Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σημερα δεν κοιμαται με τπτ...

αλλα τον αφηνω, μιλαει μονος τους, γελαει στο σκοταδι, δεν τον ενοχλω...

χαζο θα ειναι το παιδι μου!

Έλα ρε τον μικρό, δεν φτάνει που είναι ήσυχος..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι οι βλεννες ετσι ειναι.Η παιδιατρος μου ειπε πως αν εχουν βλεννες και μυριζουν( για αρκετες μερες)τοτε πρεπει να κανουμε καλλιεργια κοπρανων για να δουμε μημπως ειναι καποιο μικροβιο.

ευχαριστω ελενακι! τον τελευταιο καιρο μυριζουν κιολασ αλλα ετσι δεν πρεπει να ειναι? δηλ οταν κανει η μυρωδια βγαινει απο το παμπερ.

qC91p2.pngaQK1p2.png

ευχαριστω ελενακι! τον τελευταιο καιρο μυριζουν κιολασ αλλα ετσι δεν πρεπει να ειναι? δηλ οταν κανει η μυρωδια βγαινει απο το παμπερ.

ε κακα ειναι ρε συ δεν θα μυριζουν?και εμας βγαινει αρωμα:lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ελενη εμεις θελουμε 2 κουτια την βδομαδα, αρα θα σε φτανουν. δε μου λεσ σε ποιο γιατρο πηγες κ το τηλ να κλεισω κ εγω ενα ρβ?

κ εμεις.. προς το παρον ομως που πινει 150μλ. οταν θα φτασει τα 220???

πηρα το 1535, κ ζητας αλλεργιολογο, αν δεν το καταλαβει ο τηλεφ/της, περιμενεις λιγο κ μιλας με ζωντανη κοπελα. κ λες τι θες. για δυσανεξια στο γαλα. εκλεισα ραντεβου με χρεωση γιατι θα επρεπε να περιμενω μεχρι τον απριλιο αν ηθελα δωρεαν. 60 ευρω ειναι. Μανουσακης λεγεται, στο Αγλ.Κυριακου. δεν το εξετασε καθολου το μωρο. του ελεγα τα συμπτωματα, κ μετα στον υπολογιστη του, σε μια ετοιμη φορμα, εβαλε το ονομα του, κ ποσα γαλατα χρειαζεται τον μηνα. του ειπα οτι πινει 180μλ. κ μου εγραψε 10τεμ.

αυτη τη βδομαδα, μπορει κ αυριο θα παω στο ΙΚΑ κ θα δω μηπως παιρνω τπτ πισω απο τα 60 ευρω. θα σου πω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ωχ... δεν ειναι καλα το αγορι μου... πλυντηριο το στομαχι του κ βγαζει υγρα απο το στομα.. σαν γαλα που δεν καταπιε εδω κ 1 ωρα. αλλα δεν μπορει να κανει εμετο.

ο νικηφ. ομως, εκανε εναν εμετο σημερα. τον κολλησε...φτου!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ευχαριστω ελενη, αλλα τι του λες ? οτι εχει κολικους ή κατι αλλο? κ το πηγες εκει το μωρο ή πηγες μονη?

μμμ, ναι θα ελεγα οτι ειναι σα χαλασμενου αυγου...

στην καλαθουνα εχω βαλει ενα βιβλιο απο κατω για να ειναι πιο ορθιο μπροστα, μπορουμε κ στην κουνια να κανουμε το ιδιο? οποτε τον βαζω στην κουνια, κ μια ωρα να εχει περασει που εχει φαει παλι τα βγαζει...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

ναι ρε ομορφακια, βαλε βιβλια στη μια πλευρα να σηκωθει σα να του εχεις βαλει μαξιλαρι...περαστικουλια μωρε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δεν εχει κολικους εμενα. τελος νοεμβριου που θηλαζα κ εδινα κ το απλο το φριζολακ, εκανε αιμα στα κακα του. στην αρχη κλωστιτσες, κ μετα πιο πολυ στα πλαγια της πανας. ο παιδιατρος μου ειπε να παρω το πεπτι, κ τελος το αιμα. τωρα πηγα κ για τα νερουλα κακα, κ να μου γραφει το ικα τα γαλατα, γιατι ελεος........

το πηρα το μωρο μαζι. δεν ηξερα οτι δεν τα εξεταζουν.

αυτο που τα βγαζει ρωτησες τον γιατρο μηπως ειναι γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τι γαιδουρα που ειμαι... περαστικα στα μικρουλια σου ελενη...

λοιπον ο,τι λετε οτι παθαινετε , μετα νομιζω οτι το εχει παθει κ ο δικος μου....πολυ αγχωμενη ειμαι ρε γ..τη κ δεν απολαμβανω τα καλυτερα...δεν το φανταζομουν οτι θα γινω ετσι...τωρα που ειπες για τις αναγουλες σκεφτομαι οτι κ ο δικος μου ετσι κανει κ το συνδυαζω κ με τα κακα ... και.... την εβγαλα την διαγνωση ο ντοκτορ (μη χ..σω)

qC91p2.pngaQK1p2.png

ναι ρε ομορφακια, βαλε βιβλια στη μια πλευρα να σηκωθει σα να του εχεις βαλει μαξιλαρι...περαστικουλια μωρε....

τωρα τον εχω στο ριλαξ που ειναι λιγο ορθιο κ κοιμηθηκε αλλα κανει σα τρενο...

θα τον μεταφερω σε λιγο. τα εβαλα τα βιβλια... αλλα παει...δεν θα κοιμηθω τη νυχτα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...