Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι γαιδουρα που ειμαι... περαστικα στα μικρουλια σου ελενη...

λοιπον ο,τι λετε οτι παθαινετε , μετα νομιζω οτι το εχει παθει κ ο δικος μου....πολυ αγχωμενη ειμαι ρε γ..τη κ δεν απολαμβανω τα καλυτερα...δεν το φανταζομουν οτι θα γινω ετσι...τωρα που ειπες για τις αναγουλες σκεφτομαι οτι κ ο δικος μου ετσι κανει κ το συνδυαζω κ με τα κακα ... και.... την εβγαλα την διαγνωση ο ντοκτορ (μη χ..σω)

οχι σα κ μενα, που δεν βαζω ποτε το κακο στο μυαλο μου.. κ μετα τρωω τη σκατουλα μου!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν εχει κολικους εμενα. τελος νοεμβριου που θηλαζα κ εδινα κ το απλο το φριζολακ, εκανε αιμα στα κακα του. στην αρχη κλωστιτσες, κ μετα πιο πολυ στα πλαγια της πανας. ο παιδιατρος μου ειπε να παρω το πεπτι, κ τελος το αιμα. τωρα πηγα κ για τα νερουλα κακα, κ να μου γραφει το ικα τα γαλατα, γιατι ελεος........

το πηρα το μωρο μαζι. δεν ηξερα οτι δεν τα εξεταζουν.

αυτο που τα βγαζει ρωτησες τον γιατρο μηπως ειναι γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση???

αααα, δηλ εμας που μας το εδωσε για τους κολικους λες να μη το γραψει?

το ειπα στο γιατρο γιατι καμια φορα εκτος απο τις γουλιες, εκανε σαν να του ανεβαινε το γαλα κ το ξανακαταπινε, κ μου ειπε οτι ειναι μια μικρη παλινδρομηση κ να τον κραταω πιο πολυ ωρα ορθιο μετα το φαγητο. αλλα καμια φορα μπορει να βγαλει κ μετα απο 2 ωρες κ παρολο που εχει ρευτει!

qC91p2.pngaQK1p2.png

ομορφάκια μια χαρά είναι τα ρούχα του promod και σε καλές τιμές τα περισσότερα.

ναι.. ψωνιζω πολλα απο κει, κ μπλουζοφορεματα με κολαν κ μπλουζες ριχτές. κ αξεσουαρ...

απλα τωρα ηθελα να δω, οι τιμες του σαιτ ειναι φτηνοτερες απο εδω? να βαλω μπρος την prepaid?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αααα, δηλ εμας που μας το εδωσε για τους κολικους λες να μη το γραψει?

το ειπα στο γιατρο γιατι καμια φορα εκτος απο τις γουλιες, εκανε σαν να του ανεβαινε το γαλα κ το ξανακαταπινε, κ μου ειπε οτι ειναι μια μικρη παλινδρομηση κ να τον κραταω πιο πολυ ωρα ορθιο μετα το φαγητο. αλλα καμια φορα μπορει να βγαλει κ μετα απο 2 ωρες κ παρολο που εχει ρευτει!

δεν ξερω... παντως εμενα ο παιδιατρος μου ειπε να τα κανω κ λιγο τραγικα, κ να μη φοβηθω γιατι κ τεστ αλλεργιας να του κανουν στο γαλα, τα αποτελεσματα ειναι 50% σωστα.

κ αιμα στα κακα του να του πεις, αυτος θα σε πιστεψει.. μηπως τα ειδε?????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ναι.. ψωνιζω πολλα απο κει, κ μπλουζοφορεματα με κολαν κ μπλουζες ριχτές. κ αξεσουαρ...

απλα τωρα ηθελα να δω, οι τιμες του σαιτ ειναι φτηνοτερες απο εδω? να βαλω μπρος την prepaid?

Πάντως οι τιμές στο σαιτ μου φαίνονται πολύ καλές και φυσικά μπορείς να βρεις όλη την γκάμα ενώ στα μαγαζιά δεν ξέρω. Και εγώ θα το προτιμούσα αλλά δεν μπορώ να υπολογίσω τα νούμερα, ιδίως στις τουνικ που εγώ τις λατρεύω.

3qg3p2.png qfe4p2.png

κ στο μαγαζι ειναι καλες, δεν λεω... μ'αρεσουν κ τα σχεδια κ τα κοψιματα, εκτος απο τα εφαρμοστα, που πλεον περασε η εποχη που μπορουσα να τα βαλω. εχει κ πολυ ωραια πλεκτα φορεματα, που παρολο που δεν ειναι χυμα δεν διαγραφουν ουτε μπροστα ουτε πισω!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ελενη οχι σαν χαλασμενου αυγου.

ακουστε εκαναν πυρετο και τα δυο!!!!

37,6 ο μπεμπης 38,1 η μπεμπα

παω να δωσω ντεπον στον μπεμπη,αηδιαζει και μου βγαζει μια ωαιοτατη ρουκετα.διαβαστε καταλογο

την μπλουζα μου

το παντελονι μου

το ριχταρι

το σελτεδακι

το πανακι

την κουβερτουλα

την πανα

τα ρουχα του

τα ρουχα της μπεμπας

μια ζακετουλα που ηταν διπλα

fCS8p3.png

Ωραίες συζητήσεις πιάσατε πάλι....κι εμάς είναι καμιά φορά λιμνάζοντα, μουσταρδί και ευωδιαστά αλλά πιστεύω ότι είναι από την υπερπαραγωγή!!! Πόσα να απορροφήσει πια κι αυτό το έρημο το "πάμπερ";; Λόγω κορεσμού τα πλεονάζοντα τα αφήνει να λιμνάζουν!!

Σας κατατόπισα;;;;

Διαφημίσεις

ελενη οχι σαν χαλασμενου αυγου.

ακουστε εκαναν πυρετο και τα δυο!!!!

37,6 ο μπεμπης 38,1 η μπεμπα

παω να δωσω ντεπον στον μπεμπη,αηδιαζει και μου βγαζει μια ωαιοτατη ρουκετα.διαβαστε καταλογο

την μπλουζα μου

το παντελονι μου

το ριχταρι

το σελτεδακι

το πανακι

την κουβερτουλα

την πανα

τα ρουχα του

τα ρουχα της μπεμπας

μια ζακετουλα που ηταν διπλα

Ε αφού δε λέρωσε τις κάλτσες σου, μη παραπονιέσαι!!:rolleyes:

Κουράγιο μάνα!!

καλα δεν κοιμοταν αυτος τοσες ωρες? παρε κ το δωρακι σου τωρα!

το ξενυχταω αποψε, γιατι περιμενω τον Παυλο να ερθει. να αναλαβει βαρδια, να φερει κ καμμια πιτσα, ετσι για τη λιγουρα...

κοτοπουλακι εμας ειναι καφε ξεκαθαρα, αλλα βγαζεις τη πανα κ τρεχεις να την κλεισεις γιατι σταζουν.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

α ρε μαιρουλα.... τι να κανεις υπομονη... και καλο καθαρισμα. Ουφ εχω αγχωθει...και για το δικο μου το μωρο και για τα δικα σας. Μεγαλο θεμα τα κακα τελικα. Ας ειναι όλα τα παιδακια μας καλα...

Παντως και εμενα με εκπλησσει ο μικρος και σκεφτομαι μηπως ειναι τρελο...και πραγματικα... ή πολθ εξυπνος θα μου βγει αυτος ή πολυ τρελος. Ο μεγαλος εχει παρει απο το μπαμπυλη του και ευτυχως ειναι ηρεμος χαρακτηρας. Εχει να αρπαξει αυτος στο μελον...ουυυυυ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γιατι? τι κανει??? παντως αν βγει τρελλο, ξερουμε σε ποιον θα εχει μοιασει. αν περασει δε, κ ιατρικη το σιγουρεψαμε!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...