουμε τη δικη μας γωνια στον καναπε που τρωμε κ κοιταει τους πινακες απο πισω!!!

Αχ μωρε!!! Καλέ το ζώδιο φταίει!! Τα περισσότερα έτσι είναι, πρέπει να βρούμε τα κουμπιά τους! Εμάς, μη την αλλάξεις θέση, μη την κουνήσεις λίγο την πάνα...σ'έφαγε!!

Σήμερα γέλασα, καθόταν στο ριλάξ και μιλούσαμε (εγώ κι αυτή) και βάζει και τις 2 γροθιές της στο στόμα, αλλά ταυτόχρονα ζοριζόταν και για τα "λιμνάζοντα" και της βγήκαν τα μάτια έξω απ' το ζόρι κι από τις μπουνιές στο στόμα!!

:lol::lol::lol:

[quote name=rianna;103612

σας αρεσει;

πολυ!

παω κ εγω να κανω μπανακι να πασαλειφτω με celofin' date='και να παω για νανι[/quote]

εκανε τιποτα? ηθελα να την παρω.

Καλα απλα ειμαι ετοιμη να εκραγω...εχει ξυονησει απο τις 4:30 εχει φαει εχει χεσει και ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...ειμαι με 3 ωρες συνολικα υπνο, τις επισκεψεις μου που τελικα σημερα φευγουν και ειμαι σε ενα σπιτι που ολοι κοιμουνται εκτος απο εμενα...καταλαβαινετε οτι το να μην κοιμαμαι ολη τη μερα και το μεσημερι μπορω να το διαχειριστω...αλλα το να μην κοιμαμαι και την νυχτα μου ειναι αδιανοητο!!!!!Και φυσικα μην νομιζετε οτι θελω να κοιμαμαι συνεχομενα,...οοοοοχχχχιιι αφου και μετα στη νυχτα ξυπναει καθε 3 ωρες να φαει και θελει απο 30-40 λεπτα για να ρευτει...αφου του πατησα καμποσα τωρα τον εχω στο ριλαξ και χορευει...αν εχετε το θεο σας...εχει σηκωσει και τα χερια του ψιλα, ακουει και την μουσικουλα του ο πασας και την εχει καταβρει...και εγω απλα καθομαι στο pc με το βλεμμα του τρελου...απο την μια τον κοιταω και γελαω και απο την αλλη θελω να τον πνιξω!!!!!!!:)

ωραια....ξαναχεστηκε...ας με λυπηθει καποιος...οποιος ναναι!!!

Αυτα ειναι...να σε εχει το σκασμενο ξυπνιο και εσυ να ψαχνεις για την βαφτιση του... α ρε Αθανατη Ελληνιδα μανα... :)

ωραια τωρα κονομησαμε και εναν ωραιοτατο λοξιγγα...λα λα λα λα

αχ μανουλα τι τραβας κ εσυ!!!!!! καλημερα!

ρε παιδια, τι ειναι η ρομβης? οδος ή καταστημα? για πειτε κ στην ασχετη

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααααα... οεριμενω νεα απο νινακια ...Ομορφακια και Ελενη πως ειναι τα μωρα??? Τα άλλα φτου φτου ειναι καλα ε???

Καλημερα κοπελουδα!Οπως ακους αλεκα μου τα αλλα μια χαρουλα.

Ευανθια μου ο δικος μου εχει ωροσκοπο Υδροχοο (φοεβερος συνδυασμος, αν δεν τιςε φαω απο αυτον τυχερη θα ειμαι), αλλα πολλους πλανητες στον Τοξότη. Όπως βλεπεις πληρως ενημερωμενη. Καλα να ειναι τα παιδακια μας, εγω εχω ενα ψιλοαγχος να δω τι χαρακτηρας θα μου βγει. Ειμαι καλομαθημενη βλεπεις απο τον μεγαλο και κραταω μια επιφυλλαξη.

Τεσπα.

Εμενα κοριτσια το βραδυ κοιμαται. Κατα τις 11 ξεραινεται, ξυπναει κατα τις 4 να φαει και μετα κατα τις 7.30 που θα ξυπναγα ετσι και αλλιως. Γενικα όμως δεν κοιμαμαι γιατι΄λογω ότι λειπω την βγαζω εδω και δυο μηνες με 5-6 ωρες την ημερα. Ποσο να αντεξω η δολια??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ναι... απο την αλλη όμως ξεκουραζεσαι ψυχολογικα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ναι... απο την αλλη όμως ξεκουραζεσαι ψυχολογικα.

ειναι κ αυτο...καλυτερα αυπνη κ ψυχολογικα ισορροπημενη παρα τρελλη κ χορτασμενη απο υπνο!!!

α, και για το αλλο!!! εγω το εχω σιγουρο οτι τα βλασταρακια μας θα μας παιδεψουν πολυ! εγω ειμαι κ λιονταρινα θα δινονται μαχες!!!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Τελειωνει το ρευμα που εχω πανω μου κ θα φυγω σιγα σιγα!!υα σας δω το μεσημερι!!φιλια σε ολες κ περαστικα στα 2 μικρουλια τον ελενων κ της δαλιδα το μεγαλο...(μη το δει καμια φιλογος ετσι που τογραψα!!!)

Kαλημέρα,

ελενη1 εφυγες? πως το σηκωνεις το στρωμα? με βιβλια???

Εχω σφινάκι για αυτη την δουλειά,μπαινει κατω απο το στρωμα,αλλά χθες που ηθελα να το σηκωσω πιο ψιλα εβαλα απο κάτω και βιβλία.

ελενη οχι σαν χαλασμενου αυγου.

ακουστε εκαναν πυρετο και τα δυο!!!!

37,6 ο μπεμπης 38,1 η μπεμπα

παω να δωσω ντεπον στον μπεμπη,

Ντεπον να δινεις αν φτασει 38 οχι λιγοτερο!!!!!

δεν με νοιαζει αν ειναι ομορφα... με νοιαζει αν μυριζουν! δεν τα φιλαω. κανενα παιδι μου δεν φιλαω.. μονο τα μυριζω. αλλα λεω, μετα θα τη θυμαμαι αυτη τη μυρωδια τους οταν μεγαλωσουν κ αυτα κ εγω???

Και ελεγα πως μονο εγω ειμαι τρελη και τα μυριζω......το μυριζω...αχ...fresh air.:lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Το βραδυ κοιμηθηκαμε!!!!!

Ο Γιάννης δεν φωναξε καθόλου και το μωράκι κοιμηθηκε απο τις 12 ως τις 5 και μετα ως τις 6.30 και μετα ως τις 9,τωρα κοιματε πάλι.

Σημερα δεν ειναι κανεις να μου το κρατησει και θα μεινω σπιτι,εστειλα ομως τον Γιάννη στην πεθερά μου και θα εχω μονο το μωρο μεχρι το μεσημερι,κατι ειναι και αυτο.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίο. Από τιμές έχεις ψαξει?

εστειλα e-mail αν μου απαντησουν θα σας ενημερωσω

Η δικη μου παντως φτου φτου να μην την ματιασω το βραδυ κοιμαται απο τις 12 και κατι μεχρι τις 8 και κατι.

Αλλα την ημερα ειδικα απο το απογευμα και μετα δεν κοιμαται μονο κατι πενταλεπτα

Oju1p2.png

sIvCp2.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!

Να δουμε ποτε θα ησυχασουμε...μολις τελειωνει κατι κακο ξεκιναει αλλο ρε φουστη...εχω το μπεμπινι μας με ιωσουλα...η μυτη του χαλια κ μου τρωει μισες ποσοτητες απ οτι μου ετρωγε..ο παιδιτρος μου ειπε παρα πολυ ορο στη μυτη οχι εξω κ βλεπουμε..αα κ το εμβολιο αναβαλλεται αφου ειναι ετσι!!ειμαι να σκασω παλι...γι αυτο χαθηκα ρε κοριτσια...

PlbZp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Ελπίζω τα ζουζούνια των Ελενών και της Δαλιδά να έχουν συνέλθει.

Ομορφάκια περιμένω ενημέρωση για το στοκ.

Αλέκα η Ρόμβης είναι ένα δρόμος κάθετος στην Καραγεώργη Σερβίας νομίζω λίγο πιο κάτω από το Σύνταγμα και είναι γεμάτος με καταστήματα μπομπονιερών (τι έγραψα τρομάρα μου).

Ριάνα και εμένα είχε μέχρι πρόσφατα το ίδιο ωράριο αλλά εσχάτως το άλλαξε σε 10-11 με 6 που με βολεύει για να μπορώ στις 8 να πηγαίνω την Ζέτα στο σχολείο. Και εμένα κατά την διάρκεια της ημέρας κοιμάται σκόρπια δεκάλεπτα και μερικές μέρες κοιμάται και λίγο το μεσημέρι.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...