Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα το μικρο μου φτερνιζεται πολυ!!μηπως ξερετε τιποτα περι του θεματος??

Εμένα τρεχει το ματάκι του......χωρις αλλο συμπτωμα....

Ανοιξε κανενα παραθυρο να αλλαζει ο αέρας!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Δική μας είναι η ρημάδα η δουλειά και κατεβαίνω σχεδον κάθε μέρα αλλά διαφορετικές ώρες,οταν δηλαδη βρω καποιον να τα κρατήσει....

ααααααα, μαλιστα....τουλαχιστον να υποθεσω οτι ειναι κοντα στο σπιτι?

γιατι ειναι κι αυτο ενα θεμα! εγω ειμαι νεα σμυρνη κ η δουλεια πειραια! δηλ 6 ωρες θα δουλευω κ 2 ωρες πηγαινε - ελα (γιατι θα αφηνω κ το παιδι στη μαμα μου που ειναι κανα 10 λεπτο με το αμαξι κ κανω κυκλο) παει το κλεισαμε το 8ωρο...

σημερα το μικρο μου φτερνιζεται πολυ!!μηπως ξερετε τιποτα περι του θεματος??

αν φτερνιζεται μονο δεν ειναι τιποτα. κ μενα φτερνιζεται. αν εσυ δε το βλεπεις ορεξατο κ γκρινιαζει κ δε θελει να φαει τοτε θα ανησυχησεις. βεβαια ας μας πει κ καποια πιο εμπειρη μανουλα για σιγουρα.

ΥΓ: ακομα περιμενω την πεθερα...κ της ειπα να μην μου αργησει παλι αλλιως να ερθει το απογευμα!(την προηγουμενη φορα που ηρθε με πηρε 10:30 το πρωι κ μου λεει θα πεταχτω για λιγο να σας δω (μενει βουλα) κ ηρθε στις 2 το μεσημερι κ εφυγε στις 4:30!!!! ο μικρος ειχε κοιμηθει κ εγω κουτουλαγα αλλα δεν ξεκολλαγε γιατι περιμενε να ερθει κ το παιδακι της να το δει κ να της κανουμε κ το τραπεζι)

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

omorfakia - Αναστάσης 6/6/10, 19.00, Πετρου & Παυλου-Υμηττος

aleca - Δημητρης 29/08/10, 19.00, Αγιος Διονυσιος, Βαρκιζα,Island

chicken - Ειρήνη-???,??? ??? ???

markellaki - Ειρήνη, 6/6/2010, 12.30, Αγ. Θεόδωροι - Γέρακας

rianna - Κάτια (Κατερίνα) Αιδηψο Ευβοια(ολα μαλλον)

tzia - Γεωργία 5 ή 12/9/10 Αγ. Αλέξανδρος Π. Φάληρο, Coral Hotel

mary77 - Ιωαννης-Αρτεμις, 23/5/10, 12.00, Αγιος Χριστοφορος-Κων/τικα,Θεσ/νικη

eleni26 - Αρης 12/06/10 , Λιγοψα Ιωαννίνων

theano 1980 - Αλεξανδρα (μαλλον 15-08-2010)

eleni1 - Nικόλας - ?????????? - Αγ Νικόλαος - Πέραμα

......

fCS8p3.png

γιατι ειναι κι αυτο ενα θεμα! εγω ειμαι νεα σμυρνη κ η δουλεια πειραια! δηλ 6 ωρες θα δουλευω κ 2 ωρες πηγαινε - ελα (γιατι θα αφηνω κ το παιδι στη μαμα μου που ειναι κανα 10 λεπτο με το αμαξι κ κανω κυκλο) παει το κλεισαμε το 8ωρο...

αν φτερνιζεται μονο δεν ειναι τιποτα. κ μενα φτερνιζεται. αν εσυ δε το βλεπεις ορεξατο κ γκρινιαζει κ δε θελει να φαει τοτε θα ανησυχησεις. βεβαια ας μας πει κ καποια πιο εμπειρη μανουλα για σιγουρα.

ΥΓ: ακομα περιμενω την πεθερα...κ της ειπα να μην μου αργησει παλι αλλιως να ερθει το απογευμα!(την προηγουμενη φορα που ηρθε με πηρε 10:30 το πρωι κ μου λεει θα πεταχτω για λιγο να σας δω (μενει βουλα) κ ηρθε στις 2 το μεσημερι κ εφυγε στις 4:30!!!! ο μικρος ειχε κοιμηθει κ εγω κουτουλαγα αλλα δεν ξεκολλαγε γιατι περιμενε να ερθει κ το παιδακι της να το δει κ να της κανουμε κ το τραπεζι)

Ευτυχώς ειναι κοντά παω και με τα πόδια......

Απο τώρα σκέφτομαι οτι ο Γιαννης δεν θα θελει να κοιμηθει το μεσημέρι (γιατι ξυπνησε στις 10.30 )και πως θα αντεξω μεχρι το βραδυ χωρις να κοιμηθω λιγάκι...?.....ωχ.

omorfakia - Αναστάσης 6/6/10, 19.00, Πετρου & Παυλου-Υμηττος

aleca - Δημητρης 29/08/10, 19.00, Αγιος Διονυσιος, Βαρκιζα,Island

chicken - Ειρήνη-???,??? ??? ???

markellaki - Ειρήνη, 6/6/2010, 12.30, Αγ. Θεόδωροι - Γέρακας

rianna - Κάτια (Κατερίνα) Αιδηψο Ευβοια(ολα μαλλον)

tzia - Γεωργία 5 ή 12/9/10 Αγ. Αλέξανδρος Π. Φάληρο, Coral Hotel

mary77 - Ιωαννης-Αρτεμις, 30/5/10, 12.00, Αγιος Χριστοφορος-Κων/τικα,Θεσ/νικη

eleni26 - Αρης 12/06/10 , Λιγοψα Ιωαννίνων

theano 1980 - Αλεξανδρα (μαλλον 15-08-2010)

eleni1 - Nικόλας - ?????????? - Αγ Νικόλαος - Πέραμα

jtse - Βασιλική - Δήμητρα, - 05/09/2010 (μάλλον) - εκκλησάκι Σωτήρος Ζούμπερι

Aspa-Χρήστος 21 Αυγουστου Εκκλησακι Παναγιτσα Κατω Αχαιας

Διαφημίσεις

Κορίτσια μόλις γύρισα από, εξωτερικές δουλειές. Πήγα 2 φορές στο ΣΜ, πήγα λαική και μιας και περνούσα και από το ΙΚΑ ρώτησα και για τα εμβόλια. Εκλεισα ραντεβού και μου έγραψαν τα εμβόλια. Λοιπόν όες έχετε τα παιδιά στο ΙΚΑ γράφουν τα εμβόλια του πενυμονιόκοκκου και του μηνιγγιτιδοκοκκου και μάλιστα με 0 συμμετοχή γιατί είναι υποχρεωτικά. Επίσης γράφουν της ανεμοβλογιάς αλλά αυτό είναι για 14 μηνών νομίζω. Τα άλλα δεν τα γράφουν γιατί μπορείς να τα κάνεις εκεί, αλλο που εμείς δεν πάμε. Τεσπα τουλάχιστον αυτή την φορά γλυτώσαμε 110 ευρουλάκια που είχαν αυτά τα δύο εμβόλια. Έτσι τα πήρα και τα έβαλα στο ψυγείο για να πάμε τέλος του μήνα που έχουμε ραντεβού.

3qg3p2.png qfe4p2.png

δαλιδα, πως τα λενε τα αλλα παιδια σου?? κ γιατι?

O πρώτος πήρε του πεθερού, τον 2ο τον έβγαλα Ορέστη, δεν ήθελα κ ούτε θέλω να βγάλω του πατέρα μου!!

Θα σας γράψω τα επικρατέστερα αργότερα που θα διαλέξω να μου πείτε για τον 3ο!

αχ εσυ ομως εχεις αλλα 2 παιδια και ξερεις απο αυτα!!!

εγω εχθες το βραδυ παρ'ολο που ο μπεμπης κοιμηθηκε εγω καθομουν και κοιταζα το ταβανι μεχρι τις 4.30 που με πηρε ο υπνος,δεν αντεξα και σε μια ωρα ξυπνησε ο αντρας μου για να την ταιση.....

Ευτυχώς Μαιρούλα που μου έκατσε στο 3ο γιατί αν συνέβαινε στον 1ο θα είχα φρικάρει!! Μην τρελαίνεσαι όμως με τέτοια, θα υπάρξουν χίλια δύο ακόμα να τρελαθείς!!!

Το νεογεννητο αφου αποβαλει το μηκωνιο εχει 2-5 κενωσεις το 24ωρο με ποσοτητα μεγαλυτερη απο 3 κουταλιες της σουπας η καθεμια..Στη συνεχεια μπορει να κανει απο 2 φορες σε καθε ταισμα ακομα και 20 φορες την ημερα , εως μια φορα στις 20 μερες, χωρις αυτο να σημαινει οτι εχει δυσκοιλιοτητα ή διαρροια...Μετα το σαραντισμο οι κενωσεις γινονται συνηθως 2-5 το 24ωρο και η ποσοτητα της καθε κενωσης αυξανεται.

Ευχαριστώ βρε Μαριάνθη! Αμ εγώ με 7-8 είμαι πασάς!!!!!!!!!!!!

Αυτά από Πατσούρου τα βρήκες ή από ερώτηση στην Αγλαια;;;

Καλη ιδέα Ελενάκι,

Ετοιμαζομαι και εγω για δάνειο οπότε.....

Ετσι θα πείσω και το στεφάνι μου να καλέσουμε πολύ κόσμο γιατι δεν θέλει κανέναν ο μονόχνωτος...:wink::lol::lol:

Εμένα αυτά τα έκανε στον γάμο, τώρα πάτησα πόδι!!!!!!!!!!

το κανεις που το κάνεις να μην ευχαριστηθείς τουλάχιστον;;;;

εμεις εχουμε αλλο προβλημα! κοιματε ο μπεμπης κ η χριστιανα κοβει βολτες ολη τη νυχτα! γυρω γυρω στο σπιτι, παμε να κατουρησουμε, ερχεται κ αυτη, παμε για νερο, στρωνεται στο τραπεζι, λεει μαμ. τι θα γινει κοπελια??? της λεω. μετα θελει να βουρτσισει τα δοντια της, να βαλει κρεμα στα χερια, τι αλλο? δεν ξερω τι να κανω... ααα...μετα ερχεται ο παυλος κ τη βαζει να τρωει σαλαμια αερος, τυρια, χαμος... δεν ανοιγεται κ κανα κρασακι να τα κουτσοπιειτε του λεω?? παμε καλα σ'αυτο το σπιτι? αναρωτιεμαι πολλες φορες...

Είναι οι φάσεις που λέγαμε λόγω μπέμπη! Και μεις μια απο τα ιδια! Ευτυχως είμαστε σε μονοκατοικία αλλιώς θα είχαν μαζέψει υπογραφές...

αυτο εννοειται ειρηνακι μου!!!!ξερω ξερω !!!!!το πιασα το νοημα!!!το δικο μου το γατακι που ειναι τεραστιο!!!!!!ετσι??χαχαχαχαχα:lol::lol: εμοιασε σε μενα το πουλακι μου!!του αρεσει το φαγητο!!!δεν πινω δεν καπνιζω....μια απολαυση μου μενει!!!το φαγητο!!και ξερω ξερω τι θα πειτε...ναι και το Σ@ξ!!!!:tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Περαστικά σε σένα κ το μωρούλι, τι μωρούλι δλδ,γίγαντα!!!!:lol::lol:

Αχ αυτές οι "μανούλες" τι γλυκές που είναι! Και τι γλυκά μας πρήζουν!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

οχι! δεν φανταζομαστε καθολου, κ να μην φανταζεσαι ουτε εσυ!!! δεν ειμαι καν γυρω στα 30. εχω ξεφυγει στο νουμερακι...

οποια αλλη λιστα εχεις προτεινει, ειδες... αλλα μη το χ@#σουμε κιολας!

Καλέ ένα αστειο είπαμε για την Ειρηνη που αγχωνεται με την ηλικία. Κι εγω έχω ξεφύγει πολύ από τα 30, σε λίγα χρονακια θα μπω στα άλλα ..αντα

Κορίτσια μόλις γύρισα από, εξωτερικές δουλειές. Πήγα 2 φορές στο ΣΜ, πήγα λαική και μιας και περνούσα και από το ΙΚΑ ρώτησα και για τα εμβόλια. Εκλεισα ραντεβού και μου έγραψαν τα εμβόλια. Λοιπόν όες έχετε τα παιδιά στο ΙΚΑ γράφουν τα εμβόλια του πενυμονιόκοκκου και του μηνιγγιτιδοκοκκου και μάλιστα με 0 συμμετοχή γιατί είναι υποχρεωτικά. Επίσης γράφουν της ανεμοβλογιάς αλλά αυτό είναι για 14 μηνών νομίζω. Τα άλλα δεν τα γράφουν γιατί μπορείς να τα κάνεις εκεί, αλλο που εμείς δεν πάμε. Τεσπα τουλάχιστον αυτή την φορά γλυτώσαμε 110 ευρουλάκια που είχαν αυτά τα δύο εμβόλια. Έτσι τα πήρα και τα έβαλα στο ψυγείο για να πάμε τέλος του μήνα που έχουμε ραντεβού.

Εμείς πηγαίναμε σε μία παιδίατρο στο ιατρείο της έξω με επίσκεψη κανονικά αλλά αυτή ήταν κ στο ίκα, οπότε όσα κάνουν στο ικα μας τα έγραφε της αφήναμε εκεί τα βιβλιάρια!

Θυμάμαι όμως πως τα ακριβά δεν γράφονται, μόνο τα φτηνά γλυτώνεις, αλλά από το ολότελα....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...