Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

νομιζω οτι η μπομπονιερα ειναι ακριβως οπως θελει τον μικρο πριγκιπα!!!!

ακριβως ομως!!!! με προλαβες μαιρουλα!!

thanks kimi mou!!:D

αν με βοηθησεις κι αλλο, δεν θα ζητησουμε προικα απο τον Χρησταρα σου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι βρε,αυτο ψαχνω,στα κοριτσακια μας θα παρουμε και ενα βρακακι,το αγορι δε χρειαζεται

που συνηθως ειναι σετ με το φορεματακι, κ εχουν κ κορδελα για το πλουσιο μαλλι τους! εκτος αν θες να βαλεις στεφανακι με γυψοφυλη(καλα το εγραψα?)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλημερα,για αγορακια εμενα μου αρεσουν και οι πειρατες που ειναι της μοδας,ο βατραχος-πρηγκιπας,ο μικυ μαους,ποδηλατης,κατι με αυτοκινητακια(cars) .Το ναυτακι το θεωρω παρα πολυ φορεμενο ,παλιομοδιτικο και βαρετο.ΕιμαΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ .οταν βαφτισα τα ειχαν ολα ναυτικα λογω μπαμπα που ασχολειται με καραβια αλλα ρε κοριτσια στον γαμο τους εγινε σε καραβι παλι τα ιδια στην βαπτιση μια απο τα ιδια σε γενεθλια τα ιδια κατανταει αηδια

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Καλημερα,για αγορακια εμενα μου αρεσουν και οι πειρατες που ειναι της μοδας,ο βατραχος-πρηγκιπας,ο μικυ μαους,ποδηλατης,κατι με αυτοκινητακια(cars) .Το ναυτακι το θεωρω παρα πολυ φορεμενο ,παλιομοδιτικο και βαρετο.ΕιμαΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ .οταν βαφτισα τα ειχαν ολα ναυτικα λογω μπαμπα που ασχολειται με καραβια αλλα ρε κοριτσια στον γαμο τους εγινε σε καραβι παλι τα ιδια στην βαπτιση μια απο τα ιδια σε γενεθλια τα ιδια κατανταει αηδια

συμφωνω....για αυτο δεν θελω θεμα στη βαφτιση του μικρου....θελω να βαλω μπομπονιερα βαρκουλα που να γραφει και το όνομα αλλα επειδη ειναι βαρετο το ναυτικο πια, μπορει τα αλλα να τα κανω όλα διαφορετικα. Ή ισως συνδυασω τη βαρκουλα με το βυθο της θαλασσας...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

που συνηθως ειναι σετ με το φορεματακι, κ εχουν κ κορδελα για το πλουσιο μαλλι τους! εκτος αν θες να βαλεις στεφανακι με γυψοφυλη(καλα το εγραψα?)

Λοιπον στην ριανα ειχε βρακακι με φρου-φρου και φανελακι τιραντε σαν φορεματακι ενα πραγμα τα αγορασα χωριστα(εγω αγορασα τα βαφτιστικα)

και στεφανακι γυψοφυλλη αλλα ψευτικο εκανε 70 ευρω απο λαπεν ολα.Αυτα περισυ θα προσπαθησω να βαλω φωτο

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

αλεκα, για πολυ προκομενη με εχεις που θα τα φτιαξω κ μονη μου!! ουτε ενα αυγο δεν ξερω να βρασω, θα φτιαξω κ μπομπονιερα? ειπαμε να μη κανουμε τραπεζι, να παρει ο κοσμος μια αξιοπρεπη μπομπονιερα... επισης, συμφωνω πολυ με το τσιρκο ως θεμα! κ το βλεπω πιο πιθανο να καταληγω εκει, γιατι ο πριγκηπας ειναι πολυ δυσευρετος ο ατιμος! αν δεν παω ομως καμμια βολτα δεν θα μαθω τι υπαρχει...

κιμι, οι πεταλουδες ειναι πανευκολο θεμα... θα ψαχτουμε!!!

chicken, εμενα η ηρωιδα που μου αρεσει ειναι η tinkerbell, αλλα δεν νομιζω να βρεις κατι με αυτη τη κοπελια... σπανιο θα ειναι.

rianna, κ εγω με τα ναυτακια τελικα εχω θεμα, αλλα τα καναμε στον νικηφ. γιατι ως πρωτο, απο τη χαρα μας, δεν σκεφτηκαμε κ τπτ αλλο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Λοιπον στην ριανα ειχε βρακακι με φρου-φρου και φανελακι τιραντε σαν φορεματακι ενα πραγμα τα αγορασα χωριστα(εγω αγορασα τα βαφτιστικα)

και στεφανακι γυψοφυλλη αλλα ψευτικο εκανε 70 ευρω απο λαπεν ολα.Αυτα περισυ θα προσπαθησω να βαλω φωτο

εμενα ηταν Μαιο, το εβαλε κ το καλσον κ το μακρυμανικο φορεματακι, φυσαγε κιολας, ξυλιασαμε.

κ εμενα εβαλε στεφανακι απο ανθοπωλειο ομως, η νονα της ειχε αναλαβει κ οργανωσει ολο τον στολισμο. αλλα παντα στεναχωριεμαι οταν τη βλεπω, με το στεφανακι, γιατι το μαγουλακι της ηταν καμμενο απο εγκαυμα κ ειχε μεινει η κοκκινιλα. κ αυτο το ζωον ο φωτογραφος, χαμπαρι... να τη τραβηξει απο το αλλο προφιλ. τελικα καναμε αυτες τις φωτο ασπρομαυρες κ τελειωσε!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

παει ρε παιδια.. θα με τρελλανει αυτο το παιδι!

τιγκα στο σαλιο ειναι συνεχεια, κανει κ φουσκες, σημερα θα του βαλω σαλιαρα, κ κοιταω τα κατω ουλα, κ ειναι λιγο ασπρα... πρεπει ομως να φουσκωσουν κ λιγο απ'οτι θυμαμαι. γιατι βιαζεται αυτος? τα αλλα τα ειχαν βγαλει τον απριλιο. θα μας κοβει τπτ δαγκωνιες.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αχου το μωρε....άντε ρε γμτ.. να μεγαλωσουν λιγο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

οχι ομως τοσο γρηγορα!!

για το παραμυθι συνεχιζεται που ελεγες πριν...

της μανας μου της εχει κολλησει οτι ηταν προμελετημενο το εγκλημα.

εχω ενα καδρακι με 3 θηκες για φωτο, επιτηδες κ αυτο!

"ηξερες εσυ..."

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

το πιστευω... αληθεια το λεω. Το ηθελες υποσυνειδγτα για αυτο και εγινε. Πιστευω περισσοτερο στην δυναμη της σκεψης παρα στην δυναμη της πραξης...

221882cb0gkyh7q4.gif

ελενη περαστικα..η νυχτα ειναι μεγαλη και για μενα σημερα!!θα σου κανω παρεα νοητα!!!

μαριανθη μου ευχαριστω!

Tην χρειάζομαι την συμπαράσταση.....;)

Αλεκακι μου γλυκο ο ορισμος της κακιας μανας θα ηταν αν αφηνες το μωρο αταιστο για να μαθει επειδη γκρινιαζει...προσπαθησες 3 φορες και ο μικρος απλα ισως να ηθελε τον μπαμπα του ή να ειχε διαισθανθει τον εκνευρισμο σου και να τσινουσε..το αποτελεσμα μετραει και αυτο ειναι οτι το μωρο εφαγε και ηταν χαμογελαστο :)

Ελενιτσα ελπιζω να μην ειναι τπτ...περαστικα!!!!

Ευουλα μου καλη επιτυχια!!!!

Κοριτσια που θηλαζετε ποσες φορες ξυπνατε το βραδυ???Με τον θηλασμο τι σκοπευετε να κανετε οσες θα γυρισετε στην δουλεια???

Απο στιγμη σε στιγμη τους περιμενω...ΟΙΜΕ!!!!

Απο 1 εως 2 και αλλες 2-3 για τον Γιαννη....

:)

παλι σεξ??????:lol::lol::lol:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

το πιστευω... αληθεια το λεω. Το ηθελες υποσυνειδγτα για αυτο και εγινε. Πιστευω περισσοτερο στην δυναμη της σκεψης παρα στην δυναμη της πραξης...

σ'αυτο συμφωνω κ εγω!! λες ομως? γιατι για 3 ξεκινησαμε, κ οταν γεννησα τη χριστ. κ ειπα τελος, κατι με ενοχλουσε μεσα μου. ενω ηξερα οτι πρακτικα δεν πρεπει, λογω δανειου, λογω που ειμαι μονη μου στο σπιτι... τωρα ειμαι οκ, δεν νιωθω να μου λειπει κατι, κ εκτος αυτου, εχω ενα παιδι τοσο ησυχο που δεν το ξαναειχα ποτε αυτο! ετσι για εμπειρια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ξεχασα να πω καλημερα η γαιδουρα,

Καλημέρα!!!!

Ειχαμε ευτυχως ησυχη νυχτα αν εξεραισεις οτι εκανε εμετο ο Γιαννακης λιγο πριν κοιμηθει. Το μωρακι ρουθουνίζε χωρις να βλεπω ομως μυξουλες και του σηκωσα το στρωματακι οσο πιο ψιλα μπορουσα και κοιμηθηκε μια χαρα.

Τωρα κατεβηκα για λιγο στην δουλεια και αν τυχει κατι θα μου τηλεφωνησουν να φυγω ,αν και βλεπω πως παμε καλα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ξεχασα να πω καλημερα η γαιδουρα,

Καλημέρα!!!!

Ειχαμε ευτυχως ησυχη νυχτα αν εξεραισεις οτι εκανε εμετο ο Γιαννακης λιγο πριν κοιμηθει. Το μωρακι ρουθουνίζε χωρις να βλεπω ομως μυξουλες και του σηκωσα το στρωματακι οσο πιο ψιλα μπορουσα και κοιμηθηκε μια χαρα.

Τωρα κατεβηκα για λιγο στην δουλεια και αν τυχει κατι θα μου τηλεφωνησουν να φυγω ,αν και βλεπω πως παμε καλα.

αφου ηταν ησυχη η νυχτα, μακαρι να ειναι κ η μερα τοτε!!;)

εμεις χτες καναμε τον πρωτο μας 8ωρο υπνο! ο μπεμπης δλδ, γιατι τα αλλα 2 λυσσαξανε. καθε μισαωρο, με εκκινηση τις 03.30, ξυπναγανε κ ζηταγανε γαλα, κλαιγανε για να αλλαξουν πλευρο... τα εστειλα σχολειο κ την επεσα ενα διωρακι.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...