Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το τσιρκο θα το εκανα πιο πολυ σε αγορακι. Όχι ότι ειανι αγοριστικο αλλα τα κοριτσια εχουν πιο πολλες επιλογες;)

QUOTE]

Για πές βρε Αλέκα καμιά άλλη γνώμη..

Αν και εγώπρος το καρουσέλ και τα αλογάκια κλείνω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

α, και για τραπεζι λεω να κανουμε μονο σε γονεις, αδελφια κ οικογενεια νονου σε κανενα ωραιο μεζεδοπωλειο. τι λετε?

και εμεις τα ιδια νλεμε να κανουμε αν και εγω θελω κατι πιο καλο!!!!

ο αντρας μου λεει πως ειναι τζαμπα λεφτα!!!να ταισουμε ολους τους ασχετους!!θα δουμε τι θα κανουμε ...Αναλογως τα οικονομικα μας!!!

θεανω δες αυτο για γοργονα σελ.187 θα κατεβεις.

http://www.narlis.gr/cat/labades_nikos.pdf

Ρε συ Μαιρη εχει απιστευτα πραγματακια ,,,ξετρελαθηκα!!!!

Καλημέρααααααααα κιόλαςςς...

Φιλεναδααααααα!!!!τι κανει η κουκλιτσα σου?Χαθηκαμε.

Εβαλα στο προφιλ φωτο υης ριανας απο βαφτιση να δειτε το στεφανακι και τα εσωρουχα οσο φαινονται.

Ο παγωτατζης κοριτσια ειναι πανακριβος εξαρταται απο τα ατομα που εχετε.εγω ειχα παραγγειλει παγωτο αντι γλυκο απο ζαχαροπλαστειο τα εφερε τελευταια στιγμη για να ειναι ακεραια σε κυπελλακι χαρτινα με looney,ειχα παρει κλοουν και μια νεραιδα-κοπελα που εβαφε τα μικρα για 1 ωρα κοστιζαν 300 ευρω + τα μεταφορικα επαρχιας

πολυ ωραια θα ηταν ε?Ακριβα ομως τα παγωτακια βρε παιδι μου!!!και εμεις που ειμαστε επαρχια..αστο δεν συμφερει καθολου!!!!

εμενα ειναι ψευτικο φοβηθηκα για αλλεργιες γιατι εγω ειμαι αλλεργικη στα λουλουδια.

εγω της το φορεσα οταν την πηγα γιατι μετα το φορεμα της βαπτισης ειχε καπελο

η φωτο γραφια ειναι οπως την πηγα εγω στην εκκλησια

εγω απο lapin το ειχα παρει οπως ειπα 70 ευρω ειχε σε δυο αποχρωσεις αυτο ειναι με λιγο ροζ το αλλο ηταν εντελως λευκο

Πανεμορφηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!:P:p

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

οποια ειναι αθηνα ενα καταπληκτικο μαγαζι στο περιστερι ειναι το ροζ-σιελ εχει και site αλλα δεν λεει πολλα απο κοντα φτιαχτει <<παπαδες>>.ειναι μια κοπελα η κατερινα αν πατε ζητηστε γιατι εχει και υπαλληλους,σου φτιαχνει οτι θες

Oju1p2.png

sIvCp2.png

hellooooooooooo

βλεπω τα σαιτ δινουν και παιρνουν ε??????????

Το μωρακι ρουθουνίζε χωρις να βλεπω ομως μυξουλες και του σηκωσα το στρωματακι οσο πιο ψιλα μπορουσα και κοιμηθηκε μια χαρα.

βρε ελενη το ιδιο μου κανει και μενα η μπουμπου και δε ξερω τι να κανω... αυτο το otrisalin Που ρουφαει τις μυξουλες δεν το θελω γιατι λεει μπορει να κανεις ζημια στο τυμπανο... και εγω αποταν γεννηθηκε την εχω με κλιση σε ολα τα κρεβατακια, ρηλαξ κλπ τι αλλο να κανω??? σημερα ηρθε και η κοπελα για καθαρισμα και ειχαμε ανοιχτα να αεριστει το σπιτι......

Αν ειναι δυνατον ρε κοριτσια!εμενα νυσταζει χασμουριεται αλλα γκρινιαζει κ δεν κοιμαται!τον κουναω με το ριλαξ κοιμαται κα μετα απο λιγο παααλι τα ιδια!

κι μενα τα ιδια κανει... μολις τη βαλουμε κατω ξυπναει!!!!!!!!!!!!! τελικα χτες ξυπνησε 08.00 και ξανακοιμηθηκε 21.00 ολη μερα στο ποδι μιλαμε δε κουραστηκε??????? και το βραδυ μη φανταστειτε οτι επεσε τεζα, παλι ξυπνησε 2-3 φορες για φαι μεχρι τις 08.00 και ευτυχως σημερα τωρα κοιμαται..... για να ειδουμεεεεεεε

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

κοριτσια γεια σας κι απο μενα!!!

η βραδια ευτυχως δεν ειχε πολλα ευτραπελα!!

η μπεμπα εφαγε και 11.30 κοιμηθηκε μεχρι τις 6.30 το πρωι!!τυχερος ο μπαμπας της!;)

ο μπεμπης κοιμηθκε 12.15,αφου τελειωσαμε το φαγητο και στις 3.30 ξυπνησε να ξαναφαει:confused::confused::mad:φυσικα επαιξε κιντερτε!!!ηπιε 80 και ξεγελαστηκε!!!κοιμηθκε παλι και ξαναξυπνησε στις 5.10 πιο φουριοζος αυτη τη φορα!!του εδωσα αλλα 40 και τον παιδεψα με πιπιλα μεχρι τις 6 που τελικα ηπιε και 100 γαλα!!ελπιζω να μην το κανουμε πολλες μερες για να το κοψει επιτελους το βραδινο..κατα τις 7 παρα ταισα κ τη μπεμπα..μια χαρα!!!καπακι ξυπνησε ο στρατος αλλα τον πηγα στη πεθερα κι ετσι μπορεσα να κοιμηθω μια ωριτσα ακομη!!:D:D:Dαπο κεινην την ωρα τους παω τουλαχιστο στο 3μισαωρο..πρεπει επιτελους να φτιαξουν προγραμμα!!!:wink:

αρχισατε τα σχεδια..εγω δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου..

μαιρη απο το ναρλη θα τα παραγγειλεις??

ιωαννα αυτη που λεω ειναι θεσνικη.

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

και εμενα ρε κοριτσια μερες μερες αλλες ειναι ενταξει και αλλες ρουθουνιζει δεν μπορει να αναπνευσει.

και μενα ειδικα ο μπεμπης κοιμαται την ημερα πιο καλα στο ρηλαξ επειδη εχει λιγες μυξουλες..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Εμένα όσο δεν κοιμήθηκε η μπέμπα τις δύο προηγούμενες μέρες το κοιμάται σήμερα. Και μαζί της ξεράθηκα και εγώ το πρωι γυρνώντας απο το σχολείο της Ζέτας. Σας διάβαζα κατά διαστήματα αλλά δεν μπορούσα ν΄απαντήσω.

Εύη μου σας νιώθω όλες τόσο κοντά που δεν σκέφτηκα καν ότι μιλούσες για το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εγώ δεν ξέρω ακόμα για θέμα της βάπτισης. Μου άρεσε και η μπαλαρίνα αλλά αυτή την φορά θα χρησιμοποιήσω μάλλον έντονα χρώματα ενώ στην Ζέτα ήταν περισσότερο ροζ παλ. Έχω δει μερικά στο αντίστοιχο θέμα του parents με φούξια και λαχανί ή με κόκκινο καρό αλλά ακόμα δεν έχω κατασταλάξει. Εδώ δεν έχουμε νονό, στο τέλος μου φαίνεται θα κάνουμε ονοματοδοσία!!!

3qg3p2.png qfe4p2.png

Έβαλα κάποιες νέες φωτογραφίες. Αν μπειτε προσέξτε αυτή που κοιτάει η μπέμπα την Ζέτα. Το βλέμμα της αλλά και η συνομιλία τους είναι όλα τα λεφτά. Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να βάλω βίντεο από την συνομιλία τους όπου μόλις η μπέμπα βλέπει την Ζέτα την πιάνει λογοδιάρροια και προσπαθεί να μιλήσει.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Για πές βρε Αλέκα καμιά άλλη γνώμη..

Αν και εγώπρος το καρουσέλ και τα αλογάκια κλείνω..

Γωγουλι μου αν ειχα κοριτσακι θα της εκανα ή γοργονα με βυθο, ή μαγια η μελισσα! Νομιζω το δευτερο γιατι δεν ειμαι πολυ ναζιαρα γυναικα...ουτε πολυ ροματικη... αγγουρι θα με ελεγα.

Παντως και τη γοργονιτσα με το βυθο θα την εκανα λιγο δυναμικη...

Για τη μελισσουλα φαντασου, ήλιοτροπια για στολισμο, και γενικα να επικρατει κιτρινο ασπρο και σκουρο καφε.

οποια ειναι αθηνα ενα καταπληκτικο μαγαζι στο περιστερι ειναι το ροζ-σιελ εχει και site αλλα δεν λεει πολλα απο κοντα φτιαχτει <<παπαδες>>.ειναι μια κοπελα η κατερινα αν πατε ζητηστε γιατι εχει και υπαλληλους,σου φτιαχνει οτι θες

Λοιπον στο θεμα της βαφτισης βλεπω ότι η Ριανα ειναι σουπερ οργανωμενη, ενημερωμενη και καλαισθητη!!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γωγω, αυτα ειναι θεματα για αγορακια... κρατησου να τα κανεις για τον γιο!!!

Για πές ρε Λενιώ καμια ιδέα εσύ που εχεις και την Χριστιάνα και ξέρεις τι αρεσει στα κοριτσάκια.. ;)

Γωγουλι μου αν ειχα κοριτσακι θα της εκανα ή γοργονα με βυθο, ή μαγια η μελισσα! Νομιζω το δευτερο γιατι δεν ειμαι πολυ ναζιαρα γυναικα...ουτε πολυ ροματικη... αγγουρι θα με ελεγα.

Παντως και τη γοργονιτσα με το βυθο θα την εκανα λιγο δυναμικη...

Για τη μελισσουλα φαντασου, ήλιοτροπια για στολισμο, και γενικα να επικρατει κιτρινο ασπρο και σκουρο καφε.

Μου αρέσει πολύ η ιδέα σου Αλεκάκι.. Super η μαγια μέλισσα..!! :P :p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...