Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ήθελα όμως να επιβεβαιώσω πρότα από όλα τι χρειάζεται από την πλευρά των νοννών...

Γράφω μια λίστα... και βοηθήστε με ότι ξεχνάω...

1) Βαπτιστικά ρούχα

2) Εσώρουχα

3) Λαδόπανα

4) Λαμπάδα

5) Μαρτυρικά

6) Σταυρός

7) Παπουτσάκια

Κουτί για τα βαπτιστικά

τα εκλεψα απο την ενοτητα βαφτηση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

παλι σεξ??????:lol::lol::lol:

οχι καλε!εδω ειμαι κοριτσια!αλλα με πηρε μια φιλη στο skype και πιασαμε την παρλα και ξεχαστηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!sorry!μετα μου εκλαιγε το μικρο και τωρα ξεμπερδεψα!αλλα τωρα θα παω για υπνο!!!

ομορφακια τελικα πρωτη κοιμηθηκες!!!!

μπραβο θεανουλα καλα κανεις και ψαχνεις!!εγω δεν εχω κ πολυ ορεξη ρε κοριτσια!....

μαιρη εσυ βρηκες τιποτα?τι θεανω τι βλεπω ετοιμη!καληνυχτα και φιλακια!τα λεμε το πρωι!

Διαφημίσεις

ήηηηηηηηη, γουρουνες ποσα γραψατε....:tongue: Ξυπνησαμε για να ταισουμε τον κυριουλη που ξαφνικα μου κατεβαζει τα 180αρια για πλακα...φτου φτου!

aleca, αυτο που ειπε η μαριανθη ειναι... καταλαβε τον εκνευρισμο σου. ειναι πολυ σκασμενα μερικες φορες!
ναι παιδακι μου, και μια που τα νευρα μου δεν ειναι καλα, μου το κανειν συχνα...
περιμενε να ψαξω να σου πω το κειμενο της προσκλησης εστω...

Μια .....Το παραμυθι συνεχιζεται!!!!!!.

Πρωτον... με συγκινησες παλιοβρωμα.....δευτερον...το παραμυθι γιατι συνεχιζοταν???? Πονηρο μυαλο εισαι...;) και υστερα λες ότι φταιει ο Παυλος...Προμελετημενο, όχι το εγκλημα...το Θαυμα!!!:)

ονειρα γλυκα κ απονηρευτα Ασπουλα μου! ο υπολογιστης σβηστηκε βιαιως απο τον συζυγο, θελω να πιστευω...;)

θέλε...
και εγω εδω ειμαι.εγω το χοντρυνα,ψαχνω φουστανακι που θα την παμε εκκλησια.εγω δεν ειχα εννοια να κλεισω,ειναι δικια μας η εκκλησια.οχι θα σκασω.

να σας ρωτησω κατι,τη βουδα μου την ταιζα κανα τριωρο!!!και μετα ετρωγε ολη τη παλαμη.μηπως πειναγε??

γεννηθηκε 3550 14/11

και σημερα ηταν 5100.καλα ειναι να το αφησω??

ααα και τι να παρω νατιβα 1 'η φρισολακ?

ειπαμε ότι εισαστε τρελες όλες μαζι ε??? Το νατιβα -θεωρητικα- ειναι πιο καλο, αν το πινει...
.με τον μικρο πριγκηπα. εχεις καμμια ιδεα?
Στον Αγγελο ειχα τετοιο θεμα και του ειχα βαλει πρασινο βατραχακι με χρυση κορονα, πανω σε ξυλακι κολλημενο, με παπυρο απο ριζοχαρτο και κατι χαιμαλια...πολυ ωραιο....τοτε ηταν ακριβο, περιπου 5 ευρω αλλα τωρα ειναι πολυ πιοοικονομικα. Επισης μια εναλλακτικη ειναι να τα φτιαξεις μονη σου.

μπραβο θεανουλα καλα κανεις και ψαχνεις!!εγω δεν εχω κ πολυ ορεξη ρε κοριτσια!....!

και εγω ψιλοβαριεμαι...αφου θα αλλαξω παλι γνωμη τελευταια στιγμη, ασε λιγο να περασει ο καιρος...είμαι και μακρυα εγω...

Εγω δεν ξερω αν θα εχω θεμα...αν ναι, τοτε κατι με θαλασσα ή καραβακι...

Ελενιτσα ελπιζω να ειναι καλα ο μικρουλης σου...

Θα τα πουμε το πρωι, φιλακια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Α ξεχασα... Μαιρη, εχεις πολυ ωραιο γουστο, στ' αληθεια...μου αρεσαν τα εσωρουχα αλλα πιο πολυ τα κουτια. Φιλουθκια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Μέσα σε 1 ώρα γεμίσατε 3 σελίδες για πλάκα!! Είπα κι εγώ, τί τ' ανοίγω, θα χουν γράψει κανα 2 μηνύματα μόνο!!Κι εσείς βρήκατε τα πάντα για τη βάφτιση!!Πολύ ωραία τα σάιτ!Ούτε εγώ έχω βρει θέμα. Κάτι άλλο για κορίτσι εκτός από τις νεράϊδες και πριγκήπισσες υπάρχει;;;Γιατί κι εγώ αυτό είναι το πρώτο που σκέφτηκα!Γράψατε τόσα πολλά χθες και ήθελα να γράψω, αλλά ήρθαν ο αδελφός μου η νύφη μου και το ανιψάκι μου και δεν πρόλαβα! Δεν θυμάμαι τίποτις! Πίνω το καφεδάκι μου και η μαμά μου καθαρίζει τα μπαλκόνια μου!!Πολύ γαϊδουριά;; Αλλά λέει δεν πρέπει να κρυώνουν τα πόδια μου γιατί δεν είναι καλό για το θηλασμό,κι εγώ λέω να κάτσω στο κρεβάτι όλη μέρα, όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη μάνα μου!!!

Έκανα ένα μικρό flash back:

Εύη να τα εκατοστήσετε.

Jtse κι εγώ το έχω περάσει αυτό.

Μαριάνθη κουράγιο.

Αλέκα τί τιμές είναι αυτές;;;;;

Ομορφάκια αποκλείεται τα παιδιά σου να τα κανες λατέρνες!!

Μαίρη, kimi, Θεανώ πολύ ωραίες οι ιδέες σας για τη βάφτιση!

Εμείς κοιμηθήκαμε από τις 11 μέχρι τις 6 και τώρα ξανακοιμόμαστε και σκούζουμε και χλιμιντρίζουμε σαν τα άλογα!

chicken καλημερα εγω σκεφτομαι θεμα πεταλουδες,πειτε κ εσεις καμμια ιδεα...

δεν ειναι γαιδουρια κοτοπουλακι,οι μανες δε θελουν εγγονια????ε τωρα καλα να παθουν.

Καλημέρα kimi, κι εγώ τώρα που έκανα μια μικρή αναζήτηση, ανακάλυψα και αυτό το θέμα με τις πεταλούδες! Καμιά ηρωίδα από παραμύθι υπάρχει;

Καλά, η μάνα μου δεν παρεξηγείται, ίσα ίσα που χαίρεται να με βοηθάει! Αχ και μου φερε πάλι ένα σωρό γλυκά, πώς θα αντέξω να μη τα πλησιάσω;;; μελομακάρονα, κανταϊφια, τρούφες (οι αγαπημένες μου!!!!), και κάτι άλλα ετοιματζίδικα σιροπιαστά, σοκολατερά κτλ!!!Θέλει καμία;;;;;)

καλημερα κοριτσακια,

Αλλά λέει δεν πρέπει να κρυώνουν τα πόδια μου γιατί δεν είναι καλό για το θηλασμό,κι εγώ λέω να κάτσω στο κρεβάτι όλη μέρα, όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη μάνα μου!!!
:lol::lol::lol:

chicken καλημερα εγω σκεφτομαι θεμα πεταλουδες,πειτε κ εσεις καμμια ιδεα...

δεν ειναι γαιδουρια κοτοπουλακι,οι μανες δε θελουν εγγονια????ε τωρα καλα να παθουν.

Για κοριτσακια ωραια θεματα ειναι οι πεταλουδες όπως εγραψε η Κιμι, οι γοργονες που μπορει να συνδυαστει με θαλασσα, βασιλισσες και πριγκιπισσες όπως γραψατε, νεραιδες, μαγια η μελισσα (δεν ακουγεται ωραιο αλλα ηταν πολυ ωραιο που το εχω δει. συνδυαζεται με μεγαλους ηλιους για στολισμο και ειναι unisex πιστευω).

Για αγορακια, πριγκιπες, ναυτακι (που μπορει να συνδυαστει με βυθο της θαλασσας), κλόουν, αστροναυτης (ξερετε, αστερια, πλανητες κλπ),

τι άλλο?? Δεν ξερω.. και πολλα ειπα γιατι δεν εχω και πολυ καλη φαντασια..;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...