Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α ξεχασα να ρωτησω,οταν περνουμε την μιση ευχη παμε μονες μας στην εκκλησια ετσι δεν ειναι?

Καλημέρα !!!! Με το καλό οι εναπομείνασες μανούλες !!!

Mary εμείς πήγαμε χθες για τον μισό σαραντισμό μαζί με το παιδί γιατί διαβάζει ευχές και στο μωρό. Μάλιστα εμάς μας ρώτησε αν έχουμε αποφασίσει και τι όνομα θα δώσουμε και της διάβασε ευχή και με τα ονόματά της (Βασιλική - Δήμητρα).

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα !!!! Με το καλό οι εναπομείνασες μανούλες !!!

Mary εμείς πήγαμε χθες για τον μισό σαραντισμό μαζί με το παιδί γιατί διαβάζει ευχές και στο μωρό. Μάλιστα εμάς μας ρώτησε αν έχουμε αποφασίσει και τι όνομα θα δώσουμε και της διάβασε ευχή και με τα ονόματά της (Βασιλική - Δήμητρα).

το κοτοπουλακι λεει οτι ερχεται και ο παπας στο σπιτι,εσυ ειπες οτι πηρε και το μωρο μαζι αρα πρεπει να παρω και τα μωρα ε?

εμενα δεν γινεται να ερθει θα παω στην εκκλησια που παντρευτηκα και δεν ειναι στην περιοχη που μενω.απλα να ξερω αν θα παρω τα μωρα μαζι μου.

fCS8p3.png

hellooooooooo κοριτσακια ολα καλα βλεπω! δοξα το θεο!!!!!!!!

πηγα για νστ και εδειξε συσπασεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ναιιιιιιιιιιιιι 1η φορα μου δειξε τετοια νουμερα, αλλα και επιτελους 2 μερες πριν γεννησω καταλαβα πως νιωθεις οταν εχεις συσπασεις.... καλε εμενα δεν πετρωνει τοσο η κοιλια ουτε ποναω... μετα βιας τις καταλαβαινω... χαχαχα καλο κι αυτο 2 μερες πριν ττη γεννα το μαθα!!!!!!!!!!!!!! παντως φαινεται οτι βοηθησαν τα μυστικα της μαιας... χεχεχε

ακουστε το αλλο!!!! του κανε παραπονα η μαια του dr που δε μου βαλε χερι ακομα και λεει αν δε της βαλεις εσυ θα της βαλω εγω!!!!! και τελικα μου πε να παω αυριο απο το ιατρειο του το πρωι να με δει....... καλο????????? θα λεει οτι μουρλαθηκα και θελω χερι σωνει και καλα!!!!!!!!! ρεζιλι εγινα καλεεεε αλλα σε οποιον το χω πει λεει, καλα ακομα δεν ειδε αν εχεις διαστολη? τι να κανω κι εγω........

αυτα τα ευχαριστα!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

γεια σας φιλεναδίτσες μου... καλή εβδομάδα σε όλες. Σήμερα κουράστηκα πάρα πολύ γιατί το πρωί δεν πήγα στην δουλειά, ήρθε η κοπέλα που κάνει δουλειές, κάθισα μαζί της και κάναμε γενικό, έκανα το βρεφικό με dettol, ετοίμασα τη βαλίτσα μαιευτηρίου, στις 1 πήγα στο γραφειο και γύρισα τώρα. Όμως είμαι χαρούμενη γιατί είμαι ετοιμη!!!

και αναρρωτιέμαι... αν δεν έκανα όλα αυτά, πόσα κιλά θα έφτανα ωέο???

Λοιπόν ο μπεμπάκος της Ελενίτσας μας ειναι μια χαρά, πάει καλά είπαν οι γιατροί. Το στομαχάκι του δεν βγάζει πια τα υγρά που έβγαζε και περιμένουν να δουν πότε θα τον ταίσουν!!!! με το καλό να τον πάρει σπίτι τον μικρούλη της. Ξέρω ότι όλες οι μανούλες τον σκέφτεστε και φυσικό είναι!!!

τσούπρες...σε λιγότερο από δύο μέρες θα τον έχω αγκαλίτσα και αυτόν τον βρωμιάρη... που με κατεντησε έτσι πάλι!!! Ας είναι καλά Χριστε μου και όλα χαλάλι εννοειται!!

Αύριο το πρωόι έχω ένα ραντεβού στην δουλειά αλλά θα γυρίσω νωρίς... τελικά καλά έκανε η πεθερα μου και ήρθε πιο νωρίς γιατι έχω λιγότερο άγχος για τον Άγγελο ο οποίος την λατρευει, περιέργως! ¨οχι ότι δεν ειναι καλή αλλά δεν την ζει πολύ και μου φαινεται περίεργο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

χαχα Ιριδάκι.... ο γιατρός σου θα έχει να το λέει!!!!!

Μαιρούλα και εμένα ο παππας στο σπίτι είχε έρθει!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Με το τρέξιμο που έχω δεν προλαβαίνω να μπω...

Να ευχηθώ περαστικά στον μικρούλη της Ελένης και στις κοπέλες που έχουν γεννήσει να τους ζήσουν τα μωράκια τους.

Μαιρούλα πήρατε και την μπέμπα στο σπίτι, είδες όλα πήγαν καλά.

Απ΄ότι πρόλαβα να διαβάσω μες την εβδομάδα γεννάει η Ίριδα και η Αλέκα μας, με το καλό κορίτσια και θα περιμένουμε τα νέα σας!!!

Να σας πω και τα δικά μας...τα κοριτσάκια μας συνεχίζουν να πίνουν γάλα μόνο από την μανούλα, το βράδυ ξυπνάνε από δύο φορές και είναι λίγο ανήσυχες αλλά όλη την υπόλοιπη μέρα είναι σωστές κυρίες απλά κάποιες φορές ζητάνε την αγκαλιά της μαμάς ή του μπαμπά για να κοιμηθούν....

iridaki μπράβο , μου δίνεις κουράγιο γιατί και εγώ δε νιώθω τίποτα, αλλά τώρα με τα νέα σου λέω.....μπορεί να γίνονται και να μην τις καταλαβαίνω. Μακάρι Παναγία μου, θέλω πολύ να ζήσω αυτό το ξαφνικό!!!!!

Πολύ χάρηκα με τα νέα της Ελένης, μπράβο μπράβο να ηρεμήσει και αυτό το κοριτσάκι....

Αλεκάκι ήρθε η ώρα ε???? Τυχερούλα!!!!!

Ποιες έχουμε μείνει λοιπόν? Απ΄όσο θυμάμαι εγώ η Γογώ η Ίριδα η Ζωή και η Marlen? Ξεχνάω καμία???? Συγχωρέστε με....

byXKp2.png

Καλησερα κοριτσια ολα καλα με το μωρακι της Ελενης ωραια αυτο ηταν το πιο σημαντικο.Μ ετο καλο στα κοριτσια που γεννανε μεσα στην εβδομαδα αυριο εχω γιατρουλη να δουμε ...........:o

it77p2.png

αννουλα μπράβο στις κούκλες σου. σε σκέφτομαι συχνά με δύο παιδάκι και τα διδυμάκια σου θα κουράζεσαι πολύ, αλλά θα'ναι και η χαρά μεγαλύτερη!!!!

Τζια από όσο θυμάμαι έχετε μείνει εσύ, η Γωγούλα, η Ζωή η Marlen,η boymama, η eleniep... αυτές νομίζω. Ξέχασα κάποια Forgιve me!

η Ίριδα γεννάει μαζί μου την Τετάρτη!!!Boymama, άντε να μας πεις και εσύ βρε κοριτσάκι!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Ναι Αλέκα μου είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες η κούραση είναι μεγάλη αλλά η χαρά ακόμα μεγαλύτερη. Στην αρχή που μάθαμε ότι είναι δίδυμη η κύηση πάθαμε όλοι σοκ και αγχωνόμουν αν θα τα καταφέρω. Τώρα όμως που έχω τέσσερα αγγελουδάκια στην ζωή μου νιώθω γεμάτη και δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Τελικά όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε!!!!

Διαφημίσεις

αννουλα μπράβο στις κούκλες σου. σε σκέφτομαι συχνά με δύο παιδάκι και τα διδυμάκια σου θα κουράζεσαι πολύ, αλλά θα'ναι και η χαρά μεγαλύτερη!!!!

Τζια από όσο θυμάμαι έχετε μείνει εσύ, η Γωγούλα, η Ζωή η Marlen,η boymama, η eleniep... αυτές νομίζω. Ξέχασα κάποια Forgιve me!

η Ίριδα γεννάει μαζί μου την Τετάρτη!!!Boymama, άντε να μας πεις και εσύ βρε κοριτσάκι!!!

Eγώ πάω και στοίχημα οτι θα ειμαι η τελευταία!!!

Το Σάββατο είναι πολύ μακριά, οι περισσότερες θα έχουν γεννήσει, θα δείτε!!!

Eγώ πάω και στοίχημα οτι θα ειμαι η τελευταία!!!

Το Σάββατο είναι πολύ μακριά, οι περισσότερες θα έχουν γεννήσει, θα δείτε!!!

Άμα είναι να γεννήσεις το Σάββατο θα σε περιμένω,χιχι!!

byXKp2.png

αααααααααχχχχχχχχχχ!!!

σας το πα και δε με πιστεύατε κακούργες!!!!

δες βρε γωγώ το τικεράκι μου!!!

κανονικά είμαι για τη δευτερα!!! βέβαιαμου είπε ότι αν δεν εχω γεννησει και ειναι ολα οκ κ αντεχω ναπεριμένουμε κ λίγες μερούλες.....

ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ;;;;;

κ ξέρετε κ πώς το σκέφτομαι;;; όλες θα μου υποδεχτε'ιτε το νέο έτος με τη χαρά στα σκέλια......;), και εγώ δε θα ΄χω σαραντήσει ακόμη!!!!

170301c7zifsub1b.gif

αααααααααχχχχχχχχχχ!!!

σας το πα και δε με πιστεύατε κακούργες!!!!

δες βρε γωγώ το τικεράκι μου!!!

κανονικά είμαι για τη δευτερα!!! βέβαιαμου είπε ότι αν δεν εχω γεννησει και ειναι ολα οκ κ αντεχω ναπεριμένουμε κ λίγες μερούλες.....

ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ;;;;;

κ ξέρετε κ πώς το σκέφτομαι;;; όλες θα μου υποδεχτε'ιτε το νέο έτος με τη χαρά στα σκέλια......;), και εγώ δε θα ΄χω σαραντήσει ακόμη!!!!

Aύριο marlen!!! Θα σου βγει αναρχοαυτόνομο!!! :tongue:

Το τρίτο σου παιδάκι δεν είναι? Κανονικά τα δεύτερα και τα τρίτα δεν έρχονται νωρίτερα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...