Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλεναδααααααα!!!!τι κανει η κουκλιτσα σου?Χαθηκαμε.

πολυ ωραια θα ηταν ε?Ακριβα ομως τα παγωτακια βρε παιδι μου!!!και εμεις που ειμαστε επαρχια..αστο δεν συμφερει καθολου!!!!

Καλά είμαστε Θεανούλη.. Η μπεμπούλα ειναι μια χαρούλα, να την φάς..Αστα έχω φάει μεγάλο κόλλημα σου λέωωω.. :lol: :lol: :lol:

Η δικιά σου η φρατζολίτσα τι κάνει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθε και η παιδιατρος και καναμε το πρωτο μας εμβολιο!!!!

η μπεμπα εχει ξεραθει στον υπνο και οταν ειναι ξυπνια εχει την φατσα,σαν να την εδερναν ολη μερα και τωρα ειναι στον κοσμο της:lol::lol::lol:

ο μπεμπης σε ενα λεπτο γελουσε,ελπιζω να του παει καλα και μετα.

η γιατρος ειπε αν κανουν απο 37,2 και πανω λιγο ντεπονακι.

για τον μπεμπη μου ειπε καλα κανω και τον αφηνω το βραδυ,αφου ξυπναει και απο μονος τους στις 6 ωρες μια χαρα.

για την μπεμπα ειναι πολυ ευχαριστημενη γιατι πηρε 1 κιλο σε 1 μηνα και παραλιγο να με δειρει:lol::lol: γι'αυτην μου ειπε οτι μπορω και ανα 4 ωρες και να πεινει οσο θελει αυτη να μην την πιεζω.

ο μπεμπης 4600 και 56εκ.

η μπεμπα 3600 και 54εκ.

αυτα τα νεα μας!!!

λιτσακη απο τον ναρλι σιγουρα θα παρω τα "κουτια" και τα εσωρουχα που ξετρελαθηκα!!!!επισης εχει και παρα μα παρα πολλες μπομπονιερες.

γαι τα ρουχα δεν ξερω ακομα

ο αρης μου ειπε κατα τον μαρτη να παμε καμια εκδρομη μεχρι την καβαλα ευκαιρεια ειναι να τα δουμε και απο κοντα,αλλα το καλο ειναι οτι τα στελνει παντου.

fCS8p3.png

οποια ειναι αθηνα ενα καταπληκτικο μαγαζι στο περιστερι ειναι το ροζ-σιελ εχει και site αλλα δεν λεει πολλα απο κοντα φτιαχτει <<παπαδες>>.ειναι μια κοπελα η κατερινα αν πατε ζητηστε γιατι εχει και υπαλληλους,σου φτιαχνει οτι θες

Στο Περιστερι έχει άλλο ενα φανταστικο που κάναμε τις μπουμπουνιέρες και τα προσκλητηρια του ανηψιού.. Είναι μια κυρία που κάνει υπέροχα πραγματα.. Ακούς Μαριάνθη που μένεις Περιστέρι και συμπεθέρα που μένεις Χαιδάρι? Όποια θέλει ας μου πει να της στείλω πληροφορίες.. Και εμεις εκει θα πάμε..

jtse εχεις τον λαγο?εγω εχω την μαιμου απο το mothercare τα τελευταια που ειχα παραγγειλει.βλεπω την βαζεις εκει ε?αμα ειναι να τους δοκιμασω και εγω!!

α ρωτησα για το οtrisalin και μου ειπε μεχρι 2-3 φορες την μερα οταν βλεπω οτι εχει μυξες που μπαινοβγαινουν οπως αναπνεει.επισης μου ειπε οτι κανει ζημια αμα ρουφας πολυ δυνατα.

τις υπολοιπες με ορο οπως ειπε η ελενη.

fCS8p3.png

ηρθε και η παιδιατρος και καναμε το πρωτο μας εμβολιο!!!!

η μπεμπα εχει ξεραθει στον υπνο και οταν ειναι ξυπνια εχει την φατσα,σαν να την εδερναν ολη μερα και τωρα ειναι στον κοσμο της:lol::lol::lol:

ο μπεμπης σε ενα λεπτο γελουσε,ελπιζω να του παει καλα και μετα.

η γιατρος ειπε αν κανουν απο 37,2 και πανω λιγο ντεπονακι.

για τον μπεμπη μου ειπε καλα κανω και τον αφηνω το βραδυ,αφου ξυπναει και απο μονος τους στις 6 ωρες μια χαρα.

για την μπεμπα ειναι πολυ ευχαριστημενη γιατι πηρε 1 κιλο σε 1 μηνα και παραλιγο να με δειρει:lol::lol: γι'αυτην μου ειπε οτι μπορω και ανα 4 ωρες και να πεινει οσο θελει αυτη να μην την πιεζω.

ο μπεμπης 4600 και 56εκ.

η μπεμπα 3600 και 54εκ.

αυτα τα νεα μας!!!

Και ξαναρωτάω η τρελή η μανούλα.. Εμένα κοιμαται το βράδυ 9 - 10 ώρες και μου ειπε να μην τη ξυπνάω.. Εγώ βέβαια τη ξυπνάω στο 8ωρο.. Ρε κορίτσια δε μένει πολλές ώρες το μωρό μου νηστικό? Εσένα Μαιρούλα σου είπε να την ξυπνάς στο 4ωρο????

Διαφημίσεις

σουπερ τα διδυδυμακια !!! Μπραβο Μαιρουλα, τα κανεις θρεφταρια σιγα σιγα, χαχα.

Ναι Γωγουλα και εγω ειχα ξετρελαθει με τη Μαγια...και ειναι και κατι πολυ διαφορετικο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Και ξαναρωτάω η τρελή η μανούλα.. Εμένα κοιμαται το βράδυ 9 - 10 ώρες και μου ειπε να μην τη ξυπνάω.. Εγώ βέβαια τη ξυπνάω στο 8ωρο.. Ρε κορίτσια δε μένει πολλές ώρες το μωρό μου νηστικό? Εσένα Μαιρούλα σου είπε να την ξυπνάς στο 4ωρο????

αναλογα τα κιλα και ποσο τρωει στο τελευταιο γευμα.

ποσο ειναι γωγουλα και ποσο ειναι το τελευταιο της γευμα?

στο 4ωρο την μπεμπα που ειναι μικρουλα ακομα,αν και ειπε οτι και να την αφησεις παλι αυτη θα πεινασει και θα ξυπνησει απο μονη της.

fCS8p3.png

Για πές ρε Λενιώ καμια ιδέα εσύ που εχεις και την Χριστιάνα και ξέρεις τι αρεσει στα κοριτσάκια.. ;)

ελα που δεν θες να κουραστεις... τα λεγαμε χτες το βραδυ με τη θεανω... ειπαμε εγω ψηφιζω νεραιδα ευτυχια-επιθυμια...

αν σ'αρεσει κ σενα, γιατι η μπεμπα δεν θα διαλεξει μονη της, αλλα προσεχε τι θα παρεις, μη τα βλεπει μεγαλη κ σε βριζει!

τα σκεφτομαι κατι τετοια μερικες φορες!

φιλια... παω στο παιδων για το γαλα του μπεμπη. σημερα εχει κανει 3 φορες εμετο... πρωτη φορα σημερα τον επιασε αυτο το πραγμα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τσεκαρε ποσο βαρος εχει παρει τωρα, τον δευτερο μηνα και μετα πραττεις αναλογα.;) Δεν ξερις?...ο ύπνος θρεφει τα μωρα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

τσεκαρε ποσο βαρος εχει παρει τωρα, τον δευτερο μηνα και μετα πραττεις αναλογα.;) Δεν ξερις?...ο ύπνος θρεφει τα μωρα...

ναι ναι μου ειπε οταν ενα παιδι ειναι 5 κιλα+ και τρωει και καμια 200 το βραδυ ε δνε θα ξυπνησει στις 6 ωρες.

fCS8p3.png

Σε σύνολο ολη την ημέρα τρώει άπο 800 - 900 γραμμάρια..

Συνήθως στο τέλευταίο γεύμα πίνει 150 μλ.. Kαι το βάρος της δεν έχω ζυγαριά για να την ζυγίσω.. Μαζί μου που τη ζύγισα φαινόταν οτι είχε πάρει 10 μέρες αφου είχε έρθει η γιατρός περίπου 600 γρ.. Δείχνει οτι έχει πάρει αρκετά αλλά δε ξέρω πόσο..

Μήπως πρέπει να την ξυπνάω ρε γμτ?

Στον πρώτο μήνα ειχε πάρει σε 28 μέρες 1400 γρ..

Λένιώ ευχαριστώω..

ο δικος μου που δεν ειναι καλα καλα 6 κιλα, ήπιε εχθες 180 στις 9, κοιμηθηκε στις 10 και ξυπνησε στις 4.

221882cb0gkyh7q4.gif

Συνήθως στο τέλευταίο γεύμα πίνει 150 μλ.. Kαι το βάρος της δεν έχω ζυγαριά για να την ζυγίσω.. Μαζί μου που τη ζύγισα φαινόταν οτι είχε πάρει 10 μέρες αφου είχε έρθει η γιατρός περίπου 600 γρ.. Δείχνει οτι έχει πάρει αρκετά αλλά δε ξέρω πόσο..

Λένιώ ευχαριστώω..

Συνολικα ποινει μια χαρα, οπότε την κοβω να εχει παρει τουλαχιστον ενα κιλο. Μη βασανιζεσαι αδικα

221882cb0gkyh7q4.gif

Λένιώ ευχαριστώω..

ε κοπελια τρωει πολυ!!!!!γι'αυτο δεν ξυπναει!!!!!δηλαδη περιπου ποσο ειναι?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...