Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σημερα κοριτσια ξεκινω το κολπο με το κιντερτε για να κοψουν το βραδινο,τουλαχιστον με το χοντρουλη μου!!!!ευχηθειτε μου καλη επιτυχια!!!
καλη επιτυχια!!!!!:tongue::tongue::tongue:
Αλεκακι μου γλυκο ο ορισμος της κακιας μανας θα ηταν αν αφηνες το μωρο αταιστο για να μαθει επειδη γκρινιαζει...!
Φανταζεσαι????? Ο ορισμος της τρελης μανας!!!!!
..το παιδι μου σιγουρα ειναι δικο μου και του Παυλου αλλα εχουν και αυτοι ενα κομματακι του...

εγω απο τον καιρο που αποφασισα να σκεφτομαι ετσι, αγαπησα και το σοι του... όχι όλους.. τους καλους μονο!:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το παιδι μου μενει μακρυα απο οποιον βλεπω οτι δεν το θελει...τωρα αν δεν θελει εμενα αυτος ο καποιος δεν με νοιαζει...αν θελει το παιδι μου ειμαι οκ!!!Δεν θελω μεθαυριο να γυρισει το παιδι και να μου πει "επελεξες εσυ για μενα και μου στερησες καποιους που μπορουσαν να μου δωσουν αγαπη"...

waWmp3.png

9LyAp3.png

η αληθεια ειναι οτι ειστε και μακρια και αν ερθουν δε θαρθουν κ θα φυγουν με τη μια..αλλα οχι και να ξεσκιζεσαι εσυ και αυτοι-ειδικα η κοπελα-να καθονται και να το απολαμβανουν..θα ελεγα να μην κανεις τοσα πολλα πια..ενα απλο φαγητο κ τελος..στο κατω κατω δεν καθεσαι κιολας,ενα μωρο ειναι πολυ σημαντικη και κουραστικη δουλεια..

Ευτυχως δεν θα κατσουν πολυ γιατι εχουν δικη τους δουλεια και πρεπει να γυρισουν γρηγορα...και να ηθελα να κανω πολλα με το βυζι απεξω δεν μπορω...το μονο που με ενοχλει πραγματικα ειναι οτι θα πρεπει να θηλαζω στην κρεβατοκαμαρα και δεν βολευομαι καθολου γμτ...:-( Το σαλονι με τα μαξιλαρια ειναι η αγαπημενη μου γωνια...:lol:

waWmp3.png

9LyAp3.png

υπομονη κοπελα μου!!!!

σας καληνυχτω..ταιζω τον μπεμπη και την πεφτω..με περιμενει πολυ δυσκολη βραδια υποθετω αυριο θα σας εχω νεωτερα..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

καληνυχτα ευακι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια που θηλαζετε ποσες φορες ξυπνατε το βραδυ???Με τον θηλασμο τι σκοπευετε να κανετε οσες θα γυρισετε στην δουλεια???

Mαριανθη μου εγω δεν ξυπναω σχεδον καθολου την νυχτα!!!!!

κοιμομαστε μαζι στο ιδιο κρεββατι,εχω το β#$ι εξω κ οποτε ξυπνηση για να φαει απλα ψαχνει κ το βρισκει:P:p:p

τωρα τι θακανω με την δουλεια ειναι ενας εφιαλτης...δεν θελω να αποθηλασω με τιποτα!!!!

το κακο ειναι πως ο παιδιατρος ειπε μια μ#^^κια και εβαλε ψιλλους στα αυτια του αντρα μου σχετικα με την συντηρηση του μητρικου γαλατος....

Ειπε οτι παρχει το ενδεχομενο δηληηριασης γιατι λεει τα μπουκαλια αποστειρωνονται καλα μονο σε κλιβανο.και αν το μολυσμενο μπουκαλι ελθει σε επαφη με το μητρικο γαλα γινετε μια χημικη ενωση που προκαλλει δηλητηριαση.............

Θα το ψαξω ομως!!!!!!γιατι μου ακουστηκε πολυ υπερβολικο!!!!!!!

iMLpp3.png

Mαριανθη μου εγω δεν ξυπναω σχεδον καθολου την νυχτα!!!!!

κοιμομαστε μαζι στο ιδιο κρεββατι,εχω το β#$ι εξω κ οποτε ξυπνηση για να φαει απλα ψαχνει κ το βρισκει:P:p:p

τωρα τι θακανω με την δουλεια ειναι ενας εφιαλτης...δεν θελω να αποθηλασω με τιποτα!!!!

το κακο ειναι πως ο παιδιατρος ειπε μια μ#^^κια και εβαλε ψιλλους στα αυτια του αντρα μου σχετικα με την συντηρηση του μητρικου γαλατος....

Ειπε οτι παρχει το ενδεχομενο δηληηριασης γιατι λεει τα μπουκαλια αποστειρωνονται καλα μονο σε κλιβανο.και αν το μολυσμενο μπουκαλι ελθει σε επαφη με το μητρικο γαλα γινετε μια χημικη ενωση που προκαλλει δηλητηριαση.............

Θα το ψαξω ομως!!!!!!γιατι μου ακουστηκε πολυ υπερβολικο!!!!!!!

ε, δεν παμε καλα!!!!!!!!! τ'ακουσαμε κ αυτο τωρα στα γεραματα!!! τοτε θα πεφτανε σα τις μυγες τα μωρα που θηλαζανε κ ολες αυτες οι μανες που τα βαζουν σε μπουκαλια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ε, δεν παμε καλα!!!!!!!!! τ'ακουσαμε κ αυτο τωρα στα γεραματα!!! τοτε θα πεφτανε σα τις μυγες τα μωρα που θηλαζανε κ ολες αυτες οι μανες που τα βαζουν σε μπουκαλια...

ελα ντε !!!!!!!!

λες κ απο το ξενο δεν υπαρχει κινδυνος ...τεσπα μακακιες......

δωσε καμια ιδεα για τα βαφτισια της πριγκιπησσας μου!!!:P

iMLpp3.png

περιμενε να ψαξω να σου πω το κειμενο της προσκλησης εστω...

Μια φορα και εναν καιρο

ηταν μια νεραιδουλα

που την φωναζαν

Μπεμπα.

Οι νεραιδες αφου το σκεφτηκαν καλα

αποφασισαν οτι πρεπει

να την ακουμπησουν με το μαγικο τους ραβδακι

και να της δωσουν ενα ονομα.

Σας προσκαλουν λοιπον στο

μυστηριο της Βαπτισης

που θα γινει

την Κυριακη 4 Μαιου 2008

και ωρα 12.30 το μεσημερι

στον Ιερο Ναο Μεταμορφωσης Σωτηρος

στο Βυρωνα

Οι γονεις Οι νονοι

παυλος ελενη Οδυσσεας αννα

Ο αδερφος

Νικηφορος

Το παραμυθι συνεχιζεται!!!!!!

αυτο ακριβως ηταν το κειμενο. τη ξερεις τη νεραιδα Ευτυχια Επιθυμια???

το προσκλητηριο ηταν σε χαρτι τετραγωνο ιριδιζον, που ειχε αχνη τη νεραιδα με χρυσοσκονη στα αστερακια γυρω της, κ στο περιγραμμα των φτερων της.

κ στο φακελο την ειχε ιπταμενη!

αααααμμμμααα γιατι ειμαι κ ασχετη καταφερω να βγαλω φωτο θα στη στειλω.

αλλιως σου στελνω ταχ/κως ενα να το δεις.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

κοριτσακια σας ευχαριστω ολες για τις καλες ευχες σας!!!σμουτς!!!!

δαλιδα μου εχω μια γνωστη που εχει μαγαζι με βαφτιστικα στο κεντρο και μου κανει καλες τιμες,εκει εκανα του στρατου μου και των κοριτσιων που βαφτισαμε..κι επειδη εχει αλλες τιμες θα ηθελα και οι νονοι μας να τα παρουν απο κει..σκεφτομαι την τσεπη τους..;););)

Εύη μου για πες να έχουμε καλές εναλλακτικές και όχι μόνο.

3qg3p2.png qfe4p2.png

περιμενε να ψαξω να σου πω το κειμενο της προσκλησης εστω...

Μια φορα και εναν καιρο

ηταν μια νεραιδουλα

που την φωναζαν

Μπεμπα.

Οι νεραιδες αφου το σκεφτηκαν καλα

αποφασισαν οτι πρεπει

να την ακουμπησουν με το μαγικο τους ραβδακι

και να της δωσουν ενα ονομα.

Σας προσκαλουν λοιπον στο

μυστηριο της Βαπτισης

που θα γινει

την Κυριακη 4 Μαιου 2008

και ωρα 12.30 το μεσημερι

στον Ιερο Ναο Μεταμορφωσης Σωτηρος

στο Βυρωνα

Οι γονεις Οι νονοι

παυλος ελενη Οδυσσεας αννα

Ο αδερφος

Νικηφορος

Το παραμυθι συνεχιζεται!!!!!!

αυτο ακριβως ηταν το κειμενο. τη ξερεις τη νεραιδα Ευτυχια Επιθυμια???

το προσκλητηριο ηταν σε χαρτι τετραγωνο ιριδιζον, που ειχε αχνη τη νεραιδα με χρυσοσκονη στα αστερακια γυρω της, κ στο περιγραμμα των φτερων της.

κ στο φακελο την ειχε ιπταμενη!

αααααμμμμααα γιατι ειμαι κ ασχετη καταφερω να βγαλω φωτο θα στη στειλω.

αλλιως σου στελνω ταχ/κως ενα να το δεις.

καλα απιστευτο!!!!!!κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου!!!!!!!!

για προσπαθησε ,,,θα τα καταφερεις εισαι τζιμανι εσυ!!!!!!

iMLpp3.png

http://www.lifestylebooks.gr/bookDetails.aspx?id=168246

στη πρωτη φωτο ηταν η σταση που εχει το προσκλητηριο απλα στο αριστερο χερι κραταγε το ραβδακι της, κ στο αλλο χερι τπτ...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

θεανω, η εταιρεια που τα πηρα λεγεται my tree. ενω εχει σιτε στο ιντερνετ, δειχνει τα πιο ηλιθια σχεδια δεν ξερω γιατι... αυτο φαντασου εκανε 1.70 ευρω μαζι με τη ζωγραφια στον φακελο. ηταν απο τα πιο οικονομικα, κ το πιο ωραιο. μολις το ειδαμε με τη νονα, δεν πηγαμε παρακατω. κατευθειαν παραγγελια.

θα το βρεις στο google, αν θες να στο στειλουν με μαιλ να το δεις, αλλιως εγω...

μετα...

εντελως τυχαια, ψαχνοντας για μπομπονιερα, βρισκω ακριβως αυτη τη νεραιδα, μαγνητακι για το ψυγειο, τα ποδαρακια με διαφανα κρυσταλακια, κ η φουστα τουλι απο μεσα, κ διαφανο χρωματιστο απο πανω. καθε μια νεραιδα ειχε διαφορετικο χρωμα κ ποζα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι καπως ετσι θελω να ειναι οι μπομπονιερες!!!!!

Βασικα θελω να κανω κατι που θα μενει !κατι με κρυσταλλακια χρυσοσκονες τουλια κτλ!!!

Το επεξεργαζομαι εγκεφαλικα ! να δω τι θα βγει!!!

ελπιζω να μην καψω φλατζα!

Επεξεργάστηκαν by theano1980

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...