Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όταν σκεφτομαι όμως ποσο πολυ αγαπαω τα παιδακια μου ειμαι σιγουρη ότι δεν ειμαι κακη. Ετσι λοιπον και εσυ. Λιγη υπομονη θελει και μια βοηθεια για να ξεσκασεις...

Απο ο,τι εχω καταλαβει ο γιος της Ευανθιας ειναι λιγο ζορικο αντρακι...μολις στρωσει λιγο χαρακτηρα και ξεκουραστει η Ευανθια θα τον παιζει στα δαχτυλα...παιζει πολυ σημαντικο ρολο ο χαρακτηρας του μωρου...αν ειναι νευρικο δυσκολα κουμανταρεται και πιστεψεμε η αυπνια και η κουραση ειναι πολλες φορες κακοι συμβουλοι...οταν εισαι ξεκουραστη εστω και λιγο αλλη δυναμη εχεις να ανταποκριθεις ακομα και στην γκρινια και το κλαμα...αν ομως εισαι κομματια ολα σου φαινονται βουνο...μην ξεχνας οτι μιλαω εκ του ασφαλους γιατι το βουδακι μου ειναι ησυχο μωρο...αν δεν ηταν δεν ξερω και τα δικα μου τα νευρα σε τι κατασταση θα ηταν...μαλλον οχι και πολυ καλη!!!:rolleyes::rolleyes:

Δεν σας ειπα και το πιο σημαντικο...σε λιγες ωρες μου σκανε μυτη απο Σαλονικα ο αδερφος του Παυλου με την κοπελα του...και μαντεψτε ποτε πηραν τηλ να το ανακοινωσουν...πριν μιση ωρα...παλι καλα που ηρθε η μανα μου το πρωι και καναμε γενικη ολο το σπιτι...τι να πω δεν ξερω...ή μαλλον ξερω...περαστικα μου...

Επεξεργάστηκαν by MARIANTHI611

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ετσι ειναι...όπως τα λεει η Μαριανθη...και εμενα ο Αγγελος ηταν πολυ ησυχος. Αυτος ο βρωμιλος με τρεχει! Αλλα, αμαρτια που το λεω, η δουλεια με ξεκουραζει ψυχολογικα. Με αλλη ορεξη ερχομαι να τα δω, και ας ειναι και γκρινιαρικα. Αμα τα εχω μπουρου μπουρου όλη μερα, δεν θα θελω να τα πνιξω τα γλυκα μου?? Θα θελω!

Μαριανθη επειδη ειχες ησυχο μωρο, ο Θεος σου εστειλε και τον κουνιαδο σου!! χιχι. Αντε καλη μου, καλη υπμονη να εχεις και μεγαλη!!!

Με την ημερομηνια δε με πολυνοιαζει αλλα επειδη υπαρχει παντα ο φοβος της βροχης όταν πας σε ανοιχτο μερος, θελω παντα να πηγαινω σε ότι όποια ημερομηνια αποφασισω πρωτα, μια που ακομη λειτουργει καλα το ενστικτο μου... Αλλα και 19 δε μου κακοκαθεται, θα δουμε.

Μαλλον θα ζητησω τεντες ετσι και αλλιως

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εύη μου να τα εκατοστήσετε. Πάντα αγαπημένοι και πάντα χαρές !!!

Βρε Μαριάνθη μου πριν λίγο καιρό δεν ήταν πάλι μαζί σας ? Τι να πω κουράγιο !!!

Ζωή μου sorry γις τις χύμα πληροφορίες αλλά ήμουν με το ένα πόδι στην μπανιέρα και χάρηκα που μάλλον γνωριζόμαστε. Ότι άλλο θες με πμ.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Εύη να τα χιλιάσετε!!!!

Καλέ τι πολυλογούδες είσαστε, δεν μπόρεσα να διαβάσω αναλυτικά ότι έχετε γράψει. Πάντως μου αρέσει πολύ που αρχίσατε να λέτε για βαφτίσια, πέρισυ τέτοιο καιρό δεν ήμασταν καν εγκυούλες και τώρα προγραμματίζουμε τις βαπτίσεις. Εμείς λέμε για Ιούλιο-Αύγουστο αν βρούμε και νονό.

Διαφημίσεις

δεν εχω μπει τοση ωρα γιατι οπως λεει κ η μαριανθη εχω ενα πολυυυυυυ ζορικο γιο!

ακομα παλευω να τον κοιμισω!!!!!! εχει φαει το καταπετασμα, εχει χεσει κ γω δεν ξερω ποσες φορες, εχει πολλα αερια κ το ματι γαριδα!!!

εδω εγω κοντευω να αληθορισω απο τη νυστα κ αυτος τιποτα!!!ολο αυτο ακουω οτι θα στρωσει, αλλα τιποτα...μαλλον θα στρωσει στο στρατο...

παντωσ εαν δεν ειχα κ εσας να ξεσπαω λιγο σιγουρα θα ειχα παρει σβαρνα τους ψυχιατρους...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Βρε κορίτσια η μπέμπα έχει 2-3 μέρες που δεν κοιμάται την ημέρα παρά μόνο μερικά σκόρπια δεκάλεπτα και πεινάει πιο συχνά από ότι συνήθως αλλά κάνει μικρότερα γεύματα. Λέτε να περνάει την φάση που έλεγε η Μαριάνθη ή όσα έλεγε ήταν για μωρά που θηλάζουν ?

Επίσης πήρα σήμερα ένα πακέτο πάνες pampers επειδή είχα κάτι κουπόνια. Μάλλον δεν μας ταιριάζουν όπως και στην Ζέτα. Μόλις η μπέμπα κάνει τσίσα της αρχίζει η πάνα και βρωμάει ενώ δεν μπορώ να πω ότι την κρατάει και ιδιαίτερα στεγνή. Μάλλον είμαστε παιδιά των Libero και ιδιαίτερα της Babylino τα οποία για μας είναι τα καλύτερα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

βρε ξενοδοχειο εχουμε να μεινουμε και μαλιστα ή στο sofitel ή στο hilton,εχω μαζεμενους ποντους απο αυτα τα δυο και δικαιουμε δωρεαν διανυκτερευσεις,οπωτε ηταν ευκαιρεια να σας γνωρισω ακι απο κοντα,αλλα 92 ευρω:confused::confused::confused::confused:φανταζεσαι να χρεωνουν και τα μωρα??????

Να τη΄η κοσμογυρισμένη τα έχει κάνει τα κουμάντα της! Κάτι από Πάτρα έχεις να έθεις κ προς τα κάτω;;;;

για πες ποτε?

ειδες αυτο που εγραψα για τις 2 λαμπαδες?

Λογικό μου φαίνεται, αφού είναι δύο τα μωρά, δύο κ οι λαμπάδες, χιχιχιχι...

κοριτσια σημερα κλεινω με το στεφανι μου 10 χρονια γνωριμιας!!!

Πάντα μαζί κ αγαπημένοι!!! Να χαίρεστε την όμορφη οικογένεια σας!!

Εύη να τα χιλιάσετε!!!!

Καλέ τι πολυλογούδες είσαστε, δεν μπόρεσα να διαβάσω αναλυτικά ότι έχετε γράψει. Πάντως μου αρέσει πολύ που αρχίσατε να λέτε για βαφτίσια, πέρισυ τέτοιο καιρό δεν ήμασταν καν εγκυούλες και τώρα προγραμματίζουμε τις βαπτίσεις. Εμείς λέμε για Ιούλιο-Αύγουστο αν βρούμε και νονό.

Αυτό σκεφτόμουν κ εγώ, πέρσυ κανόνιζα τα του Καρναβαλιού κ όχι τα της βαπτίσεως!! Πως περνά ο καιρός...

Πάντως βρε κοριτσάκια εσείς που δεν έχετε βρει νονούς ακόμα μην κλείνετε τίποτα γιατί ανθρώπινα για τον οποιονδήποτε λόγο μπορεί να μην μπορεί ο χριστιανός κ τρέχα άλλαξε τα όλα!!!

Α, Ευάκι γιατί θα κοιτάξεις για ρούχα; Δεν είναι του κουμπάρου αυτά;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Αλεκακι μου θελουμε να ρθουμε σιγουρα ολες!αλλα 92 ευρω?πωπω το λεω και γεμιζει το στομα μου..92!..Anyway!!

λιτσακι να τα χιλιασετε κοπελα μου!

ευανθια κα του δικου μου του αρεσει η αγκαλια!δεν ειναι κακο απλα δεν μπορουμε να κανουμε αλλα πραγματα και οι αλλοι το εκλαμβανουν ως <<εχεις τσακωθει με την καθαριοτητα>>..ε οχι δεν το δεχομαι...αγκαλια με το μωρο και σφουγγαριζω ξεσκονιζω κτλ!

ομορφακια λες να εχει εισοδο καλε????

μαριανθη μου επιασες το τζοκερ παλι????αντε με το καλο να τους δεχτεις και οπως ειπαμε και την προηγουμενη φορα...χαααλαααραααα....!!!πατα και τιποτα μην τα σηκωνεις ολα!ολο και καποιος θα το δει και θα το μαζεψει!!

τελικα κοριτσαρες εχω φαρυγγιτιδα...αλλα λεμε πολυ πονος ο λαιμος...θα ζησω!!!χιχιχι...

ξεχασα αλεκα..καλα ειναι και 19 σεπτεμβρη αλλα και για εξω που ηθελε ο αντρας μου (που και εμενα μου αρεσει πολυ) δεν το ρισκαρισα γιατι δεν ξερεις τι γινεται τον αυγουστο!σεπτεμβρη πιο καλα το βλεπω...αν ηταν ιουνη η ιουλιο ουτε κ εγω το συζητουσα καν για μεσα!

Διαφημίσεις

Να τη΄η κοσμογυρισμένη τα έχει κάνει τα κουμάντα της! Κάτι από Πάτρα έχεις να έθεις κ προς τα κάτω;;;;

Λογικό μου φαίνεται, αφού είναι δύο τα μωρά, δύο κ οι λαμπάδες, χιχιχιχι...

Πάντα μαζί κ αγαπημένοι!!! Να χαίρεστε την όμορφη οικογένεια σας!!

Αυτό σκεφτόμουν κ εγώ, πέρσυ κανόνιζα τα του Καρναβαλιού κ όχι τα της βαπτίσεως!! Πως περνά ο καιρός...

Πάντως βρε κοριτσάκια εσείς που δεν έχετε βρει νονούς ακόμα μην κλείνετε τίποτα γιατί ανθρώπινα για τον οποιονδήποτε λόγο μπορεί να μην μπορεί ο χριστιανός κ τρέχα άλλαξε τα όλα!!!

Α, Ευάκι γιατί θα κοιτάξεις για ρούχα; Δεν είναι του κουμπάρου αυτά;;;

και εγω περσυ δαλιδα μου στα του καρναβαλιου φυτεψα το σπορακι και βγηκε το παιδακι γιγαντακι!!!!!!!που φετος που δεν μπορω να βγω?????αστα και βγαινω απο μωρο παιδι με καροτσι!!!!εννοειται ομως οτι δεν το αλλαζω με τιποτα!!

Επεξεργάστηκαν by Aspa..

δεν εχω μπει τοση ωρα γιατι οπως λεει κ η μαριανθη εχω ενα πολυυυυυυ ζορικο γιο!

ακομα παλευω να τον κοιμισω!!!!!! εχει φαει το καταπετασμα, εχει χεσει κ γω δεν ξερω ποσες φορες, εχει πολλα αερια κ το ματι γαριδα!!!

εδω εγω κοντευω να αληθορισω απο τη νυστα κ αυτος τιποτα!!!ολο αυτο ακουω οτι θα στρωσει, αλλα τιποτα...μαλλον θα στρωσει στο στρατο...

παντωσ εαν δεν ειχα κ εσας να ξεσπαω λιγο σιγουρα θα ειχα παρει σβαρνα τους ψυχιατρους...

ευανθια μου ειμαστε στην ιδια φαση και το ιδιο ακριβως λεω κι εγω... μονο που εμενα δε θα παει καν στρατο, αρααααααα? ποτε θα στρωσει θεε μου???????????????? χχαχαχαχαχα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ευανθια μου ειμαστε στην ιδια φαση και το ιδιο ακριβως λεω κι εγω... μονο που εμενα δε θα παει καν στρατο, αρααααααα? ποτε θα στρωσει θεε μου???????????????? χχαχαχαχαχα

οταν παντρευτει!!!!!!!!!!!:lol::lol::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...