Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δε με νοιαζει που δεν τα κανει καθε μερα αλλα που στο πριτς το τελευταιο βγηκαν νερο... δεν ξερω αυτο αν πειραζει...

Δεν πειραζει ,ειναι απο τα εντερακια και το πεπτικο του συστημα που ειναι ακομα ανωριμο.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μας τον έφεραν (τον λαγό) πριν μερικές μέρες κάτι φίλοι. Και την έχουμε βάλει μία φορά και ξεράθηκε αμέσως στον ύπνο. Είναι πολύ καλό για όταν θα αρχίσει να κάθεται γιατί είναι φουσκωτό γύρω γύρω και έτσι μπορει να την προστατεύει από πεσίματα πίσω στο κεφάλι.

Εν τω μεταξύ όταν είδα την ερώτησή σου αν έχουμε τον λαγό, το μυαλό μου πήγε στα κουνέλια που έχουμε και προσπαθούσα να καταλάβω αν έβαλα και φωτογραφίες με τα κουνέλια.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Με χασατε?κανω φυσιοθεραπεια!!!εχρι κ ιντερνετ κ μπηκα απο το κινητο!!!δαλιδα περαστικα στο γιοκα σου.ευχομαι να μην ειναι τιποτα!!ελενη ο γιαννακης τι επαθε παιδι μου???αλεκα μου μην αγχωνεσαι...αλλα οτι βλεπεις να παιρνεις τον παιδιατρο..εγω ετσι κανω παντα!!!γωγω εισαι πολυυυ τυχερη!!βεβαια ο μικρος μου εβαλε προγραμμα!6 ξυπναει για μαμ,ενω κοιμαται 12 12:30 συνηθως!!μαιρημια χαρα τα μικρα σου!!!

γωγω μου η μερα γι αυτο ειναι!!!αλλοι τρεχουν ΚΑΙ το βραδυ!!!!!:mad::-x:-x:(

Συμφωνώ!!!!

Πότε θα κοιμηθώ έστω και έξι ώρες συνεχόμενα; Πότε θα σταματήσει η βραδινή γκρίνια; Πότε θα μπουν σε ένα πρόγραμμα και πότε θα σταματήσω να τρέχω σαν βέγγος; το τελευταιο μάλλον ποτέ!!!

Διαφημίσεις

dalida, ναι...πρεπει να κανεις μασκε, κ αν δεν το κανεις εσυ, θα στο κανουν οι αλλες μανουλες, οποτε τις προλαβαινεις. εμενα τα παλια χρονια, τα γενεθλια μου πεφτανε μεσα στις αποκριες, κ μου εκανε μασκε η μαμα μου, κ ηταν ολα φανταστικα!

aleca, κ εμενα παντα μετα την κενωση, υστερα απο 2-3 ημερες, κανει κ το εξτρα του. δεν ξερω τι μπορει να ειναι, αλλα αυριο θα παω στο παιδων να κανει γεν. αιματος, κ αν βρεθει κατι, θα κανουμε αλλη εξεταση γιατι τα κακα του ειναι νερουλα... μιλαμε οτι κανουν βολτα στη πανα, τοσο νερουλα που ειναι... χυνονται..καταλαβες ελπιζω. μη γινω πιο αναλυτικη!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Συμφωνώ!!!!

Πότε θα κοιμηθώ έστω και έξι ώρες συνεχόμενα; Πότε θα σταματήσει η βραδινή γκρίνια; Πότε θα μπουν σε ένα πρόγραμμα και πότε θα σταματήσω να τρέχω σαν βέγγος; το τελευταιο μάλλον ποτέ!!!

παρακαλα να μεγαλωσουν γρηγορα να τρεχουν αυτα για σενα!!!:-P

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

δαλιδα περαστικα!

ελενη1 εσενα ενταξει ειναι ο γιαννακης ετσι?

εγω προσπαθω να τον κρατησω ξυπνιο και δεν τα καταφερνω σημερα,μιλαμε τι αεροπλανακια,τι χορευουμε,τι τραγουδαω,μιλαμε ειναι χυμενος εντελως:lol::lol::lol: σκεφτομαι πμηοως ειναι απο το εμβολιο,παντως εβαλα θερμομετρο ειναι ενταξει.

fCS8p3.png

Συμφωνώ!!!!

με 4 παιδια???????????αχ φιλεναδα δεν θελω να σου απαντησω:cool:

δαλιδα και εγω συμφωνω με την ελενη,μασκε πρεπει να κανεις,θα ειναι και πιο ωραιο!!!!αλλα να απαγορεψεις τα κομφετι!!!!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

δαλιδα περαστικα!

εγω προσπαθω να τον κρατησω ξυπνιο και δεν τα καταφερνω σημερα,μιλαμε τι αεροπλανακια,τι χορευουμε,τι τραγουδαω,μιλαμε ειναι χυμενος εντελως:lol::lol::lol: σκεφτομαι πμηοως ειναι απο το εμβολιο,παντως εβαλα θερμομετρο ειναι ενταξει.

Μια χαρα ειναι ο Γιαννακης !!!

Ασε το μωρο κα κοιμηθει καλε μην το ενοχλεις:-)

Μολις ειπε στις ειδησεις στην ΕΤ2 για παρενεργιες απο το νεο εμβολιο....2 εμβρια που οι μητερες ειχαν εμβολιαστει πεθαναν .....

Ανατρίχιασα!!!!

δαλιδα περαστικα!

Μαρία μου το εμβόλιο μπορεί να φέρει και υπνηλία, μου το είχε πει ο παιδίατρος.

Πάντως μια χαρά είναι τα μπεμπάκια σου φτου φτου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...