Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 3:09 ΜΜ, MK2012 είπε:

Αυτό με τα μικρόβια το είχα ρωτήσει και εγώ γιατί συνέχεια έδειχνε μικρόβια η καλλιέργεια του άντρα μου και μας είχαν πάει από το εμβρυολογικό πως δε πειράζει γιατί επιλέγουν το κατάλληλο σπερμα και απομονώνουν τα βακτήρια. Νομίζω όντως ο ανδρολογος θα δώσει τη λύση.

Καλή χρονιά σε ολες με υγεία, αγάπη και χαρμόσυνα νέα!!! 

Δεν ξερω, αλλα απο οτι καταλαβαινω και διαβαζω απο πολλες εδω ειναι οτι οντως δεν ασχολουνται με το σπέρμα τα κεντρα εξωσωματικής, εκτος αν υπάρχει σοβαρό θεμα.. εγω επειδη μενω σε επαρχια και παλευαμε να φτιάξουμε το σπερμα πριν ξεκινήσουμε τις διαδικασιες εξωσωματικης και οντως καποια πράγματα βελτιώθηκαν, μετά φυσικά απο αλλαγες ανδρολογων, μικροβιολογικων και επεμβαση κηρσοκηλης δεν εχω αντιστοιχη εμπειρια.. αλλα ο γυναικολογος μου που με παρακολουθει χρονια και εχει επαφη με τον εξωσωματιστη παντα μας σύστηνε βιταμίνες για το σπερμα και καλλιεργειες πριν την ωοληψια.. και τωρα διαβαζοντας το σχολιο σας θυμήθηκα το καλοκαιρι που μιλώντας με γενετιστή μου τονισε τη σημασια του dfi στο σπερμα και μου είχε πει ποτε μα ποτε να μην κανουμε ωοληψια αν ειχε υψηλο πυρετο ο ανδρας το τελευταιο τριμηνο της ωοληψιας.. αν το δεχτει μου λεει το κεντρο ειναι σαν να σας λεει ελατε να σας κλεψουμε! Θα παει στραβα η ωοληψια και θα ξερεις τον λογο.. δυστυχώς ομως το κεντρο ποτε δεν ρωτουσε για αυτο.. μονο ο κοβιντ μας μαρανε να τρέχουμε να κανουμε τεστ εμεις οι γυναίκες  τελευταια στιγμη  ..

On 1/1/2025 at 3:09 ΜΜ, MK2012 είπε:

Αυτό με τα μικρόβια το είχα ρωτήσει και εγώ γιατί συνέχεια έδειχνε μικρόβια η καλλιέργεια του άντρα μου και μας είχαν πάει από το εμβρυολογικό πως δε πειράζει γιατί επιλέγουν το κατάλληλο σπερμα και απομονώνουν τα βακτήρια. Νομίζω όντως ο ανδρολογος θα δώσει τη λύση.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα Αλεκάκι μου είπε να είμαι εκει 6 - 6.30..Τι ώρα λές να τελειώσουμε?

Τα χειρουργεια τα κρατανε ή παει με σειρά προτεραιότητας?

Αν κρίνω από τον Άγγελο τα ψιλοκρατάνε. Λογικά θα έχεις τελιώσει μέχρι τις 09.00 - 09.30!!! 12 με 1 θα είσαι στο δωμάτιο... εκεί θα είμαι!!!!!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά ο μικρός στην κοιλιά μου έχει δώσει ρέστα!!!! Αυτός θα βγει από μόνος του σε λίγο!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Η Κίμι, η Σπιρουλίνα και το μοσχομπίζελο θα έχουν γεννησει και αυτές τώρα.... να ζήσουν τα μωράκια τους. θα περιμένω επίσημη ενημέρωση για τη λίστα μας ε??

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

πηγατε για υπνο????? εμεις ειχαμε αγγαρειες παλι οποτε το ξενυχτησαμε......... :D:D:D:D

αποτι μου ειπαν μαια και dr θα παω κατα τις 8 το πρωι και μεχρι τις 1 δε θα χουμε τπτ απλα θα περιμενουμε να ενεργησει το χαπι και μετα βαζουν τους πονους και οοοοοοοοοσο παει!!!!!!!!!!!! πιο πολυ εχω αγωνια για τη καταληξη... πως θα ναι η γεννα, αν θα αποφυγουμε τη ΚΤ κλπ ΑΛΛΑ πανω απολα να ναι καλα τα μωρακια μας!!!!!!!!!!!!! ε δε θα σκασουμε κι ολας.........

αυριο πρωι θα παω για τις τελευταιες αιματος και καρδιογραφημα να μη τα χρυσοπληρωσω στη κλινικη, ετσι συμβουλεψε ο dr....

καλο μας ξημερωμα!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλημερα κοριτσακια!!!

σημερα δεν εχουμε γεννητουρια???

κοιμηθηκατε οι φρεσκο μανουλες???

εγω νυστααααζω....ειχε ψιλοπονακια χθες μεχρι τις 12, ξυπνησε στις 2:30 κ ξανακοιμηθηκε στις 4 και μετα στις 7:30 γιατι ειχαμε να παμε στο ελενα για τον ικτερο αλλιως θα τον τρεναρα κι αλλο. ενταξει ειναι και αυτος , επεσε κι αλλο. παει κι αυτο.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!κοιμουνται τωρα και τα 2 και ειπα να δω τα νεα σας.

εμας ηρθε σημερα η παιδιατρος τα μετρησε τα ζυγισε τα ακουσε μου ειπε και 5 πραγματα και ολα καλα!!!!η μπεμπα ψηλωσε 4 ποντους και ο μπεμπης 2!!!

η μπεμπα ειναι παρα πολυ γκρινιαρα με το που την αφηνουμε στο πορτ μπεμπε σπαραζει στο κλαμα,αμα την παρουμε αγκαλια σταματαει και μου ειπε σημερα η γιατρος οτι ειναι επειδη ηταν στην θερμοκοιτιδα και δεν εζησε την αγκαλια και τα χαδια και τωρα τα θελει,γι'αυτο να μην της τα στερησουμε.οπωτε υπομονη!!!

ιριδα και εσυ γεννας την τεταρτη ε?αντε κοριτσια καλη λευτερια να εχεται,αλεκα και για σενα οι ευχες!!!!καλα θα σε παραω και τηλεφωνο αλλα αργα γιατι να κρινω απο την μαστουρα που ειχα εγω.......:-P

α για τα πονακια μου ειπα η παιδιατρος οτι καλο κανει και το τσαι απο μαραθο της μιλουπα

fCS8p3.png

Γεια σας κοπελιές!!

Όλες καλά βλέπω, άλλες περιμένουν, άλλες υπομένουν....

Εμείς χθες είχαμε λίγο διαφορετικό πρόγραμμα: 12 με 4.30 το ξημέρωμα...

Πάντως ούτε πείναγε, ούτε πόναγε, και όποτε λερώθηκε τον άλλαξα αμέσως και όποτε τον έπιασε λόξυγγας τον έβαλα στήθος κ πέρασε. Πολλά ρεψίματα όμως και γουλιές!!

Λέτε να με παίζει μπάλα και απλά να μην θέλει να κοιμηθεί;; Από τώρα;;; Δεν με παίξανε οι τρεις προηγούμενοι θα με παίξει το στερνοπούλι;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...