Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ το ακουσα ελενη το μεσημερι και το συζητουσα με την παιδιατρο μου.

δεν θελω να κοιμηθει τωρα για να κοιμηθει σερι το βραδυ!!!!ξερεις τι καλα 2 μερες τωρα?τρωει κατα τις 2 και ξυπναει στις 8.

τωρα ξυπνησε ευτυχως:lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μολις ειπε στις ειδησεις στην ΕΤ2 για παρενεργιες απο το νεο εμβολιο....2 εμβρια που οι μητερες ειχαν εμβολιαστει πεθαναν .....

Ανατρίχιασα!!!!

Πω πω στενοχωρήθηκα. Πειραματόζωα καταντήσαμε μικροί-μεγάλοι με αυτή την σ****γρίπη.

Μαρία μου το εμβόλιο μπορεί να φέρει και υπνηλία, μου το είχε πει ο παιδίατρος.

Πάντως μια χαρά είναι τα μπεμπάκια σου φτου φτου!!!!

αχ προσπαθουν,ο μπεμπης που σημειωσε και στις καμπυλες ειναι στην τεταρτη στις 2 και στην πεμπτη στη περιμετρο:confused:το εχουμε λιγο μεγαλο:lol:

η μπεμπα ειναι στην δευτερη στο βαρος και στην τεταρτη στο υψος!!!

παντως το κολπο σου επιασε!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Τι ώρα σου κοιμούντε βρε Μαρία γιατί εμάς τις τελευταίες μέρες μου κοιμούνται 12 με 1 και είναι μες την γκρίνια. Ιδίως η... μεγάλη με έχει πρήξει!!!

μπορει να κοιμηθει 11 μπορει και 12 αλλα τον ξυπναω στις 2 για να φαει.

η μπεμπα δεν χαλιεται κοιμαται-ξυπναει δεν κανει φασαρια,καθεται μονη της και χαζευει.αλλα και αυτην ετσι την εχω στις 2 τρωει απλα την ξυπναω στις 4-4.30 ωρες να ξαναφαει το βραδυ.

fCS8p3.png

μαιρη, ναι. μπηκα στη σελιδα του κ ανοιξε... καλα με ορισμενα μου βγηκε το ματι, με τις δαντελες, τα σατεν κ τα βολαν!

επισης, αμα κανατε εμβολιο, μην ανησυχεις αν σου κοιμαται τωρα κ δεν κοιμαται το βραδυ...θα κοιμαται συνεχεια. κ τα 3 μου, ηταν σε "καταστολη" μετα τα εμβολια!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μαιρη, ναι. μπηκα στη σελιδα του κ ανοιξε... καλα με ορισμενα μου βγηκε το ματι, με τις δαντελες, τα σατεν κ τα βολαν!

επισης, αμα κανατε εμβολιο, μην ανησυχεις αν σου κοιμαται τωρα κ δεν κοιμαται το βραδυ...θα κοιμαται συνεχεια. κ τα 3 μου, ηταν σε "καταστολη" μετα τα εμβολια!

ναι ναι σε ειπα μερικα ειναι κιτς,αλλα εχει μερικα τελεια.

αυτο το επαθε η μπεμπα:lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Αν θηλαζει δεν πειραζει αρκει να μην εχει βλεννες.

Θηλαζω αλλα σημερα ειπα να μην του δωσω μηπως του κανει κολικους το δικο μου γαλα.

οταν λες βλεννα εννοεις σαν φλεματα? γιατι καπως ετσι ειναι. κ τι σημαινει αυτο? να ανησυχω?

qC91p2.pngaQK1p2.png

aleca, κ εμενα παντα μετα την κενωση, υστερα απο 2-3 ημερες, κανει κ το εξτρα του. δεν ξερω τι μπορει να ειναι, αλλα αυριο θα παω στο παιδων να κανει γεν. αιματος, κ αν βρεθει κατι, θα κανουμε αλλη εξεταση γιατι τα κακα του ειναι νερουλα... μιλαμε οτι κανουν βολτα στη πανα, τοσο νερουλα που ειναι... χυνονται..καταλαβες ελπιζω. μη γινω πιο αναλυτικη!

ναι καταλαβα ομορφακια μου αλλα τα κακα των παιδιων μας ειναι 'ίερα' όπως καταλαβεινεις στη φαση που ειμαστε, και όπως και να μου τα αναλυσεις το ενδιαφερον μου ειναι αμειωτο.:D

Μπαινω στην σκ@τοκουβεντα .....

και ο δικός μου νερουλα τα κανει και πρασσινα.

Μπας και η μυτη και το ματι που τρεχει ειναι αλλεργία?

και εγω το σκεφτηκα ελενιτσα. Η γιατρος τι ειπε για τα πρασινα κακα?? Ο δικος μου παντως ειπε ΟΚ

Μολις ειπε στις ειδησεις στην ΕΤ2 για παρενεργιες απο το νεο εμβολιο....2 εμβρια που οι μητερες ειχαν εμβολιαστει πεθαναν .....

Ανατρίχιασα!!!!

πω πω... για πες λεπτομερειες...πως πεθαναν, ποτε ??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

μαιρουλα το αλμιρον σου ειπε γιατι ειναι καλυτερο????????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

μαιρουλα το αλμιρον σου ειπε γιατι ειναι καλυτερο????????

οχι για να μην περνω 2 γαλατα:confused:

αλλα το συζητουσα τωρα με τον αρη και ειναι της γνωμης να μην το αλλαξουμε ακομα γιατι κανει που κανει δυσκολα κακα(του δινω χαμομηλι)αν πιει και το αλμιρον λεει τι θα γινει?εχιε δικιο νομιζω.

fCS8p3.png

ναι καταλαβα ομορφακια μου αλλα τα κακα των παιδιων μας ειναι 'ίερα' όπως καταλαβεινεις στη φαση που ειμαστε, και όπως και να μου τα αναλυσεις το ενδιαφερον μου ειναι αμειωτο.:D

και εγω το σκεφτηκα ελενιτσα. Η γιατρος τι ειπε για τα πρασινα κακα?? Ο δικος μου παντως ειπε ΟΚ

πω πω... για πες λεπτομερειες...πως πεθαναν, ποτε ??

Άσε ρε Αλέκα μόλις το άκουσα κι εγώ στις ειδήσεις στη ΝΕΤ 2 κοπέλες που διένυαν τον 3ο και 8ο μήνα βάλανε το εμβόλιο και δεκαπέντε μέρες μετά τα έμβρυα πεθάνανε.

οχι για να μην περνω 2 γαλατα:confused:

αλλα το συζητουσα τωρα με τον αρη και ειναι της γνωμης να μην το αλλαξουμε ακομα γιατι κανει που κανει δυσκολα κακα(του δινω χαμομηλι)αν πιει και το αλμιρον λεει τι θα γινει?εχιε δικιο νομιζω.

ναι και εγω δεν το αλλαζω ακομη. Πρωτα θα κλεισει τον τριτο μηνα και μετα βλεπουμε. Τοσ τομαχακι του πρεπει να ειναι πολυ χαλια του δικου μου...

Άσε ρε Αλέκα μόλις το άκουσα κι εγώ στις ειδήσεις στη ΝΕΤ 2 κοπέλες που διένυαν τον 3ο και 8ο μήνα βάλανε το εμβόλιο και δεκαπέντε μέρες μετά τα έμβρυα πεθάνανε.

πω πω....κριμα τα μωρουλια....Ξερετε, εγω και ο αντρας μου το καναμε αλλα όπως ειχα γραψει και στο παρεντς, εγκυος δεν θα το εκανα. Όχι αυτο μονο αλλα κανενα εμβολιο...όπως επισης δεν το εκανα και στον μικρο...Βεβαια πολλα παιδακια ξερω που το εχουν κανει χωρις κανενα προβλημα...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...