Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για πες ποτε?

ειδες αυτο που εγραψα για τις 2 λαμπαδες?

ναι το φανταζουμουν αυτο με τις λαμπαδες!!δες τη λιστα 16/5!!!αυριο θα παρω αυτην με τα βαφτιστικα να μου πει ποτε να παμε για τα ρουχα..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ...τωρα με πηραν τηλεφωνο απο ιντερκειτερινγκ και μου ειπαν ότι 29 ειναι του λεει του προδρομου και δεν κανουν μυστηρια οι παπαδες...:-(. Μονο 19 Σεπτεμβριου εχουν λεει. Καταλαβατε?? Απο τωρα εχει κλεισαι μεχρι και η 19 Σεπτεμβριου...

ναι ισχυει το ξερω γιατι εγω παντρευτηκα 28/8..καντο 28 σαββατο..

κοριτσια σημερα κλεινω με το στεφανι μου 10 χρονια γνωριμιας!!!

κι αυτος με πηρε νωριτερα να με ρωτησει αν ειμαι οκ να παει με συναδελφους να πιει κανενα τσιπουρακι!!!τι να κανω να του πω οχι??:confused::confused::confused:

εγω να δω ποτε θα ξεδωσω!!:rolleyes:

Επιτελους σας διαβασα..ΕΛΕΟΣ.Ελενη στη δικη σου βαφτιση θα ερθω σιγουρα αν με καλεσεις..στον Πετρο_Παυλο βαφτηστηκαμε και εμεις...ο παπα-Σωτηρης ειναι τελειος θα ειναι τελεια,λεει ολα τα λογια με την ησυχια του και κανειπολυ πλακα και δενν εχει κολληματα με στολισμους,οτι θες κανεις.θελω να ερθω να γνωριστον τα καμαρια μας,και αν ειναι να δωσουμε και τα χερια για το προξενιο Χρηστος(ταλιμπαν)-Χριστιανα(δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδια).

Οτι αλλο θυμηθω θα το πω

ΑΑΑ βρε κοριτσια εσεις που θηλαζατε αλλα το κοψατε το αθλημα,οως το πηραν το μπιμπερο??τι πιπιλα βαζετε??

Διαφημίσεις

ρε ΕΥΗ αυτη η μουφα οτι κ καλα μας ρωτανε δεν ειναι πολυ εκνευριστικη?????/

δηλαδη ελεος αφου θα πας με τους φιλους σου τι με ρωτας???να πω οχι και να λενε οτι σε σερνω απο το βρακι μου???αμα εισαι μαγκας πες οχι κατευθειαν,τι περνεις και με ρωτας?αι σιχτιρ,αλλα θα γινουμε ανθρωποι δε θα γινουμε??θα γυριει ο τροχος θα πη^%$ξει κ ο φτωχος

ουφ...τωρα με πηραν τηλεφωνο απο ιντερκειτερινγκ και μου ειπαν ότι 29 ειναι του λεει του προδρομου και δεν κανουν μυστηρια οι παπαδες...:-(. Μονο 19 Σεπτεμβριου εχουν λεει. Καταλαβατε?? Απο τωρα εχει κλεισαι μεχρι και η 19 Σεπτεμβριου...

εχει δικιο η λιτσα κανε το σαββατο,τι πειραζει?

fCS8p3.png

δηλαδη ελεος αφου θα πας με τους φιλους σου τι με ρωτας???να πω οχι και να λενε οτι σε σερνω απο το βρακι μου???αμα εισαι μαγκας πες οχι κατευθειαν,τι περνεις και με ρωτας?αι σιχτιρ,αλλα θα γινουμε ανθρωποι δε θα γινουμε??θα γυριει ο τροχος θα πη^%$ξει κ ο φτωχος

αφιερωνεις σημερα:lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια σημερα κλεινω με το στεφανι μου 10 χρονια γνωριμιας!!!
να ζησετε, να εισαστε παντα ευτυχισμενοι!!! Πω πω, πολλα χρονια και εσεις. Ασ'τον να βγει μωρε... ας περασει τουλαχιστον ο ένας καλα. Εγω ετσι λεω καμια φορα και μετα το μετανιωνω!!:mad:
ναι ισχυει το ξερω γιατι εγω παντρευτηκα 28/8..καντο 28 σαββατο..

Ρε ειναι όλα τα σκ κλεισμενα μεχρι τοτε. Μονο Παρασκευες εχει λεει...Ασ'τα... ειδες η κριση??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καταρχην σας ευχαριστω!!!

αλλα παλι καλα που ρωτανε δε λες?για φαντασου να μας ειχαν γραμενες..κατι ειναι κι αυτο..βασικα ομως αυτος νομιζω οτι δεν το θυμηθηκε αλλιως νομιζω δε θα πηγαινε..

?αι σιχτιρ,αλλα θα γινουμε ανθρωποι δε θα γινουμε??θα γυριει ο τροχος θα πη^%$ξει κ ο φτωχος

πεσ΄τα ρε γμτ!!!! Εγω μεχρι να γινω ανθρωπος μετα θα ερθει και το 2012... παει ο κοσμακης!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

να ζησετε, να εισαστε παντα ευτυχισμενοι!!! Πω πω, πολλα χρονια και εσεις. Ασ'τον να βγει μωρε... ας περασει τουλαχιστον ο ένας καλα. Εγω ετσι λεω καμια φορα και μετα το μετανιωνω!!:mad:

Ρε ειναι όλα τα σκ κλεισμενα μεχρι τοτε. Μονο Παρασκευες εχει λεει...Ασ'τα... ειδες η κριση??

τοτε αναγκαστικα το κανεις τοτε που σε επιε,εκτος αν πας αλλου..εγω παντως παντρευτηκα κ βαφτισα το στρατο σε αλλη εκκλησια..ο αγιος ραφηλ τωρα που χτιστηκε εντελως ειναι ομορφη εκκλησια και μαλιστα διπλα μας..

omorfakia - Αναστάσης 6/6/10, 19.00, Πετρου & Παυλου-Υμηττος

aleca - Δημητρης 29/08/10, 19.00, Αγιος Διονυσιος, Βαρκιζα,Island

chicken - Ειρήνη-???,??? ??? ???

markellaki - Ειρήνη, 6/6/2010, 12.30, Αγ. Θεόδωροι - Γέρακας

rianna - Κάτια (Κατερίνα) Αιδηψο Ευβοια(ολα μαλλον)

tzia - Γεωργία 5 ή 12/9/10 Αγ. Αλέξανδρος Π. Φάληρο, Coral Hotel

mary77 - Ιωαννης-Αρτεμις, 23/5/10, 12.00, Αγιος Χριστοφορος-Κων/τικα,Θεσ/νικη

eleni26 - Αρης 12/06/10 , Λιγοψα Ιωαννίνων

theano 1980 - Αλεξανδρα (μαλλον 15-08-2010)

eleni1 - Nικόλας - ?????????? - Αγ Νικόλαος - Πέραμα

jtse - Βασιλική - Δήμητρα, - 05/09/2010 (μάλλον) - εκκλησάκι Σωτήρος Ζούμπερι

Aspa-Χρήστος 21 Αυγουστου Εκκλησακι Παναγιτσα Κατω Αχαιας

MARIANTHI611- Κωνσταντινος - Μαλλον αρχες Οκτωβρη - Ταξιαρχες Περιστερι

ΕΥΗ Γ-Δομνα και Κωνσταντινος,16/05,12 μ.μ.,Αγ.Ραφαηλ κ Ειρηνης,Μετεωρα,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ξεχασα την ωρα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...