Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!τι κανετε????εγω που λετε οχι απλα δεν εχω φαντασια αλλα βαριεμαι και να ψαξω...

εν το μεταξυ ο μικρος μου εχει τοση γκρινια που μου εχει τεντωσει τα νευρα!...

ουαου αλεκα 180 ο μικρος?????τοσο τρωει και το δικο μου συνεχεια εκτος απο κανα 2 φορες τη μ=ερα που τρωει και 220...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν εχω μπει τοση ωρα γιατι οπως λεει κ η μαριανθη εχω ενα πολυυυυυυ ζορικο γιο!

ακομα παλευω να τον κοιμισω!!!!!! εχει φαει το καταπετασμα, εχει χεσει κ γω δεν ξερω ποσες φορες, εχει πολλα αερια κ το ματι γαριδα!!!

εδω εγω κοντευω να αληθορισω απο τη νυστα κ αυτος τιποτα!!!ολο αυτο ακουω οτι θα στρωσει, αλλα τιποτα...μαλλον θα στρωσει στο στρατο...

παντωσ εαν δεν ειχα κ εσας να ξεσπαω λιγο σιγουρα θα ειχα παρει σβαρνα τους ψυχιατρους...

Ευανθια καταλαβαίνω την κούρασή σου γιατί τα ίδια - ισως και χειρότερα περασαμε με το Μαρκελλο. Μεχρι και τον 4ο μήνα ήταν η προσωποποίηση της γκρίνιας. Ετρωγε ανελειπως κάθε 3 ώρες, ήθελε μόνο αγκαλιά, μπρούμητα στον αερα (αεροπλανακι), δεν στεκόταν πουθενα, ούτε σε ριλάξ, σε καρότσι. Τον έβγαζα βόλτα για να ηρεμήσει και στο δρόμο έκλαιγε και τον γυμναγα πίσω τρεχοντας. Και άλλα πολλά. Σταδιακά άρχισε να ηρεμεί, αλλά τη γκρίνια μπορώ να πω τη είχε σε όλη τη βρεφική ηλικία. Από τους 10 μήνες και μετά αρχισε να αλλάζει προς το καλύτερο. Σημέρα, είναι γλύκας. Δεν με κουραζει καθόλου.

Κουραγιο, τα καλύτερα ερχονται!!!:-P

Αν ειναι δυνατον ρε κοριτσια!εμενα νυσταζει χασμουριεται αλλα γκρινιαζει κ δεν κοιμαται!τον κουναω με το ριλαξ κοιμαται κα μετα απο λιγο παααλι τα ιδια!

Ετσι εκανε χθες ο δικος μου απο τις 5 και τελικα κοιμηθηκε 12.10:sad:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Αν ειναι δυνατον ρε κοριτσια!εμενα νυσταζει χασμουριεται αλλα γκρινιαζει κ δεν κοιμαται!τον κουναω με το ριλαξ κοιμαται κα μετα απο λιγο παααλι τα ιδια!

το ιδιο εκανε ο δικος μου εχθες το βραδυ μετα τις 23.00!!!!

καλημερα!!!!

fCS8p3.png

θεμα για κοριτσι ειναι και η γοργονα!

αλλα μπορειτε να κανεται και το αλλο,μπειτε σε ενα σαιτ που εχει βαφτιστικα,πατε στα κουτια-λαμπαδες και δειτε τα με την σειρα,μπορει να δειτε κατι που θα σας αρεσει και ξεκινησεται ετσι το θεμα.

fCS8p3.png

καλημερα κοριτσια!

ειχαμε μια πολυ δυσκολη νυκτα, δεν σας πρηζω με λεπτομερειες, κ εχω οικονομησει εναν ωραιοτατο πονοκεφαλο!

πολυ ωραιες ιδεες για τα βαφτησια!ειδικα αυτο με τις σαπουνοφουσκες μαιρη τελειο! θα το κανω κ εγω! α, κ τα εσωρουχα τρελλα!!! τι εχουν βγαλει βρε παιδι μου!!! επισης αντι για καραμελιτσες κ γλυφιντζουρια εχω δει σε βαφτισεις που εχουν εναν παγωτατζη με καροτσακι κ κερναει ολους παγωτο! αυτο λεω να κανω εγω.

ευουλα, καλη επιτυχια!!! πες μας αποτελεσματα!!! να το κανουμε κ εμεις?

αλεκα, ειδες??? αμα τα πιανει ειναι να τα ...πνιξεις!!!

μαρκελλακι, ευχαριστω πολυ κοπελα μου!!! αντε να δουμε ποτε θα ηρεμησει!!!

παω γιατι γκρινιαζει παλι!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

επισης και αυτο το οποιο εχει απιστευτα πραγματα!!!μερικα ειναι λιγο κιτς αλλα εχει και μερικα τελεια!

και για την ομορφακια για πριγκιπα και για την θεανω

http://www.narlis.gr/cat/koutia_bοula1.pdf

fCS8p3.png

Kορίτσια εμεις για βάφτιση σκεφτόμαστε 2 θέματα..

Το ενα ειναι¨καρουσέλ¨με ανεμομυλάκια πολύχρωμα, καρώ τραπεζομάντηλα, και κουνιστά αλογάκια δεξιά κι αριστερά.

Και το άλλο που σκέφτεται ο Στάθης πιο πολύ ειναι τσίρκο.. Με κλόουν και τέτοια..

Αντι για γλυκάκι σκεφτόμαστε και εμεις παγωτάκι απο τον κλασικό παγωτατζή..

Ποιό θέμα σας αρέσει πιο πολύ ?

ρε μαιρη... εμενα αρνειται να τον ανοιξει τον παλιοναρλη... γιατι?

μπαινεις απο explorer?καμια φορα εχει επιλογες να μην ανοιγει καποια για να σε προστατεψει....για δες και απο motzila.

η μπες απο το σαιτ narlis.gr

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...