Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

με ρωτησε αν ειναι 2 οι νονοι,προφανως αν ειναι ενας υπαρχη μια.

και αντε εγω τωρα να βρω τα σχεδια να ταιριαζουν.......

και επιδη θα ρωτησεις η μια νονα ειναι η κουνιαδα,αλλα αυτη δεν ειναι πολυ του ψαξιματος κλπ.οπωτε θα τα βρω εγω ολα.

μεχρι τωρα εχω βρει μονο τα κουτια για τα ρουχα:lol::lol::lol::lol:

Να πάρεις τα ίδια σε διαφορετικά χρώματα, πχ ροζ, μπλε, για να μην είναι πολύ φορτωμένα και γίνουν κ κιτς!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω κοριτσια εκανα εχθες το κολπο της αννας,τον ειχα ξυπνιο απο της 19.00 και κοιμηθηκε στις 23.00 ,μια χαρα τον ξυπνησα στις 2 για να φαει και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 8 το πρωι.

ο μπεμπης βεβαια γιατι η αλλη......

σημερα του κανω το ιδιο,τον ξυπνησα παλι με το ζορι στις 19.00 για να δουμε πως θα παει.

fCS8p3.png

σωστο!!!!!!!!!!!!!!με το μηνα πες για το σιδερο!

Καλέ αυτές πάνε με την μέρα, μην σου πω με την ώρα!! Άντε άλλες 2 έμειναν που θα πάει θα τελειώσω...... για σήμερα....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Να πάρεις τα ίδια σε διαφορετικά χρώματα, πχ ροζ, μπλε, για να μην είναι πολύ φορτωμένα και γίνουν κ κιτς!!

καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω,ακριβως για τον λογο που λες.

τα "κουτια"που ειναι βαλιτσουλες ειναι ιδιες η μια ροζ και αλλη γαλαζια.

fCS8p3.png

κοριτσακια σας ευχαριστω ολες για τις καλες ευχες σας!!!σμουτς!!!!

δαλιδα μου εχω μια γνωστη που εχει μαγαζι με βαφτιστικα στο κεντρο και μου κανει καλες τιμες,εκει εκανα του στρατου μου και των κοριτσιων που βαφτισαμε..κι επειδη εχει αλλες τιμες θα ηθελα και οι νονοι μας να τα παρουν απο κει..σκεφτομαι την τσεπη τους..;););)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

μαιρη αν θελεις να ψαξεις κεντρο και μου εχεις εμπιστοσυνη-:tongue::rolleyes::rolleyes::tongue:-αν θελεις πανε στην κυρια λιτσα αν της πεις οτι εισαι φιλη μου μπορει να σου κανει και σενα σκοντο..:wink:

σημερα κοριτσια ξεκινω το κολπο με το κιντερτε για να κοψουν το βραδινο,τουλαχιστον με το χοντρουλη μου!!!!ευχηθειτε μου καλη επιτυχια!!!

λοιπον κατι λεγαμε για τις κακες μανες πριν Ευανθια μου,

ηρθε 5 η ωρα περιπου, μια χαρα ο μικρος λεει η νταντουλα. Χαμογελα ο καρφλας μου, όλα καλα. Κανω να τον ταισω κατα τις 6...γκρινια αυτος σα να πειναγε πολυ και απο τη λιγουρα του πνιγοτανε.. και όλο και νευριαζε. Με τα χιλια ζορια του εδωσα 120 και τον αφησα να κοιμηθει γιατι τα νευρα μου δεν ειναι καλα. Ενα θα σας πω.. ταιζα και εσταζε ο ιδρωτας απο το φρεσκοχτενισμενο μου μαλι.

Γιατι κοριτσια αν δεν κανω και εναν καλοπισμο τωρα που η φυσικη μου ομορφια εχει παει περιπατο, δεν με βλεπω ουτε εμενα καλα ουτε το Νικο μου...

Τον κοιμιζω, ερχεται και ο Νικολακης, βαζω και ενα σιδερακι τα μπεμπε, τσουπ παει 8. Ξυπναει μια που δεν ειχε φαει καλα, παλι τα ιδια... πεινα και γκρινια. Του δινω 60 μλ, τον κανω ενα μπανακι, ξαναπροσπαθω, τιποτα. Για να μην τον πεταξω απο το παραθυρο τον πεταξα στον πατερα του και συνεχισα το σιδερο μου. Ηπιε σε χρονο δτ τα υπολοιπα 120 μλ , χαμογελασε τρισευτυχισμενος και ξεραθηκε...καμαρι ο Νικος...καταλαβαινετε!!!

Αυτο Ευανθια μου ηταν ο ορισμος της κακης μανας αλλα χεστηκα!

Ευχαριστω~!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Τώρα κοιμήθηκε απο τις 5.Τον πηγα στην παιδίατρο γιατι το ματάκι του τρεχει πολυ και η μυτη του επισης (νερο).Φοβαμαι μην αρρωστησε....τεσπα τον εξετασε και δεν του βρισκει τπτ.Να τον παρακολουθω μην κανει πυρετο μονο και τοτε θα δουμε.

Της ειπα και για τα πρασσινα κακα και μου ειπε πως αν δεν μυριζουν και δεν εχουν βλέννες δεν πειραζει αλλα αν συνεχιζονται πολλες μερες να του κανουμε μια καλλιεργια κοπρανων να δουμε απο τι ειναι.

Ετσι και αλλιως στις 22 θα ξαναπαμε για το εμβολιο ελπιζω να του εχουν περασει ολα.

Αχ αντε να κοιμηθει και ο Γιαννης (κατα τις 12 τον βλέπω)να κοιμηθω......αν ειναι ευκολη νυχτα.....μακάρι.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αχ ελενιτσα μου αρρωστησε ο μικρουλης? περαστικα....δεν θα κανει πυρετο, μια απλη ρινιτιδα θα ειναι όπως και του γιαννακη...αχ μωρε....καλη ξεκουραση....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

αλεκα κι εγω καπως ετσι ειμαι εις διπλουν!!!μη μασας!!ολα θα στρωσουν καποτε..:P

μαριανθη μου τωρα το θυμηθηκα κατι πρεπει να κανεις με την περιπτωση σας...δε γινεται τρεις την ωρα να το παιζεις πανδοχειο...εστω και για αδερφια..με ολη μου την καρδια στο λεω..εγω θα ειχα λαλησει..:!:

Αλεκακι μου γλυκο ο ορισμος της κακιας μανας θα ηταν αν αφηνες το μωρο αταιστο για να μαθει επειδη γκρινιαζει...προσπαθησες 3 φορες και ο μικρος απλα ισως να ηθελε τον μπαμπα του ή να ειχε διαισθανθει τον εκνευρισμο σου και να τσινουσε..το αποτελεσμα μετραει και αυτο ειναι οτι το μωρο εφαγε και ηταν χαμογελαστο :)

Ελενιτσα ελπιζω να μην ειναι τπτ...περαστικα!!!!

Ευουλα μου καλη επιτυχια!!!!

Κοριτσια που θηλαζετε ποσες φορες ξυπνατε το βραδυ???Με τον θηλασμο τι σκοπευετε να κανετε οσες θα γυρισετε στην δουλεια???

Απο στιγμη σε στιγμη τους περιμενω...ΟΙΜΕ!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Τώρα κοιμήθηκε απο τις 5.Τον πηγα στην παιδίατρο γιατι το ματάκι του τρεχει πολυ και η μυτη του επισης (νερο).Φοβαμαι μην αρρωστησε....τεσπα τον εξετασε και δεν του βρισκει τπτ.Να τον παρακολουθω μην κανει πυρετο μονο και τοτε θα δουμε.

Της ειπα και για τα πρασσινα κακα και μου ειπε πως αν δεν μυριζουν και δεν εχουν βλέννες δεν πειραζει αλλα αν συνεχιζονται πολλες μερες να του κανουμε μια καλλιεργια κοπρανων να δουμε απο τι ειναι.

Ετσι και αλλιως στις 22 θα ξαναπαμε για το εμβολιο ελπιζω να του εχουν περασει ολα.

Αχ αντε να κοιμηθει και ο Γιαννης (κατα τις 12 τον βλέπω)να κοιμηθω......αν ειναι ευκολη νυχτα.....μακάρι.

ελενη περαστικα..η νυχτα ειναι μεγαλη και για μενα σημερα!!θα σου κανω παρεα νοητα!!!

μαριανθη μου ευχαριστω!

αλεκα κι εγω καπως ετσι ειμαι εις διπλουν!!!μη μασας!!ολα θα στρωσουν καποτε..:P

μαριανθη μου τωρα το θυμηθηκα κατι πρεπει να κανεις με την περιπτωση σας...δε γινεται τρεις την ωρα να το παιζεις πανδοχειο...εστω και για αδερφια..με ολη μου την καρδια στο λεω..εγω θα ειχα λαλησει..:!:

Ευακι μου και τι να κανω???Ειναι πολυ μακρυα και τους λυπαμαι...δεν θελω να στερω τον μπεμπουλη και απο το σοι του Παυλου και ας ειναι οπως ειναι ας μην σχολιασω καλυτερα γιατι θα γινω κακια αλλα δυστηχως δεν ειναι θεμα κακιας αλλα πραγματικοτητας...το παιδι μου σιγουρα ειναι δικο μου και του Παυλου αλλα εχουν και αυτοι ενα κομματακι του...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Ευακι μου και τι να κανω???Ειναι πολυ μακρυα και τους λυπαμαι...δεν θελω να στερω τον μπεμπουλη και απο το σοι του Παυλου και ας ειναι οπως ειναι ας μην σχολιασω καλυτερα γιατι θα γινω κακια αλλα δυστηχως δεν ειναι θεμα κακιας αλλα πραγματικοτητας...το παιδι μου σιγουρα ειναι δικο μου και του Παυλου αλλα εχουν και αυτοι ενα κομματακι του...

η αληθεια ειναι οτι ειστε και μακρια και αν ερθουν δε θαρθουν κ θα φυγουν με τη μια..αλλα οχι και να ξεσκιζεσαι εσυ και αυτοι-ειδικα η κοπελα-να καθονται και να το απολαμβανουν..θα ελεγα να μην κανεις τοσα πολλα πια..ενα απλο φαγητο κ τελος..στο κατω κατω δεν καθεσαι κιολας,ενα μωρο ειναι πολυ σημαντικη και κουραστικη δουλεια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...