Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

omorfakia μας βλέπω παρεα στη Ρομβης για μπομπονιέρες μετά το Πασχα, μιας κι εχουμε μαζι τη βαφτιση.

Καλά, η οικογενεια απαιχτη!!!!!!!

Ασπα, περαστικά.Μην ανησυχεις, τα εχω περασει κι εγω 3 φορες εως τωρα. Καλή προφυλαξη θελει για το μωρό.

οταν λες καλη μαρκελλακι???help!μασκα φοραω..χερια πλενω..αντισυπτικο βαζω..αλλο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μη βλέπεις μαγουλάκια Άσπα μινιατούρα είναι 2 μηνών 4 κιλά και 56 πόντους. Αλλά τώρα άρχισε να τρώει καλά 180 σε κάθε γεύμα 5 γεύματα. Ελπίζω να βάλει λίγο γιατί όποιος τη βλέπει τη λέει γατάκι...... Αλλά από μαλλί ναι σκίζουμε. Χεχεχεχεχεχεχεχεεχε!!!!!!

ααα μονο μαγουλακι???εμενα ειρηνη μου το παιδι ειναι εκτος συναγονισμου!!2 μηνων 6710κλ 62 ποντους.....θα κανω μπρατσα !!!:tongue:

αχ, αυτεσ οι πεθερες...για ολα οι νυφεσ φταινε!

του λεω του δικου μου, πηρεσ τη μανα σου τηλ? εχει 2 βδομαδεσ να δει το παιδι!

χθες ηθελε να παμε αλλαειχαμε ηδη κανονισει κ δεν τησ ελεγε απο την αρχη οτι δεν μπορουμε κ εκεινη περιμενε, κ με πηρε σημερα τηλ κ ξεχεσε εμενα!!!!

ε, της τα χωσα κ εγω κ τωρα την περιμενω να μου ρθει! αυτα εν ολιγοισ γιατι εαν αρχισω δεν θα τελειωσω ποτε!

υπομονηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!συνδεση με καιρο και θα σωθεις!!!!:tongue:

Έτσι έτσι Άσπα keep walking. Και άσε τις ρουφιάνες να λένε..... Εμείς σε αγάπαμε πολύ και ευτυχώς το ξέρεις........

αυτο εννοειται ειρηνακι μου!!!!ξερω ξερω !!!!!το πιασα το νοημα!!!το δικο μου το γατακι που ειναι τεραστιο!!!!!!ετσι??χαχαχαχαχα:lol::lol: εμοιασε σε μενα το πουλακι μου!!του αρεσει το φαγητο!!!δεν πινω δεν καπνιζω....μια απολαυση μου μενει!!!το φαγητο!!και ξερω ξερω τι θα πειτε...ναι και το Σ@ξ!!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ένα ένα τα βλέπω EYANTHIA άστον να κλάψει και λίγο δεν θα πάθει τίποτα...... Η καρδούλα σου το ξέρει αλλά αν τα έχει όλα και κλαίει μόνο για αγκαλιά άστον. Και όσο για τον άντρα σου όλα θα γίνουν με την ώρα τους. Και ο δικός μου στον μεγάλο έτσι ήταν ώσπου μόλις άρχισε το παιδί να γνωρίζει και να κλαίει μόλις τον έπαιρνε αγκαλιά και κατάλαβε ότι δεν τον γνώριζε τον ίδιο του τον πατέρα άρχισε και να τον ταίζει και να τον αλλάζει και να είναι και πιο πολλές ώρες στο σπίτι.... Και επειδή όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι και στη μεσαία και στη μικρή είναι εδώ...... Όσο για τη "μητέρα" μην ασχολείσαι καθόλου αν θέλει να έρθει ας έρθει αλλιώς αυτή χάνει. Αλλά σας παρακαλώ αφήστε με να φύγω...... Μου αρέσει τόσο η παρέα σας που βάζω παντελόνι έρχομαι εδώ βάζω μπλούζα έρχομαι για να μάθετε λοιπόν θα κλείσω το pc και θα σας δω όταν γυρίσω χαχαχαχαχαχαχαχα φιλάκιαααααααααααα

καλημερα ειρηνουλα!!!

εμενα μαλλον μου εχει παρει τον αερα κ δεν ξερω πως θα του τον ξεκοψω...

κ συνεχιζω γιατι εχω φουντωσει...μου λειει οτι εχει κ μια μανα κ οχι μονο να κοιταει τη γυναικα του!!! ακουσον ακουσον!!! που λογω δουλειας ειναι ζητημα εαν τον βλεπω για καμια ωριτσα καθε μερα, δεν με βοηθαει σχεδον καθολου με το παιδι κ να μην θιξω κ το αλλο...που κοντευω να το ξεχασω!!!

κ της λεω αφου ξερετε οτι παει να κανει ενα καινουριο βημα στη δουλεια του κ φευγει νυκτα κ γυρναει νυκτα!!! ποτε να προλαβει? μια κυριακη μας μενει κ αυτη τρεχουμε μηπως προλαβουμε τιποτα!!!

κ της λεω εγω εδω ειμαι ολη μερα κ να ερθει οποτε θελει να το δει το παιδι!!! οχι να της το πηγαινουμε κ πακετο!!! καταλαβατε????

τωρα τον εβαλα στην κουνια κ κλαει γιατι θελει ολο αγκαλια τι να κανω??? να τον πιασω? να τον αφησω να πλανταξει??? σπαραζει κ η καρδια μου....

καταλααααβαααμεε.... πως δεν καταλαβαμε! αφου το ιδιο θελει κ η δικια μου. πακεταδουρα τα παιδια, μα κρυο, μα βροχη, δεν τη νοιαζει. αυτη να μη ξεκουνηθει να βγει εξω. κ μετα σου λεει εχω τις δουλειες μου. κ πας σπιτι κ ειναι αναστα ο κυριος! αντε μην αρχισω κ εγω κ ειναι κ ο συζυγατος σπιτι κ γινουμε μαλλι εδω μεσα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Είδατε που είχα δίκιο Αλεκάκι μου ότι είμαι γριά γυναίκα για το παρεάκι σας? Χιχιχιχιχιχιχιιχιχι μάλλον είμαι η μεγαλύτερη εδώ μέσα ε?

Kαλημερα Ειρηνη. Μην κολλας βρε με την ηλικία. Ωρα ειναι ναφτιαξουμε λίστα με ηλικίες, φανταζεστε?:D:D

οχι! δεν φανταζομαστε καθολου, κ να μην φανταζεσαι ουτε εσυ!!! δεν ειμαι καν γυρω στα 30. εχω ξεφυγει στο νουμερακι...

οποια αλλη λιστα εχεις προτεινει, ειδες... αλλα μη το χ@#σουμε κιολας!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Ειμαι στην δουλειά και κόβω τιμολόγια , λείπω συνέχια και τα έχουν κάνει σκ@τ@......:twisted::twisted::twisted:

καλο κουραγιο κοριτσακι...

δεν ποναει το στηθος σου τωρα? ή πηρες εξοπλισμο μαζι...?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

οχι! δεν φανταζομαστε καθολου, κ να μην φανταζεσαι ουτε εσυ!!! δεν ειμαι καν γυρω στα 30. εχω ξεφυγει στο νουμερακι...

οποια αλλη λιστα εχεις προτεινει, ειδες... αλλα μη το χ@#σουμε κιολας!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ένα ένα τα βλέπω EYANTHIA άστον να κλάψει και λίγο δεν θα πάθει τίποτα...... Η καρδούλα σου το ξέρει αλλά αν τα έχει όλα και κλαίει μόνο για αγκαλιά άστον. Και όσο για τον άντρα σου όλα θα γίνουν με την ώρα τους. Και ο δικός μου στον μεγάλο έτσι ήταν ώσπου μόλις άρχισε το παιδί να γνωρίζει και να κλαίει μόλις τον έπαιρνε αγκαλιά και κατάλαβε ότι δεν τον γνώριζε τον ίδιο του τον πατέρα άρχισε και να τον ταίζει και να τον αλλάζει και να είναι και πιο πολλές ώρες στο σπίτι.... Και επειδή όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι και στη μεσαία και στη μικρή είναι εδώ...... Όσο για τη "μητέρα" μην ασχολείσαι καθόλου αν θέλει να έρθει ας έρθει αλλιώς αυτή χάνει. Αλλά σας παρακαλώ αφήστε με να φύγω...... Μου αρέσει τόσο η παρέα σας που βάζω παντελόνι έρχομαι εδώ βάζω μπλούζα έρχομαι για να μάθετε λοιπόν θα κλείσω το pc και θα σας δω όταν γυρίσω χαχαχαχαχαχαχαχα φιλάκιαααααααααααα

τον αφησα να κλαψει αρκετα κ τελικα τον πηρα αγκαλια κ σταματησε για λιγο αλλα μετα ξαναρχισε. του εφτιαξα γλυκανισο ηπιε 10 μλ κ αρχισε παλι κλαμα ωσπου τον εβαλα λιγο στο στηθος κ ξεραθηκε. ε, μετα απο τοσο κλαμα εξαντληθηκε...δεν ξερω για ποσο ομως...

μωρε φοβαμαι να τον αφηνω να κλαιει γιατι λενε οτι δεν κανει τα αγορακια κ τωρα ψαχνουμε κ τα ορμονικα του (κατι για επινεφριδια μου ειπαν) κ φοβαμαι μηπως αυτα σχετιζονται. εσεις τι λετε?

οσο για τον αντρα...οταν ειναι εδω κ δεν κοιμαται (πραγμα σπανιο) ολο κ κατι κανει, ενα αλλαγμα, ενα γαλα θα το κανει. αλλα μεχρι εκει.

καταλααααβαααμεε.... πως δεν καταλαβαμε! αφου το ιδιο θελει κ η δικια μου. πακεταδουρα τα παιδια, μα κρυο, μα βροχη, δεν τη νοιαζει. αυτη να μη ξεκουνηθει να βγει εξω. κ μετα σου λεει εχω τις δουλειες μου. κ πας σπιτι κ ειναι αναστα ο κυριος! αντε μην αρχισω κ εγω κ ειναι κ ο συζυγατος σπιτι κ γινουμε μαλλι εδω μεσα!

αστα, αστα...πονεμενη ιστορια.

Ειμαι στην δουλειά και κόβω τιμολόγια , λείπω συνέχια και τα έχουν κάνει σκ@τ@......:twisted::twisted::twisted:

γυρισες δουλεια??? ή πηγες εκτακτως? πω πω κ εγω γυρναω 1η φλεβαρη... να δουμε τι θα δουμε...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...