Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα έξοδα είναι ανάλογα με την επιχείρηση! Δλδ δεν μπορείς να κόψεις τιμολόγιο για αγορά εσώρουχων την στιγμή που έχεις λογιστ. γραφείο πχ.

ΦΠΑ αποδίδεται κάθε 2μηνο ή 3μηνο, θα το κοιτάξω κ θα σου πω!

Δήλωση γίνεται κοινή απλά κάνεις και άλλη μία για την ανάλυση εσόδων εξόδων της επιχείρησης!

τι να κανω προσπαθβ να βγαλω μια ακρη με αυτο που προσπαθουν να κανουν.......

καλα τα λενε απο την μια απο την αλλη ειναι ετσι τα πραγματα στο επαγγελμα,που δυστηχως οι οδηγοι μας θα φυγουν και περισσοτερο χασιμο θα εχει ο γιωργακης γιατι δεν εισπρατει πλεων το ικα και η ανεργια θα ανεβει.....τι να πω...

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάντως Δαλιδά μου το meningitec έχει 35 ευρώ και το prevenat 75. Τουλάχιστον του πνευμονιόκοκκου δεν νομίζω ότι θεωρείται από τα φθηνά και εφόσον θα τα κάνουμε σε ένα ραντεβού και θα έπρεπε να τα πάω μαζί από το φαρμακείο γλυτώσαμε τα 110 ευρώ. Δυστυχώς δεν γράφουν το πενταπλό που έχει 55 ευρώ και έχουμε τουλάχιστον δύο δόσεις ακόμα.

Πριν από 4 χρόνια πάντως πληρώναμε κάποια που έκαναν 110Ε και γλυτώναμε αυτά των 25Ε!!! Κάθε χρονιά αλλάζουν όμως, θέλει ψάξιμο!

Πάω για άρμεγμα τσούπρες, τα λέμε....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

τι να κανω προσπαθβ να βγαλω μια ακρη με αυτο που προσπαθουν να κανουν.......

καλα τα λενε απο την μια απο την αλλη ειναι ετσι τα πραγματα στο επαγγελμα,που δυστηχως οι οδηγοι μας θα φυγουν και περισσοτερο χασιμο θα εχει ο γιωργακης γιατι δεν εισπρατει πλεων το ικα και η ανεργια θα ανεβει.....τι να πω...

Eμεις τους εχουμε με παροχης υπηρεσιων (οχι στο ικα)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Eμεις τους εχουμε με παροχης υπηρεσιων (οχι στο ικα)

χμ......

εμας τωρα το καθεστως ειναι ναι μεν να φαινομαι εγω σαν εργοδοτης στο ικα αλλα τα ενσημα τους τα πληρωνουν μονοι τους.εγω περνω μονο την αποκοπη,γινεται να λενε οτι τα πληρωνω και εγω απλα θα πρεπει να μου δινουν περισσοτερα λεφτα.

fCS8p3.png

κοριτσια να μη ξεχασω, επειδη λετε για εμβολια, εμενα μου πε η παιδιατρος να της αγορασω αυτα τα 2: prevenar και infanrix που θα τα κανει μολις κλεισει 2 και 3 μηνων (τωρα ποιο ποτε δε ξερω) και επειδη εχουμε ικα, εχω γραψει εννοειται το μωρο σε μενα, εδωσα το βιβλιαριο στο γαμπρο μου που δουλευει στο κεντρο υγειας και μου τα γραψαν και τα 2 και τα πηρα μαλιστα χωρις καν συμμετοχη!!!!!!!!!!!!!!! και τα υπολοιπα ετσι θα τα παρω..........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

βρε αλεκα 92??????και να μας καλεσεις στη βαπτιση δεν ερχομαστε!!!θα στειλουμε το δωρακι με κουριερ!!!!

εγω θα σας καλεσω και όποια θεέι ας ερθει.;)

Είδατε που είχα δίκιο Αλεκάκι μου ότι είμαι γριά γυναίκα για το παρεάκι σας? Χιχιχιχιχιχιχιιχιχι μάλλον είμαι η μεγαλύτερη εδώ μέσα ε?
Τι γρια μαρη???? Εδω σου λεω ότι εγω νιωθω τουλαχιστον 45... Εξ' αλλου και εγω ειμαι πολυ χοντρη για το παρεακι... τι πρεπει να γινει δηλαδη?? Ο καθενας με τις χαρες του.

Ασχετο αλλα στον Δεκεμβρη οι μανουλες ειναι πιο μεγαλες...εδω στο Νοεμβρη ειναι τα πιπινακια.

να σας ρωτησω κατι??εγω που θα κανω γαμο-βαπτιση θα πρεπει και οι μπομπονιερες της βαπτισης να ναι οσες και του γαμου???και επειδη θα ναι περιπου 500 ατομα θα κανω 500 για γαμο και 500 για βαπτιση??πολυ δεν ειναι???????
μια για όλα καλε....το πολυ πολυ δωσε μεγαλα γλυφιτζουρια στα παιδακια.

καλα σοβαρολογειτε??????????? σε 2 μερες 15 σελιδες??????????????
αλλη φορα να μη λειπεις!!;)

Ρε Μαιρη, γιατι να μην κατεβεις??? Ελατε βρε θα ειναι όλα προπληρωμενα :lol:.

Υοφ με εφαγαν οι δρομοι σημερα... θα τα μαζεψω σιγα μπας και παω σπιτακι μου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

]εγω θα Τι γρια μαρη???? Εδω σου λεω σας καλεσω και όποια θεέι ας ερθει.;)[/b]

ότι εγω νιωθω τουλαχιστον 45... Εξ' αλλου και εγω ειμαι πολυ χοντρη για το παρεακι... τι πρεπει να γινει δηλαδη?? Ο καθενας με τις χαρες του.

Ασχετο αλλα στον Δεκεμβρη οι μανουλες ειναι πιο μεγαλες...εδω στο Νοεμβρη ειναι τα πιπινακια.

μια για όλα καλε....το πολυ πολυ δωσε μεγαλα γλυφιτζουρια στα παιδακια.

καλα σοβαρολογειτε??????????? σε 2 μερες 15 σελιδες??????????????
αλλη φορα να μη λειπεις!!;)

Ρε Μαιρη' date=' γιατι να μην κατεβεις??? Ελατε βρε θα ειναι όλα προπληρωμενα :lol:.

Υοφ με εφαγαν οι δρομοι σημερα... θα τα μαζεψω σιγα μπας και παω σπιτακι μου...[/quote']

ρε Ασπα, το να παμε ειναι τζαμπα...εμεις θα παμε, στα τραπεζια ομως δεν καθομαστε. λες να εχει εισοδο στη πορτα? ωχ...:-(

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

πωπω!!!!!!Μια ωρα κανω παλι για να σας διαβασω, ημαρτον...

Καταρχας Ευανθια αυτα με τη "μανουλα" τα ξερω πολυ καλα...αλλα ευτυχως ειναι κοντα στην Ειρηνη και εκει να μεινει...αρκετα προβληματα πηγε να μου δημιουργησει και πραγματικα δεν τα χρειαζομαι, αν θελω τα δημιουργω μονη μου στην τελικη... :ΡΡ

Νομιζω οτι σε κατι τετοιες περιπτωσεις αν ο αντρας σου δεν ειναι μαμακιας μπορεις να τα χωσεις ανετα...απλα τα χωνεις με το γαντι...σε αντιθεση με αυτες που η ξινιλα και το δηλητηριο ξεχιλιζει απο παντου... :)

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες για τα μαγαζια...θα τα τιμησω δεοντως...

Ομορφακι????Γαλα στις 2:30 το πρωι????Επρεπε να της πεις η αγελαδιτσα μας εχει πεσει για υπνο, το ιδιο να κανεις και εσυ...το πρωι που θα την αρμεξω θα σε φωναξω :ΡΡΡ

Επισης Ευανθια ειμαι της αποψης το μωρο να μην το αφηνεις να κλαιει...το κλαμα σε αυτη την ηλικια ειναι η μονη εικοινωνια που μπορει να εχει το μωρο σου μαζι σου και προφανως κατι θελει να σου πει...εστω και αν αυτο σημαινει "μαμα εχω την αγκαλια σου για να αισθανθω ομορφα". Βεβαια α δεις οτι το παρακανει προσπαθησε εντεχνα να τον ξεγελασεις..βαλτον μπρουμητα στα ποδια και καντον αλογακι κουνατον δλδ κανενα παιχνιδακι με μουσικη, παρτον αγκαλια ηρεμησετον και ξανααστον στο ριλαξ και κατσε διπλα του να του μιλας...εγω πχ τον βαζω στο ριλαξ κατω καθομαι διπλα του και του διαβαζω παραμυθια..καθεται κανα τεταρτακι με κοιταει ανοιγει το στομα του να μιλησει και αυτος εεε μια παλευουμε απο εδω και μια απο εκει...

Δαλιδα μου συγνωμη που παρελειψα να αναφερω την πηγη των οσων ειπα...ειναι απο το βιβλιο της Πατσουρου :)

Τζια συγνωμη σε ξεχασα...πηρα τηλ μια συμβουλο θηλασμου επαγγελματια και την ρωτησα και μου ειπε οτι δεν ηταν και κατι τοσο τραγικο και να μην τα πεταξω τα γαλατα απλα να μην το ξανακανω :)

Επεξεργάστηκαν by MARIANTHI611

waWmp3.png

9LyAp3.png

omorfakia - Αναστάσης 6/6/10, 19.00, Πετρου & Παυλου-Υμηττος

aleca - Δημητρης 29/08/10, 19.00, Αγιος Διονυσιος, Βαρκιζα,Island

chicken - Ειρήνη-???,??? ??? ???

markellaki - Ειρήνη, 6/6/2010, 12.30, Αγ. Θεόδωροι - Γέρακας

rianna - Κάτια (Κατερίνα) Αιδηψο Ευβοια(ολα μαλλον)

tzia - Γεωργία 5 ή 12/9/10 Αγ. Αλέξανδρος Π. Φάληρο, Coral Hotel

mary77 - Ιωαννης-Αρτεμις, 23/5/10, 12.00, Αγιος Χριστοφορος-Κων/τικα,Θεσ/νικη

eleni26 - Αρης 12/06/10 , Λιγοψα Ιωαννίνων

theano 1980 - Αλεξανδρα (μαλλον 15-08-2010)

eleni1 - Nικόλας - ?????????? - Αγ Νικόλαος - Πέραμα

jtse - Βασιλική - Δήμητρα, - 05/09/2010 (μάλλον) - εκκλησάκι Σωτήρος Ζούμπερι

Aspa-Χρήστος 21 Αυγουστου Εκκλησακι Παναγιτσα Κατω Αχαιας

MARIANTHI611- Κωνσταντινος - Μαλλον αρχες Οκτωβρη - Ταξιαρχες Περιστερι

waWmp3.png

9LyAp3.png

μια χαρα τα ειπετε παλι,γλωσσοδιαρροια!!!!

λοιπον ασπα μου περαστικα και νομιζω δεν ειναι τιποτα,δε θα κολλησει το μωρο!!

ειρηνη ειπαμε οι ηλικιες δεν εχουν θεση σε αυτο το καφε:)

λιοπον κλεισαμε κ εμεις ημερομηνια!!μαιρη ευτυχως δεν συμπαιφτουμε!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Ρε Μαιρη, γιατι να μην κατεβεις??? Ελατε βρε θα ειναι όλα προπληρωμενα :lol:.

βρε ξενοδοχειο εχουμε να μεινουμε και μαλιστα ή στο sofitel ή στο hilton,εχω μαζεμενους ποντους απο αυτα τα δυο και δικαιουμε δωρεαν διανυκτερευσεις,οπωτε ηταν ευκαιρεια να σας γνωρισω ακι απο κοντα,αλλα 92 ευρω:confused::confused::confused::confused:φανταζεσαι να χρεωνουν και τα μωρα??????

fCS8p3.png

μια χαρα τα ειπετε παλι,γλωσσοδιαρροια!!!!

λοιπον ασπα μου περαστικα και νομιζω δεν ειναι τιποτα,δε θα κολλησει το μωρο!!

ειρηνη ειπαμε οι ηλικιες δεν εχουν θεση σε αυτο το καφε:)

λιοπον κλεισαμε κ εμεις ημερομηνια!!μαιρη ευτυχως δεν συμπαιφτουμε!!!

για πες ποτε?

ειδες αυτο που εγραψα για τις 2 λαμπαδες?

fCS8p3.png

ρε Ασπα, το να παμε ειναι τζαμπα...εμεις θα παμε, στα τραπεζια ομως δεν καθομαστε. λες να εχει εισοδο στη πορτα? ωχ...:-(
ουφ...τωρα με πηραν τηλεφωνο απο ιντερκειτερινγκ και μου ειπαν ότι 29 ειναι του λεει του προδρομου και δεν κανουν μυστηρια οι παπαδες...:-(. Μονο 19 Σεπτεμβριου εχουν λεει. Καταλαβατε?? Απο τωρα εχει κλεισαι μεχρι και η 19 Σεπτεμβριου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

omorfakia - Αναστάσης 6/6/10, 19.00, Πετρου & Παυλου-Υμηττος

aleca - Δημητρης 29/08/10, 19.00, Αγιος Διονυσιος, Βαρκιζα,Island

chicken - Ειρήνη-???,??? ??? ???

markellaki - Ειρήνη, 6/6/2010, 12.30, Αγ. Θεόδωροι - Γέρακας

rianna - Κάτια (Κατερίνα) Αιδηψο Ευβοια(ολα μαλλον)

tzia - Γεωργία 5 ή 12/9/10 Αγ. Αλέξανδρος Π. Φάληρο, Coral Hotel

mary77 - Ιωαννης-Αρτεμις, 23/5/10, 12.00, Αγιος Χριστοφορος-Κων/τικα,Θεσ/νικη

eleni26 - Αρης 12/06/10 , Λιγοψα Ιωαννίνων

theano 1980 - Αλεξανδρα (μαλλον 15-08-2010)

eleni1 - Nικόλας - ?????????? - Αγ Νικόλαος - Πέραμα

jtse - Βασιλική - Δήμητρα, - 05/09/2010 (μάλλον) - εκκλησάκι Σωτήρος Ζούμπερι

Aspa-Χρήστος 21 Αυγουστου Εκκλησακι Παναγιτσα Κατω Αχαιας

MARIANTHI611- Κωνσταντινος - Μαλλον αρχες Οκτωβρη - Ταξιαρχες Περιστερι

ΕΥΗ Γ-Δομνα και Κωνσταντινος,16/05,Αγ.Ραφαηλ κ Ειρηνης,Μετεωρα,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Κοριτσακια μαλλον ειμαι αυτη που θα εγκαινιασω τις βαφτισεις,εκτος αν με προλαβει η ειρηνη που ειπε για πασχα!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...