Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αντε σας καληνυχτω!!!!

φιλακια κ τα λεμε αυριο πρωτα ο θεος!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμφωνείς Αλέκα εεεεεεε;;;;;

εννοειται!!!! Καληνυχτα ευακι....Εγω τωρα ηρεμησα, Απο τις 9που τον ταισα όλο γκρινιαζε, πειναγε, και ηθελε αγκαλια. Μονο στο μπανιο καθεται κυριος. Τρελαινεται για το μπανιο. Ευτυχως κοιμηθηκε πριν απο λιγο, του εκοψα και τα νυχια που ηταν σα του γυπα...ο καραφλας μου!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

και ποιος σου ειπε οτι θα σε καλεσω????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol::lol:

ελα μωρο μου πλακα κανω!!!λοιπον και γω θα σου ελεγα οτι στις 30 εχουμε βαφτιση δεν ξερω ωρα που μαλλον θα μας καλεσουν και ηθελα πολυ να ερθω σε σενα και οχι στους αλλους!!:wink:

αφου το αλλαζετε καλο ειναι αλλα να μη συμπαισει με εμας..παντως για πιο σιγουρα βλεπω η στις 16/5 η 13/6..θα σε ενημερωσω!

εγω θα 'ρχομουν απο μονη μου:lol::lol::lol:

α ωραια για τις ημερομηνιες,θα παρω και αυριο το πρωι στην εκκλησια να δω τι γινεται.

fCS8p3.png

και εγω τα σκεφτομαι τα ρημαδια. Και ασε την Μαριανθη να λεει. Αλλα παντρευτηκαεκει, βαφτισα και τον Αγγελο εκει και μια που άλλο παιδι δεν κανω, λεω να το τριτωσω....

Και τα εξοδα ηταν και ενας λογος που το εβαλα τον Αυγουστο, εκτος τα ρημαδοκιλα μου!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

και εγω τα σκεφτομαι τα ρημαδια. Και ασε την Μαριανθη να λεει. Αλλα παντρευτηκαεκει, βαφτισα και τον Αγγελο εκει και μια που άλλο παιδι δεν κανω, λεω να το τριτωσω....

Και τα εξοδα ηταν και ενας λογος που το εβαλα τον Αυγουστο, εκτος τα ρημαδοκιλα μου!!!

apo periergia poso kostizi ekei?

fCS8p3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Άσπα, ελπίζω να κοιμήθηκε αμέσως και να συνεχίσει μέχρι και κατά τις 10!! Εμένα κάνει καινούργιο πρόγραμμα: κοιμάται κατά τις 11 παρά, ξυπνάει κατά τη 1 λίγο πριν πάω για ύπνο, τρώει και κοιμάται αμέσως και μετά ξυπνάει κατά τις 7 το πρωί για φαγητό και ύπνο πάλι! Με βολεύει πολύ το νέο της ωράριο! Ευτυχώς σήμερα θα ρθει η μαμά μου και θα ξεκουραστούμε λίγο!!

Μαιρούλα ουισκάκι ε;;;Κι εγώ αν δεν θήλαζα, θα το χτυπούσα για να χαλαρώσω, φαντάζομαι εσύ με τα δίδυμα το θες περισσότερο!!

Καλημέρα,

Εμείς χθες μετα απο πολλες ημέρες ηρεμίας σκούξαμε λίγο κατα τις 10 το βράδυ.Ευτυχώς λίγο ,κοιμηθηκε μεχρι τις 23.00 και μετα εφαγε κοιμηθηκε ξυπνησε στις 02.40 εφαγε και ξυπνησε στις 07.40.

Ομως στον ύπνο του εβαζε μια φωνη δυνατη σαν να εβλεπε εφιάλτη και να φωναζε ΑΑΑΑ.... δυο - τρεις φορες το έκανε.:confused:

Και ειχα και τον Γιαννη να μην κοιμάτε και να φωναζει καθε λιγο μαμά ,μαμά,μαμά και μετα αφου τελικα κοιμηθηκαμε ξυπνησε στις 05.00 και δεν ηθελε να κοιμηθει άλλο.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

δωσατε ιδεα για τη βαφτιση του μπεμπη... θα βαλω να καταθετουν στο δανειο του σπιτιου, ή στο γραμματιου του αυτ/του που ΘΑ παρουμε, πρωτα ο θεος...λεμε...

για να δουμε...θα αρχισω να φτιαχνω λιστα με τα ονοματα. τι? νωρις? η χριστ. βαφτιστηκε 4/5 κ απο τωρα τα αρχισα ολα.

Καλη ιδέα Ελενάκι,

Ετοιμαζομαι και εγω για δάνειο οπότε.....

Ετσι θα πείσω και το στεφάνι μου να καλέσουμε πολύ κόσμο γιατι δεν θέλει κανέναν ο μονόχνωτος...:wink::lol::lol:

Διαφημίσεις

omorfakia - Αναστάσης 6/6/10, 19.00, Πετρου & Παυλου-Υμηττος

aleca - Δημητρης 29/08/10, 19.00, Αγιος Διονυσιος, Βαρκιζα,Island

chicken - Ειρήνη-???,??? ??? ???

markellaki - Ειρήνη, 6/6/2010, 12.30, Αγ. Θεόδωροι - Γέρακας

rianna - Κάτια (Κατερίνα) Αιδηψο Ευβοια(ολα μαλλον)

tzia - Γεωργία 5 ή 12/9/10 Αγ. Αλέξανδρος Π. Φάληρο, Coral Hotel

mary77 - Ιωαννης-Αρτεμις, 30/5/10, 12.00, Αγιος Χριστοφορος-Κων/τικα,Θεσ/νικη

eleni26 - Αρης 12/06/10 , Λιγοψα Ιωαννίνων

theano 1980 - Αλεξανδρα (μαλλον 15-08-2010)

eleni1 - Nικόλας - ?????????? - Αγ Νικόλαος - Πέραμα

Kαλημερα. Α τι ωραία η λίστα όλο και μεγαλώνει.

Μαριάνθη, για ποια περιοχή ψαχνεις? Αν θες ανατολικά προάστεια έχω να σου προτείνω. Εμεις έχουμε καταλήξει κάπου και έως το τελος της εβδομα΄δας θα το κλείσουμε. Επίσης έκλεισα και φωτογράφο.

Κορίτσια για μπομπονιέρες δείτε στα κοντινά σας καταστηματα και πριν παραγγε'ιλετε να πάτε στη Ρομβης στο Συνταγμα. Θα βρειτε τεράστια ποικιλία - τα ίδια που πουλάνε και τα κυριλέ μαγαζιά- έως και 1 ευρώ φθηνότερα. Επίσης στην περιοχή του Συνταγματος - Κολοκοτρωνη, ΄Λεκκα- υπάρχουν και πολλά τυπογραφεία που έχουν τα ίδια προσκλητηρια σε καλύτερες τιμές. Είναι η δουλειά μου εκέι και τα έχω υπόψη. Στου Μαρκελλου τη βαφτιση, βρηκα την ίδια μπομπονιέρα 1 ευρώ φθηνότερη στη Ρομβης.

Για θεμα βαφτισης δεν έχω βρει ακόμα. Αλλά δεν ξερω αν θα εχω κάποιο θεμα συγκεκριμένο.

Καλημέρα

Για την Ρόμβης συμφωνώ και επαυξάνω γιατί από εκεί έκανα και εγώ τις μπομπονιέρες του γάμου μου (κατάστημα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ). Επίσης όπως είπαν και άλλες κοπέλες αν πάτε στο θέμα της Βάπτισης στo parents θα βρείτε πολλές πληροφορίες και για μαγαζιά με οικονομικά αλλά ωραία βαπτιστικά. Επίσης πολύ της μόδας είναι να κάνουν οι μαμάδες όλες τις ετοιμασίες (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κλπ) αλλά δυστυχώς αυτά δεν είναι για μένα (γιατί πρώτον δεν πιάνουν τα χέρια μου και δεύτερον που χρόνος για τέτοια) αλλά μπορείτε να πάρετε ιδέες.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Kαλημερα. Α τι ωραία η λίστα όλο και μεγαλώνει.

Μαριάνθη, για ποια περιοχή ψαχνεις? Αν θες ανατολικά προάστεια έχω να σου προτείνω. Εμεις έχουμε καταλήξει κάπου και έως το τελος της εβδομα΄δας θα το κλείσουμε. Επίσης έκλεισα και φωτογράφο.

Κορίτσια για μπομπονιέρες δείτε στα κοντινά σας καταστηματα και πριν παραγγε'ιλετε να πάτε στη Ρομβης στο Συνταγμα. Θα βρειτε τεράστια ποικιλία - τα ίδια που πουλάνε και τα κυριλέ μαγαζιά- έως και 1 ευρώ φθηνότερα. Επίσης στην περιοχή του Συνταγματος - Κολοκοτρωνη, ΄Λεκκα- υπάρχουν και πολλά τυπογραφεία που έχουν τα ίδια προσκλητηρια σε καλύτερες τιμές. Είναι η δουλειά μου εκέι και τα έχω υπόψη. Στου Μαρκελλου τη βαφτιση, βρηκα την ίδια μπομπονιέρα 1 ευρώ φθηνότερη στη Ρομβης.

Για θεμα βαφτισης δεν έχω βρει ακόμα. Αλλά δεν ξερω αν θα εχω κάποιο θεμα συγκεκριμένο.

συμφωνω μαζι σου! κ υπερτεραστια ποικιλια!!!!!!!!!

εμεις θεμα θα εχουμε τον μικρο πριγκηπα! αν βρω τπτ, γιατι ειμαστε πολυ "βλαχοι" στην αγορα των βαπτιστικων!

στη χριστιανα, ειχαμε θεμα την νεραιδα ευτυχια-επιθυμια. εκτος που βρηκα φανταστικο προσκλητηριο, με τελειο κειμενο, βρηκα ακριβως την ιδια μπομπονιερα! κ η νονα της, της εφτιαξε χαρτινα ραβδακια αστερακια, με σατεν κορδελες, που απο τη μια εγραφε με γκλιτερ μαρκαδορακι ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ 4-5-08 κ απο την αλλη ειχε κολλησει πολυ μικρες ιριδιζουσες χαντρουλες σε ροζ κ λιλα. αυτο το ειχαμε βαλει για καθεναν στο τραπεζι.

στον νικηφ. ειχαμε το ναυτακι. κ εκει βρηκα ωραιο προσκλητηριο απο τον Μαστορα στην Πατρα εχει νομιζω την εδρα του. κ η μπομπονιερες ηταν πουγκι υφασματινο με γουρια κ ματακια πανω.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Κορίτσια εμάς χθες δεν έκανε καθόλου και έκανε σήμερα μια και καλή!! Αλλά απ' ό,τι ξέρω δεν πειράζει ε;;;

Θεανώ τέλειο όνομα θα δώσεις στη μπέμπα σου!!! Εύγε!!! Θα ρθω στη βάφτιση- αν με καλέσεις!!!Μόνο μια πριγκήπισα μπορούσε να χει τέτοιο όνομα!!Χιχιχι!!

αααα, εισαι τελειως σουργελο! συμφωνει κ η αλλη συνονοματη!!!!!!:P:p

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...