Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

omorfakia - Αναστάσης 6/6/10, 19.00, Πετρου & Παυλου-Υμηττος

aleca - Δημητρης 29/08/10, 19.00, Αγιος Διονυσιος, Βαρκιζα,Island

chicken - Ειρήνη-???,??? ??? ???

markellaki - Ειρήνη, 6/6/2010, 12.30, Αγ. Θεόδωροι - Γέρακας

rianna - Κάτια (Κατερίνα) Αιδηψο Ευβοια(ολα μαλλον)

tzia - Γεωργία 5 ή 12/9/10 Αγ. Αλέξανδρος Π. Φάληρο, Coral Hotel

mary77 - Ιωαννης-Αρτεμις, 23/5/10, 12.00, Αγιος Χριστοφορος-Κων/τικα,Θεσ/νικη

eleni26 - Αρης 12/06/10 , Λιγοψα Ιωαννίνων

theano 1980 - Αλεξανδρα (μαλλον 15-08-2010)

eleni1 - Nικόλας - ?????????? - Αγ Νικόλαος - Πέραμα

jtse - Βασιλική - Δήμητρα, - 05/09/2010 (μάλλον) - εκκλησάκι Σωτήρος Ζούμπερι

Aspa-Χρήστος 21 Αυγουστου Εκκλησακι Παναγιτσα Κατω Αχαιας

μολις εκλεισε και την εκκλησια ο αντρας μου.

ρωτησα και τον παπα απο την στιγμη που ειναι 2 νονοι θα υπαρχουν και 2 λαμπαδες!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ορεστη ηθελα να τον βγαλω, αλλα μετα σκεφτηκα οτι αυτος ειχε σκοτωσει τη μανα του... κ το απεφυγα...

μετα με επρηξε η μανουλα μου, μου ειπε, βγαλτον κ Παταπιο, αλλα εγω δεν στον κραταω!

μετα ειπε κ η πεθερουλα θεικη ατακα, οτι θα τον βγαλουμε ενα "ωραιο κ καινουργιο" ονομα, κ κατεληξα να βγαλω τον μπαμπα μου, περισσοτερο απο μουλαρωμα.

το Μαξιμος δεν σου αρεσει??? βγαλτον εσυ τουλαχιστον... το Ανδριανος? ταιριαζουν κ με το επιθετο που θελω να ειναι λιγο ταιριαστα αυτα τα δυο???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

συμπεθερα η επιχειρηση που εχεται τι ειναι?στην εφορια εννοω.

μηπως ειναι ατομικη επιχειρηση?θελω να σε ρωτησω κατι γι'αυτο.

Ναι εχουμε 2 ατομικές.Τι θέλεις να μάθεις?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

να σας ρωτησω κατι??εγω που θα κανω γαμο-βαπτιση θα πρεπει και οι μπομπονιερες της βαπτισης να ναι οσες και του γαμου???και επειδη θα ναι περιπου 500 ατομα θα κανω 500 για γαμο και 500 για βαπτιση??πολυ δεν ειναι???????

Ορεστη ηθελα να τον βγαλω, αλλα μετα σκεφτηκα οτι αυτος ειχε σκοτωσει τη μανα του... κ το απεφυγα...

μετα με επρηξε η μανουλα μου, μου ειπε, βγαλτον κ Παταπιο, αλλα εγω δεν στον κραταω!

μετα ειπε κ η πεθερουλα θεικη ατακα, οτι θα τον βγαλουμε ενα "ωραιο κ καινουργιο" ονομα, κ κατεληξα να βγαλω τον μπαμπα μου, περισσοτερο απο μουλαρωμα.

το Μαξιμος δεν σου αρεσει??? βγαλτον εσυ τουλαχιστον... το Ανδριανος? ταιριαζουν κ με το επιθετο που θελω να ειναι λιγο ταιριαστα αυτα τα δυο???

ωραια η μανουλα!αλλα κ η πεθερουλα δεν παει πισω!!!βρε βγαλτον οπως θες και μην ακους κανεναν!!!!!!!!!!!!

Ναι εχουμε 2 ατομικές.Τι θέλεις να μάθεις?

τι εξοδα μπορεις να δικαιολογησεις?ειναι αναλογα με το ειδος της επιχειρησεις?

και πως γινεται η φορολογια?

δηλαδη καθε μηνα αποδιδεται φπα?και κανεται και ξεχωριστη φορολογικη δηλωση?

fCS8p3.png

Α, ξεκινάω! Τι μου έλεγαν εμένα;; Ορέστη ένα παιδάκι Αλβανών λένε στο χωριό μας! Αχιλλέα παραπέμπτει στο άσμα "ο Αχιλλέας από το Καιρο", Μάξιμος είναι για σκυλιά κ άλλες μπούρδες! Εμένα άμα κλειδώσει στο κεφάλι μου μπορεί να τον πω και Αναξαγόρα!!!!

Άλλωστε τον πρωτοάκουσμα σου κάνει εντύπωση μετά συνηθίζεις!!!

Εμένα αν με έλεγαν όντως Δαλιδά τώρα θα σας έκανε εντύπωση;; Το έχετε συνηθίσει!!!

να σας ρωτησω κατι??εγω που θα κανω γαμο-βαπτιση θα πρεπει και οι μπομπονιερες της βαπτισης να ναι οσες και του γαμου???και επειδη θα ναι περιπου 500 ατομα θα κανω 500 για γαμο και 500 για βαπτιση??πολυ δεν ειναι???????

Νομίζω μία βγάζεις όχι άλλη για γάμο, άλλη για βάπτιση! Θα ρωτήσεις κ εκεί που θα τις φτιάξεις, θα ξέρουν.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Εκτός απο τα τιμολόγια αγορών περνάνε service στα επαγγελματικα αυτοκίνητα,Δεη,Οτε,Ενοικιο μαγαζιου.

Δηλωση κάνουμε μάζι με τον Μανώλη σε χωριστες στήλες(φαινονται δηλαδη ξεχωριστα οι 2 εταιρίες αλλα στην ιδια δηλωση).

Η εφορία όμως φορολογει αναλογα την επιχειρηση εμας μας εχει στο 16% .

ΦΠΑ καθε 3μηνο.

Μην ξεχασω , θα περασει και η γεννα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Τα έξοδα είναι ανάλογα με την επιχείρηση! Δλδ δεν μπορείς να κόψεις τιμολόγιο για αγορά εσώρουχων την στιγμή που έχεις λογιστ. γραφείο πχ.

ΦΠΑ αποδίδεται κάθε 2μηνο ή 3μηνο, θα το κοιτάξω κ θα σου πω!

Δήλωση γίνεται κοινή απλά κάνεις και άλλη μία για την ανάλυση εσόδων εξόδων της επιχείρησης!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

καλα σοβαρολογειτε??????????? σε 2 μερες 15 σελιδες??????????????

ε ποτε να τις διαβασω και να συντονιστω βρε κοριτσια?????????????????????? ε μα συγγνωμη τι γραψατε παλι??????? αχ ηρθε στις δοξες του παλι το καφε μας.....

εμεις παντως κοιμομαστε λιιιιγο καλυτερα, δεν εχω δηλαδη αυτο το απιστευτο ξενυχτι,μετα το φαι κοιμαται γρηγορα, αλλα τρωει 2-3 φορες το βραδυ.... και τα κανει κι ολας συνεχεια αφηστε τα....

ας παω να διαβασω οτι μπορω... φιλια σε ολες!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Εκτός απο τα τιμολόγια αγορών περνάνε service στα επαγγελματικα αυτοκίνητα,Δεη,Οτε,Ενοικιο μαγαζιου.

Δηλωση κάνουμε μάζι με τον Μανώλη σε χωριστες στήλες(φαινονται δηλαδη ξεχωριστα οι 2 εταιρίες αλλα στην ιδια δηλωση).

Η εφορία όμως φορολογει αναλογα την επιχειρηση εμας μας εχει στο 16% .

ΦΠΑ καθε 3μηνο.

Μην ξεχασω , θα περασει και η γεννα.

εμας αν γινει οπως προσπαθει ο γιωργακης,που ειναι σε μερικα σημεια αδυνατο να γινει,γιατι τους οδηγους μας τη θα ατους κανουμε?και δεν μπορω να τον υποχρεωσω τον αλλο να ανοιξει βιβλια,αλλα και αυτον δεν θα τον συμφερει να δουλευει πλεων....τελος παντων,μαγαζι δεν θα ειναι,αρα περναω οτι εξοδα εχει το αυτοκινητο.

δηλαδη απ'οτι καταλαβα δινεις το φπα καθε 3μηνο και πληρωνεις και στη εφορια,ωραια........

fCS8p3.png

Εμείς πηγαίναμε σε μία παιδίατρο στο ιατρείο της έξω με επίσκεψη κανονικά αλλά αυτή ήταν κ στο ίκα, οπότε όσα κάνουν στο ικα μας τα έγραφε της αφήναμε εκεί τα βιβλιάρια!

Θυμάμαι όμως πως τα ακριβά δεν γράφονται, μόνο τα φτηνά γλυτώνεις, αλλά από το ολότελα....

Πάντως Δαλιδά μου το meningitec έχει 35 ευρώ και το prevenat 75. Τουλάχιστον του πνευμονιόκοκκου δεν νομίζω ότι θεωρείται από τα φθηνά και εφόσον θα τα κάνουμε σε ένα ραντεβού και θα έπρεπε να τα πάω μαζί από το φαρμακείο γλυτώσαμε τα 110 ευρώ. Δυστυχώς δεν γράφουν το πενταπλό που έχει 55 ευρώ και έχουμε τουλάχιστον δύο δόσεις ακόμα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...