Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω αλεκα αλλα οταν ο ανθρωπος δεν εχει τι να κανει ασχολειται με μ@@@@@@@ς. γιατι να σας πω πως μονο η κουραση μενει .Τι και αν εχουμε μια απλη μπομπονιερα ,ενα απλο προσκλητηριο το ιδιο δεν ειναι ;Αλλα οοοοοοοοοοοοχι εμεις συγκεκριμενα εγω θελω το καλυτερο και ας τρεχω σαν τον βεγγο για να βρω αυτο που εχω στο μυαλο μου να μην ειμαι ποτε ευχαριστημενη να προσπαθω να ευχαριστησω ολο τον κοσμο και να μην εχω και νευρα

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαιρουλα, τελεια τα μωρακια σου!!! μπραβο!!!

εμεις εμβολιο δεν κανουμε ακομα γιατι περιμενουμε τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις.

ευη, μπραβο μια χαρα με τον μπεμπη!!!!

θεανω, κ μενα ετσι κανει, κοιμαται σα τουβλο στην αγκαλια μου κ μολις τον αφησω ξυπναει με κλαματα!!! τωρα ειναι η τριτη φορα που τον εχω βαλει στο ριλαξ κ ελπιζω να μην ξυπνησει.

κ κατι αλλο ειδα οτι τα κακα που εκανε πριν ηταν λιγο γλιτσερα, σα βλεννα ενα πραγμα. ειναι κατι αυτο? να παρω τη γιατρο?

λεω να παω να ξαπλωσω λιγο στον καναπε μπας κ καταφερω να κλεισω λιγο τα ματακια μου...

α, ιωννα παω να δω τις φωτο... επανερχομαι

qC91p2.pngaQK1p2.png

ε κοπελια τρωει πολυ!!!!!γι'αυτο δεν ξυπναει!!!!!δηλαδη περιπου ποσο ειναι?

πρέπει να ειναι πάνω απο 5 κιλά..

Θα την ζυγίσω οταν ξυπνήσει μαζί μου..

Με εχει μουρλάνει όμως γιατι κοιμάται το πρωί απο τις 00.30 έως τις 10 παρα, ξυπνάει, τρώμε και ξανακοιμάται έω τις 14.00..

Και απο κει και πέρα μένει ξύπνια και τρώει ανα 2 ώρες για να αναπληρώσει.. Μέσο όρο 140 ml..

Και γαμώ? Όταν δεν κοιμόμαστε λοιπόν, τρώμεεεεεε

κοριτσια γεια σας κι απο μενα!!!

η βραδια ευτυχως δεν ειχε πολλα ευτραπελα!!

η μπεμπα εφαγε και 11.30 κοιμηθηκε μεχρι τις 6.30 το πρωι!!τυχερος ο μπαμπας της!;)

ο μπεμπης κοιμηθκε 12.15,αφου τελειωσαμε το φαγητο και στις 3.30 ξυπνησε να ξαναφαει:confused::confused::mad:φυσικα επαιξε κιντερτε!!!ηπιε 80 και ξεγελαστηκε!!!κοιμηθκε παλι και ξαναξυπνησε στις 5.10 πιο φουριοζος αυτη τη φορα!!του εδωσα αλλα 40 και τον παιδεψα με πιπιλα μεχρι τις 6 που τελικα ηπιε και 100 γαλα!!ελπιζω να μην το κανουμε πολλες μερες για να το κοψει επιτελους το βραδινο..κατα τις 7 παρα ταισα κ τη μπεμπα..μια χαρα!!!καπακι ξυπνησε ο στρατος αλλα τον πηγα στη πεθερα κι ετσι μπορεσα να κοιμηθω μια ωριτσα ακομη!!:D:D:Dαπο κεινην την ωρα τους παω τουλαχιστο στο 3μισαωρο..πρεπει επιτελους να φτιαξουν προγραμμα!!!:wink:

αρχισατε τα σχεδια..εγω δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου..

μαιρη απο το ναρλη θα τα παραγγειλεις??

ιωαννα αυτη που λεω ειναι θεσνικη.

αρα λιτσακη εγω ειμαι καλα με το ωραριο του μπεμπη:D

fCS8p3.png

πρέπει να ειναι πάνω απο 5 κιλά..

Θα την ζυγίσω οταν ξυπνήσει μαζί μου..

Με εχει μουρλάνει όμως γιατι κοιμάται το πρωί απο τις 00.30 έως τις 10 παρα, ξυπνάει, τρώμε και ξανακοιμάται έω τις 14.00..

Και απο κει και πέρα μένει ξύπνια και τρώει ανα 2 ώρες για να αναπληρώσει.. Μέσο όρο 140 ml..

Και γαμώ? Όταν δεν κοιμόμαστε λοιπόν, τρώμεεεεεε

:lol::lol::lol:σωστη εχει κανει ωραριο απο μονη της:lol:

παντως φοβο δεν εχει.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ιωαννα ολα τα λεφτα οι κορουλες σου!!!

γωγω, μηπως θες να αλλαξουμε? σου δινω τον δικο μου που δεν κοιμαται καθολου!!!χιχιχι!!!! καλε μια χαρα ειναι ! αμα πειναει ξυπναει!! so simple!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

αρα λιτσακη εγω ειμαι καλα με το ωραριο του μπεμπη:D

κ...φαρδη!!!!:P:p:p

που θα παει θα τα καταφερω κι εγω..:P:p:p

τα μπεμπυλια μια χαρα ειναι!ειδες που αγχωνοσουν για την μικρη???

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

To brady koimomaste,ti mera trexoumeeeeeeeeee...

γωγω μου η μερα γι αυτο ειναι!!!αλλοι τρεχουν ΚΑΙ το βραδυ!!!!!:mad::-x:-x:(

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

κ...φαρδη!!!!:P:p:p

που θα παει θα τα καταφερω κι εγω..:P:p:p

τα μπεμπυλια μια χαρα ειναι!ειδες που αγχωνοσουν για την μικρη???

ναι ναι,αντε να δουμε!!!

παω να ξαπλωσω και εγω λιγο,μολις τον κοιμησα,γιατι στις 19.00 θα τον ξυπνησω με το ζορι:cool:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκια καλησπέρα!!!

Και λέω αχ γιατί με βρήκε ο χειρότερος μου εφιάλτης!!

Γύρισε ο μεγάλος από τον σταθμό, πίνει μια μπουκαλιά γάλα κ μετά από κανά τέταρτο μου λεέι θέλω να φάω!!! Τρώει και ένα πιάτο μακαρόνια με σάλτσα!! Σημειωτέον στο σταθμό έφαγε κοτόσουπα κ κοτόπουλο. Ξαπλώνουμε κ εμείς κ τσουπ μου έρχεται, μέσα στους εμετούς με παραπονιάρικο ύφος "έκανα εμετό". Λες κ δεν το έβλεπα!

Αnyway αλλάζω σεντόνια, παπλώματα, μαξιλάρια, τον πλένω και μετά από κανα μισάωρο πάλι τα ίδια!!!!

Τουτέστιν είχαμε μια ωραιότατη σιέστα!!!

Ελπίζω τουλάχιστον να είναι από το πολύ φαγητό γιατί αν είναι ίωση κ κολλήσουμε όλοι, σας το λέω τα πήρα τα βουνά!!!!!:mad::-x:-x:-x

Ο καθένας με τον πόνο του, αλλά θα εγκλιματιστώ που θα πάει!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

jtse εχεις τον λαγο?εγω εχω την μαιμου απο το mothercare τα τελευταια που ειχα παραγγειλει.βλεπω την βαζεις εκει ε?αμα ειναι να τους δοκιμασω και εγω!!

Μας τον έφεραν (τον λαγό) πριν μερικές μέρες κάτι φίλοι. Και την έχουμε βάλει μία φορά και ξεράθηκε αμέσως στον ύπνο. Είναι πολύ καλό για όταν θα αρχίσει να κάθεται γιατί είναι φουσκωτό γύρω γύρω και έτσι μπορει να την προστατεύει από πεσίματα πίσω στο κεφάλι.

Εν τω μεταξύ όταν είδα την ερώτησή σου αν έχουμε τον λαγό, το μυαλό μου πήγε στα κουνέλια που έχουμε και προσπαθούσα να καταλάβω αν έβαλα και φωτογραφίες με τα κουνέλια.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Αχ κοριτσάκια καλησπέρα!!!

Και λέω αχ γιατί με βρήκε ο χειρότερος μου εφιάλτης!!

Γύρισε ο μεγάλος από τον σταθμό, πίνει μια μπουκαλιά γάλα κ μετά από κανά τέταρτο μου λεέι θέλω να φάω!!! Τρώει και ένα πιάτο μακαρόνια με σάλτσα!! Σημειωτέον στο σταθμό έφαγε κοτόσουπα κ κοτόπουλο. Ξαπλώνουμε κ εμείς κ τσουπ μου έρχεται, μέσα στους εμετούς με παραπονιάρικο ύφος "έκανα εμετό". Λες κ δεν το έβλεπα!

Αnyway αλλάζω σεντόνια, παπλώματα, μαξιλάρια, τον πλένω και μετά από κανα μισάωρο πάλι τα ίδια!!!!

Τουτέστιν είχαμε μια ωραιότατη σιέστα!!!

Ελπίζω τουλάχιστον να είναι από το πολύ φαγητό γιατί αν είναι ίωση κ κολλήσουμε όλοι, σας το λέω τα πήρα τα βουνά!!!!!:mad::-x:-x:-x

Ο καθένας με τον πόνο του, αλλά θα εγκλιματιστώ που θα πάει!!

Να κοιτας τριγυρω ,καπου εκει θα ειμαι......:)

Μετα τον χθεσινο εμετο ο Γιαννης φαινετε μια χαρα μονο λιγο γκρινια εχει αλλα τι να σου κανει ολη μερα στο σπιτι.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...