Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

...κατσε να ερθει και ο Νικος να δουμε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΥΗ Γ-Δομνα κ Κωνσταντινος,16/05,12 μ.μ.,Αγ.Ραφαηλ κ Ειρηνης,Μετεωρα,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

mary77 - Ιωαννης-Αρτεμις, 23/5/10, 12.00, Αγιος Χριστοφορος-Κων/τικα,Θεσ/νικη

omorfakia - Αναστάσης 6/6/10, 19.00, Πετρου & Παυλου-Υμηττος

markellaki - Ειρήνη, 6/6/2010, 12.30, Αγ. Θεόδωροι - Γέρακας

eleni26 - Αρης 12/06/10 , Λιγοψα Ιωαννίνων

kimi-Νικη-διονυσια 11/07/10. εκκλησακι μας Αγ.Παντων,Ζακυνθος

chicken - Ειρήνη-???,??? ??? ???

rianna - Κάτια (Κατερίνα) Αιδηψο Ευβοια(ολα μαλλον)

theano 1980 - Αλεξανδρα (μαλλον 15-08-2010)

Aspa-Χρήστος 21/8/10 Εκκλησακι Παναγιτσα Κατω Αχαιας

tzia - Γεωργία 5 ή 12/9/10 Αγ. Αλέξανδρος Π. Φάληρο, Coral Hotel

aleca - Δημητρης 29/08/10, 19.00, Αγιος Διονυσιος, Βαρκιζα,Island

eleni1 - Nικόλας - ?????????? - Αγ Νικόλαος - Πέραμα

jtse - Βασιλική - Δήμητρα, - 05/09/2010 (μάλλον) - εκκλησάκι Σωτήρος Ζούμπερι

MARIANTHI611- Κωνσταντινος - Μαλλον αρχες Οκτωβρη - Ταξιαρχες Περιστερι

:P:p:p:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

aleca - Δημητρης 19/09/10, 19.00, Αγιος Διονυσιος, Βαρκιζα,Island

221882cb0gkyh7q4.gif

κοριτσια σημερα κλεινω με το στεφανι μου 10 χρονια γνωριμιας!!!

Να τα 1000σετε παντα αγαπημενοι!!!!

Γεια σας κοριτσια....καλε απο τωρα λετε για βαπτιση? δεν ειναι πολυ νωρις????

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

jtze

Η μεταμορφωση του Σωτηρος στο Ζουμπερι ειναι λιγο πιο πανω απο το σπιτι μου το εκκλησακι ειναι πολυ ομορφο και ο παπας νεος και απαιχτος...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

mary77 - Ιωαννης κ Αρτεμις, 23/5/10, 12.00, Αγιος Χριστοφορος-Κων/τικα,Θεσ/νικη

τελικα το αποφασισες αλεκα ε?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ευουλα, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!! ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!

μαριανθη, μαλλον εσυ εισαι γεννημενη για να εισαι μανουλα!!! πολυ ωραιες οι συμβουλες σου!!! θα τις ακολουθησω κ θα σου πω! παντως νομιζω πως ηδη εχει μαθει αγκαλιτσες κ το εχω χασει το παιχνιδι...

αλεκα η ατακαδορισσα!!!! ακους εκει ...το 2012!!!

η πεθερα ηρθε κατα τις 1 κ εφυγε πριν απο λιγο αφου βεβαια φαγαμε ολοι μαζι...κ κονομησα κ εναν πονοκεφαλο αλλο πραγμα....μια ξεματιαχτρα επειγοντως!!!!!!!

οσο για τα βαφτισια: ολες καλεσμενες!!!! θελω να σας γνωρισω ολες!!!! για αρχες Ιουλιου λεω, θα παρω την εκκλησια κ θα σας πω

qC91p2.pngaQK1p2.png

jtze

Η μεταμορφωση του Σωτηρος στο Ζουμπερι ειναι λιγο πιο πανω απο το σπιτι μου το εκκλησακι ειναι πολυ ομορφο και ο παπας νεος και απαιχτος...

Ζωή μου το εξοχικό μας είναι ακριβως δίπλα στο lacosta και μάλιστα νομίζω ότι γνωριζόμαστε κιόλας. Γνώριζα την γιαγιά σου νομίζω ενώ γνωρίζω και τον Γιώργο. Η αδερφή μου είναι η Χαρά η κουμπάρα του Τάσου που έχει βαφτίσει την Ευη και ο Τάσος έχει βαφτίσει τον Μάριο τον ανηψιό μου. Είχε πάει το μυαλό μου στην αρχή αλλά επειδή έγραφες Νέα Μάκρη λέω δεν είναι αυτή.

3qg3p2.png qfe4p2.png

gioulies - Δέσποινα ή Μελίνα -Ιούλιος - Αγιος Γεράσιμος, Λουτράκι

μαιρουλα σκεφτγηκα τι τελη Αυγουστου, τι μεσα Σεπτεμβριου....το μωρο θα ειναι δεκα μηνων. Τον αγγελο τον βαφτισα 11. Επιφυλασσομαι να το συζητησω και με το Νικο...

Ευανθια...όλες οι γυναικες ειναι γεννημενες μανουλες, σιγα μην εχεις χασει το παιχνιδι. Απλα η Μαριανθη το απολαμβανει πιο πολυ...τωρα στην αρχη, μετα που θα περασουν τα δυσκολα και εσυ θα το απολαμβανεις το ιδιο. Μην αγχωνεσαι.

Εγω ποτε δεν εκανα αυτα που λενε τα βιβλια και οι ειδικοι, και ειμαι σιγουρη ότι πολλες μανουλες εδω εκαναν το ιδιο. εκανα ό,,τι λεει το ενστικτο μου. Ξερεις πόσες φορες αναρωτηθηκα ποσο κακη μανα ειμαι??? Ουυυ!

Όταν σκεφτομαι όμως ποσο πολυ αγαπαω τα παιδακια μου ειμαι σιγουρη ότι δεν ειμαι κακη. Ετσι λοιπον και εσυ. Λιγη υπομονη θελει και μια βοηθεια για να ξεσκασεις...

221882cb0gkyh7q4.gif

ευουλα, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!! ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!

μαριανθη, μαλλον εσυ εισαι γεννημενη για να εισαι μανουλα!!! πολυ ωραιες οι συμβουλες σου!!! θα τις ακολουθησω κ θα σου πω! παντως νομιζω πως ηδη εχει μαθει αγκαλιτσες κ το εχω χασει το παιχνιδι...

αλεκα η ατακαδορισσα!!!! ακους εκει ...το 2012!!!

η πεθερα ηρθε κατα τις 1 κ εφυγε πριν απο λιγο αφου βεβαια φαγαμε ολοι μαζι...κ κονομησα κ εναν πονοκεφαλο αλλο πραγμα....μια ξεματιαχτρα επειγοντως!!!!!!!

οσο για τα βαφτισια: ολες καλεσμενες!!!! θελω να σας γνωρισω ολες!!!! για αρχες Ιουλιου λεω, θα παρω την εκκλησια κ θα σας πω

Σκατα στα μουτρα μου ειμαι Ευανθια....ακου γεννημενη μανα...απλα οπως λεει και η κουμπαρα μου και νονα του μωρου "θελει προσπαθεια για να εισαι κακη μανα"...το εχω ξαναπει οταν πρωτοηρθαμε σπιτι ενα απογευμα εκλαιγε τοσο δυνατα και ημουν τοσο κουρασμενη που το αφησα αποτομα στον καναπε ετσι οπως μου ειχε σπασει τα νευρα...απο τοτε ομως ορκιστηκα οτι αυτο ΔΕΝ θα το ξανακανω ποτε και παντα θα προσπαθω να ειμαι ηρεμη...τουλαχιστον τωρα που ειναι ακομα μικρουλης...οταν γαιδουρεψει θα δω τι θα κανω...παντως αυτο που ξερω ειναι οτι αν ο γονιος χασει τον ελεχγο τοτε αυτοματα τον χανει και το παιδι εκεινη την στιγμη...

Αλεκακι μην στεναχωριεσαι για την βαφτιση , μια χαρα ειναι η καινουργια ημερομηνια, αντε ολες μας με το καλο. ;):D

Ευακι μου να τα χιλιασετε και να ειστε παντα υγιεις και αγαπημενοι...ολοι σας!!!Και οι 5!!!!!!:-P

Τζια ο πρωτος τομος λεει τα παντα για τον θηλασμο εκτος απο ειδικες περιπτωσεις οπως με τις ανεστραμμενες θηλες, προωρα κτλ κτλ κτλ Μονο τον πρωτο πηρα κανει 30 ευρω αλλα τα αξιζει πραγματικα τα λεφτα του...το συστηνω ανεπιφυλακτα...ρε σεις ολες κλεισατε γαμπρους και νυφες...ρε Θεανω εμεις τι κανουμε???Βεβαια δεν ξερω αν θα διαλεξω την κορη σου για νυφη (προσεξες το πεθεριστικο στιλ ετσι???:tongue:) γιατι μου φαινεται κομματακι μπαμπατσικη και εμενα το Βουδακι μου ειναι ακομα 5600:lol::lol::lol::lol:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...