Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Επιτελους σας διαβασα..ΕΛΕΟΣ.Ελενη στη δικη σου βαφτιση θα ερθω σιγουρα αν με καλεσεις..στον Πετρο_Παυλο βαφτηστηκαμε και εμεις...ο παπα-Σωτηρης ειναι τελειος θα ειναι τελεια,λεει ολα τα λογια με την ησυχια του και κανειπολυ πλακα και δενν εχει κολληματα με στολισμους,οτι θες κανεις.θελω να ερθω να γνωριστον τα καμαρια μας,και αν ειναι να δωσουμε και τα χερια για το προξενιο Χρηστος(ταλιμπαν)-Χριστιανα(δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδια).

Οτι αλλο θυμηθω θα το πω

ΑΑΑ βρε κοριτσια εσεις που θηλαζατε αλλα το κοψατε το αθλημα,οως το πηραν το μπιμπερο??τι πιπιλα βαζετε??

εννοειται οτι θα ερθεις! μια γειτονια ειμαστε...

αντε να σας πω κ τα σπουδαια.

πηγα κ εκλεισα ημ/νια. η ωρα ομως θα ειναι 17.00. οποια μπορει ας διορθωσει τη γραμμη μου γιατι δεν μπορω! στις 19.00 εχει εσπερινο λεει, κ η 6 η ωρα ειναι κλεισμενη (ποιος αντιχριστος?), κ μετα ειχε στις 8... σιγα ρε μεγαλε λεω.. νυχτωσαμε.

σ'αυτη την εκκλησια εχουν γυριστει πολλα επεισοδια απο τις 7 θανασιμες πεθερες, κ ακριβως απο πανω ειναι το κτιριο που δειχνει στην σειρα Η οικογενεια βλαπτει, με τον Μπουλα.

επισης εχει γυριστει κ ενα εργο υπερπαραγωγη πραγματικη:Ο ΓΑΜΟΣ ΜΟΥ!

κιμι, αν γνωριστουν αυτα τα 2 να κρυψουμε τα κουζινομαχαιρα!

ο παπα Σωτηρης ειναι τελειως psycho. ειχε ερθει σπιτι μας για αγιασμο, τσιγαρακι, ουισκακι, φυστικακι... να βαλουμε κ καμμια ζεμπεκια λεω? αυτος μας παντρεψε.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ευουλα, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!! ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!

μαριανθη, μαλλον εσυ εισαι γεννημενη για να εισαι μανουλα!!! πολυ ωραιες οι συμβουλες σου!!! θα τις ακολουθησω κ θα σου πω! παντως νομιζω πως ηδη εχει μαθει αγκαλιτσες κ το εχω χασει το παιχνιδι...

αλεκα η ατακαδορισσα!!!! ακους εκει ...το 2012!!!

η πεθερα ηρθε κατα τις 1 κ εφυγε πριν απο λιγο αφου βεβαια φαγαμε ολοι μαζι...κ κονομησα κ εναν πονοκεφαλο αλλο πραγμα....μια ξεματιαχτρα επειγοντως!!!!!!!

οσο για τα βαφτισια: ολες καλεσμενες!!!! θελω να σας γνωρισω ολες!!!! για αρχες Ιουλιου λεω, θα παρω την εκκλησια κ θα σας πω

στο 3ο θα μαθεις... κ εγω στο πρωτο ειχα κανει πλατες, μπρατσα, οτι θες.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

δεν εχω μπει τοση ωρα γιατι οπως λεει κ η μαριανθη εχω ενα πολυυυυυυ ζορικο γιο!

ακομα παλευω να τον κοιμισω!!!!!! εχει φαει το καταπετασμα, εχει χεσει κ γω δεν ξερω ποσες φορες, εχει πολλα αερια κ το ματι γαριδα!!!

εδω εγω κοντευω να αληθορισω απο τη νυστα κ αυτος τιποτα!!!ολο αυτο ακουω οτι θα στρωσει, αλλα τιποτα...μαλλον θα στρωσει στο στρατο...

παντωσ εαν δεν ειχα κ εσας να ξεσπαω λιγο σιγουρα θα ειχα παρει σβαρνα τους ψυχιατρους...

λουλουδακι μου, βλεπω, με το εμπειρο ματι μου, να στρωνεις εσυ πρωτα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

επιτελους κοιμηθηκε!!!!!!!

βεβαια ενας θεος ξερει τι ωρα θα ξυπνησει τωρα κ μαλλον θα κανουμε τους βρυκολακες!!!!!!! αλλα τι να κανουμε ας μην ειμαστε κ αχαριστοι...αφου κοιμηθηκε παλι καλα...θα προσπαθησω να χαλαρωσω λιγακι κι εγω τωρα...ποσο θα ηθελα ενα τσιγαρακι κ ενα ουισκακι τωρα...

ευανθια μου ειμαστε στην ιδια φαση και το ιδιο ακριβως λεω κι εγω... μονο που εμενα δε θα παει καν στρατο, αρααααααα? ποτε θα στρωσει θεε μου???????????????? χχαχαχαχαχα

:lol::lol::lol::lol: δεν θελω να μας απογοητευσω αλλα κ για την αδερφη μου που ηταν πολυ ζωηρη ετσι λεγαμε, ε, θα παει 2 χρονων θα στρωσει, θα παει 5 θα στρωσει, θα παει γυμνασιο -λυκειο-πανεπιστημιο κ θα στρωσει, ε σας πληροφορω οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ!!! ειναι ακομα το ιδιο ζωηρη κ φωνακλου!!!!!!

εγω μπορω ααανετα!!!!οι υπολοιποι δεν με αφηνουν:(:(

καλα λενε για τις πατρινες οτι ειναι μουρλες!!!!!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

εχω μια εντυπωση....

οτι περιμενετε να "βγω" για να λυσσαξετε ολες να μπειτε να γραφετε. εχω να κοιμηθω μεσημερι ουτε θυμαμαι απο ποτε, κ εσεις τρελλαθηκατε! κ τωρα ξερω...μπουχος!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εγω μπορω ααανετα!!!!οι υπολοιποι δεν με αφηνουν:(:(

Ρώτα κ την παιδίατρο σου κ βάλτην να τα πει μπροστά σε όλους γιατί θα τρελαθούμε τελείως!!!!!

Ομορφάκια ο παπάς καλός, αλλά ήρθε ο τέντζερης με το καπάκι κ με σας μάλλον ε;;;;

Κορίτσια τα νευρα μου με έχουν πιάσει!!! Σιδερώνω, σιδερώνω κ οι στοίβες εκεί, τελειωμό δεν έχουν!!!

Αφού κάνουν κ δύο κ τρεις στοίβες κ ρωτάει ο σύζυξ που είναι αυτό, στην 2η του λέω, τα έχεις χωρίσει με τις μέρες μου λέει ή με τις βδομάδες;;;;:mad::x:x:x

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

:tongue:Μιλατε παρα πολυ!!!!εξηγηστε μου πως τα καταφερνετε!!!!!!!!!Απο της 11 το πρωι προσπαθω να τα πω η γυναικα αλλα τιποτε !!!Για να δουμε θα τα καταφερω?

Κορίτσια εμάς χθες δεν έκανε καθόλου και έκανε σήμερα μια και καλή!! Αλλά απ' ό,τι ξέρω δεν πειράζει ε;;;

Θεανώ τέλειο όνομα θα δώσεις στη μπέμπα σου!!! Εύγε!!! Θα ρθω στη βάφτιση- αν με καλέσεις!!!Μόνο μια πριγκήπισα μπορούσε να χει τέτοιο όνομα!!Χιχιχι!!

Φυσικα και εισαι καλεσμενη εκ των προτερων!!!!!Ακους εκει !!!Ναι ναι η πριγκηπισσα Αλεξανδρα χιχι.Τωρα αν ακομα δεν εχουμε πιει καφε ............τα καλυτερα επονται!!!!!!:P:p:p

και εγω αλεκα τωρα ηρεμισα...εβαλα και ενα ουισκακι και βλεπω το εργο στο star.

......

Αχ ποσο μου εχει λειψει αυτη η ωρα ηρεμιας!!!!!!ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ!!!
και εγω τα σκεφτομαι τα ρημαδια. Και ασε την Μαριανθη να λεει. Αλλα παντρευτηκαεκει, βαφτισα και τον Αγγελο εκει και μια που άλλο παιδι δεν κανω, λεω να το τριτωσω....

Και τα εξοδα ηταν και ενας λογος που το εβαλα τον Αυγουστο, εκτος τα ρημαδοκιλα μου!!!

Πρωτον κατα την γνωμη μου πρεπει να το τριτωσεις για το καλο!!!!Δευτερον εισαι μια κουκλα μια θεα !!!!!!!!!Τι κι αν εχεις λιγα κιλακια παραπανω ....τα οποια θα χαθουν φυσικα ....Αντε κοπλιμεντα θες......:tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια!! Εμένα κάνει καινούργιο πρόγραμμα: κοιμάται κατά τις 11 παρά, ξυπνάει κατά τη 1 λίγο πριν πάω για ύπνο, τρώει και κοιμάται αμέσως και μετά ξυπνάει κατά τις 7 το πρωί για φαγητό και ύπνο πάλι! Με βολεύει πολύ το νέο της ωράριο! Ευτυχώς σήμερα θα ρθει η μαμά μου και θα ξεκουραστούμε λίγο!!

QUOTE]Φιλεναδα πες μου πως το καταφερες αυτο ?πως το καταφερες αυτο?Μονο το δικο μου το παιδακι δεν θα μπει σε προγραμμα?σνιφ

Ομως στον ύπνο του εβαζε μια φωνη δυνατη σαν να εβλεπε εφιάλτη και να φωναζε ΑΑΑΑ.... δυο - τρεις φορες το έκανε.:confused:

QUOTE]

Ελενη και εμενα 3και 30 εβαλε κατι ουρλιαχτα .....αλλο πραγμα ...Η καρδια μου εγινε κομματια ετσι οπως την ακουσα.....Αλλα μιλησα με τον παιδιατρο και μου ειπε την επιασε κολοικος εκεινη την ωρα.....Αφου την πηρα αγκαλια και την κρατησα τοσο σφιχτα..............και ετσι ηρεμησε!!!!

εμεις θεμα θα εχουμε τον μικρο πριγκηπα! αν βρω τπτ, γιατι ειμαστε πολυ "βλαχοι" στην αγορα των βαπτιστικων!

στη χριστιανα, ειχαμε θεμα την νεραιδα ευτυχια-επιθυμια. εκτος που βρηκα φανταστικο προσκλητηριο, με τελειο κειμενο, βρηκα ακριβως την ιδια μπομπονιερα! κ η νονα της, της εφτιαξε χαρτινα ραβδακια αστερακια, με σατεν κορδελες, που απο τη μια εγραφε με γκλιτερ μαρκαδορακι ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ 4-5-08 κ απο την αλλη ειχε κολλησει πολυ μικρες ιριδιζουσες χαντρουλες σε ροζ κ λιλα. αυτο το ειχαμε βαλει για καθεναν στο τραπεζι.

.

εισαι μεσα στο μυαλο μου και μου αρεσει αυτο!!!!!!!!Το ιδιο θεμα θα εχουμε!!!Πριγκιπισσες ,νεραιδες κτλ.....Αρα θα με βοηθησεις με την οργανωση σαν πιο εμπειρη ναι?????

καλα σοβαρολογειτε??????????? σε 2 μερες 15 σελιδες??????????????

ε ποτε να τις διαβασω και να συντονιστω βρε κοριτσια?????????????????????? ε μα συγγνωμη τι γραψατε παλι??????? αχ ηρθε στις δοξες του παλι το καφε μας.....

εμεις παντως κοιμομαστε λιιιιγο καλυτερα, δεν εχω δηλαδη αυτο το απιστευτο ξενυχτι,μετα το φαι κοιμαται γρηγορα, αλλα τρωει 2-3 φορες το βραδυ.... και τα κανει κι ολας συνεχεια αφηστε τα....

ας παω να διαβασω οτι μπορω... φιλια σε ολες!!!!!!!!!

Ειδες Ιριδα?τι σου ειπα?Αντε λοιπον καλη αρχη...

κοριτσια να μη ξεχασω, επειδη λετε για εμβολια, εμενα μου πε η παιδιατρος να της αγορασω αυτα τα 2: prevenar και infanrix που θα τα κανει μολις κλεισει 2 και 3 μηνων (τωρα ποιο ποτε δε ξερω) και επειδη εχουμε ικα, εχω γραψει εννοειται το μωρο σε μενα, εδωσα το βιβλιαριο στο γαμπρο μου που δουλευει στο κεντρο υγειας και μου τα γραψαν και τα 2 και τα πηρα μαλιστα χωρις καν συμμετοχη!!!!!!!!!!!!!!! και τα υπολοιπα ετσι θα τα παρω..........

εμεις καναμε το infanrix....και σκασαμε 55 ευροπουλακια!!Ο παιδιατρος ειπε πως ειναι καλυτερο απο την αποψη οτι θα τρυπηθει το παιδι μονο 3 φορες και οχι 6 οπως το αλλο ...Ε ειπα και εγω αν ειναι να εχουμε μονο 2 επαναληπτικες ας τα σκασω τα 55

κοριτσια σημερα κλεινω με το στεφανι μου 10 χρονια γνωριμιας!!!

Να ζησετε να ευτηχισετε!!!!Να χαιρεστε τα παιδακια σας:P:p

ρε σεις ολες κλεισατε γαμπρους και νυφες...ρε Θεανω εμεις τι κανουμε???Βεβαια δεν ξερω αν θα διαλεξω την κορη σου για νυφη (προσεξες το πεθεριστικο στιλ ετσι???:tongue:) γιατι μου φαινεται κομματακι μπαμπατσικη και εμενα το Βουδακι μου ειναι ακομα 5600:lol::lol::lol::lol:

Κοιταξε φιλεναδα να δεις ...Αυτο το θρεφταρακι-κουκλακι πασχισα παρα πολυ για νατο κανω.....(βλεπε ατελειωτες ωρες στο β$%ζι!!!!)

οποτε μην αγχωνεσε ...η νυφη σου θα ειναι νταρντανογυναικα!!!!!!

Επίσης πήρα σήμερα ένα πακέτο πάνες pampers επειδή είχα κάτι κουπόνια. Μάλλον δεν μας ταιριάζουν όπως και στην Ζέτα. Μόλις η μπέμπα κάνει τσίσα της αρχίζει η πάνα και βρωμάει ενώ δεν μπορώ να πω ότι την κρατάει και ιδιαίτερα στεγνή. Μάλλον είμαστε παιδιά των Libero και ιδιαίτερα της Babylino τα οποία για μας είναι τα καλύτερα.

Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με τα pambers!!!!Τα libero μπορει να ειναι λιγακι σκληρα σαν υλικα....αλλα μας εσωσαν!!!!
ευανθια μου ειμαστε στην ιδια φαση και το ιδιο ακριβως λεω κι εγω... μονο που εμενα δε θα παει καν στρατο, αρααααααα? ποτε θα στρωσει θεε μου???????????????? χχαχαχαχαχα

Ελα μου ντε το ιδιο αναρωτιεμε και γω!!!!!!!!!!!!Αχ δυσκολο πραγμα να εισαι μανα!!!!

iMLpp3.png

Ρώτα κ την παιδίατρο σου κ βάλτην να τα πει μπροστά σε όλους γιατί θα τρελαθούμε τελείως!!!!!

Ομορφάκια ο παπάς καλός, αλλά ήρθε ο τέντζερης με το καπάκι κ με σας μάλλον ε;;;;

Κορίτσια τα νευρα μου με έχουν πιάσει!!! Σιδερώνω, σιδερώνω κ οι στοίβες εκεί, τελειωμό δεν έχουν!!!

Αφού κάνουν κ δύο κ τρεις στοίβες κ ρωτάει ο σύζυξ που είναι αυτό, στην 2η του λέω, τα έχεις χωρίσει με τις μέρες μου λέει ή με τις βδομάδες;;;;:mad::x:x:x

σωστο!!!!!!!!!!!!!!με το μηνα πες για το σιδερο!

ρε ομορφακια συλλεκτικο κομματι ο παπας!!!!εναν τετοιο δεν μπορω να βρω εγω?????

Να τη΄η κοσμογυρισμένη τα έχει κάνει τα κουμάντα της! Κάτι από Πάτρα έχεις να έθεις κ προς τα κάτω;;;;

αχ.....τωρα να δουμε ποτε θα ξαναπαμε.......:lol:

Λογικό μου φαίνεται, αφού είναι δύο τα μωρά, δύο κ οι λαμπάδες, χιχιχιχι...

με ρωτησε αν ειναι 2 οι νονοι,προφανως αν ειναι ενας υπαρχη μια.

και αντε εγω τωρα να βρω τα σχεδια να ταιριαζουν.......

και επιδη θα ρωτησεις η μια νονα ειναι η κουνιαδα,αλλα αυτη δεν ειναι πολυ του ψαξιματος κλπ.οπωτε θα τα βρω εγω ολα.

μεχρι τωρα εχω βρει μονο τα κουτια για τα ρουχα:lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Δοκίμασα κ τα καινούργια της πάμπερς που έχουν την μισή τιμή κ είναι μια χαρά! Τα χρησιμοποιώ εδώ κ καιρό κ στον μεσαίο δεν έχω πρόβλημα!!

Θεανούλα τέτοιες στιγμές ηρεμίας, χαλάρωσης θα είναι δυσευρετες έως ανύπαρκτες (από εδώ και πέρα) μη σου πω και σε απογοητευσω!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...