Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελένη κάμερες έχεις??????

Αλλά τζάμπα κόπος κορίτσια-καμιά διαφορά-κανένα σημάδι...τζίφος!!!

Πήγα και για περπάτημα σήμερα, είμαι και λίγο χάλια ψυχολογικά γιατί ξέφυγα με το φαι- και το ζάχαρο στα ύψη.....

Μαιρούλα καλώς δέχτηκες το κοριτσάκι σου σπίτι!!!!

Πόσο πήγε βρε Τζιά μου? Και εγώ σημερα έφαγα έξω και έφαγα και ψωμικαι ρύζι και πατάτες και τα πάντα.. Και μενα ανεβηκε λιγάκι αλλά δε πειράζει, τελευταίες μερες ειναι..;) ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πόσο πήγε βρε Τζιά μου? Και εγώ σημερα έφαγα έξω και έφαγα και ψωμικαι ρύζι και πατάτες και τα πάντα.. Και μενα ανεβηκε λιγάκι αλλά δε πειράζει, τελευταίες μερες ειναι..;) ;)

Άσε έφαγα goody's χτες και ενώ έκανα διπλές μονάδες μετρήθηκα μετά μια ώρα :156-κάνω 3 διορθωτική και ξαναμετριέμαι μετά από άλλη μια ώρα και....204. Δεν το είχα ξαναδεί αυτό το νούμερο....

Αλλά καλύτερα να μην πω τι έφαγα,η Αλέκα θα με αποθεώσει!!!!

byXKp2.png

Καλησπερα κορίτσια! Μπήκα για λίγο γιατι όπου ναναι θα ξυπνήσει η μπεμπούλα για να φαει.

Αλεκάκι και Ευανθία χρόνια πολλα για την επετειο σας!!! Εμεις έχουμε την Τρίτη επέτειο, 8 χρόνια μαζί.

Γωγούλα τι κανεις? Συγνώμη που δεν σου απάντησα τισ προάλλες αλλά επρεπε να ταίσω το μωρό.

αχ κοριτσια μολις εκανα ενα μπανιο και ξεβρωμισα...............τοσες μερες πηγεναι ελα στο διαβαλκανικο δεν προλαβαινα τιποτα......

αχ αλεκα το ιδιο λεει και ο αντρας μου κανα 2 μηνες υπομονη......η μικρη ειναι πολυ γκρινιαρα και το ματι γαριδα!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Μαιρούλα μου πολύ χαρηκα που πήρατε την μπεμπούλα σπιτι σας!Κανε υπομονη. και εμένα πριν 2-3 μέρεσ μας είχε όλη νύχτα ξύπνιους. Δεν εκλαιγε, αλλά το μάτι γαρίδα. Χτες κοιμήθηκε. Απόψε θα δούμε πως θα πάει.

Θέλουν και αυτα τον χρόνο τους για να συνηθίσουν την καινουρια κατάσταση.

Καλησπερα κορίτσια! Μπήκα για λίγο γιατι όπου ναναι θα ξυπνήσει η μπεμπούλα για να φαει.

Αλεκάκι και Ευανθία χρόνια πολλα για την επετειο σας!!! Εμεις έχουμε την Τρίτη επέτειο, 8 χρόνια μαζί.

Γωγούλα τι κανεις? Συγνώμη που δεν σου απάντησα τισ προάλλες αλλά επρεπε να ταίσω το μωρό.

Δεν πειράζει κοριτσακι μου!!! Καλα είμαι και εγώ, περιμένωωωωωω το Σάββατοοοο!!! Και προς το παρόν χαίρομαι να διαβάζω τα νέα σας για τα μωράκια σας!!! Παίρνω μυρωδιές!!! :D :D :D

αχ κοριτσια μολις εκανα ενα μπανιο και ξεβρωμισα...............τοσες μερες πηγεναι ελα στο διαβαλκανικο δεν προλαβαινα τιποτα......

αχ αλεκα το ιδιο λεει και ο αντρας μου κανα 2 μηνες υπομονη......η μικρη ειναι πολυ γκρινιαρα και το ματι γαριδα!!!!!

Ανανεωθήκαμε κοπελιάααααα???? Τι καλά που έχεις και τα δύο παιδάκια σου σπίτι..

Άσε έφαγα goody's χτες και ενώ έκανα διπλές μονάδες μετρήθηκα μετά μια ώρα :156-κάνω 3 διορθωτική και ξαναμετριέμαι μετά από άλλη μια ώρα και....204. Δεν το είχα ξαναδεί αυτό το νούμερο....

Έλα δε πειράζει.. Έγκυες είμαστε, πού και πού δικαιούμαστε και εμεις να το ρίξουμε έξω.. Φάε σαλατούλα αύριο!!!!

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει κοριτσακι μου!!! Καλα είμαι και εγώ, περιμένωωωωωω το Σάββατοοοο!!! Και προς το παρόν χαίρομαι να διαβάζω τα νέα σας για τα μωράκια σας!!! Παίρνω μυρωδιές!!! :D :D :D

και τι μυρωδιές Γωγούλα μου. Δεν χορταίνω να την μυρίζω. Ειδικά δίπλα στο λαιμουδάκι της, μου ρχεται να την φαω...

αλεκακι να ζησετε κοριτσι μου!!!

κ εμεις ειχαμε επετειο την τεταρτη!!! 3 χρονια γαμου!!!

να μας χαίρονται βρε! εγώ του λέω του δικού μου...'η τυχερη σου μέρα ήταν βρε! σα να κέρδισες το λότο!'

κοριτσαρα μου... δεν πτοούμαι!!!! Έχω φάει ό,τι μπορείται να φανταστείτε!!!!

.αχ αλεκα το ιδιο λεει και ο αντρας μου κανα 2 μηνες υπομονη......η μικρη ειναι πολυ γκρινιαρα και το ματι γαριδα!!!!!

Καλά κάνει... έτσι να μαθαινει να ταλαιπωρεί τους άντρες πες στον μπαμπούλη της!!;)

Αλέκααααααααααα και Ιριδαααααααααααα 2 και σήμερααααααααααααααααα...............

Αχ Γωγούλα... και ακόμη δεν έχω μπει στο κλίμα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπεραααααααα!!!!!!!

Μολις φαγαμε και εμεις και ειπαμε να αφηουμε την μαμα μας λιγακι να δει τι γινετε στον κοσμο!!!!

Αλεκακι να ζησετε να ευτυχισετε!!!!!

Μαιρουλα μου να σου ζησουν τα μωρακια σου,με το καλο να παρετε την κοπελιτσα σας σπιτακι σας ,να ηρεμησετε.

Ελενακι μου μπορει να μην εγραψα κατι για ο μωρακι σου αλλα ειχες την θετικη ενεργεια της μπεμπουλας και την δικη μου!!!!!

Ολα θα μοιαζουν ενα κακο ονειρο!!!!!!!

Θα περασει!!!και μολις πατε σπιτακι σας θα ειστε τρισευτιχισμενοι,και ουτε θα θυμαστε τι εγινε!!!

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...