Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα δικα μας τα νεα?

τρωμε τρωμε τρωμε,κανουμε κακα κακα ,κακα.τη ημερα κοιμομαστε και τοβραδυ ξενυχταμε την μαμα μας!!!!

το βλεπω μπουζουκοβια θα μου βγει !!!!

μου το εξηγητε αυτο?

ολη την ημερα κοιματε και το βραδυ ματι γαριδα!!!!!

ουτε το μπανιο δεν την ηρεμει!!!!ευτυχως της αρεσει.

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θεανούλα μου τι κάνεις? Πως είναι η μπεμπούλα? Το βράδυ κοιμάστε? Κατι διάβασα εδώ ότι τα γλυκά κάνουν κολοικούς. Ήξερα για την σοκολάτα αλλά για τα αλλά γλυκα τώρα το ακούω πρωτη φορα.

Θεανούλα μου τι κάνεις? Πως είναι η μπεμπούλα? Το βράδυ κοιμάστε? Κατι διάβασα εδώ ότι τα γλυκά κάνουν κολοικούς. Ήξερα για την σοκολάτα αλλά για τα αλλά γλυκα τώρα το ακούω πρωτη φορα.

αχ ξενια μου αστα ολα ειναι διαφορετικα!!!!!!!

Ωραια διαφορετικα ομως!!!!

το βραδυ δεν κοιματε ξερεις σερι 4 ωρες καθε μιαμιση ωρα τρωει.

Ειναι μυθος αυτο με τα γλυκα.ρωτησα και ον παιδιατρο καιτην συμβουλο θηλασμου που εχω.

Τα μωρακια που θηλαζουν αποκλειστικα δεν εχουν η εχουν σπανια κολικους.

δεν ευθυνονται τα γλυκα.Μονο ο καφες τα κανει να εχουν υπερδιερεση.

εσενα τι λεει το μωρακι σου?

iMLpp3.png

Αλεκάκι μου τι κάνεις? Δύο μερούλες μείνανε. μπορείς να το πιστέψεις ότι στην ζωή σου θα μπει και άλλος Αγγελος?!!!

Και όμως Ξένια δε μπορώ... αφού ήρθε και η πεθερα μου και μιλάνε όλοι για τη γεννα κια εγώ νονμίζω ότι μιλάνε για άλλην!!:rolleyes:

ολη την ημερα κοιματε και το βραδυ ματι γαριδα!!!!!

ουτε το μπανιο δεν την ηρεμει!!!!ευτυχως της αρεσει.

Ήταν και στην κοιλίτσα νυχτόβια?? Γιατί εμένα είναι από την κοιλιά έτσι....ο Άγγελος ήταν πολύ ήσυχος.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

προσπαθω να μπαινω πιο συχνα αλλα δεν προλαβαινω !!και ετσι χανω το ρυθμο!!πρεπει να βαλω μια σειρα για να μπορω να μιλαω και μ εσας!μου λειψατε!!αλεκακι πλησιαζει η ωρα να παρεις το μπεμπακο σου αγκαλιτσα????τελεια!!μα ποτε περασε ο καιρος

?

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα.

Είχα μέρες να μπω, από τη μία η μπέμπα, από την άλλημ η δουλειά (εποχή προετοιμασίας budget) δεν προλαβαίνω αλλά η αλήθεια είναι ότι και βαριέμαι λιγάκι.

Τα νέα μας εν τάχει:

Η μπέμπα θηλάζει αλλά και μερικές φορές μετά από μία ώρα θηλασμού (και στα δύο στήθη) ζητάει και συμπλήρωμα. Ο γιατρός μου είπε να της δίνω λίγο όταν θέλει για να μπορώ να κοιμάται και λίγο περισσότερο. Ευτυχώς κοιμάται 4-6 ώρες ανάμεσα σε κάθε γεύμα. Το πρόβλημα μας είναι ότι είναι λίγο δυσκοίλια (σαν την μαμά της) (κάννει τα κακά της ανά δύο μέρες) ενώ δεν προλαβαίνουμε ν΄αλλάζουμε ρούχα από το κατούρημα. Μουσκεύει ρούχα, σεντόνια, κουβέρτες, αφού συχνά αναρωτιέμαι μήπως δεν της βάζω σωστά την πάνα. Πήγαμε σήμερα και πήραμε μισή ευχή από την εκκλησία. Μας διάβασε ευχή και με τα ονόματα της μπέμπας.

Η Ζέτα τις πρώτες μέρες που γυρίσαμε από το μαιευτήριο δεν ξεκόλλαγε από δίπλα της. Εξόρισε μάλιστα τον Μιχάλη στον καναπέ και κοιμόταν μαζί μου στο κρεββάτι για να είναι στον ίδιο χώρο με την μπέμπα. Αυτό κράτησε περίπου μία εβδομάδα. Τελικά πήγε στο δωμάτιο της ενώ αυτό το Σάββατο ζήτησε να κοιμηθεί και στην γιαγιά της. Κάποια άλλη μέρα μας ζήτησε να μην ξαναπάει στο ολοήμερο αλλά της το ξεκόψαμε. Της εγκαταστήσαμε στο δωμάτιο της και ένα από τα PC που είχαμε και της πέρασε τελικά. Βέβαια πηγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι πάνω από την καλαθούνα, ρίχνει ένα φιλί στο μωρό και ξαναφεύγει στο δωμάτιό της για να παίξει. Ζήτησε επίσης να ξαναρχίσει το μπαλέτο οπότε ξεκινάει αυτήν την εβδομάδα. Επανερχόμαστε σιγά σιγά στους ρυθμούς μας.

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας. Ελπίζω όλες να είστε καλά.

3qg3p2.png qfe4p2.png

αχ ξενια μου αστα ολα ειναι διαφορετικα!!!!!!!

Ωραια διαφορετικα ομως!!!!

το βραδυ δεν κοιματε ξερεις σερι 4 ωρες καθε μιαμιση ωρα τρωει.

Ειναι μυθος αυτο με τα γλυκα.ρωτησα και ον παιδιατρο καιτην συμβουλο θηλασμου που εχω.

Τα μωρακια που θηλαζουν αποκλειστικα δεν εχουν η εχουν σπανια κολικους.

δεν ευθυνονται τα γλυκα.Μονο ο καφες τα κανει να εχουν υπερδιερεση.

εσενα τι λεει το μωρακι σου?

και εμενα Θεανω μου τα ιδια. Εδω και μία βδομάδα όλη μερα κοιμαται και το βραδυ εχουμε παρτυ. Βεβαια χθες κοιμηθηκε. Ελπιζω να κοιμηθει και σημερα. Συμπλήρωμα δεν θέλω να της δώσω. Καποια στιγμη που νόμιζα ότι δεν την φτάνει το γάλα μου της εδωσα ξένο και όλη την ώρα μου έκανε γουλίτσες.

επίσης δε φαίνεται να γεννάω σύντομα μιας κ την πέμπτη που πήγα γιατρό μου είπε ότι έιναι ακόμη ψηλά... χέρι δεν έφαγα, ευτυχώς!!!

για να δούμε!!!

ευτυχως υπαρχουν κι αλλοι γιατροι που δε βαζουν χερι γιατι ειχε γινει σηριαλ ο δικος μου, ελεγα σημερα θα με ψαχουλεψει, σημερα θα με ψαχουλεψει και τελικα τζιφος...! πηγαν τσαμπα και τοσα καθαρα βρακια!!!!!!!!!! που σαι ομορφακιααααααααα μας ελειψες σκατουλα!!!!!!

Ελένη κάμερες έχεις??????

Αλλά τζάμπα κόπος κορίτσια-καμιά διαφορά-κανένα σημάδι...τζίφος!!!

Πήγα και για περπάτημα σήμερα, είμαι και λίγο χάλια ψυχολογικά γιατί ξέφυγα με το φαι- και το ζάχαρο στα ύψη.....

Μαιρούλα καλώς δέχτηκες το κοριτσάκι σου σπίτι!!!!

ναι ρε παιδια... καμια διαφορα... ουτε πονακια ουτε τιπτ και εχω ξεπατωθει μιλαμε! ολη μερα κατι κανω... ε αμαν πια! τι αλλο να κανουμε κι εμεις για να γεννησουμε??????? :D:D:D:D:D

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Τα μωρακια που θηλαζουν αποκλειστικα δεν εχουν η εχουν σπανια κολικους.δεν ευθυνονται τα γλυκα.Μονο ο καφες τα κανει να εχουν υπερδιερεση.

θεανουλααααααααααα ποσο μου λειψες κι εσυ!!!!!! τι καλη η μπεμπουλα σουυυυυυυ!!!!!!! ευτυχως μας ειπες κανα νεα γιατι μ'ολα αυτα που λεγαν τα κοριτσια για το θηλασμο νομισα οτι θα πεθανω απο υπογλυκαιμια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καφε δε πινω ποτε οποτε μια χαραααααα

Αλέκααααααααααα και Ιριδαααααααααααα 2 και σήμερααααααααααααααααα...............

παει και το σημερα!!!!!!!!!!! αλεκακιιιιιιιιιιιιιι 2 μερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω μολις το σκεφτομαι κλαιω παντως...... επειδη ειναι εντλως αγνωστο προφανως.... και οταν μου λεεν αντε λιγο εμεινε και θα ξαλαφρωσεις αισθανομαι το αντιθετο... δε θελωωωωωωωω μια χαρα ειναι η κοιλιτσα μουυυυυυυυυ........... και οσο το σκεφτομαι ετσι τοσο πιο γρηγορα περνανε οι μερες! αποταν ειπε ο Dr οτι γενναμε τη τεταρτη περασαν αποιστευτα γρηγορα οι μερες....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

ναι Ιριδάκι... πράγματι πέρασαν γρηγορα οι τελευταιες ημέρες... σε λίγο θα τα έχουμε αγκαλιά και εμείς.... να'ναι καλά και τίποτα άλλο!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ναι να ναι καλα τα μπεμπακια μας!!!!!!! θα μιλησουμε και στο τηλ αλεκακι τη τεταρτη.... εσυ θα χεις γεννησει ως το μεσημερακι βεβαια... για να δουμε εγω.....

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Εμένα έχει κλεισει το χειρουργείο στις 11.30 άρα κατά τις 12 θα γεννησω. Μέχρι να βγω από την ανάνηψη και να πάω στο δωμάτιο θα πάει 3-4, όπως στον Άγγελο δηλαδη! Με το που θα βγάλουν το μωράκι θα πω του Νίκου να σε πάρει Γωγουλα.

Ιριδάκι μου... μια που θες να γεννήσεις φυσιολογικά, στο εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου... οπότε θα σε πάρει λίγο παραπάνω. πιστευω ότι μέχρι ν ααρχίσουν οι πόνοι (που θα είναι πολλοί μικροί) και να κάνεις και την επισκληρίδιο, να γεννησεις τη μπουμπούκα σου μέχρι τις 5 το απόγευμα!!!

Γωγουλίνι τελειώνεις και εσύ... όλες πλάκα πλάκα! είμαστε γρήγορα πιστόλια!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...