Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω σε μια ξεκιναω γυμν. τοτε θα παρω της elancyl,εμενα μια χαρα δουλεια μου εκανε,δε θυμαμαι να εκαιγε, αλλα θελει συνδυασμο,κινηση,νερο,ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ και ολα γινονται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παω να την πέσω. Καληνύχτα και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσες θα ξενυχτήσουν, οικειοθελώς !!! και μη.

ιωαννα, σε ηθελα... να σου πω οτι στο παγκρατι εχει ανοιξει το στοκ της μαδερκερ. στην υμηττου... θα παω αυριο κ θα γραψω...

καληνυχτες κ απο μενα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ελενη αυτο ακριβως ζω..οπου παω ,παω τρεχοντας,,μακαρι να μπορουσα,αλλα κουραστηκα...

τελος παντων,να μου πεις σε ποια πιτσαρια δουλευει ο παυλος,αν και νομιζω δικια σας δεν ειναι??να ερθει ο καρδιτσιωτης φαταουλας αντρουλης μου να κανετε χρυσες δουλειες.

Διαφημίσεις

Mαριανθη μου εγω δεν ξυπναω σχεδον καθολου την νυχτα!!!!!

κοιμομαστε μαζι στο ιδιο κρεββατι,εχω το β#$ι εξω κ οποτε ξυπνηση για να φαει απλα ψαχνει κ το βρισκει:P:p:p

τωρα τι θακανω με την δουλεια ειναι ενας εφιαλτης...δεν θελω να αποθηλασω με τιποτα!!!!

το κακο ειναι πως ο παιδιατρος ειπε μια μ#^^κια και εβαλε ψιλλους στα αυτια του αντρα μου σχετικα με την συντηρηση του μητρικου γαλατος....

Ειπε οτι παρχει το ενδεχομενο δηληηριασης γιατι λεει τα μπουκαλια αποστειρωνονται καλα μονο σε κλιβανο.και αν το μολυσμενο μπουκαλι ελθει σε επαφη με το μητρικο γαλα γινετε μια χημικη ενωση που προκαλλει δηλητηριαση.............

Θα το ψαξω ομως!!!!!!γιατι μου ακουστηκε πολυ υπερβολικο!!!!!!!

Καλα ο δικος σου δεν ειναι απλα επικυνδινος ειναι και για τα σιδερα...πωπω και τι ανακαλυψη!!!!!!Μονο με το μητρικο γαλα...αν εμενα μου ελεγε κατι τετοιο θα του ζητουσα βιβλιογραφια φυσικα δεν θα ειχε να μου δειξει τπτ , θα τον ξεχεζα πατωκορφα και δεν θα ξαναπατουσα, ουτε απ'εξω...μιλαμε τα πηρα τωρα!!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!:mad::-x:-x:-x

waWmp3.png

9LyAp3.png

Καλα απλα ειμαι ετοιμη να εκραγω...εχει ξυονησει απο τις 4:30 εχει φαει εχει χεσει και ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...ειμαι με 3 ωρες συνολικα υπνο, τις επισκεψεις μου που τελικα σημερα φευγουν και ειμαι σε ενα σπιτι που ολοι κοιμουνται εκτος απο εμενα...καταλαβαινετε οτι το να μην κοιμαμαι ολη τη μερα και το μεσημερι μπορω να το διαχειριστω...αλλα το να μην κοιμαμαι και την νυχτα μου ειναι αδιανοητο!!!!!Και φυσικα μην νομιζετε οτι θελω να κοιμαμαι συνεχομενα,...οοοοοχχχχιιι αφου και μετα στη νυχτα ξυπναει καθε 3 ωρες να φαει και θελει απο 30-40 λεπτα για να ρευτει...αφου του πατησα καμποσα τωρα τον εχω στο ριλαξ και χορευει...αν εχετε το θεο σας...εχει σηκωσει και τα χερια του ψιλα, ακουει και την μουσικουλα του ο πασας και την εχει καταβρει...και εγω απλα καθομαι στο pc με το βλεμμα του τρελου...απο την μια τον κοιταω και γελαω και απο την αλλη θελω να τον πνιξω!!!!!!!:)

ωραια....ξαναχεστηκε...ας με λυπηθει καποιος...οποιος ναναι!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Αυτα ειναι...να σε εχει το σκασμενο ξυπνιο και εσυ να ψαχνεις για την βαφτιση του... α ρε Αθανατη Ελληνιδα μανα... :)

ωραια τωρα κονομησαμε και εναν ωραιοτατο λοξιγγα...λα λα λα λα

waWmp3.png

9LyAp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μη τρελένεστε, δεν έγινε και τίποτα αν δε θηλάζετε!

Ριάννα, πολύ ωραίο το προσκλητήριο, και έχει τόσα πολλά σάιτ για βαφτίσεις που πρέπει να μελετάω τουλάχιστον 3 ώρες την ημέρα για να τα δω όλα!

Εμείς μια από τα ίδια:10.30 με 6 που τη σήκωσα με το ζόρι γιατί έγινα τούμπανο, ξανά λίγο στις 7.30 και τώρα ξανακοιμόμαστε!

Καλημερα μανουλες,

Μαριανθη συγνωμη που γελαω με τον πονο σου,αλλα η περιγραφη ειναι ολα τα λεφτα...

Ου καλα κοτοπουλο θα χαζεψουμε με ολα αυτα που υπαρχουν,αλλα δεν πειραζει ειναι ευχαρισταα

Διαφημίσεις

Καλημερα,

Μαριανθη συμπάσχω μαζί σου!! Εμένα η κουκλίτσα κάνει το εξής τωρα τελευταία. Ξεραίνεται στον υπνο κατά τις 8 το βραδυ (τι να το κάνω) και το βραδυ που ξυπναει για γαλα πίνει λίγο 80 - 100 ml και ξαναξυπναει σε 2 2μιση ώρες πάλι. Δηλαδή αντί να βελτιώνεται στο ωραριο το έχει κάνει....

Τι να πω, περαστικά μας.

Οσο για τη βαφτιση, την αλλη εβδομάδα θα κετεβω στο κέντρο στη δουλειά και θα πάω να ρίξω μια ματιά στη Ρομβης. Επίσης έχουμε οριστικοποιήσει και το κέντρο και το φωτογραφο.

Καλημερα κοριτσαρες!!εγω αυτη τη στιγμη φυσιοθεραπευομαι κ ειμαι ετοιμη να αποκοιμηθω!αχ βρε μαριανθη μου τι τραβας κ εσυ κοπελα μου!βασικα η περιγραφη ηταν σουπερ διασκεδαστικη αλλα ...δεν ξερω αν το χααν τα παιδακια σημερα αλλα εμενα ξυπνησε 6:30 εφαγε λιγοτερο απο οσο τρωει γιατι ταχα ειχε αποκοιμηθει..αλλα μολις εβγαήα το μπουκαλι απο το στομα λαλησε!!γελουσε,μετα εκλαιγε,μετα νευριασ κ ανελαβε ο μπαμπας..τον κουνησε στην κουνια κ εδειξε οτι κοθμηθηκε..ξαπλωνουμε κ εμεις κ αρχιζει τα νιαουρισματα!!σηκωνεται ο γιωργος λοιπον να τον παρει μηπως θελει να ρευτει,τον πειραζει στο μαγουλο κ το μικρο τρομαζει κ παταει κατι κλαμματα......αντε να το ηρεμησουμε..εν τελει τον βαλαμε στο καροτσι κ βολτα σαλονι-δωματιο(αυτο ειναι ολο κ ολο το σπιτι)κοιμηθηκε και εμεις οχι γιατι ειχε ηδη παει 8 κ επρεπε ο δε γιωργος να παει για δουλεια κ εγω φυσιοθεραπεια....

Επεξεργάστηκαν by Aspa..

Είδες πως πάει το στόμα τους ροδάνι!!!!

Το κάνουν για μας βρε, που ξενυχτάμε, να μας περνα η ώρα διαβάζοντας!!!!!!!!

Αν ειναι ετσι παω πασο!!!!!!!.....γραψτε ,γραψτε,γραψτε,!!!!!!

καλημεραααααα... οεριμενω νεα απο νινακια ...Ομορφακια και Ελενη πως ειναι τα μωρα??? Τα άλλα φτου φτου ειναι καλα ε???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...